13
-
trogi #13 Onnan, hogy egy könyvből csinálják a filmet. Most akkor a film miatt gyűjtsük össze a könyveket, esetleg tiltsuk meg a meglévő példányok árusítását, továbbá a bemutatóig csukjuk le azokat, aki elolvasták? Ugyan már!
Ha vesszük a földalatti oldalakat és összeesküvés-elméleteket, akkor azok csak úgy hemzsegnek az illuminátusoktól, rózsakeresztesektől, templomos lovagoktól, szabadkőművesektől, stb., stb.
Egyik-másik író előbb-utóbb engedélyt kap majd a Bildenberg-csoport és a Skull and Bones (nem biztos, hogy így írják őket) "rejtélyekről" szóló regények megírására is. -
Atyuska #12 Csak azt tudnám, hogy miért kell elmondani előre a történetet?
Szerintem csak a filmvászon előttre való! -
#11 Egyszerűen zseniális volt sztem ez a könyv, lehet hogy nem minden eredeti ötlet benne, de akkor is teljesen magával ragadott és lenyűgözött ez a könyv, már nagyon várom a filmet -
#10 volt egy korábbi könyv, ami ezt az elméletet, ugyanazon "bizonyítékokkal" alátámasztva, mint amit DB is leír, már kifejtette, de persze az nem ilyen kalandregény volt. na ebből "merített" DB -
Loverman #9 Voltak könyvek elméletekről, pl arról hogy Jézus felesége volt M.M., meg ilyenek. Namost, ezek, mint elméletek, onnantól kezdve közkincsek... -
Etinger #8 "Persze könyvek esetében nagyon nehéz a plagizálást bizonyítani, de ő olyan az írók között, mint Bill Gates a számítsátechnikában. Tehetség az nuku, viszont jól tud lopni:)"
Őőőőőő...... eddig a pereket megnyerte. Ez tény. Másik meg, hogy Dan Brownt csípi a jónép, Bill Gates-t kevésbé. Szal a párhuzam itt sántít sztem... -
Aldo Moro #7 opeca: Kifejtenéd azt, hogy a szerző honnan lopott és mit? Én kiváncsi lennék rá. Köszi. -
cateran #6 Te hogy állsz 1 multinacionális cég alapításával? Az se baj,hogy lopkodsz innen-onnan..csak szeretném tudni,melyik fázisban vagy? (ha már úgy fikázod B.G.-t) -
Marko001 #5 Három könyvét olvastam, mindegyik baromi jó volt. Ha úgy lopkodta össze, akkor is gratulálok neki, mert nagyon jól sikerült irományok... -
opeca #4 Én úgy emlékszem, inkább abból volt botrány, hogy Dan Brown elég feltűnően lopkodta össze az ötleteit egy-két másik, korábban megjelent könyvből.
Persze könyvek esetében nagyon nehéz a plagizálást bizonyítani, de ő olyan az írók között, mint Bill Gates a számítsátechnikában. Tehetség az nuku, viszont jól tud lopni:) -
Zaraki Kenpachi #3 Nem valoszinű :D, max akkor egy studiót úgy alakítanak át ami tisztára olyan mint a Vatikán és akkor megvan oldva a probléma. -
Reg5 #2 Mekkora botrány lesz megint :) -
Etinger #1 Forgatási engedélyt vajon kapnak a Vatikántól? :D:D