1876
-
#636 lenne 1 kérdésem 24 es vok és 1 szellemvárost akarok átvenni mi lesz a neve tom h én is irhatok ujat de amikor megnyitsz 1 váost mást ir ki középre felülre mint ami a város neve -
#635 Szerencsére abban a városban amiben én vok normális emberek vannak :) -
chivas regal #634 Én úgy vettem észre, hogy álltalában jönnek mennek az emberek a városokban. Sokan csak belépnek az ingyen alvás illetve az olcsóbb áruk miatt. De amikor a város fejleszásáröl van szó mindjárt megpattannak. -
#633 Nem tetszik nekik a városod vagy csak mocskok akik vásárolni lépnek be a városodba aztán lépnek -
#632 kiléptek..... -
szilay44 #631 Lenne egy kérdésem.Miért van az hogy a városomból eltünnek az embereim? pedig nem töröltem öket.lakosság már a felére csökkent.tud vki vmi megoldást?köszönöm előre is sziasztok! -
blacksoft #630 7 angol szerver van és 3 magyar... egyelőre -
csuripi #629 5. világ? Mennyi van?
-
szilay44 #628 akinek kell meghiyó az 5. világban keressen meg és adok.sziasztok -
csuripi #627 Na mind1 megvárom a lvl 35-öt. -
csuripi #626 nekem lvl 30 az utolsó szint követelmény amit ír az oldal -
#625 de 1x kiírja hogy a következőket 35 fölött csinálhatod. -
csuripi #624 Tudom, néztem, de ott nincs szint követelmény. Azért is csodálkozom. -
#623 talán 35. szint? azért adja az ostort.
itt vannak a küldetések -
csuripi #622 A kalandornak a kalandosztó mikor adja a Gyi te paci küdetést?
Amit adott küldetéseket meg van mid. -
Graxon #621 köszönöm. :) -
blacksoft #620 Figyelem, az adatokat emlékezetből írtam le, nem garantált a pontossága, de a nagyságrendje igen :)
Bank level 1: $80
Bank level 2: $250
Bank level 3: $600
Bank level 4: $1500
...
Bank level 8: $10000
A többihez egyelőre nem volt szerencsém -
csuripi #619 Köszönöm! -
Graxon #618 A bankba szintenként mennyivel több pénzt lehet berakni? -
#617 minden szintjével 5 ponttal csökken a többi épület nehézsége -
csuripi #616 Hali!
A városházának van valami szerepe? Érdemes húzni fölfele? -
#615 Annyi! Már megvan :D -
#614 99? -
#613 Hány szint van összesen? -
#612 Ebben a játékban nincs vmi helyettes féle?:D -
Cat 02 #611 Construction a legfontosabb, úgy 100 pontig, utána repairing és leadership. -
#610 Valaki le tudja fordítani nekem?
Construction is the main one until you get to around 100 points in that skill, then it will be things like repairing and leadership. -
#609 én is 1 hete állok ezzel, csinálj mellette minden mást meg, sámánozz, vegyél ruhákat amik + adnak rá és kész. -
#608 igen, utána viszont elég jó kis jutalmakat adna, de így buktam :( -
#607 nekem valami 78 vagy mennyi. ez a kalandor kaszt küldetése? -
#606 lol, ez a quest se lesz meg :D 103 pont kell még hozzá :DDD -
#605 nem. van kifejezetten ilyen nevű munka én is ma kaptam meg. kereskedelem (x2), fellépés (x2), csapdaállítás kell hozzá. 223 a nehézségpontja. -
#604 Ez a feladat:
"Kereskedés indiánokkal (9 óra)"
Ilyenkor kereskedelem munkát kell csinálnom? -
#603 átmenetileg halott :D valaki leszedte teljesen az életerejét és most pihen -
#602 Párbajnál az "eszméletlen ellenfél" kifejezés mit takar? -
Cat 02 #601 Jó kis felállás ez ^^ Bár mint mindet ezt is meg lehet szopatni :P -
#600 párbajozzgass csak serényen és hozd a lóvét :D -
#599 célzás, lövés, kitérés .. mint ahogy vki nekem is ajánlotta.. nem vesztek párbajt :) -
#598 Sziasztok!
Világ 2-őn megépült(már rég) városom Buenos Aires I.Tagfelvétel:10es szinttől!Karakterosztály független!Nem független!30$ a belépés!Kész a lakóházak 2!Várjuk a lakosokat!Vegyesbolt:1!Fegyverkovács:1!
További részletek a városnál vagy telegrammon bohémiánál!(bohémia)
Üdv!Szabii98 -
Cat 02 #597 Reflex, fellépés, ütőfegyver esetén ütőerő :)