1876
-
Cat 02 #716 Egyelőre nincs ^^ -
#715 Hello!
Ennek a játéknak van valamikor vége? -
Kromszi #714 ahogy látom megoldották
Most már jó -
Cat 02 #713 Lehet valami kiterjesztés zavar be neki. -
Kromszi #712 Mondjuk azt hiszem nekem is a Mozilla 3.07es verzió frissítése után kezdte. Bár nem értem hogy akkor a .hu miért működik simán.. -
ricsa008 #711 nekem ezt safarival és a legfrissebb operával csinálta de a 9.60 -as operával minden ok -
Kromszi #710 Szerintetek az mitől lehet, hogy mikor megpróbálok a wes.net-en bejelentkezni mindig azt írja ki hogy aktiváljam a JavaScript-eket. Holott aktiválva van mert a west.hu-ra simán beenged és működik. Utánanéztem egyébként a Mozilla beállításokban és be van kapcsolva minden. Ezért nem értem. Valakinek hasonló probléma? -
#709 V4-en este kezdem el építeni a várost. -
#708 itt mikor lesz? -
ricsa008 #707 atta patta -
#706 hamarosan újabb verzió :D -
Cat 02 #705 Ez van ^^ -
#704 én 36-os párbajhősvagyok :S -
#703 építész kapja kaland osztónál. -
#702 Nekem van, azt hiszem egyik kalandnál is ezt kapsz ajándékba! -
#701 holnapra 42. szinten leszek de én se tudom csinálni :D -
#700 na puff 75 munkapont kellene még :D -
#699 szélkerék építés -
#698 Szerszámosládát honnan lehet szerezni? -
dollbaby #697 Üdv. A 4-es szerveren előre lehet jelentkezni P a l i cs városába! A játékban írjatok egy levelet oliversoft-nak és azt is írjátok bele, hogy mik szeretnétek lenni!(építész nemkell)!:) -
#696 Én is regisztráltam a V4-en :D -
luchifer #695 hogy hívnak 4. szerveren??? -
#694 elkezdtem a 4-es szervert :D -
#693 Ezt tudom de azért érdekes mert a 0% elvileg semmi -
kikko #692 A szerencse egy 0 és 100% közti érték. Minden munkánál VAN esélyed, hogy tárgyakat találj. Minél MAGASABB a szerencse, annál NAGYOBB a talált tárgyak ÉRTÉKE. Minél tovább dolgozol, annál nagyobb az esélye, hogy tárgyat találsz. -
csuripi #691 Na 7.-re 1 revolver -
Cat 02 #690 53 % os kedvvel nem akar jönni az arany =\ -
#689 Velem is csomószor volt olyan hogy:
Esély hogy munka közben tárgyat találj:0%
És egymás után 3-szor is találtam -
#688 néha viszont az 1-2 munka pontra jobban megadja mint a 20-30-60+ -ra. -
Cat 02 #687 Ha kevés a munkapontod alig találsz és sokat sérülsz...
Ám nekem is magasan is ritkán ad, bár volt olyan h egyműs után adott rozsáds és sima kardot :D Meg h nyomtam 2 órát és alvást, azt másnak nézem h barna csokornyakkendő ... -
csuripi #686 Löszerszállítás 64% szerencse, 5 alkalom, talált tárgy 0. -
#685 én nagyon jól megvagyok árbajosommal egyesen párbaj 60. körül -
Cat 02 #684 Hm, én most 3ason jövök fel, 1esen csúszok le :D -
#683 Van benne valami. Az a bumeráng kb anyit ér mintha egy légyhez egy muslincát vágnék -
#682 kicsit én is megbántam bár így is kb 130. vagyok a 3-ason párbajban (csak épp kiütöttek) -
#681 osztom. párbajozóval tolom, igazi kínszenvedés az eleje. a bumeráng meg az első csúzliig ér valamit. -
#680 arról nem beszélve hogy a katona első kalandosztós küldiért megkapja a kitüntetést ami az egyik legerősebb "varázs" cucc a játék elején, addig a párbajos kap 1 szar bumerángot..... -
#679 10% sebesség? kb semmit se számít.....
és a 10% pénz is kb mint hallottnak a csók..... -
#678 Nameg a pénz és a sebesség is jó -
#677 egyedül a motiváció a jó benne, a hamarabb megkapott fegyverek, +élet és védekezés sokkal többet ad szerintem