859
Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
  • Pares
    NEm mondom hogy tomahawk volt, egyáltalán nem biztos hogy akármilyen rakéta vagy vmi. Az igazat megvalva, fogalmam sincs, hogy mi csapódhatotott be oda. Az egyik belinkelt videóban azt is olvastam, hogy az E gyűrű a szemtanuk szerint csak a becsapódás után fél órával dőlt le.

Egyébként az egyik legérdekesebb hivatalos magyarázat, amin mindig jót nevetek, hogy az egyik WTC-be csapódott gépből kiesett az egyik terrorista utlevele, és igy tudták azonositani. Ráadásul a nemtomhány terroristából 9 még mindig él és virul, pilóták, bankárok, stb. Visszatérve a kiesett utlevélhez: Ugyebár becsapódott a gép, az utlevél kiesett a terrorista zsebéből, át a gép égő roncsain, át az égő épületen keresztül minen tüzön kiesett az ablakon, hogy aztán az egyik rendőr felvegye. Na ezt nem etetik meg velem.
  • Pares
    Ráadásul azok a képek amiket készitettek nem pár óra mulva készültek a pentagonról, és egyiken se látni semmit. Se a letört szárnyakból...
  • OKkultist
    Nem akarok én szakérteni, mert csak a netről meg a filmekből ismerem ezeket, de ezt írják:
    they use a bomb with a case made out of cellulose, which has been designed for use on stealth aircraft. This casing will be consumed in the blast and there will be no fragmentation. Unfortunately, one piece of oversight tipped Felix Cortez off to some, most likely American, military involvement in the assassination attempt: the use of Octol as the explosive and catalyst.
    Azért papír a külseje a bombának, hogy a radar ne szúrja ki, amikor a lopakodó dobja le, és nem maradnak utána repeszdarabok, viszont maradt OCTOL (nem tudom mi az, de drága mert csak a hadsereg használja) és ez vezeti nyomra Escobar kubai(ex Fidel biztonsági ember) szakérőjét, Cortezt. (Tom Clancy novella alapján készült a film, tehát biztos van ilyen bomba)
  • Gundark 1 1
    De ha meg manőverező robotrepülőgép, mondjuk egy tomahawk csapódik be, lesz egy kicsi lik, és bent a robbanás nyom. De nem zúzza be a külső falat.
  • Pares
    "És ha a szárnyak okozták azt a 15 méteres vmit a becsapódás körül, akkor ugyebár azokból vminek meg kellett volna maradnia, nem? De semmi, a gép ugy ahogy van elpárolgott. A fű még véletlenül sincs megégve, stb..."

Erre se válaszolt még senki.
  • Pares
    "Oknyomozó oldalak. Igen, én is láttam jó párat. A kedvenc összeesküvés elmélet, amit olvastam az volt, hogy valójában nem is repülőgépek, hanem Tomahawk robotrepülőgép csapódtak az épületbe, amiket holografikus álcával láttak el, hogy úgy nézzenek ki, mint egy 757 ill. 767-es..."

Ezt ugye nem gondolod komolyan? Azért pl. énse vagyok annira ütődött, de azért ez a hivatalos álláspont se passzol.

Nos mint már irtam, válaszoljátok meg, hogy miért nem adták ki a pentagonos vidiket az amcsik, ha nincs rajtuk semmi titkolni való?!
  • OKkultist
    Az UTASLISTA:

Flight 11: 81 passengers, 9 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 92 persons.
    Flight 175 : 56 passengers, 7 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 65 persons.
    Flight 77: 58 passengers, 4 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 64 persons.
    Flight 93: 37 passengers, 5 flight attendants, 2 pilots TOTAL - 44 persons.
    Ha jól láttam, akkor ezek a gépek 229 utast (+személyzet) tudnak szállítani.

MÉG ÁLL A KÉRDÉS: HÁNY CSALÁDTAG JELENTKEZETT A FELAJÁNLOTT KÁRTÉRÍTÉSI ÖSSZEGEKÉRT???? Az összegek 250ezertől az 1,8millió$-ig terjedtek.

Out of a total of 92 people on Flight 11, only 65 accepted the 9-11 fund (71%)
    Out of a total of 65 people on Flight 175, only 46 accepted the 9-11 fund (71%)
    Out of a total of 64 people on Flight 77, only 33 accepted the 9-11 fund (52%)
    Out of a total of 45 people on Flight 93, only 25 accepted the 9-11 fund (56%)
    Nemcsak az utasok voltak rendkívüliek, de a családtagjaik is,sőt maguk a gépek is varázslat hatása alatt repültek.
  • Garga Pitic #209
    Bocs, csak a szárny bekötése.
  • Molnibalage
    Gundark, bearanyozod napjaimat. :)
  • Gundark 1 1
    Igaza volt Inendinek. (vagy Exy volt? mindegy:) Te tényleg kekec vagy Cellulóz--Abból lehet papirt is csinálni. Papirból meg levelet. És nehogymá nem hallottál levélbombáról
  • OKkultist
    Pedig ez van:
    LÉGITÁRSASÁGI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK
    KEVÉS utas esetén is törölhetik, csak az ritkán van, mint ahogy az említett gépeknél is ritkán volt olyan kevés utas, mint akkor. (túl sok a véletlen, "csak" 3000-en vannak a több10ezres épületekben, alig a gépeken, stb...)
  • [NST]Cifu
    Khhmm..... Szóval amíg te cellulóz bombákról beszélsz, szerintem ne akarj katonai témákban okosnak tűnni...

Ha el tudod magyarázni, hogy is működik ez, milyen problémák léphetnek fel, milyen feltételek kellenek, akkor szakérthetsz. Addig inkább ne...
  • Gundark 1 1
    Mostan nehogymá megkérdőjelezd a holografikus álca létezését mán. A tévében is volt. Különben hogy tudtak volna a föderációs hajók bemenni a romulán űrbe? És még ki is hallgatták őket, tök közel voltak és azoknak fel sem tűnt! Pedig a romulánok nem hülyék :)
  • Garga Pitic #203
    Harmadrészt fa***ág.
    airliners.net, keresés: 757

Nézd meg ezt
    vagy ezt
    esetleg ezt
    de ezen is látszik
    én a szárny és a főfutóművek bekötési pontjaira tippelnék
    itt sötétkékben
  • [NST]Cifu
    A fellelhető felvételekből+fotókból 100%-osan meg lehet állapítani, hogy mekkora és milyen gépek voltak? 737, 757, stb..

Te vagy az első, aki megkérdőjelezi a gépek típusát. Szerinted ez mire utal? Szerintem arra, hogy akik egy kicsit is értenek a gépekhez, meg tudnak különböztetni egy 737-est és egy 757-est...

Bakker, ha egy kicsit is érdekelne a dolog, akkor annyi önképző erőd lehetne, hogy beírod Google-ba, hogy Boeing 757 és Boeing 737. Elég jól megkülönböztethető egymástól a két típus...

Akár lehetett egy átépített valami is, az ablakok csak felfestve, stb, a felvételekről senki nem mondaná meg, hogy nem 757-es volt, csak ha közelről látná, ami maradt roncsdarabok, az meg tényleg egy 757-esből lett beépítve akár.

Akár lehetne valóban egy sima utasszállító, hagyományos 757-es is...

Én nem vagyok repülős szakértő, csak a rengeteg oknyomozó weboldalról szedem össze, amit lehet.

Oknyomozó oldalak. Igen, én is láttam jó párat. A kedvenc összeesküvés elmélet, amit olvastam az volt, hogy valójában nem is repülőgépek, hanem Tomahawk robotrepülőgép csapódtak az épületbe, amiket holografikus álcával láttak el, hogy úgy nézzenek ki, mint egy 757 ill. 767-es...

Ha valóban érteni akarod, ilyenkor kezdj el kétkedni a kételyekben. Próbáld megcáfolni az ott megfogalmazottakat. Ha valamit nem tudsz, nem értesz, keress utána. Amíg olyan fejjel nézed, hogy biztos hogy volt ott valami, addig sose fogsz tisztán látni.

Mikor anno ez népszerű téma volt, én fordítva tettem ezt. Miként lehetett volna megcsinálni? Ez volt a kérdés. Nekem az jött ki, hogy nem kellenek bonyolult dolgok. A legegyszerűbben egy sima, robotpilótával megtoldott irányítás, sima GPS alapon. Még a testek is megoldhatóak, simán (ha más nem, hullaházból). A probléma ezzel az, hogy a gépek láthatóan ember vezette a repülés utolsó szakaszában. Még a távirányítás sem játszik igazán, hiszen egy esetleges interferencia esélye simán meglenne. Szóval a legjobb, legtisztább megoldás az, hogy keríteni kell pár marhát, akik tényleg képesek lennének feláldozni az életüket ezért, és sima, utassokkal felszálló 757 és 767-es gépekkel nekirepülni az adott épületeknek. Innentől kezdve viszont politika...

A lényeg: aki mindenféle katonai gépeket, lézeres akármicsodákat lát bele, az alapból mindenáron azt akarja látni, hogy itt összeesküvés volt...
  • Gundark 1 1
    Na akkor picit fékezzünk :) Minek zavarták volna össze a szakértőket? Ez egy polgári gép ami beleáll a toronyba. Ez a lényeg. Ez az álca.
  • Gundark 1 1
    Nem. A 3000et nem kellett eltüntetni, ők meghaltak a toronyban. Ők léteztek. A beszélgetés most a fantom utasokról megy. Ezek belföldi járatok voltak ha jól emlékszem. Azokra milyen utasitások érvényesek? Úgyis szeretsz linkelni , akkor nézzük már meg az American Airlines ide vonatkozó szabályait. A lézerirányitó rendszer megbukott mint elmélet. Akkor mi lenne az szerinted? A fegyvert kizárhatjuk. Egy nincs felfüggesztési pont, kettő minek? Ez maga a fegyver.
  • OKkultist
    Nem lehet tudni, mi rörtént, miért történt valójában, az is lehet, hogy összekevertek látható elemeket,(azonosíthatatlan gép, kamu dobozzal az alján, lézeres irányzék, pedig nem szükséges, a hajtóművek sem pont olyanok, mint kellene , stb...) hogy a zavart növeljék, és egy katonai repülőgép-szakértő se ismerje ki magát, a felvillanás lehetett bármi, de mégis mi?
    A Clear an Present Danger (Harrison Ford) filmet meg láttam, abban a cellulóz bombát+lézeres "festéssel" küldik rá Escobárra, azon lehet látni a technológia működését. (a vadászgép elengedi a bombát, 1emebr meg a lézeres célmegjelölőt tartja Escobárék autóján a villájuk előtt, utána a kráter és a maradványok elemzéséből jönnek rá, hogy nem autóbomba volt, pedig azt szerették volna elhitetni)
  • Molnibalage
    "TÚL kevés utas volt, normál esetben az ilyen alacsony kihasználtságú járatot NEM INDÍTJÁK EL"

Apafej, még sosem halottad az, hogy vannak menetrendszerinti járatok? Tudod HÉV és a busz is megy attól függetlenül, hogy hányan vannak rajta. Sötétségedre lassan szavak nincsenek.
  • OKkultist
    Hány "utast" kellett volna eltüntetni? Mi az a 3000-hez képest? Simán lehet, hogy nyom nélkül eltüntettek annyi embert.
    MÉG EGY GIXER: mindhárom gépen TÚL kevés utas volt, normál esetben az ilyen alacsony kihasználtságú járatot NEM INDÍTJÁK EL. (a Pennsylvaniai az nem illik ebbe a sorba, de az nem terv szerint alakult)
    Van itt kilógó lóláb rendesen, keresni sem kell.

NA MÉG EGY TALÁLÓS KÉRDÉS: hány elhunyt után jelentkeztek családtagok a FELAJÁNLOTT kártérítésért?????
    (összesen 266-an haltak meg, ha elhiszed a hivatalos dumát)
  • Molnibalage
    Visítva csapkodom az asztalt a röhögéstől. Mást nem nagyon tudok tenni..
  • Gundark 1 1
    Rendben legyen katonai gép. DE. Ez az AA gép felszállt egy reptérről. Tele utasokkal. Akkor ez a gép hol van? A reptér miért nem vonogatta a vállát hogy tőlük ugyan nem indult terroristagép. A légiirányitás miért nem mondja hogy AZ nem az a gép? Eddig már kicsit sokan vannak ebben a buliban. Miért nem hazudták akkor hogy mondjuk a TNT vagy a DHL egyik gépét téritették el a terroristák a személyzetet (legyünk nagyvonalúak 5-10 fő) kivégezték a mocskok. Mégiscsak biztonságosabb 20-40 álembert kreálni mint pár százat. És akkor még kevesebb a halott ami jó. Persze nem túl kevés mert az meg rossz.
  • [NST]Cifu
    Istenem, ha nem akarsz belelátni semmit, akkor ne láss bele...

1.: Mi a fene az a lézeres irányzék? Van lézeres célmegjelölő konténer. A repülőgépek ezzel 'festik' meg a célt. Ezt viszont a célra vezetésre használják, maga az irányított lövedék mindössze egy apró érzékelővel rendelkezik, amelyik az adott hullámhosszt érzékeli. Tehát mi a fenének lenne egy ilyen konténer egy drónon??!?

Egy célmegjelölő konténer - lehet látni a méretét, milyen kicsi

Egy GBU-24 bomba orra, és a lézeres célkövető berendezése - ismét egy ember mellette, mekkora is valójában...

2.: Az utolsó képen látható repülőgép hasa alatti dudor egy Radart rejt. Semmi köze a lézerhez.

3.: Egy drónnak semmi szüksége lézeres célmegjelölésre vagy radarra, egy statikus célpont, mint egy torony eltaláláshoz tehetettlenségi (inerciális) vagy GPS alapú, illetve terepkövető rendszerek jöhetnek szóba. Mindegyik apró, legfeljebb aktatáska méretű eszköz lehet. Ilyen van például a robotrepülőgépek irányítórendszerében.
  • OKkultist
    A fellelhető felvételekből+fotókból 100%-osan meg lehet állapítani, hogy mekkora és milyen gépek voltak? 737, 757, stb..
    Akár lehetett egy átépített valami is, az ablakok csak felfestve, stb, a felvételekről senki nem mondaná meg, hogy nem 757-es volt, csak ha közelről látná, ami maradt roncsdarabok, az meg tényleg egy 757-esből lett beépítve akár. (ezt kb. akkor tudjuk meg, amikor a JFK gyilkosság részleteit)
    Én nem vagyok repülős szakértő, csak a rengeteg oknyomozó weboldalról szedem össze, amit lehet. Amit eddig senki nem magyarázott, az a gép alján látható valami (NEM ÁRNYÉK, ahhoz túl hosszú) a hajtóművek hossza nem egészen stimmel ( a katonai hosszú vékony, a civil rövid vastag) és a FÉNYVILLANÁS közvetlenül az épületbe csapódás ELŐTT.
    (az orr még nem ér hozzá az épülethez!!!!)
    #191-ben linkeltem nagyrészét.
  • Gundark 1 1
    Egy JSTARST belevezetni? Kicsit drága lenne :) És nem is ott van a dudor. Meg minek amikor ócsóbb a sima 757es átalakitása drónnak? De akkor mi van a halott utasokkal? Kitalált nevek? És akkor miért éppen az American Airlines? Miért nem más gépe ment bele hivatalosan? Vagy utáljuk az AA-t és most jól bekapják a kisköcsögök?
  • OKkultist
    Nem akarok belelátni semmit, de a lézeres irányzék ott van, az UAV-kel együtt, kicsit sem gyanús:
    katonai technológiai nyomok

EZEN HOL VAN A FENTI bekarikázott ismeretlen valami????

MEGVAN!!!!!!!

• Garga Pitic #190
    Pl maga az épületben lévő levegő. A lezuhanó felső szintek dugattyúként nyomják össze a levegőt, ami az ablakokon távozik, az ablakkal együtt.

REM *** Eléggé eltért a beszélgetés az eredeti témától *** :)
  • Pares
    Egyesekben az Anti-összeesküvők paranoia tüneteit észlelem. Minden egyes hsz-emben az összeesküvés nyomait keresitek.
  • Gundark 1 1
    Öö.. Azok a kirobbanó izék. Mondjuk ablakok. De elég ötletszerűen jelennek meg. Nem úgy tűnik mintha "segitenék" a felső emeleteket hogy ne menjenek oldalra. És ott a másik, hogy ilyen jellegű szerkezeti omlásnál szerintem bármi nekiköszönhet olyan erővel az ablaknak hogy az kirobban.
  • Pares
    "Húúúú, szóval már ez is gyanús. Biztos azért voltak sokan, hogy aztán jó soktól elvehessék a felvételt ugye?
    Tisztán lehetett rálátni? Még a belinkelteknél is tisztábban? Ha elvették és azóta sem láthatta senki akkor honnan tudod, hogy azok jobbak? Gondolod soha senki nem ahíválta amikor először leadták."

Hát hallod, te nagyon nem vagy tisztába azzal, amit ezzel mondani akartam. Egyébként ezzel nem is céloztam semmire. Szimplán azt akartam volna mondani, hogy természetesen nem készültek olyan profi videók, amiken minden részlet tisztán látható.

"Az általad kifogásolt "robbanások" már azután voltak, hogy elindult lefele a felső rész. Akkor meg mi szükség lett volna rájuk? Semmi... Az, hogy mitől voltak nem tudhatom. Én sem vagyok mindentudó. Viszont minenben az összeesküvést látni orbitális marhaság. Igen, az. Amit itt egyesek végezvisznek az olyan szintű paranoia ami még a SZU egyes elvakult embereitől is húzós lett volna..."

Én sem tudok mindent, és nem is látom mindenben az összeesküvést. Csak felvetek jópár kérdést, mivel ez a téma szerintem egyáltalán nem olyan egyértelmű, mint ahogy egyesek veszik. Jah, és ilyen orbitális túlzásokba se essünk, mint itt egyesek pár ember ellen elkövetnek. Attól hogy az a hivatalos verzsön, még nem szent, mint a biblia, amit minden áron védeni kell, vagy mittommi.
  • Molnibalage
    Az általad kifogásolt "robbanások" már azután voltak, hogy elindult lefele a felső rész. Akkor meg mi szükség lett volna rájuk? Semmi... Az, hogy mitől voltak nem tudhatom. Én sem vagyok mindentudó. Viszont minenben az összeesküvést látni orbitális marhaság. Igen, az. Amit itt egyesek végezvisznek az olyan szintű paranoia ami még a SZU egyes elvakult embereitől is húzós lett volna..
  • Molnibalage
    "Olyan sokkban voltak az emberek az utcán, hogy jó hogy még ennyi felvétel is készült."

Húúúú, szóval már ez is gyanús. Biztos azért voltak sokan, hogy aztán jó soktól elvehessék a felvételt ugye?

Tisztán lehetett rálátni? Még a belinkelteknél is tisztábban? Ha elvették és azóta sem láthatta senki akkor honnan tudod, hogy azok jobbak? Gondolod soha senki nem ahíválta amikor először leadták.
  • Pares
    JAh, persze, mert szerinted aznap mindenki a legdrágább videokamerával futkosott az utcán, és ha videózni kezdett, akkor is csak a gép alját közelitette be. Olyan sokkban voltak az emberek az utcán, hogy jó hogy még ennyi felvétel is készült.
  • Pares
    Komolyan, most ti itt még nem hallottatok távirányitóról? A nagy szakrétők, azt a mindenit...
  • Pares
    Azt hiszem, ha már maga az elnük jelentené be, hogy félig meddig segitettek a 911-ben, még nekik se hinnétek.
  • Pares
    "Itt mutatod be, hogy FOGALMAD nincs a mechanikáról barátom."

Nemtudom, hogy diszlexiás vagy-e, vagy csak szartál megnézni a felvételeket, de azért belinkelek még egy videót, ahol megnézheted közelről ezeket az ablak robbanásokat. Nézd meg: Kirobbanó ablakok

Az mind szép és jó, és helytálló, amit itt mondotok a pentagon elleni merényletről, de ha tényleg egy 757-es volt és nincs mit titkolniuk, akkor miért szedték össze az összes videófelvételt, amiről tisztán rá lehet látni? És azóta se adtka ki egyet se! Az ottani munkások azt mondátk, hogy a becsapódás után 5-10 percel már ott is voltak az állam emberei. És ha a szárnyak okozták azt a 15 méteres vmit a becsap=d's k0r-l, akkor ugyebár azokból vminek meg kellett volna maradnia, nem? De semmi, a gép ugy ahogy van elpárolgott. A fű még véletlenül sincs megégve, stb...
  • Molnibalage
    Ja és biztos lantlények vezették. :)
  • Molnibalage
    A GBU-32 az sokkal kisebb. Mit keresne egy utasszállító alján? A bomábt leoldani szokás akkor robban. A gépen csak külső behatásra robbanhat fel. Ha becsapódáskor robbant volna bomba akkor meg máshogy nézett volna ki a dolog. Sebaj...
  • Palinko
    sztem valami GBU 32 őt akarnak látni az összeesküvők...
    emígy ha nagyobb lenne a kép tényleg látszana merről süt a nap, de ezekben pont az a lényeg, hogy nagyon ráérő személyek gyártanak hülyeséget gazdagodás céljéból...
  • Bucser
    "Mellesleg nincs olyan katonai gép aminek ott lenne púpja..."

De annak van amelyik nekiment a WTC-nek a nap azon szakában amikor csak 3000-en voltak az épületben, hogy nehogy "túl sokat öljenek meg"