1876

-
Cat 02 #556 Párbajozós cucc ? -
Már épp most akartam írni, hogy 14esen nem boldogulok vele, akkor most a karakterem lett elbaszva, vagy a küldetés ennyire szar, de akkor ezekszerint a küldetés :D -
Cat 02 #554 Nem igazán ^^ -
hozzánk nem vettek be? La MAfia-t próbáltad? -
Cat 02 #552 Én meg nem találok egy várost h végre elkezdhessek párbajozni :) -
e tetves tizedest 15. szinten nem tudom kinyírni nem hiszem el :(((((( -
Cat 02 #550 Biztos tudsz valamit csinálni, max ha csak kitérésre és célzásra raktál akkor van szopi.
Punker: az azt jelenti h egy "csomagban" lehet csak 20. Egyébként bármennyi lehet nálad. -
hát ha beájulsz akkor ez van, kisebb melókat biztos tudsz csinálni. -
hmm.. nekem most magyar világ2-n aztírja egész nap h 48 óráig nemtudok párbajozni.. h keressek így pénzt? :D semmi másra nem toltam pontot.. épp ezért meg is akadtam a párbajhősös küldetésekkel -
:O
érdekes:) -
"egy halom fa" küldetéshez 24 db fa kell, de max 20-at tarthatsz magadnál, hogy lehet megcsinálni így? :D -
jaaa :) hát nem tom :( -
milyen kalandot? :D -
Cat 02 #543 Mmint munkát. -
Cat 02 #542 Nézd meg h úgy kapnál-e jó kalandot -
én meg gondolkodok rajta, hogy ellőjjem-e mind a 10 maradék pontomat (igen, már csak annyi xD) a csapdaállításra :D -
Cat 02 #540 Nekem 0-0 :D -
mi az? :D már csak 13 a képességpontom :DDD -
Cat 02 #538 Lolz o.O -
oké, akkor rányomok pár pontot (18 képesség és 10 tulajdonságpontom van :DDD) -
Cat 02 #536 Eléggé... -
ja tényleg, fel se tűnt a felkiáltójel :DDD most a csapdaállításom csak 7, megéri kalandorként azt fejleszteni? -
3 búzát szedsz adja érte a kalandosztó (kalandornál) -
whiskey-t honnan lehet szerezni? kell az egyik kalandhoz :D
-
szintúgy.. már második napja küld hotelbe :) azt már észrevettem, h csak a jobb oldalamra lő (legalábbis ha eltalál, akkor a jobb oldalamon) -
párbajozónál a kaland osztónál a tizedest, nem tudom kiütni 12-es szinten (3-as világ) rohadt kemény a csóka :( -
Cat 02 #530 Ráadásul egyre drágább :) -
Graxon #529 Megoldom. Egyébként üdv a szomszédban, én vagyok Las Noches alapítója a 3-ason. :) -
azért csínyán kell bánni a dolgokkal mert egy indián se varázsol ingyen a sápadtarcúaknak! -
Graxon #527 Köszönöm.
Akkor összevissza marad, úgyis pénzt kell keresni, aztán majd 20. szint felett átügyeskedem. -
Cat 02 #526 Hát, nincs éles határ :) Párbajozóval én is szívtam elején mert nem volt rendes munkám :s
http://hu.weststats.com/Questgroup/?group=21
ezt a kalandot meg kell csinálni és tudod majd visszavenni. -
Graxon #525 Olvasgattam kicsit vissza, de pontos választ nem találtam, tehát:
Olyan problémám lenne, hogy itt olvastam, hogy az elosztott pontokat újra ki lehet osztani sámánnal. Itt már problémám van, melyik is az a sámán, hol találom, és mi a küldetés feltétele (ha van), hogy újraosszam őket.
Amúgy kalandor leszek, és olvastam, hogy vagy csapdásnak kell menni, vagy kereskedősnek. Viszont ahogy nézegettem a munkákat, a játék elején elég szenvedősnek tűnt vele fejlődni, ezért ilyen küldetéses, összevissza karakter lett.
Tudtok adni valami jó tippet, esetleg valami olyan rövidke írást, hogy ha csak ügyességre teszek és csapdára, akkor kb mikortól leszek életképes?
-
Cat 02 #524 Vannak high lvl melósok ^^ Nálunk most asszem Handur ad a legtöbbet :) 66os párbajszinttel ^^ -
hm 2-es szerveren a 100 fölötti TP-ket a melósok adták eddig mindig :D -
szilay44 #522 hogy kell a paddy the bulldog küldetést megcsinálni?12 szintű fegyverem van és űtőerőm,állóképeségem,kitérésem is nagy pedig. -
Akkor vmit meghagyok, a többit meg eladom!:D -
Cat 02 #520 a, nem hátráltatod
b, alig ad tp-t
de majdnem eltaláltad :D -
Munkásoktól max lóvét lehet szerezni szerintem. Sok tp-t a párbajhősök adnak. -
jó építészt nem kell félteni a nagy kardokat nekik találták ki.... -
de az nem fair:) amikor minket csesztetett 1 city én folyton a párbajcsókákat gyaktam, ezzel is elértem, h békét kérjenek:)