13
  • trogi
    Onnan, hogy egy könyvből csinálják a filmet. Most akkor a film miatt gyűjtsük össze a könyveket, esetleg tiltsuk meg a meglévő példányok árusítását, továbbá a bemutatóig csukjuk le azokat, aki elolvasták? Ugyan már!

Ha vesszük a földalatti oldalakat és összeesküvés-elméleteket, akkor azok csak úgy hemzsegnek az illuminátusoktól, rózsakeresztesektől, templomos lovagoktól, szabadkőművesektől, stb., stb.
    Egyik-másik író előbb-utóbb engedélyt kap majd a Bildenberg-csoport és a Skull and Bones (nem biztos, hogy így írják őket) "rejtélyekről" szóló regények megírására is.
  • Atyuska
    Csak azt tudnám, hogy miért kell elmondani előre a történetet?
    Szerintem csak a filmvászon előttre való!
  • gabee1987
    Egyszerűen zseniális volt sztem ez a könyv, lehet hogy nem minden eredeti ötlet benne, de akkor is teljesen magával ragadott és lenyűgözött ez a könyv, már nagyon várom a filmet
  • koschwarz
    volt egy korábbi könyv, ami ezt az elméletet, ugyanazon "bizonyítékokkal" alátámasztva, mint amit DB is leír, már kifejtette, de persze az nem ilyen kalandregény volt. na ebből "merített" DB
  • Loverman
    Voltak könyvek elméletekről, pl arról hogy Jézus felesége volt M.M., meg ilyenek. Namost, ezek, mint elméletek, onnantól kezdve közkincsek...
  • Etinger
    "Persze könyvek esetében nagyon nehéz a plagizálást bizonyítani, de ő olyan az írók között, mint Bill Gates a számítsátechnikában. Tehetség az nuku, viszont jól tud lopni:)"

Őőőőőő...... eddig a pereket megnyerte. Ez tény. Másik meg, hogy Dan Brownt csípi a jónép, Bill Gates-t kevésbé. Szal a párhuzam itt sántít sztem...
  • Aldo Moro
    opeca: Kifejtenéd azt, hogy a szerző honnan lopott és mit? Én kiváncsi lennék rá. Köszi.
  • cateran
    Te hogy állsz 1 multinacionális cég alapításával? Az se baj,hogy lopkodsz innen-onnan..csak szeretném tudni,melyik fázisban vagy? (ha már úgy fikázod B.G.-t)
  • Marko001
    Három könyvét olvastam, mindegyik baromi jó volt. Ha úgy lopkodta össze, akkor is gratulálok neki, mert nagyon jól sikerült irományok...
  • opeca
    Én úgy emlékszem, inkább abból volt botrány, hogy Dan Brown elég feltűnően lopkodta össze az ötleteit egy-két másik, korábban megjelent könyvből.

Persze könyvek esetében nagyon nehéz a plagizálást bizonyítani, de ő olyan az írók között, mint Bill Gates a számítsátechnikában. Tehetség az nuku, viszont jól tud lopni:)
  • Zaraki Kenpachi
    Nem valoszinű :D, max akkor egy studiót úgy alakítanak át ami tisztára olyan mint a Vatikán és akkor megvan oldva a probléma.
  • Reg5
    Mekkora botrány lesz megint :)
  • Etinger
    Forgatási engedélyt vajon kapnak a Vatikántól? :D:D