1876
-
somakam #956 ha kell valakinek ingyen egy 5-ös világban lévő 6-os szintű szóljon
-
Rabbit20 #955 azt hol néztétek? ^^ -
Cat 02 #954 Legalább nem lesz mindenkinek. -
#953 néztétek mennyi nyersanyag kell, beszarás :( -
Cat 02 #952 Van, de így 0-ról elég nehéz =\ -
Rabbit20 #951 hát mi régiónkba szinte mindenkivel harcba vagyunk :D szal izgi lesz...
kezdhetnél v5ön egy karit ^^ -
Cat 02 #950 v1-en mintha lenne szövetségünk, de nem tudom mennyire áll még ez az egész, nagyon rég nem néztem rá. -
Rabbit20 #949 közbe továbbolvastam :D
Jelenlegi értesülések alapján minél nagyobb az erőd, annál több várost lehet behívni, valamint a kis erődben nincsen Fegyverkovács
A kis erőd maximális létszáma 10 város + 1 alapító város, a további szintek kvótája egyelőre nem ismert.
szal nagy erődhöz már elégsok város csatlakozhat ^^ -
Rabbit20 #948 Kis erőd: $800 a város kasszájában, 24500 város pont.
Közepes erőd: $1200 a város kasszájában, 36200 város pont.
Nagy erőd: $1600 a város kasszájában, 41800 város pont.
ezek a limitek h erődöt tudj építeni ^^ szal kissebb falvaknak nemnagyon lesz sztem, bár elvileg harcokhoz bárki csatlakozhat... -
chivas regal #947 Igen, gondolom biztos lesz valami limit a városoknak. különben tényleg nem sok esélye lesz a kicsi falvaknak. Bár gondolotam, hogy valami faluháborukat találnak ki hiszen jelenleg kicsit végtelen játéknak tűnik a dolog. -
#946 Szerintem tuti lesz valami városszint limit vagy hasonló, mint a párbajoknál. Ha nem lenne, kicsinálnák a kisebb városokat seperc alatt. -
#945 Jaja. Mondjuk kíváncsian várom ezt az erődösdit is, jól lehet majd stratégiázni, csak nem tudom kisebb városoknak van-e esélyük. Mi 3-an vagyunk 700 pont felett valamennyivel 1 hete alapultunk. Remélem nem mostanában jön az update, akkor még van esélyünk.
Amúgy világ 3-on és 5-ön tolom. 5-ön 2 prémiummal. -
#944 hát ja az árú csere jó lenne. -
chivas regal #943 Ennek az új "Erődös" dolognak nem sok értelmét látom ebben a játéknak, kiváncsi leszek mi lesz belőle!
Sokkal több értelmét látnám annak, hogy az emberek tudjanak inkább egymás közt cserélgetni tárgyakat, vagy a városok termékekkel üzletelhetnének. -
Rabbit20 #942 pesszimista keci :D -
Cat 02 #941 Nem, majd talán egyszer :D -
#940 most frissül az erődökkel a játék? -
Rabbit20 #939 am...
http://hu.weststats.com/ -
#938 280-as nehézség: Rejtőzés Lövés Csapdaállítás Csapdaállítás Állatokkal bánás -
#937 hello, a grizzly vadászathoz milyen tulajdonságok kellenek? mert a feladatot már megkaptam, de még nem jelenik meg a térképen -
Kromszi #936 LOL ilyet sem olvastam még ... de sok sikert. -
#935 Sziasztok!!
Magas szintű 2.es világban játszó építészre/kalandorra/párbajhősre cserélnék, egy 3-es világban játszó 35-ös vagy egy 4-es világban játszó 32-es kalandort -
#934 Valszeg a többi már betelt vagy nemtom. -
kismandala #933 sziasztok, regeltem a 3-as és az 5-ös szerverre. Az a bajom, h szeretnék még 2 karaktert h mindet ki tudjam próbálni, de mindig csak az 5ös világba enged regelni, és ott már vagyok, nem választhatok világot? -
Molap #932 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Jelszóváltoztatást kértem és az új jelszó beírásakor az az üzenet jön fel, hogy : " a hash érvénytelen" Ezután sem a régi sem az új jelszó nem működik. Így sajnos a fórumba se tudok beírni. A másik gondom régebbi: gyakran előfordul, hogy bejelentkezéskor a következő üzenetet kapom:" aktiválnod kell a JavaScriptet" , ami már aktiválva van. Sajnos a honlapon nincs semmilyen elérhetőség, ahol ilyen technikai segítséget lehet kérni.
Tudna valaki segíteni?????
Nagyon köszi -
#931 1-es és 2-es szerveren mindent letudtam a következő kalandokat már csak 75. szinten dobja fel, igazán lehetne közte valami :( -
#930 Csak az a baj hogy a magam kárán tanultam meg -
#929 csak jó városban kell lenned hozzá:) -
#928 Kezdek rájönni a trükkre, hogy nem feltétlen fegyvert kell vásárolni hanem jó cuccokat -
chivas regal #927 Nagyon szivesen. -
laci1224 #926 Valóban igazad volt köszönöm a tanácsot. Eddig erre azért nem gondoltam mert már volt korábban is hasonló küldetés, akkor én is így hirtelen le akartam zárni de nem működött. Most viszont tényleg jó megoldásnak bizonyult szóval még egyszer köszi. 8) -
chivas regal #925 Szia kicsit töprengtem ezen a kérdésen én is, aztán rányomtam a kaland lezárása gombra és kész is volt a dolog. Legalábbis nekem! De ha kirakta a kérdöjelet akkor tuti igy kell csinálni mert nekem is igy volt. -
laci1224 #924 Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni? 35-ös kalandor karim van. Fekete hegyek (Szent szar) nevű küldiben amit Mugridge ad nem találom a térképen az északi útkereszteződést. Ha képet is tudnátok berakni és azon megjelölni az lenne a legjobb, mert már olvastam fórumon, hogy a felső sor középső oszlopában van a minitérképen, de én nem találtam. -
Kromszi #923 áhh... hosszú :) -
somakam #922 ? -
Kromszi #921 Yepppp -
#920 hagydmá' 14 alatt:)
kinek nagyobb a lőcse korban van :D -
#919 Ez hogy jön ide? -
#918 ászvagy:) -
somakam #917 Kösz!