1876
-
#836 az hogy ilyen rövid? nekem a nyugati pontból a keletibe 16 óra volt az út. (térkép bal-jobb széle) -
chivas regal #835 Most nekikezdek futok még egy kört aztán majd meglátjuk. Addig is köszi a segítséget! -
chivas regal #834 Akkor nekem szerencsém van mert 3 órára van tőlem a kalandosztó és 1.20 ra nyugat 1,55 re meg keleti pont. Igen elfogadtam mindent és meg is csináltam minden küldetést, probáltam a két pontot összekötni majd kalandosztó de még mindig nem fogadja el. -
#833 elfogadtad a küldetést rendesen mindenhol? kalandosztónál elfogad, keleten lepipál, nyugaton lepipál, kalandosztó a sorrend
[amúgy ennyi idő alatt meg se járhattad, mert nekem a leggyorsabb lóval sacc 15 óra volt az út a 2 vég pont között] -
chivas regal #832 Sajnos megprobáltam, ide oda mentem de mindig csak azt irja ki, hogy nem teljesítettem az elöfeltételeket, pedig mindent megszereztem csak az iránytü kellene. Nem értem mit hagytam ki? -
chivas regal #831 Értem, köszönöm. Megprobálom. -
#830 először elmész a kalandosztóhoz, ő kiadja a küldit és utána kell lepipálni kelet-nyugatot! -
chivas regal #829 Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy a Fekete hegyek ( kalandra fel ) játéknál, hogy kell megcsinálni Mr. Brown által adott munkát? Ugyebár felkerestem a keleti és nyugati pontot de nem történt semmi, se plusz kaland de még csak el sem fogadta, hogy ott jártam. Szóval, hogyan tovább? -
#828 Én rögtön találtam a város első szövetségesénél :D -
#827 Ha 3as világban játszol, keresd meg kék nyakpántért Las Noches városát :) -
#826 az igaz. nekem viszont kellett a píz, szarok voltak a cuccaim, meg elsámánoztam egy vagyont:) -
#825 a pontok többet érnek. -
#824 én azt a hédert simán kiraboltam, több dellát adott:) -
#823 kalandor -
#822 Melyik karakterosztállyal? -
#821 kalandosztó utolsó küldetése le kell győzni a manuszt, hát nem jött össze :( -
pilboy #820 ezt kifejtenéd bővebben? :) -
#819 2-esen a kalandosztó vége kiütött 1200$ bukó :( :( ( -
#818 melyik világban vagy?
nekem sose volt gond találni, ha tudok keresek neked várost ahol kapható. -
#817 Végig néztem egy csomó várost. a TOP1 várost is megnéztem de sehol sem találok.
Akkor megyek és dolgozok :) -
#816 keresgélni kell valahol tuti lesz -
#815 Vagy munka közbe találod vagy pedig végignézel több várost (vegyesboltot). -
#814 Hello! Nekem a Waupee nagyapja (Visszalopás) küldetéshez kéne egy KÉK NYAKPÁNT. De egyik városban sem lehet kapni :(
Hol tudnám megszerezni? -
#813 3 gabona kell hozzá, ki is írja..... -
Assassin001 #812 Halljátok whiskey-t csak zsoldosmunkával lehet szerezni.Mert kéne a Fekete hegyek (Tartalékok) küldetéshez és még nagyon távol vagyok attól hogy zsoldosmunkát végezhessek. -
#811 Na én is megcsináltam :D -
#810 annyit megért :D -
Cat 02 #809 1 képességpont a rejtőzésre. -
Cat 02 #808 Annyi ember felesleges... nekem is 2 van és egyikkel se foglalkozok :D -
#807 legalább drága? :D -
#806 kapsz 1 tojást LoL
én abbahagytam a játékot 2db 30 as szintűvel 1db19es 1db22 1db14 essel
-
Cat 02 #805 Jókérdés, nem vettem észre, de most gyors elkezdtem. -
#804 húsvéti kaland mit ad? -
#803 Elszámoltam mert van a hódprémes és azt tudom :D -
#802 nekem mindig 7-8 van amit nem tudok csinálni :D -
#801 Van 5 küldetésem és ebből egyet sem tudok csinálni :((((((( -
#800 Én 30-as vok és az újságnyomtatáshoz még kell 18 munkapont :( -
#799 azt én se tudom:(
28 vagyok, de újságnyomtatástól még mindig mérfüldekre. nem is foglalkozom vele inkább. -
#798 Azt nem értem, hogy minek kell a párbajhősös küldetésvonalba "Feltárási jog kimérése" küldetést tenni, 28-as vagyok és -36 munkapontom van benne... -
Cat 02 #797 Kaland szerint adja.
http://hu.weststats.com/Questgroup/?group=29
itt le van írva h mik lesznek.