The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh sorry jelenlegi szint limit 16 ezt elfelejtettem
kabel15
Én a világ 2 õn vagyok és 5 szintü vagyok mehetek?

BattleTag: kabel15#2672

világ 2 -ön SouI Society lakókat keres jellenleg 80.helyen állunk
kabel15
ok köszönöm!

oO VinyuS Oo
csak minimum 30 perc esetén van rá esély hogy találj bármit is! Különben meg tényleg 2 órákat érdemes csak dolgozni!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Punker
2 óra 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kabel15
Hello!

Én még teljesen kezdõ vagyok a játékban. De lenne egy kérdésem.
Mikor munkát válalok akkor írja hogy hány % esélyem van hogy kapjak valamit. Jelen esetben 20% és ugye ki lehet választani hogy hány percet dolgozzon. Na de én mivel járok jobban ha 3x10 perc vagy ha egyben 30 perc?

5w0rdf15h
Venni lehet városon belül a vegyesboltban, 250$ az ára.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

csacsit hol tok szerezni ?
15.-re meglett

Apus
nálam is ez volt😊 én a fával szívtam sokat, már csak valami 73-75 volt a motivációm erre dobott 3-at, meg valami ruhát😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Nekem a zászló lett meg 2.-ra ^^
De mostanában nem questezek, van kb 5-6, 3-4 menne is, de nincs kedvem bogyót szedni :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Punker
nekem a nagy kalapácsot 2. nekifutásra adta hídépítésnél, rögötn 2-õt 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kalapácsot elsõ próbálkozásra kaptam, aztán megint egyet.

Punker
2-es világ hova tûnt????

Szerintem bele van építve a játékba, hogy amit nagyon meg akarsz szerezni, azt még véletlenül se sikerüljön, bármennyire is próbálod. Én így vagyok a kalapáccsal (sledge hammer), a nyereggel (saddle) meg néha a szögesdróttal (barbed wire). Zárójelbe azért írtam az angol verziót, mert én angol szervereken játszok és nem biztos, hogy így fordították magyarra.

Király! 20 ima, és 13 erõd védelem eredménye 1 szürke sapka, persze zászló sehol.

A városkasszában levõ pénz kizárólag a faluban levõ épületek fejlesztésére lehet fordítani, azonban, ha ott nincs pénz, a saját pénzedet is felhasználhatod közvetlenül. Az építkezéshez 60/120/240 pénz szükséges (30/60/120 perc építkezéshez).

circa
A városban az építkezés az hogy mûködik? Ahhoz kell a városkasszában lévõ pénz, vagy ha nem akkor az mire van? Errõl nem találtam a játékleírásban semmit.

FZoleee
de csak a 2-es szerver ilyen... 😞
5w0rdf15h
Kezdem unni már ezt a szerver nem elérhetõ feliratot, igazán megcsinálhatnák már végre stabilra....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

elolvastam különben is, de nem értettem...!

every damn day

Jóvan, vicceltem, és kicsit sem vagyok felháborodva(Azért írtam hogy XD, hogy megértsék, hogy nem vagyok dühös!!!)

every damn day

Neked meg nem lenne egyszerûbb elöször a hivatalos leírást elolvasnod és utána, ha nem értesz, vagy abban nem találsz valamit, akkor azt megkérdezed. Segítenek és még Te vagy felháborodva?

Egyébként: fejleszd a képességeidet, ami az adott munkához kell és azzal lesz több munkapontod.

Nem lett vóna 1Xûbb válaszolni??? XD

every damn day

http://hu2.the-west.hu/help.php

Még 1. Hogy szerezzek munkapontot??? Mert mínuszban van!

every damn day

Punker
eladás ugyanannyi, vétel idegen városban 4x-es ár.

Apus
ööö utána lassabban? 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

circa
Ha nem saját városban akarok eladni vagy venni, mennyivel másabbak az árak mint ha a sajátba bonyolítanám le?

Punker
utána is 😄

Oké. és utána?

every damn day

Apus
csináld meg a küldetéseket. pikpakk el lehet jutni level 10ig.

És a szintes?

every damn day

És a szintes?

every damn day

Városban lehet eladni, mind1 h tag vagy-e vagy nem.

He? Válaszoltok?

every damn day

Punker
jó hát az + ügyesség és 4 dologra még pluszt adott, azért volt drága, az hogy az olcsóbb többet ad már mellékes.

circa
Ez engem is érdekelne, bár szerintem azt csak városokban lehet

És hol lehet eladni dolgokat?

every damn day

Hogy lehet elsõ pár szintet GYORSAN megszerezni?

every damn day

Csapdás kalap 220 $ 😄
Nekem eddig 2-3 esett munka közben...

Punker
saját város egyértelmûen 😄

Hát máshol nem nagyon éri meg venni, csak saját boltban. Vagy megkérni azt ahol vásárolni szeretnél h had léphess be oda 1 kis idõre, amíg vásárolsz.

Punker
ne is mond vettem 1920 $-ért fehér kalapot ami +10-et ad rá, erre most kereskedésnél találtam egy szürkét ami +12-õt ad a csapdára 😞(((

Hódvadászar könnyû, csak csapdaállításos cuccok kellenek hozzá (ugye 3szor kell hozzá...)

Hát, én csak ügyességre rakok 😊

BlackShadow
és tulajdonság pontokból? 1 - 2 - 3 - 1 -en állok 7es szinten

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem lvl 10 ig kb 1lövés,1célzás,1kitérés volt. Most meg 2 lövés 1 célzás, v 3 lövés.

BlackShadow
de ha indián feladatát megcsinálod akkor 1x ingyé sámánozhatsz nem?

más:
vki tud ajánlani egy ütõs dueler "felépítést"?
angol fórumon olvastam, hogy a dodge/kitérés felülmúlja az appearance/megjelenést éés asszem még a taktikát.. de ezen felül? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"