The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az angol szervereken ezeket csak a jövõ hétre igérik, így elõfordulhat, hogy a magyaron sincs még fenn.

További érdekesség, hogy nem teljesen jól fordították a West-Stats ezen részét, mert az angol verzióban a Conspiracy küldetéshez poszterkifüggesztést kell csinálni 6 órán át 😄

Punker
Conspiracy
Megbízó Title Igények Reward Segítség ?
sheriff A new start Dohányszedés (6 óra)
50 XP
$50
Segítség Incomplete
sheriff Picking the way Gyapotszedés (1 óra)
Cukornádvágás (1 óra)
100 XP
Incomplete
barkeeper Reconnaissance Beat Guard (duel)
Beer
100 XP
Incomplete
barkeeper In The West Cigars
Beer
150 XP
Incomplete
sheriff Lining them up Beat exception (duel)
Beat eiswiesel (duel)
Carrot
Carrot
Incomplete
lady Finding the eggs Egg
1500 XP
$1000
Segítség Incomplete
sheriff Opening the treasure Aranyásás (8 óra)
Donkey Carrot
Tomato
1250 XP
$300
Piece of a note (Part 3)
Incomplete
lady Organizing the uprising Pitchfork
$200
Felfedezõút (4 óra)
Colt Buntline Incomplete
sheriff Large feast Beer
Carrot
Tomato
Berries
2000 XP
Incomplete
indian Sickness Térítés (10 óra)
1000 XP
Incomplete
indian 1. lehetõség: Choice #1 Colt Buntline Piece of a note (Part 1)
Incomplete
lady 2. lehetõség: Choice #2 $2000
Sharp cavalry saber Incomplete

ezekbõl a régi nagy szintû játékosok kimaradnak? még az építészemnek se dobj a fel a 4-esen 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
márciust törölték április indulna.

West-Stats-on nem találtam a márciusi küldisorozat leírását. Fent van már valahol a teljes?

volt olyan hogy elötte 2 órát imádkoztam de akkor se talált zászlót, helyette viszont talált egy pontos csuzlit.
Punker
1-2 napig ne csináld! aztán ima és úgy.

Már 50 óránál tartok és még mindig nincs zászlóm.
Punker
ezüstöt még sokáig nem tudok bányászni 😞

5w0rdf15h
Jah és azt csak majd szerdán tudod lezárni, mivel az utolsó lezáró párbajt csak szerdán lehet megcsinálni 😊 ha jól emlékszem...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Punker
szerencsére a magyar és az angol leírás is rossz 😄

209 $ volt nálam, DE a fegyvert tényleg le kell tenni!

This quest will only appear if you meet the following requirements: No weapon equipped, you have 300 dollars, server time is between 19:00 and 23:50.

Azaz csak akkor jelenik meg, ha 300 dollár van nálad, nem viselsz éppen fegyvert és a szerveridõ (ugyanaz, mint a magyar idõ) 19:00 és 23:50 között van.

Punker
46. szinten a gyûrûs tolvajos kalandot hogy kell megcsinálni? nálam van a 200$ de nem történik semmi 😞

elitehun
oks már rájöttem 😄
Feltehetõleg azért, mert egy másik város tagja voltál éppen. Csak ha nem vagy éppen várostag, akkor ad lehetõséget település alapításra, illetve szellemváros feltámasztásra. Ha olyan a városvezetõséged, egyszer próbáld ki, hogy kilépsz a városodból, milyen más lesz a térkép 😊

elitehun
1 hónapja még nem lehetett. legalábbis ha beleléptem akkor csak mutatta azt a lepukkant képet a városról<#nemtudom>
Punker
szellemvárost már nagyon rég el lehet foglalni.

elitehun
Látom újítások közt van az is hogy újra lehet alapítani egy szellemvárost
Punker

oO VinyuS Oo
4-es serveren most jutottam el az erõd védelméig a kalandorommal és 2 óra után dobta a zászlót 😄

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Eddig: 36 óra erõd védelme Talált északi államok zászló: 0
nem -e ennek is vége lesz egy idõ után mint a traviánnak és a végén a legjobban oda bekerülnek
Punker
még nem tudni 😄

circa
Mi az a hírességek csarnoka a rangsorban?

Váratlan Hiba lépet fel Hiba 500 ezt irja ki
nem megy az oldal
Nállatok sem?
Punker
sok minden frissült éjjel?

elitehun
ja
Punker
katona kapja kalandosztótól

elitehun
Hogy lehet megégetni a ruhát?
Punker
FIGYELEM!
Állítólag Március 28 (szombat?) megjön a frissítés, új dolgok:
- 99. szint bug megoldva
- a játékos egy dohánymezõhöz közel kezd
- kalandosztót fehér pont jelöli
- a megégett egyenruha nem eladható
- a kaland-whiskey már eladható
- a képesség és tulajdonság gombokat nem szerver generálja. Ezek kicsi különbségekkel jelenhetnek meg.
- Új kaland: március hónapot igényel
- Új kaland: igényel 65-ös szintet igényel.

Punkerwork
4-es szerver 17-es építész elsõre megkaptam a zászlót 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
nem rossz.

lippet
Húúúú ez szép volt! 1 ásót kellet szereznem! 8% esély volt rá a sírásásnál, hogy találok! Elõször próbáltam, 2 órás munkaidõ alatt 3 ásó!=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

elitehun
Ledob egy ló. 310 életerõpontot veszítettél. Jó magas ló lehetett ha ennyi ÉP-t vesztek miatta XD
Katonával elsõre meglett.
elitehun
Én is azt próbálom beszerezni :S
én eddig 18 órát pazaroltam rá a testvérem meg 4 óra alatt 2-t talált
Én 1 hétig próbálgattam, azt tök random dobott 3-at 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Apus
nekem annyit, hogy már valami 50%körül volt a motivációm. másik karakterrel meg 4 óra alatt meglett.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

lippet
Azt hiszem nem 20-25 körül volt!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nektek hány óráig kellet dolgozni mire találtatok északi államok zászlót?
2-es szervere katona+párbajhös karaktert keresek.
a 4 szerveren is fent vagyok,oda is lehet jelentkezni bárkinek.
ide irj ha jönni akkarsz. [email protected]
kabel15
Mikor el kell menni megkeresni a nagypapát és ad küldetést. Annak a küldetésnek van vége? Mert megcsináltam kiírta hogy kész de nem tûnik el.

BattleTag: kabel15#2672

Punker
az 1,18-ban már 150-et írnak.

Apus
weststats.comon le van írva az összes küldetés. végesek sajna, bár tuti fognak csinálni újakat.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

elitehun
Gondolom végig vannak.
kabel15
És végig vannak küldetések? Vagy van mikor elfogynak?

BattleTag: kabel15#2672

elitehun
Most meg már jó
Apus
mostmár:
"Ma 12:58-kor
Világ 3 körülbelül 30 perc-ig nem elérhetõ! "