The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
én most sámánoztam el majd minden pénzem az 1-esen hogy a qrvahódokat levadászhassam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hja, meg várni is kell, mert 1re drágább 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

FZoleee
igen, de ez tényleg sokba kerül, nem éri meg...
oO VinyuS Oo
meg a sámánnál jópénzért át lehet rakni a pontokat

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Vagy az, vagy eljátszogatsz az elsõvel. Ilyen össze-vissza fejlesztett kari is lehet jó, fõleg pénzszerzésre, ha meg van pénzed vehetsz jó cuccokat 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

circa
Utánna ha rájöttem mi hogy van úgy is újjat kezdek? <#vigyor>

Hát, ha elõször játszol akkor sztem rakj össze-vissza, ami éppen kell.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

circa
Sziasztok most regeltem a 2es világra, tudnátok linkelni valami leírás félét, hogy mégis hogyan érdemes kezdeni, milyen képességeket érdemes húzni stb.?

Jaja 😄 Nekem csak most esett le h van ilyen >.<

5w0rdf15h
Mit is nézzek most? 😊 Infoképre gondoltál ahol a karakter dolgokat írja ki?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
Na mit? 😄 csak nem Lincoln cilindere? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hát, mégse :s

zomg, mit találtam 😄

Szerintem ne alapíts falut, mert egyedül maradsz vele (nincs már regisztráció az ötös világba), inkább csatlakozz egy már meglevõbe, és azt a falut segítsd fejleszteni. blacksoft néven, ha megkeresel, küldök meghívót.

Sziasztok!Max péntekig megalapitom a városomat és keresek lakokat akik segitenek épiteni azt.aki szeretne a városba tartózni akkor az 5.világban megtalál.sarkany néven futok.kösz Helló!
oO VinyuS Oo
Dirty City-ben még van hely ha gondolod írj rám (VinyuS) a játékban és küldök meghívót.

BlackShadow
regeltem magyar szerverre is , 2esre pár napja.. valszeg dueler leszek.
kéne egy város ahova felvesztek és aktív, valamint, aki eltud igazítani skillek terén, mert egyelõre fogalmam sincs miket kéne tápolni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bocs *fejlesztjük
oO VinyuS Oo
1-esen New Pécs Cityben(11 hely) 2-esen Dirty Cityben (5 hely) szivesen várunk mindenkit

Üdv.!
aki a hu2-õ szerveren játszik és nincsen faluja az keressen meg a játékban
oliversoft a nevem. a falu nemrég épült de folyamatosan fejlesszük .
Üdv! A hu2 serveren szeretnék csinálni egy Banditát(Párbajhõs). Tudnátok ajánlani egy magyar várost ahova kellenék és egy kis segítséget is kaphatok?
Nah, bekerült és mûködik is, a 2. linket aki még nem ismerné, lesse meg 😊

Punker
nem rossz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ez jó lesz bannernak ?

a elvileg kedden lesz aktiválva a frissítés.
szerverleállás stb..

Térképnél van egy új menüpont, "Kalandosztók".

Punker
mik?

Apus
szerintem még nem rakták be õket, én is kerestem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hol vannnnak a kalandkiosztok????
jaja.. nekem is volt olyan akinek ítam de nem válaszolt mert inaktív.. gondolom.. most az van a feladó helyén hogy "System-message" 😊

Apus
Úgy vette ma észre az egyik cimbim, mintha törölnék az inaktív karaktereket. Legalábbis a város körül eltünedeztek😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ha fejlõdõképes városban vagy, tök felesleges küldizni, úgyis megtudod majd venni a cuccokat a boltokban amiket esetleg ad majd a küldi.

Punkerwork
akad jópár ilyen 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Apus
eléggé kiakaszt néhány quest. szerezzek vonatjegyet. húdejó, most gyúrhatom építésre a kalandor karakterem :s

Apus
saccperkábé olyan 42 körül lehet 😄😄😄

Szupertitkos 😛

BlackShadow
olyan titkos h h áll a gunsmith? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csak lvl 10-ig építhetõ -.-' Remélem nem tol rá senki se 2 órát 😄

jah😞
Punker
2-es szerver megint lehalt 😞

Xedves fórumozók, létrehoztam egy közösségi oldalt a the west és hasonló játékok számára: http://virtualisnevelde.xefande.com
Ha van klánotok akkor regisztrálhattok a klánotok számára egy jelszóval védett zárt fórumot amit csat ti láttok: http://virtualisnevelde.xefande.com/forum/viewtopic.php?f=63&t=29
Punker
szerintem lassan megszokásból, 1x - 2x jött be eddig fullosan.

Hát lassan megy fel, igazából 80 % alá nem szabad esned... ima-t meg nem tudom miért erõltetitek ennyire 😄

Punker
aludtam 8 órát, 2 ima, most fátvágok, párbajra 64% a motiváció 😞

Úgy mint a sima munkáét, mást csinálsz és alszol 😊

Punker
Kalandorként a párbaj motivációt mivel tudom növelni?

Curze
Igen, ki kéne vágni mindet a fenébe, és újra megnyitni a világot. Sokan jönnének még az egyesbe, de nem lehet már regisztrálni. 😞

Apus
errõl jut eszembe, jó lenne ha az ilyen egyszerbelépett karaktereket kivágnák a francba. hihetetlen mennyi van belõlük.