The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem lvl 30 az utolsó szint követelmény amit ír az oldal

Punker
de 1x kiírja hogy a következõket 35 fölött csinálhatod.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tudom, néztem, de ott nincs szint követelmény. Azért is csodálkozom.

Punker
talán 35. szint? azért adja az ostort.

itt vannak a küldetések

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A kalandornak a kalandosztó mikor adja a Gyi te paci küdetést?
Amit adott küldetéseket meg van mid.

köszönöm. 😊

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

Figyelem, az adatokat emlékezetbõl írtam le, nem garantált a pontossága, de a nagyságrendje igen 😊

Bank level 1: $80
Bank level 2: $250
Bank level 3: $600
Bank level 4: $1500
...
Bank level 8: $10000

A többihez egyelõre nem volt szerencsém

Köszönöm!

A bankba szintenként mennyivel több pénzt lehet berakni?

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

oO VinyuS Oo
minden szintjével 5 ponttal csökken a többi épület nehézsége

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Hali!
A városházának van valami szerepe? Érdemes húzni fölfele?

elitehun
Annyi! Már megvan 😄
Punker
99?

elitehun
Hány szint van összesen?
lippet
Ebben a játékban nincs vmi helyettes féle?😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Construction a legfontosabb, úgy 100 pontig, utána repairing és leadership.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

FZoleee
Valaki le tudja fordítani nekem?
Construction is the main one until you get to around 100 points in that skill, then it will be things like repairing and leadership.
Punker
én is 1 hete állok ezzel, csinálj mellette minden mást meg, sámánozz, vegyél ruhákat amik + adnak rá és kész.

FZoleee
igen, utána viszont elég jó kis jutalmakat adna, de így buktam 😞
Apus
nekem valami 78 vagy mennyi. ez a kalandor kaszt küldetése?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

FZoleee
lol, ez a quest se lesz meg 😄 103 pont kell még hozzá 😄DD
Apus
nem. van kifejezetten ilyen nevû munka én is ma kaptam meg. kereskedelem (x2), fellépés (x2), csapdaállítás kell hozzá. 223 a nehézségpontja.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

FZoleee
Ez a feladat:
"Kereskedés indiánokkal (9 óra)"
Ilyenkor kereskedelem munkát kell csinálnom?
oO VinyuS Oo
átmenetileg halott 😄 valaki leszedte teljesen az életerejét és most pihen

circa
Párbajnál az "eszméletlen ellenfél" kifejezés mit takar?

Jó kis felállás ez ^^ Bár mint mindet ezt is meg lehet szopatni 😛

oO VinyuS Oo
párbajozzgass csak serényen és hozd a lóvét 😄

BlackShadow
célzás, lövés, kitérés .. mint ahogy vki nekem is ajánlotta.. nem vesztek párbajt 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

szabii98
Sziasztok!
Világ 2-õn megépült(már rég) városom Buenos Aires I.Tagfelvétel:10es szinttõl!Karakterosztály független!Nem független!30$ a belépés!Kész a lakóházak 2!Várjuk a lakosokat!Vegyesbolt:1!Fegyverkovács:1!

További részletek a városnál vagy telegrammon bohémiánál!(bohémia)

Üdv!Szabii98

I met God. She's black

Reflex, fellépés, ütõfegyver esetén ütõerõ 😊

szabii98
Taktika,kitérés,szívoság,lõvés,célzás a fontos párbajnál!😉

I met God. She's black

elitehun
Fain😄 Nem is tudtam hogy az SG-n is van The-west-es fórum
Köszi😊 Én is erre gondoltam😄
circa
Hali, 2es szerón keresünk a városunkba építészt 10-15 szint között, az se baj ha nagyobb, csak ekkora az átlagszint a városban.<#vigyor> Kb. 2 hete alakítottuk meg, eddig 4en vagyunk tagok, kész van a vegyesbolt és a hotel félig, de jól jönne a segítség 😊
Akit érdekel írjon a játékban blade0018 -nak vagy gothax -nak.

Punkerwork
ne legyen nálad fegyver legyen 300$-od és este 7 -s 11,50 között keresd.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Segítség! Ki tudja nekem lefordítani hogy mit jelent ez?

This quest will only appear if you meet the following requirements: No weapon equipped, you have 300 dollars, server time is between 19:00 and 23:50.<#help>
Jó sok pénzt ad 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker

BlackShadow
duelerek/párbajhõsök jelentését kérném, hogy mennyire "munka alapú" a küldetésvonal.. mert, ha nagyon az akkor hagyom a francba.. annyi skillpontot nem ér meg áldozni fölösleges dolgokra, h csak questezgessek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

circa
Párbaj szempontjából szerintetek melyik ruha a jobb, mind a kettõ 4es szintû poncsó vagy mi, az egyiken +3 kitérés +4 szívósság van a másikon pedig +7 kitérés? Azt hallottam, hogy a kitérésnek nagyobb szerepe van, de azért rákérdezek mielõtt eladom 😄

Apus
ááá egész jól elanyázunk levélben, meg ráküldöm az összes ismerõst😊

Punker
nekem most 1 hölgyike verte ki a hisztit mert kiütöttem 3-ason, hogy majd a városa bosszút áll, írtam neki hogy a fõfõ építészüket naponta 2x csapom meg elég régóta, de még semmi nem jött soha, se üzenet se bosszúsereg 😄

Be kell jelenteni! Ha õ nem tud normálisan viselkedni menjen a picsába.
Apus
imádom az igényes játékosokat. basztat egy csávó 2 napja párbajjal, ma is megtámadott, mindketten ugyanannyi sebzést vittünk be, én nyertem. Erre jön a telegramm, hogy rohadék geci vagyok el leszek kapva. színvonal és veszteni tudás totál nulla.

Punker
akkor még kell hozzá 😞

5w0rdf15h
Pedig ott van a munkák között ha van már elég pontod hozzá (kb. 140-150) akkor már meg kell jelennie 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Punker
van eladó ostorom kell valakinek? 😄

Punker
kereskedés és fellépés kell hozzá annyira az nem kicsi 😄

Hja, ha túl kevés hozzá a munkapontod nem jelenik meg a térképen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
ezt nem látom, de kereskedés nem fegyver eladás, 1 sátor a jele.