59
  • BobaFett
    #59
    Harmadik képen lévő triót bevállalnám bármikor :)
  • DjDano
    #58
    Ha csak önmagában nézzük a sorozatot, akkor átlagos, de ha az eredetihez hasonlítjuk akkor hihetetlenül xar és gyenge...
  • smv
    #57
    Szerintem meg nézhető kis esti sorozat:) KITT pedig király!:D
  • mcganyol
    #56
    ne a need for speedből indulj ki. az egy nagyon jó arcade játék, de nem szimulátor. ámen
  • hdo
    #55
    Az előző KITT is az volt, nem tudom hogy SG-n vagy máshol olvastam-e egy cikkben hogy KITT nem képes a multitaskingra, ezért is veszett nyoma egy-egy Turbo Boost után olyan sokszor nyoma az üldözöttnek! Nem kacsa! xD
  • Carbuncle
    #54
    A mustang GT nagyon jó kocsi. Főleg tunningolva. -Ezt kipróbálhattam a Need for Speed -ban is, és ott is átjött a nehézkes mozgása (nyilván nagy súlya van a kocsinak). -Mindezek ellenére azonban rettenetesen tetszett, főleg a motorhangja.
  • 3M
    #53
    Miért automata váltós? :D
  • gothmog
    #52
    fú, én ezt a figurát néztem be négernek, de most látom, hogy nem az, hanem valami latinó. hát, kb ennyire bírt lekötni a film.
    http://www.imdb.com/name/nm0034733/
  • hdo
    #51
    Ok, tény, helyzetpoénok voltak, de pontosan az általad leírt BSG szaga volt végig a filmnek, tehát egyáltalán nem lehetett végigröhögni. Nyilván, nem szabad átesni a ló másik oldalára, de elidegeníteni a Knight Rider sorozattól egy bűnügyi sorozat komolyságát, az olyan már-már groteszk és életképtelen helyzeteket teremt, mint amit #47-ben már ecsetelgettem.
  • gothmog
    #50
    Én a Dark Knight-on elég jókat derültem, amúgy. Főleg Joker poénjain.
    De most belegondoltam, milyen lehetne a Knight Rider, ha Larson ehelyett a Baywatch szerű izé helyett a BSG reményvesztett, dark stílusa felé tolja el. Keserű győzelmekkel, nulla fénnyel az alagút végén. Az autó kinézetét meg H.R.Giger tervezné...
    Huh, mondjuk az már túlzás lenne. :)
  • hdo
    #49
    Ebben a soriban okos néger helyett is okostojás vigyori csíkszemű fehérnép van, tehát még a klisé színvonalát is képtelenek voltak elérni!

    Semmi bajom az ázsiai nőcikkel, de nem ilyen stílusú filmben és nem ilyen előadásmóddal, mert ez nagyon de nagyon irritál amit és ahogy ő produkál!
  • gothmog
    #48
    Az a gáz, hogy Glen Larson sokadszor próbálja meg eladni ugyanazt a mesét. (semmi baj a mesékkel egyébként, ha képesek működni a saját szabályaik szerint)
    Számoljunk csak, volt ugye a kvázi kitt-előzmény automan, űberciki, bukta. Volt a KR, elég jól eltalálta a közízlést, mondhatjuk, hogy sikeres volt. Aztán volt egy KR2000, (elfuserált autóreklám)
    És akkor most ott tartunk, hogy megint van a csipet csapat, Sziporkával, meg okos négerrel, meg a csúcstechnikás kütyük. Ezt a felállást is hányszor láttuk már? Utoljára ebből a stílusból a Team America: World Police jött be. :)
    Na jó, legyünk igazságosak, nyilván Larson sem írhat mindig Battlestar Galacticát. (az megvan hogy a cylonok kitt egyenesági leszármazottai? csak nézzétek meg a szemüket)
  • hdo
    #47
    Ja, hogy nem kell komolyan venni. Ebből a szemszögből nézve teljesen igazad van. De akárhogy is nézzük, az eredeti sorozat egy bűnügyi sorozat volt sci-fi beütéssel KITT által; namost egy bűnügyi sorozatot nem komolyan venni, az olyan mint végigröhögni a Dark Knight-ot moziban. Egyáltalán a komolytalan bűnügyi sorozat egy olyan paradoxon amit csak ezek a húgyagyú amerikaiak tudnak produkálni. Ha meg nem bűnügyi sorozat, akkor váltsanak témát és ne lopott rakétákat akarjanak visszaszerezni olyan terroristáktól akik csernobil 2-t akarnak csinálni, hanem menjen KITT karikákon átugratni nekifutás nélkül turbo boosttal, meg 6 éves kölkök szülinapi zsúrján furikázzon maga után 6-8 kismozdonyt gyerekekkel, 10 kmh-val amit egy ilyen trasformers féle átalakulásból produkált vonóhorgon húz .... például.
  • Neton
    #46
    Szerintem semmi gond nincs a sorozattal. Én szerettem a régit is, de ez az új is bejön. Simán ülnek a poénok szerintem, ráadásul nem kell komolyan venni a sorozatot, ez látszik is rajta és jól áll neki. Ráadásul nekem bejönnek az ázsiai nimfomán bulák tekilával. :)
  • hdo
    #45
    Ezzel már a harmadik rész után én is így vagyok. Első részben elcsöpögtettek némi főszál infót, azóta is kussolnak róla, de az hogy egy teljes részben ez a tejbetök vigyori csíkszemű álkurva szerepeljen aki az első részben egy életveszélyes szituációra is csak egy vigyori "awesome"-al tudott reagálni, az végképp betett nekem. Arról nem is beszélve hogy ezt a kittet is egy jumbo furikázza ide-oda mint a Knight Rider Team csapatát is ... no comment, őszintén remélem hogy cancel lesz a vége!
  • kalapos01
    #44
    Már az első kommented is mosolyfakasztó volt, de a másodikkal csak előidézted a beégés minősített esetét:) Alázat.
  • FlyingV
    #43
    akkor nézd meg, hogy hány csillagon áll a szavazat te idiota.

    gondolkodjál már mielőtt azt hiszed fogást találtál valakin.
  • Nonix
    #42
    FlyingV:Mivel 1 szavazatra szavaztal de utanna a vegeredmenyre mutat vissza. IQ
  • Nonix
    #41
    Megnéztem első 2 részt, de borzaszto gagyi. Eygszeruen nem erdekel hogyan folytatjak, egyaltalan nem izgalmas.
  • Wittgen
    #40
    Nekem csak 2 bajom van a sorozattal:
    1. gagyik ezek a vetített hátteres jelenetek
    2. pocsék színész a srác, aki Michael-t játsza
  • FlyingV
    #39
    azért komolyság, hogy az sg.hu-n ez a megjelent értékeld a cikket lehetőségnél én az egy csillagra akartam kattintani, de négy csillagról nem ment lefele, szóval követelem, hogy az én szavazatomat minősítsék át négyről egyre.

    Meg az is jópofa, hogy a látens(? vagy tényleges) khm... fiús lány Szekeres Viktor méltán hírhedt cikkei után hogy maradhat még meg az sg.hu stábjában. ez a cikk úgy általában megszemélyesíti munkásságát.. Írkáljon csak a Szivárvány Magazin hasábjain filmkritikát, jó lesz az neki. VÁLJATOK MEG TŐLE, ÍGY IS APAD A SZÍNVONAL!

    -----

    Én várom, hogy itthon leadják a sorozatot, a Terminator mellett erre lennék a legkíváncsibb. Meg folytassák az Eureka forgatását! :))
  • unisol1
    #38
    Ez a post is van olyan hasznos, mint a cikk! Én is vakartam a fejem, hogy elaludtam volna az 5. évadot???! He??!! Mentegettem, hogy talán TKR-t is beleszámolta (ami teljesen jogtalan lenne)! A Transformáció tényleg túlzás, és már javítani se tudják, megint nem kezdhetik újra... Csak nehogy kuka legyen, ha megint nem jutnak el KARR-ig (ahogy az 5x01-02 nem elkészítésével se... :-( :-( ) akkor kitépem a hajam! Ja, amúgy ha már leforgatott részeket mégsem vetítenek le USA-ban nézettség hiányában, hozzánk eljut, nem (vagy DVD-n)! L.A. Dragnet utolsó 2 részével ez volt a helyzet, USA-ba nem, nálunk leadták... Csak mert nagyon CANCEL szaga van a sorozatnak... :-(
  • unisol1
    #37
    Ezen én is fennakadtam! Szentem a rajongást akarta ezzel leírni, hogy vágtunk volna 1 hátast, ha az utcán megjelenik KITT-el, csak hát kicsit buzisan írta le, 1 kalapban a csajok rajongásától... LOL :-) !
  • tmisi
    #36
    De legalább vérbeli amcsi járgány.
  • Tetsuo
    #35
    LOL a cikkiro korai abrandozasai.. :DD
  • rigidus
    #34
    > Belőled indult ki. :D

    Meltanyoltam volna ha igy volna.
  • hdo
    #33
    Hiperáramvonalasított? A ford mustang egy 2500-as Ladának tűnik a trans am mellett áramvonalasság szempontjából.
  • peterxy
    #32
    ok. látom másnak is feltűnt. tudom, hogy manapság ez a divat , de jó tudni, hogy nem változott ekkorát a világ:)
  • peterxy
    #31
    tinifiúk...... milyen homokos, perverz fúúúj. remélem csak elírás volt a cikkíró részéről
  • Agyarascet
    #30
    Hello!
    Visszatérve a sorozathoz, szerintem ez így tényleg el van cseszerintve. Nekem is pont az volt a benyomásom az átalakulásról, h "b+ én nem a transformers-t akarom nézni, hanem a knight rider-t" Az okés, h a régi KITT-be volt spm fokozat, az úgy állat is volt, de ez, h most pick-up lesz, és ha felugranak a platójára, akkor úgy alakul át, h a Mustang-nak az ülésébe kerülnek...hááááát...meredek. Meg ezek a cgi-k, Istenem de csúnyák. Ha 1 hónapon keresztül napi 7-8 órát nyomkodnám a 3dmaxit, akkor lehet, hogy én is tudnék ilyet. Amikor az első részben átalakul "attack mode"-ba, na az úgy trágya ahogy van. Nem értem, hogy mért nem lehet felépíteni ezt modellből. Miért ilyen lusták ? Ha már felelevenítenek egy klasszikust, akkor az legyen méltó az eredetihez. Sokszor úgy néz ki az a Mustang, mintha valami iszonyat igénytelen kínai utángyártott játékautó lenne. Lehet, h ezek után valaki megkérdezi, h akkor minek nézem. Válasz: hát, azért az a Mustang odabax :-) (Persze csak akkor, ha az igazit mutatják.)
    By!
  • Narxis
    #29
    Nekem is, pont a minap néztem meg a legutóbbi részt és arra gondoltam, hogy jó lenne újra látni KARR-t. :)
  • Narxis
    #28
    nyád :)
  • Narxis
    #27
    Belőled indult ki. :D
  • chronos75
    #26
    szerintem piros pont neki :D sikerült egy tök jó poént elrejtenie az amúgy nem túl érdekes cikkben..
  • rigidus
    #25
    > Bár minden bizonnyal több hölgynéző és tinifiú akart nagy élvezettel beletúrni annak idején David Hasselhoff ki-kikandikáló mellszőrzetébe...

    Te Viktor, ez tenyleg nagyon durva. Meg a "holgynezo" elmegy, de ez? Hat kerlekszepen en is voltam tinifiu, voltak hulye gondolataim is - mint minden tininek -, de ilyen beteg otleteim meg a legszemetebb pszihotriller remalmaimban se!

    Ha magadbol indultal ki akkor legkozelebb legyel olyan kedves es tartsad magadban az ilyeneket!
  • loky
    #24
    "... beletúrni ... David Hasselhoff ki-kikandikáló mellszőrzetébe"

    vazzzeg....pofám leszakad....
  • vmiki88
    #23
    ház szerintem a Ford Mustang nem illik bele
  • Nethyrrea
    #22
    hát... szerintem ezt a sorozatot nagggyon eltolták marhaságokkal.

    eleve hogy kitt mostmár transformers is. naja.
    attack mode. kb annyira ütős a kinézete mintha egy 6 éves gyerek kindertojásból guberált alkatrészeket ragasztott volna rá. könyörgöm, odaadták volna az overhauling stábnak egy hétre ötletelni, ezerszer jobb kinézetet tudtak volna neki varázsolni.

    sztori. ...van sztori? a pilotban elindított ötlet még hagyján, de ami azóta volt... legutóbi részen is csak azért nem fogtam (annyira) a fejem mert az ázsiai csirkés poénkodás legalább némileg vigyorgásra késztetett.
  • HUNIgor
    #21
    "Bár minden bizonnyal több hölgynéző és tinifiú akart nagy élvezettel beletúrni annak idején David Hasselhoff ki-kikandikáló mellszőrzetébe"

    Annak idején a tinifiúk buzik voltak????
  • Benedekco
    #20
    Én azt bírtam mikor a kamionnal párbajozott :D
    mekkora vicc (mármint így felnőttebb aggyal)