Knight Rider - Bemutatkozott a sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
http://www.imdb.com/name/nm0034733/
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
De most belegondoltam, milyen lehetne a Knight Rider, ha Larson ehelyett a Baywatch szerû izé helyett a BSG reményvesztett, dark stílusa felé tolja el. Keserû gyõzelmekkel, nulla fénnyel az alagút végén. Az autó kinézetét meg H.R.Giger tervezné...
Huh, mondjuk az már túlzás lenne. 😊
Semmi bajom az ázsiai nõcikkel, de nem ilyen stílusú filmben és nem ilyen elõadásmóddal, mert ez nagyon de nagyon irritál amit és ahogy õ produkál!
Számoljunk csak, volt ugye a kvázi kitt-elõzmény automan, ûberciki, bukta. Volt a KR, elég jól eltalálta a közízlést, mondhatjuk, hogy sikeres volt. Aztán volt egy KR2000, (elfuserált autóreklám)
És akkor most ott tartunk, hogy megint van a csipet csapat, Sziporkával, meg okos négerrel, meg a csúcstechnikás kütyük. Ezt a felállást is hányszor láttuk már? Utoljára ebbõl a stílusból a Team America: World Police jött be. 😊
Na jó, legyünk igazságosak, nyilván Larson sem írhat mindig Battlestar Galacticát. (az megvan hogy a cylonok kitt egyenesági leszármazottai? csak nézzétek meg a szemüket)
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
gondolkodjál már mielõtt azt hiszed fogást találtál valakin.
1. gagyik ezek a vetített hátteres jelenetek
2. pocsék színész a srác, aki Michael-t játsza
Meg az is jópofa, hogy a látens(? vagy tényleges) khm... fiús lány Szekeres Viktor méltán hírhedt cikkei után hogy maradhat még meg az sg.hu stábjában. ez a cikk úgy általában megszemélyesíti munkásságát.. Írkáljon csak a Szivárvány Magazin hasábjain filmkritikát, jó lesz az neki. VÁLJATOK MEG TÕLE, ÍGY IS APAD A SZÍNVONAL!
-----
Én várom, hogy itthon leadják a sorozatot, a Terminator mellett erre lennék a legkíváncsibb. Meg folytassák az Eureka forgatását! 😊)
Visszatérve a sorozathoz, szerintem ez így tényleg el van cseszerintve. Nekem is pont az volt a benyomásom az átalakulásról, h "b+ én nem a transformers-t akarom nézni, hanem a knight rider-t" Az okés, h a régi KITT-be volt spm fokozat, az úgy állat is volt, de ez, h most pick-up lesz, és ha felugranak a platójára, akkor úgy alakul át, h a Mustang-nak az ülésébe kerülnek...hááááát...meredek. Meg ezek a cgi-k, Istenem de csúnyák. Ha 1 hónapon keresztül napi 7-8 órát nyomkodnám a 3dmaxit, akkor lehet, hogy én is tudnék ilyet. Amikor az elsõ részben átalakul "attack mode"-ba, na az úgy trágya ahogy van. Nem értem, hogy mért nem lehet felépíteni ezt modellbõl. Miért ilyen lusták ? Ha már felelevenítenek egy klasszikust, akkor az legyen méltó az eredetihez. Sokszor úgy néz ki az a Mustang, mintha valami iszonyat igénytelen kínai utángyártott játékautó lenne. Lehet, h ezek után valaki megkérdezi, h akkor minek nézem. Válasz: hát, azért az a Mustang odabax :-) (Persze csak akkor, ha az igazit mutatják.)
By!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Commodore Plus4 forever!
Te Viktor, ez tenyleg nagyon durva. Meg a "holgynezo" elmegy, de ez? Hat kerlekszepen en is voltam tinifiu, voltak hulye gondolataim is - mint minden tininek -, de ilyen beteg otleteim meg a legszemetebb pszihotriller remalmaimban se! <#vomit>#vomit>
Ha magadbol indultal ki akkor legkozelebb legyel olyan kedves es tartsad magadban az ilyeneket!
<#vigyor3>#vigyor3> vazzzeg....pofám leszakad....
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
eleve hogy kitt mostmár transformers is. naja.
attack mode. kb annyira ütõs a kinézete mintha egy 6 éves gyerek kindertojásból guberált alkatrészeket ragasztott volna rá. könyörgöm, odaadták volna az overhauling stábnak egy hétre ötletelni, ezerszer jobb kinézetet tudtak volna neki varázsolni.
sztori. ...van sztori? a pilotban elindított ötlet még hagyján, de ami azóta volt... legutóbi részen is csak azért nem fogtam (annyira) a fejem mert az ázsiai csirkés poénkodás legalább némileg vigyorgásra késztetett.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Annak idején a tinifiúk buzik voltak????
mekkora vicc (mármint így felnõttebb aggyal)
Mé há nem?
Szóval elkapta õket a rendõr ? <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
Emberek hol marad a Rock 'n roll!?
😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Bár minden bizonnyal több hölgynézõ és tinifiú akart nagy élvezettel beletúrni annak idején David Hasselhoff ki-kikandikáló mellszõrzetébe.." WTF???<#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2><#confused>#confused><#ijedt>#ijedt><#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#action>#action>
Ez nem ér!
Amikor Én írtam a szerzõnek ilyen kioktató commenteket 5 perc múlva leszedték a hozzászólások közül.
Persze az is lehet, hogy csak várni kell hétfõig.😉
Azaz, ha én írok egy cikket, hogy ott hüledeztem a képernyõ elõtt a KITT-en,
és valaki megírja, hogy én mit írtam, akkor nem írhatja, hogy én hüledeztem
a cikkemben. Vili?
Hehe. 😊