1876
-
#676 Engem nem zavar hogy van párbajhősös karim. Legalább a motiváció gyorsabban töltődik mint a atonánál. -
#675 jaja a katona szerintem is jobb lesz, a párbajost megbántam én is :( -
Cat 02 #674 Párbajhős kb ua mint a katona, csak bénább ;) -
#673 Én szimplán ki akarom próbálni mind a 4 karakterosztályt. Eddig van párbajosom munkásom meg katonám. Most jön egy kalandor majd :D -
#672 mindent ki kell próbálni -
Cat 02 #671 Hát gondolom megunják, vagy első elrontják, de h állandóan újat csinálni =\ -
#670 Nem értem hogy mért akar mindenki minden világra karaktert csinálni. Ez már megszállottság -
#669 basszák meg. és 2 új email-el vajon? -
#668 óóóó hogy rohadjanak meg :( -
#667 "Ma 15:33-kor
A V4 és V5 világok várhatóan hétfőn és kedden indulnak! Egy játékosnak a kettő közül csak az egyikre lesz lehetősége regisztrálni, mindkettőre nem." -
#666 V3-ban jöhettek Rocksbury Ranch városába -
pilboy #665 sziasztok
világ 3-ban keresünk bastogne városába lakókat! :) -
Cat 02 #664 Képességek menüpontban rakj arra amire kell... -
#663 hello!
Hogy tudok munkanapot szerezni? Mert már 2 hete azt írja hogy 2 munkanapra van szükségem én meg folyamatosan dolgozok. -
ricsa008 #662 ok csak valai karbatartás van
Ma 14:09-kor
Világ 2 átmenetileg nem elérhető! -
Cat 02 #661 Nekem sanszos h most valami baj van, 2 világot indítani, világot eltűntetni... -
ricsa008 #660 hová tünt a Világ 2? remélem ez valami vicc!!! -
#659 eztmostkinekszántad? -
chivas regal #658 Lehet, hogy csak engem zavar de ezeknek a mai fiataloknak nem netes játék kellene hanem valami agymosás. Aztán ujra kellene tölteni az agyukat valamiféle frissített helyesírás szótárral!
Ha már feltesznek kérdéseket egy olyan fórumon, ahol értelmes emberek vannak, akkor miért kell droid módon feltenni a kérdést?!
-
#657 javítok
msnem [email protected]
am köszi a gyors választ :D -
Cat 02 #656 Képességeket eloszotd. -
#655 sziasztok : D
ma kezdtem westezni.
ha valamikőtök főlvenne msnre és segítene azt megköszönném: D(msnem [email protected])
és 1 kérdésemis lenne, munkapontot,hogykell szerezni,hogy végezhessek munkákat?
-
#654 le van dögölve az egész. remélem mostmár működni fog a két új világ:) -
#653 -
#652 a válság elérte a városunkat is :(
"Ma 18:04-kor 0 $ bevételre tettél szert tárgy eladásából." -
#651 "Még a support se tudja!! De szerintük, talán holnap!" -
#650 mikor indul már? :( -
#649 Először mi is erre gondoltunk de az már olyan snassz lenne hátha addig lesz valami jobb ötlet -
#648 4. Newer ..
5. Newest .. ?? :D -
#647 server 1: Old Dirty City
2: Dirty City
3: New Dirty City
4: .... Dirty City
5: .... Dirty City
Szabályzatunk szinte egy az egyben megegyezik az előző postban lévő Rocksbury Ranch szabályaival mindenkit szeretettel várunk! -
#646 Akit V3-ban érdekel egy város:
Város neve: Rocksbury Ranch
Hotel: 2. szint
Szabó: 5. szint
Fegyverkovács: 4. szint
Vegyesbolt: 5. szint
Minden új tag belépés után olvassa el a fórumban az ALAPSZABÁLYZATOT,és aszerint cselekedjen!
Város működése:
A fórum használata KÖTELEZŐ!!!
Mindenki a karakterétől,és a lehetőségeitől függően a lehető legtöbbet teszi a városért(munkások elsősorban építenek a többiek pénzt raknak a városkasszába)hiszen mindannyiunk érdeke a város fejlődése!
Nincs heti adó és belépési díj,az adó a városban önkéntes alapon működik!Mindenki annyi pénzt rak be amennyit érez,de még egyszer hangsúlyozom,MINDENKINEK érdeke a város fejlődése!Ameddig ez sikeresen működik,addig igy is marad!
Ha kérdésed van,vagy meghívót szeretnél,írj egy telegrammot Coltman-nek! -
#645 és ti kik vagytok? :D -
#644 Hozzánk jöhetsz ;) -
#643 Valakinek nem kell majd egy építő a 4-es magyar szerveren, ha elindul és meglesz a város? :D
Ki akarom próbálni azt is :) -
#642 Nekem már csak egy kalandor hiányzik :D -
#641 én építő :D van egy kalandorom meg egy párbajhősöm, most ez a következő. -
#640 szerintem holnap vagy hétfő, én katona és építő leszek ki kell mindent próbálni :D -
#639 Király, van két új világ. Mikortól lehet menni? Egyelőre azt írja, hogy a belépés nem lehetséges. -
#638 ohh kössz) -
#637 át lehet nevezni. Városháza -> Ügyintézés.
(mondjuk 3szor el kellett olvasnom, hogy vajon mit szeretnél:) )