1876
-
#596 Taktika,kitérés,szívoság,lővés,célzás a fontos párbajnál!;) -
#595 Fain:D Nem is tudtam hogy az SG-n is van The-west-es fórum -
kikko #594 Köszi:) Én is erre gondoltam:D -
#593 Hali, 2es szerón keresünk a városunkba építészt 10-15 szint között, az se baj ha nagyobb, csak ekkora az átlagszint a városban. Kb. 2 hete alakítottuk meg, eddig 4en vagyunk tagok, kész van a vegyesbolt és a hotel félig, de jól jönne a segítség :)
Akit érdekel írjon a játékban blade0018 -nak vagy gothax -nak. -
#592 ne legyen nálad fegyver legyen 300$-od és este 7 -s 11,50 között keresd. -
kikko #591 Segítség! Ki tudja nekem lefordítani hogy mit jelent ez?
This quest will only appear if you meet the following requirements: No weapon equipped, you have 300 dollars, server time is between 19:00 and 23:50. -
Cat 02 #590 Jó sok pénzt ad :) -
#589 tessék -
#588 duelerek/párbajhősök jelentését kérném, hogy mennyire "munka alapú" a küldetésvonal.. mert, ha nagyon az akkor hagyom a francba.. annyi skillpontot nem ér meg áldozni fölösleges dolgokra, h csak questezgessek :) -
#587 Párbaj szempontjából szerintetek melyik ruha a jobb, mind a kettő 4es szintű poncsó vagy mi, az egyiken +3 kitérés +4 szívósság van a másikon pedig +7 kitérés? Azt hallottam, hogy a kitérésnek nagyobb szerepe van, de azért rákérdezek mielőtt eladom :D -
#586 ááá egész jól elanyázunk levélben, meg ráküldöm az összes ismerőst:) -
#585 nekem most 1 hölgyike verte ki a hisztit mert kiütöttem 3-ason, hogy majd a városa bosszút áll, írtam neki hogy a főfő építészüket naponta 2x csapom meg elég régóta, de még semmi nem jött soha, se üzenet se bosszúsereg :D -
Wlakos #584 Be kell jelenteni! Ha ő nem tud normálisan viselkedni menjen a picsába. -
#583 imádom az igényes játékosokat. basztat egy csávó 2 napja párbajjal, ma is megtámadott, mindketten ugyanannyi sebzést vittünk be, én nyertem. Erre jön a telegramm, hogy rohadék geci vagyok el leszek kapva. színvonal és veszteni tudás totál nulla. -
#582 akkor még kell hozzá :( -
#581 Pedig ott van a munkák között ha van már elég pontod hozzá (kb. 140-150) akkor már meg kell jelennie :) -
#580 van eladó ostorom kell valakinek? :D -
#579 kereskedés és fellépés kell hozzá annyira az nem kicsi :D -
Cat 02 #578 Hja, ha túl kevés hozzá a munkapontod nem jelenik meg a térképen. -
#577 ezt nem látom, de kereskedés nem fegyver eladás, 1 sátor a jele. -
Cat 02 #576 Na várj. Ezt ?
http://hu.weststats.com/Job_items/?job=64 -
#575 a térképen munkák között nem találtam, se szektoronként végig nézzve lilával. -
Cat 02 #574 http://weststats.com/
itt nézd meg h mi kell hozzá. Asszem 2 puska a jele X alakban -
#573 kalandosztó adta, 37-es vagyok. -
Cat 02 #572 Sztem kicsi vagy még ahhoz. -
#571 Közben már rájöttem:D Azért köszi! -
#570 meg kell hozzá csinálni a küldetéseket, akkor kapod meg. -
#569 Hali!
Arany sólyom szobrot hol tudok találni? -
Yurij #568 Most regeltem a 3-as szervere is. -
Yurij #567 2 szerver tegnap már sikerült egy városba találni éppen most vándorolok oda.Csak elötte pihenem kellet.
Egyébként a 2 szerveren vagyok dark sogi néven. -
#566 1-es világon ti hol találtatok indián kereskedést? -
#565 3-ason nekünk is barnát adott a mocsok :( -
#564 nincs mit tenni, végig kell túrni az összes város összes szabóját. hányas szerveren vagy? -
Yurij #563 Azt tudom de szinte sehol nem lehet találni.Pedig elméletileg járna már az 1-szinten a Szabó-nál. -
#562 Városokban, a szabónál. -
Yurij #561 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy hol lehet találni fekete fejpántot?
Már egy csomo várost körbe néztem,de sehol nincs eladó. -
#560 bumeráng nem jó mert túl alacsony a minimális találata, azzal pedig az átlag sebzése :) én csúzlival mentem a snecinek :D -
#559 24-20-ra kinyírt, kevés ehhez a bumeráng szerintem :( -
#558 nekem nagy nehezen sikerült, csak a jobboldaladat célozza, és általában jobb oldalát lehet eltalálni :) -
#557 jaja