The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Engem nem zavar hogy van párbajhõsös karim. Legalább a motiváció gyorsabban töltõdik mint a atonánál.
Punker
jaja a katona szerintem is jobb lesz, a párbajost megbántam én is 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Párbajhõs kb ua mint a katona, csak bénább 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

oO VinyuS Oo
Én szimplán ki akarom próbálni mind a 4 karakterosztályt. Eddig van párbajosom munkásom meg katonám. Most jön egy kalandor majd 😄

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Punker
mindent ki kell próbálni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hát gondolom megunják, vagy elsõ elrontják, de h állandóan újat csinálni =\

elitehun
Nem értem hogy mért akar mindenki minden világra karaktert csinálni. Ez már megszállottság
Apus
basszák meg. és 2 új email-el vajon?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Punker
óóóó hogy rohadjanak meg 😞

FZoleee
"Ma 15:33-kor
A V4 és V5 világok várhatóan hétfõn és kedden indulnak! Egy játékosnak a kettõ közül csak az egyikre lesz lehetõsége regisztrálni, mindkettõre nem."
elitehun
V3-ban jöhettek Rocksbury Ranch városába
sziasztok
világ 3-ban keresünk bastogne városába lakókat! 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Képességek menüpontban rakj arra amire kell...

kabel15
hello!

Hogy tudok munkanapot szerezni? Mert már 2 hete azt írja hogy 2 munkanapra van szükségem én meg folyamatosan dolgozok.

BattleTag: kabel15#2672

ok csak valai karbatartás van

Ma 14:09-kor
Világ 2 átmenetileg nem elérhetõ!
Nekem sanszos h most valami baj van, 2 világot indítani, világot eltûntetni...

hová tünt a Világ 2? remélem ez valami vicc!!!
hjkjzeee
eztmostkinekszántad?

egy8adikossrácvok probáloksegítenimindenkinek szeretekélni:D

Lehet, hogy csak engem zavar de ezeknek a mai fiataloknak nem netes játék kellene hanem valami agymosás. Aztán ujra kellene tölteni az agyukat valamiféle frissített helyesírás szótárral!
Ha már feltesznek kérdéseket egy olyan fórumon, ahol értelmes emberek vannak, akkor miért kell droid módon feltenni a kérdést?!
<#falbav>

hjkjzeee
javítok
msnem [email protected]

am köszi a gyors választ 😄

Képességeket eloszotd.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hjkjzeee
sziasztok : D

ma kezdtem westezni.
ha valamikõtök fõlvenne msnre és segítene azt megköszönném: D(msnem [email protected])

és 1 kérdésemis lenne, munkapontot,hogykell szerezni,hogy végezhessek munkákat?

Apus
le van dögölve az egész. remélem mostmár mûködni fog a két új világ😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

rékusmékus
<#buck><#nyes>

Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!

Punker
a válság elérte a városunkat is 😞

"Ma 18:04-kor 0 $ bevételre tettél szert tárgy eladásából."

FZoleee
"Még a support se tudja!! De szerintük, talán holnap!"
Punker
mikor indul már? 😞

oO VinyuS Oo
Elõször mi is erre gondoltunk de az már olyan snassz lenne hátha addig lesz valami jobb ötlet

BlackShadow
4. Newer ..
5. Newest .. ?? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

oO VinyuS Oo
server 1: Old Dirty City
2: Dirty City
3: New Dirty City
4: .... Dirty City
5: .... Dirty City

Szabályzatunk szinte egy az egyben megegyezik az elõzõ postban lévõ Rocksbury Ranch szabályaival mindenkit szeretettel várunk!

elitehun
Akit V3-ban érdekel egy város:
Város neve: Rocksbury Ranch
Hotel: 2. szint
Szabó: 5. szint
Fegyverkovács: 4. szint
Vegyesbolt: 5. szint

Minden új tag belépés után olvassa el a fórumban az ALAPSZABÁLYZATOT,és aszerint cselekedjen!

Város mûködése:
A fórum használata KÖTELEZÕ!!!
Mindenki a karakterétõl,és a lehetõségeitõl függõen a lehetõ legtöbbet teszi a városért(munkások elsõsorban építenek a többiek pénzt raknak a városkasszába)hiszen mindannyiunk érdeke a város fejlõdése!
Nincs heti adó és belépési díj,az adó a városban önkéntes alapon mûködik!Mindenki annyi pénzt rak be amennyit érez,de még egyszer hangsúlyozom,MINDENKINEK érdeke a város fejlõdése!Ameddig ez sikeresen mûködik,addig igy is marad!
Ha kérdésed van,vagy meghívót szeretnél,írj egy telegrammot Coltman-nek!
Punker
és ti kik vagytok? 😄

oO VinyuS Oo
Hozzánk jöhetsz 😉

FZoleee
Valakinek nem kell majd egy építõ a 4-es magyar szerveren, ha elindul és meglesz a város? 😄
Ki akarom próbálni azt is 😊
oO VinyuS Oo
Nekem már csak egy kalandor hiányzik 😄

Apus
én építõ 😄 van egy kalandorom meg egy párbajhõsöm, most ez a következõ.

Punker
szerintem holnap vagy hétfõ, én katona és építõ leszek ki kell mindent próbálni 😄

Apus
Király, van két új világ. Mikortól lehet menni? Egyelõre azt írja, hogy a belépés nem lehetséges.

hungary27
ohh kössz)
Apus
át lehet nevezni. Városháza -> Ügyintézés.
(mondjuk 3szor el kellett olvasnom, hogy vajon mit szeretnél😊 )

hungary27
lenne 1 kérdésem 24 es vok és 1 szellemvárost akarok átvenni mi lesz a neve tom h én is irhatok ujat de amikor megnyitsz 1 váost mást ir ki középre felülre mint ami a város neve
elitehun
Szerencsére abban a városban amiben én vok normális emberek vannak 😊
Én úgy vettem észre, hogy álltalában jönnek mennek az emberek a városokban. Sokan csak belépnek az ingyen alvás illetve az olcsóbb áruk miatt. De amikor a város fejleszásáröl van szó mindjárt megpattannak. <#lookaround>

oO VinyuS Oo
Nem tetszik nekik a városod vagy csak mocskok akik vásárolni lépnek be a városodba aztán lépnek

Punkerwork
kiléptek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lenne egy kérdésem.Miért van az hogy a városomból eltünnek az embereim? pedig nem töröltem öket.lakosság már a felére csökkent.tud vki vmi megoldást?köszönöm elõre is sziasztok!
7 angol szerver van és 3 magyar... egyelõre

5. világ? Mennyi van?

akinek kell meghiyó az 5. világban keressen meg és adok.sziasztok
Na mind1 megvárom a lvl 35-öt.