1876
-
Rabbit20 #996 én tudom de szemét vagyok és nem mondom el, mert nekem már nemlehet meg :DD -
#995 éss a Hernando kardját h legyet megszerezni?
azt vki tudja? gyereknek 5ös serveren már van. de nem karja elmondani.
érdekelne a dolog:D -
#994 Nem tudni. -
#993 mikor fog életbe lépni az az erőd újítás?:) -
Rabbit20 #992 jaja, én pl. ütős katonámmal katona küldetéseket nemfogom tudni végigcsinálni :D de már nemis érdekel ígyjártam... -
#991 Nekem a küldetése volt totális csalódás. újságnyomtatás, meg a többi fos. könyörgöm mi az istennek? sok töltelékmarhaság viszi a pontokat mint a franc, aztán lehet sámánozni, hogy visszaszedje az ember. -
Rabbit20 #990 jólenne am párbajhős is ha 20% helyett mondjuk 50%al gyorsabban nőne motiváció, mondjuk azse túl sok, de ha már párbajhős akk tudjon sokat párbajozni. -
#989 5-6 féle ruhával rohangálok, munkától függően :D -
#988 Helló, szerintetek ütőfegyveres kalandornak melyik ruhaszett a legmegfelelőbb? Lassan kezd gyűlni a pénzem, de nem tudom, hogy melyik lenne az, amiből a legtöbb pluszt ki tudnám hozni a karinak. Párbajozni nem nagyon szoktam, inkább csak minél gyorsabban fejlődnék. -
#987 semmi használható bónuszt nem kap, katona és kalandor de még az építész is jobb, én majd még 1 katonát fogok csinálni az új patch után. -
#986 Szerintem nem olyan rossz a párbajhős. Nekem bejön. -
#985 az biztos, már én is megbántam :( -
#984 Én is a katonán gondolkodom. -
#983 amelyik szimpatikus. mondjuk szerintem a párbajhős a legrosszabb választás, ha párbajozni szeretnél, jobb a katona. -
#982 Szerintetek milyen karaktert válasszak 10-es szintnél? Mert világ 5-ön most kezdtem egy újat mert a másikat meguntam. -
Rabbit20 #981 azt én az életbe nemfogom tudni elvégezni sztem :D
uccsó 20 munkából ütős karimmal jó ha 2-t fogok tudni csinálni :S -
#980 az semmi, zsoldosmunkával kétszer ennyit is lehet :) -
#979 Jaja, plusz ott még az ezüst is 100$-be kerül darabja. Az olaj csak 38$. -
Rabbit20 #978 hát igen ^^ nekem ezüstbányászat lesz nemsokára azse rossz :D -
#977 Uhh bazz olajfúrással rendesen lehet pénzt keresni:
-
#976 Én 5-ön és 3-on tolom. Vicces mennyire számít hogy 0-ról kezded vagy a segged alatt van egy jó város. Világ 5-ön kezdtem, én alapítottam várost. 4-en vagyunk, nagyon jók a tagok, 2-en lakótársaim :D
Világ 3-on pedig rá 1-2 héttel később kezdtem, ott viszont egy majdnem fullos város tagja vagyok. Világ 3-on már 24-es míg 5-ön 23-as szintű vagyok, misszókban is sokkal előrébb járok. 3-on nincs premiumon, míg 5-ön van 2 is.
Lényeg a lényeg, hogy nagyon sokat számít a város. -
#975 minden magyar szerveren ugyanaz a verzió fut. -
#974 Ti melyik világon nyomjátok? Én a világ 1-en de sztem az nem olyan jó az 5 az milyen vagy vmelyik másik? -
Kromszi #973 a bannerban lévő weststatsos linket ki lehetne cserélni a magyar hivatkozásra (hu.weststast.com) és a betűméretet 5xösére állítani... -
#972 Köszi! -
#971 itt az összes. -
#970 Igen, köszi, de mi a neve a kalandnak? -
#969 kalandosztótól, farm építésért. -
#968 Hello!
Nem tudja valaki, hogy a barna kvéker cipőt melyik küldetésben kapja meg az ember?
Kösz! -
Yerra #967 Igen,de ott nincs írva semmi.A szupportok pedig részrehajlóak. -
Cat 02 #966 Fórum max. De azt se olvassa a kutya se. -
#965 fórumon nézted? -
Yerra #964 Köszi,csak azt nem tudom,hogy Magyarországon hol lehet elérni azt a valakit,aki mindenki felett áll. -
#963 Ha a fő fejeseket keresed azok németek, de írhatsz a magyar fejeseknek is levelet és ők szólhatnak a németeknek. -
Yerra #962 Érdeklődnék,tudja-e valaki,hogy hol lehet elérni a szupportok főnökét? -
#961 drágakövek keresése meló -
#960 Drágakövek a vízben. Ehhez hol találok drágaköveket? -
Wlakos #959 Az a 88-as maximum sérülés jónak tűnik:) -
#958 nem találtam kaland osztó adja párbajosnak, kicsit nagy a szórása, de szép :D -
Wlakos #957 Üdv
V3- ban azt szép sörétes puskát hol találtad?
Mindenesetre gratula hozzá!
Jól működik?