859
Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
-
#256 Kitörő ÜVEG!... Levegő torlódásról hallottál már?? ha nem akkor csinálj egyszer egy olyat, hogy mész motorral 250-el és kinyomod a kezedet a szélvédő mögül... megtudod mit jelent.
Istenem ennyire sötét embereket. -
#255 Befejeznéd a szalmabáb használatot a vitában? irritáló és primitív. Olyan politikus fajta. -
OKkultist #254 Gondolod, elég nagy ász vagy a szakmádban (mi is az?), hogy jelentkezz szakértőnek a FBI-hoz? Már alig várnak.
Addig is itt egy másik (loose change részlet)
Villanások becsapódás előtt WTC 1 és 2
elemzés, mi is az a villanás MIELŐTT becsapódik a gép ORRA? (az árnyékból látszik, hogy még nem ért hozzá az épülethez, az utolsó tizedmp-ben villan valami. Rumsfeld-del mi a helyzet? Ő most a hülye amerikai (az) vagy a HIVATALOS vélemény? (vigyázz nehogy skizofrén legyél, egyszerre 2féle vélemény) -
#253 Nem a hivatalos dumában hiszünk, baszd már szíven! Veled ellentétben nekünk van szakmánk, amihez értünk, meg néhány egyéb szakterület, amire van rálátásunk. Igen, biztosan nehéz lehet ezt elképzelni úgy, hogy te közben az égvilágon semmihez sem értesz... De hidd el, létezik ilyen.
A hülye amerikaiakat meg pont az ilyenek miatt tartják hülye amerikaiaknak. Képesek tömegesen hülyék lenni.
Örülj neki, elérted a szintjüket. -
OKkultist #252 NEM értem, ha annyira hisznek itt egyesek a HIVATALOS dumában, akkor miért nem kérdezik meg, hogy az FBI által elkobzott felvételeket miért nem adták le még aznap? (az igazat, csak az igazat) Rumsfeld (a védelmi miniszter) MIÉRT mondta, hogy LELŐTTÉK a Pennsylvaniai gépet? (a helyszín közelében lakók sem láttak holttesteket sem roncsdarabokat, pedig ők értek oda először) Nehogy már én tudjam a választ, hogy MIÉRT csinálják ezt, és KIK a háttérből? Aki nyitva tartja a szemét, az legalább annyit észrevesz, hogy valami nem stimmel. De nég a hülye amaerikaiak is kezdik kinyitni a szemüket:
A CNN szerint az amerikaiak 1harmada a zsidókat és a SAJÁT kormányukat tartja felelősnek!!!
VIGYÁZAT !!! BICSKANYITOGATÓ!!!!
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related]Azért voltunk ott, hogy LEFILMEZZÜK AZ ESEMÉNYT mondja az egyik "szimpatikus zsidógyerek"!!! Ha tudták előre, köszönhetően a MOSZADnak, akkor miért nem szóltak????? 3000 embert mentettek volna meg.[/URL] -
#251 Ennyit is kár volt... -
másikisvan #250 Ez ugyanolyan tény és ugyanolyan bizonyíték mint amilyeneket az evolúcióra tudtatok összekaparni. Itt befejeztem, bocs hogy ide is idehánytam néhány sort. -
#249 "Ez igen relativ fogalom, mert az en szememben ez pont forditva zajlik le."
Igen részletesen műszaki tartalommal és tényekkel elég szépen megcáfoltunk mindent. Erre te jössz összeesküvő oldalak linkjeivel. Téged (titeket) vegyünk komolyan? Aha... Állandóan témát váltotok miután gyakorlatilag miden egyes hülyeségeteket megcáfoltuk. Sebaj... -
#248 "Megnéztem a képet, és az simán lehetett az épület darabjai,"
Fémhulladék? Azért az nehezen... Azért azon látni, hogy fém. Lemezes, csillog. Nem sitt.
" vagy annak a _nem 757-esnek_ a roncsai is. "
Ja, csak ennyi roncsot egy rakéta nem hagy. Egy vadászgép sem.
Részemről az nem érdekel, hogy milyen típus, teljesen hidegen hagy. Többiek már mondták: fiktív emberek, senkinek nem hiányzó repülők... Ha azt feltételezzük, hogy nem az a gép szállt bele, az nem válaszol meg egyetlen kérdést sem, de felvet 100 újat.
"A WTC nél meg kicsit magasabban repült az a gép nem? Vagy nekd már az is mindegy? "
Miért, ha repül, akkor hogy legyen felszántva a fű? Mitől lenne megégve? Ott van vagy 30 méter aszfalt a fű előtt, a robbanást meg szerintem te már vagy 600szor is láttad, ott nem tűnt fel, hogy nem éri tűz a gyepet? Mégis mi a fasztól lenne megégve?
"ha megnzéd a képeken, egyáltalán nincs megsérülve, sima égési nyomok vannak rajta."
Ja, én is hallottam már róla, hogy kifejlesztettek az amerikaiak egy olyan tüzet, ami szétveri a betont, kihajtogatja a betonacélokat, és leveri a burkolatot.
Nézz már rá azokra a képekre! Hogy nevezheted ezt "sima égési nyomok"-nak?! -
#247 Na jó, de ha az egyik hülyeség, a másik miért lenne igaz? -
#246 "Garag Piticen kivül még nem soakn reagáltatok a megtalált utlevél históriára."
Az elmúlt években kb. 10-szer írtam erről. Nem koptatom a kezemet más hülyeségének kimagyarázása. Nincs már annyi szabadidőm. Ez a hét most kivétel, mert gipszben van a lábam. -
#245 CIÁzzunk egy kicsit. Az útleveles buli van akkora baromság hogy igaz legyen :) De mint emlitetted a droid embereknek kell egy fonál amit felvesznek. Az útlevélből kiderül hogy ki volt. A korános autóból is. De pl akkor a CIA miért nem tett némi vegyifegyvert a bevonuló usa csapatok elé irakban? Ők jóhiszeműen megtalálták volna és lehetett volna mutogatni hogy mekkora genyó ez a szaddam. Nem tették, gondolom ez is beleillik valahogy a képbe. Azt hiszem G.B Shaw mondta hogy a jó összeesküvés soha nem lepleződik le. Itt meg jobb esetben egy terrortámadásról beszélünk rosszabban a világuralomról. Erre nyomokat hagynak direkt maguk után (1 dolláros) Miért? Hogy aki megtudja hogy vannak azt beveszik? Én már tudom, hol kell jelentkezni, és mennyi a zseton? :) -
#244 Bocs, de ha ott is olyanok vannak ott mint te, akkor az a hely balfékek gyülekezete... -
Pares #243 Szőrszálhasogatás. A legkisebb, legjelentéktelenebb dolgot kommentáljátok a másik 30 fontosabb mellett... -
Pares #242 Én például semmit nem tudok és akarok hozzáfűzni az útlevél témához.
Mily meglepő...
Ebből kiindulva azt kell feltételeznem, hogy politikai része is hasonlóképp hülyeség. Bocs.
Rossz kiindulás, főleg hogy egyik link után se nézel utánna.
Repülő-WTC-pentagon-holdraszállás-JFK ötletszerűen elő-előkerül, jellemzően akkor, amikor egy konkért "kétely"ről megmutatjuk, hogy mekkora orbitális marhaság. Akkor gyorsan előugrotok három másikkal.
Na ne. Hiába van vmi másról szó, ti köttök bele a régibe vagy vmi apróságba. Ezt az utleveles témát és még sok mást is itt szajkózom 3 napja, erre most szólsz hozzá elsőként hogy nemtudod.
Viszont amíg ész nélkül vagdalkoztok jobbra-balra, addig nemigen tudok belőle semmit komolyan venni.
Ez igen relativ fogalom, mert az en szememben ez pont forditva zajlik le.
Késő van már, nincs kedvem vitatkozni, maj holnap. Na jóéjt.
-
#241 A linkelt irásban még belekötnék ebbe abba :) NEm volt népszerű az usa meg izrael. És mióta érdekelte ez őket? :) A rabszolgaságos is szép. Gondoljuk csak végig: miért fizetne a mostani usa egy petákot is bárkinek? Volt rabszolgaság. De jött valami Lincoln és némi háborúskodás után megszüntette. Ezzel az erővel elő lehet venni a spanyolokat amiért kifosztották amerikát, és az összes gyarmattartó országot. Elő lehetne venni az osztrákokat amiért leverték a magyar felkelést, az oroszokról nem is beszélve. Na meg kina. Szóval jól hangzik, hogy fujj rasszizmus, és kb ennyit tettek volna.(Kiotó. azóta történ valami? ) Barátkoztak Sztálinnal, a tömeggyilkossal? Közben azért volt egy bizonyos Adolf H. aki valamilyen élettér miatt gondolta hogy akkor mostantól legyen minden országnak Berlin a fővárosa. Ezt szövetségnek hivták akkor, és az volt a cél hogy ne minden középületen legyen a szétterjesztett szárnyú sas a szimbólum. Aztán megromlott a barátság, és jött a hidegháború. Gondolom az is meg volt játszva. De miért? Miért nem egyesülünk akkor egy nagy békés világállamban, az összeesküvők lesznek a vezetők, néha lesznek "kilengések" és "túlkapások" Az embereknek meg mindegy. Már csak egy szakmai kérdés az illetékesekhez, mióta tart ez az összeesküvés az NWO-hoz? Washongton óta? Hát nem egy gyors lefolyású ügy. De végülis nem sietünk sehova. -
Saintgerman #240 Miattam ne agódj csak beakarlak venni titeket is a "buliba".. -
Pares #239 "Vagyis a "nincs hulla mert nem láttam hullát, ergo nincs bűntény" nem egészen helyes okoskodás." Nem a hullákra vagyok vagy vagyunk kiváncsiak, azokta perszehogy nem mutogassák sehol, de azért egyetlen képet se láttunk közvetlenül a becsapódás után, vagy nem is képet, hanem pl. a környző videokamerák filmjeit. Nem kell a becsapódás utánni rész, csak az, ami közvetlenül az előtt volt. Ha érted mire gondolok. -
#238 Én például semmit nem tudok és akarok hozzáfűzni az útlevél témához.
Viszont amíg ész nélkül vagdalkoztok jobbra-balra, addig nemigen tudok belőle semmit komolyan venni.
Repülő-WTC-pentagon-holdraszállás-JFK ötletszerűen elő-előkerül, jellemzően akkor, amikor egy konkért "kétely"ről megmutatjuk, hogy mekkora orbitális marhaság. Akkor gyorsan előugrotok három másikkal. Abból megint kettőről megmutatjuk, hogy nem úgy van az, akkor lesz helyette megint tök más. És aztán előbb-utóbb, amikor elfelejtitek, hogy arról már volt szó, akkor kicsit cirkuláljátok a már megmagyarázott hülyeséget.
Kicsit fárasztó ugyanazokat a köröket futni.
Lehet, hogy az útlevelesdi kompletten fikció. Bűnbak mindig kell.
Viszont az épület összeomlással kapcsolatban miket összehordtok, az teljesen nonszensz. Ebből kiindulva azt kell feltételeznem, hogy politikai része is hasonlóképp hülyeség. Bocs.
A repülő alján lévő cucc szvsz simán a szar minőség + árnyék.
Főleg arra hívnám fel a figyelmet, hogy fényképminőségtől függően _változtatja a méretét_.
Mondjuk moonhoaxos "megnőtt a Nap! úristen!" hozzáállás fényében asszem ezt hiába is mondom... -
Pares #237 Értetlenekdünk, azt tudunk, mi? Megnéztem a képet, és az simán lehetett az épület darabjai, vagy annak a _nem 757-esnek_ a roncsai is. A WTC nél meg kicsit magasabban repült az a gép nem? Vagy nekd már az is mindegy? A pentagonnál meg a videón is látszik, hogy nagyon alacsonyan repült bele, szinte vizszintesen, hiszen a lyuk is ugy van a falban. Egyébként az a része a pentagonnak, ami a szárnyakkal ütközött, ha megnzéd a képeken, egyáltalán nincs megsérülve, sima égési nyomok vannak rajta. Nso ha a gép orra simán attört 4 vagy mennyi gyűrűnyi betont, a szárnyak még arra se voltak képesek, hogy megsebezzék a külsejét. -
Garga Pitic #236 Na, azért ez is túl fekete vagy fehér:
-az ablakból pánikban kiugró emberek holttesteit sem mutatták, pedig a beszámolók alapján nem egy volt, és akadt a közelben híradós stáb.
-teljesen tiszta esetben sem mutatnak halottakat, lásd Hejce és a szlovák katonai gép
Vagyis a "nincs hulla mert nem láttam hullát, ergo nincs bűntény" nem egészen helyes okoskodás.
-
másikisvan #235 A pentagonnál. A pentagonnál.
A következő: egyáltalán nem buli embermilliók életével és lelkével játszani. -
Pares #234 Kollektiv elfolytás. Rengeteg ilyen előadást tartanak, filmet, videót találhatsz a youtuben. Persze az átlagember, aki koránreggel fölkel, fél nap dolgozik, hullafáradtan hazamegy, bekapcsolja a tévét, amiből dől a szenny, az nem gondol az ilyenekre. Egyszer láttam egy remek videót egy előadásról. Arról szólt, hogy az emberek azt teszik, amit a "cső"{TV} mond. Azt esznek, ugy öltöznek, abban hisznek, stb. A hirekben bemondhatnak akármilyen baromságot, az átlagember ugyis beveszi, mert ahogy az előadó mondta, "szórakoztatják az agyad". Eszembejutott a film neve. A Zeitgeist the Movie cimű film, magyar felirattal megtalálható a googlevideon, a 3. részében beszél erről az egészről. -
#233 Akkor te miért vagy olyan hülye, hogy kimaradsz a buliból? -
#232 "És ha a szárnyak okozták azt a 15 méteres vmit a becsapódás körül, akkor ugyebár azokból vminek meg kellett volna maradnia, nem? De semmi, a gép ugy ahogy van elpárolgott. A fű még véletlenül sincs megégve, stb..."
Na, miért? A WTC előtt miért nincs megégve a fű? Azért mert ez egy repülő, nem egy gőzeke. bele_REPÜLT_ az épületbe. Miért olyan rettentően meglepő, hogy nincs megégve a fű az épülettől 50 méterre?
A gép elpárolgására már mutattam képet, ezek szerint amellett taktikusan elsiklottál.
Tessék, még egyszer.
Az a pirossal bekeretezett kupac szerinted micsoda? Lomtalanítás volt a Pentagonban épp? -
Pares #231 Milyen kegyeleti okok? Szétrancsirozott testek? Ha az acél olyan gyorsan teljesen elpárolgott, akkor a testek szerinted ott maradtak? Ha egyáltalán voltak testek?
Garag Piticen kivül még nem soakn reagáltatok a megtalált utlevél históriára. ah, hogy arra nincs magyarázat, csak az, hogy a hivatalos verzsön hazugság? Olyan csunyát meg nem szabad mondani... -
#230 #179
uhh sajnos rosszul fogalmazhattam ironikusan gondoltam én nem hiszek ebben az összeesküvésben.
szerintem tudod mi a pentagon funkciója, hát nem tudom mit vártál, de teljesen ésszerű a lépés
pont ezért nem kéne hülyeségeket kinagyítani
-
OKkultist #229 Ezek nagyon gyenge kifogások, JFK-ról (a legutóbbi hasonló eset) is megjelentek olyan képek, hol a fél agya hiányzik. (pedig ő nem 1 egyszerű állampolgár volt) KEGYELETI OKOK???? (szerintem nem nagyon tudnának holttesteket mutogatni, mert nem nagyon vannak)
Egyszerűen annyi lóláb van a 911-ben, hogy szinte nincs olyan része, amit ne lehetne kikezdeni, kezdve a BinLaden család kirepülésével, amikor repülési tilalom volt (nekik nem) a hátrahagyott terrorista nyomokig, akik később élve előkerültek Marokkótól Szaud-Arábiáig, a titkolozó, a HIVATALOS VERZIÓT MEGERŐSÍTŐ FELVÉTELEKET (vagy nem?) VISSZATARTÓ kormányügynökségeken át, a 10km magasan mobiltelefonáló utasokig (nem a gép telefonjával, hanem a sajáttal!) és a titokzatos tőzsdei légitársaság részvények esésére NAGYBAN (fel is tünt, de aztán nem nagyon kapta fel a média, vajon miért? mint Silverstein és haveri köre messziről bűzlő üzleteléseit) játszó látnokokig, stb.. A sor nagyon hosszú, a válasz meg mindig ugyanaz, MINDENKI HAZUDIK, csak a hivatalos véleményt mondók nem, mint a NASA fószer a Moonhoax-ban, OTT VOLTUNK, ÉS KÉSZ! (igenis Brezsnyev elvtárs!) -
Saintgerman #228 Igen, 'mindeki' benne van. 3-4 éve próbálok magyarázatot adni az NWO-on... -
#227 Ha ez ennyire egyértelmű hogy mindenkinek feltűnik, akkor.. Hol vannak a korántsem usa barát államok, vagy az "európai demokráciák" hogy kérdőre vonják a vezetőket? Nyilvánosan. Hol van az amerikai ellenzék, amely mondjuk a szenátusban verné az asztalt? Hiszen minden egyértelmű! Vagy mindenki benne van? De a számmisztikai rész a legjobb. De az IRA-s sem rossz. Még abba belekötnék, hogy nem jellemző az hogy az utasok átveszik a hatalmat a repülőn az eltéritőkkel szemben. Ha meg ekkora izgalom volt miatta miért nem vittek tehergépeket? Szép nagyok azok is. Sőt én 747est vittem volna. Na abban van üa. -
Saintgerman #226 Számodra az időt elcsapni, vagy az ételemtől távoltartani magadat az egy, és ugyanaz... -
Pares #225 Igen ezt olvassátok el! Kb. összegzi az összes kérdést és furcsaságot az egész 911-el kapcsolatban -
#224 Tudod egy bűnügyi nyomozás és annak okainak több éves vizsgálata során (igen a megtörténés okait vizsgálni kell és ez a mai napig tart) a bizonyítékokat nem szokták napvilágra hozni.
valószínűleg már szarrá elemeztek mindent.
Ráadásul a legtöbb képet ami közvetlenül a becsapódás után készült kegyeleti okokból nem adják vissza. (nem tudom, te esetleg mennyire látnád szívesen a repülőszerencsétlenségben széttrancsírozott családtagod hulláját egy újság címlapján...) -
#223 -
Pares #222 Na jó, az egy dolog, de nem azon van a hangsúly, hogy rögtön ott voltak, hanem hogy AZÓTA EGYIK VIDEÓT SE ADTÁK KI A NYILVÁNOSSÁG ELÉ! -
Saintgerman #221 ...csak beleolvastam, de ez a verzió a valóság...szerintem. De ! ha megnézük nemzetközi fórumokat és összevetjük, hogy honnan jött ide, erre a topikra ennyi 'címeres ökör' , arra a következtetésre jutok, hogy 'ezek' nem önszántukból teszik... -
másikisvan #220 EZ egy jó összefoglalása a véletleneknek -
Garga Pitic #219 A megtalált útlevél és a leszállás iránt nem érdeklődő pilótanövendékek mondjuk elég röhejes "bizonyítékok".
A gáz az, hogy az igazságfeltárónak szánt dokumentumok jórészt ugyanennyire.
Tessék, dönts, mi igaz.
De igazából akárki lehetett. Ha az amerikai titkos szolgálatoknak nem is volt köze hozzá, a kis világkiosztó kampányhoz jó indok lett: "Nem tudjuk ki csinálhatta, legyen akkor Bin Laden!" Mikor a tvben láttam, nekem is kapásból ő ugrott be mint jelölt, még mielőtt a neve elhangzott volna.
A Fight Club jut eszembe. Bár a tagok beszervezése a leírtak szerint egy biztonsági rémálom, ezen lehet módosítani. Hasonló szervezéssel egy kellőképpen elhivatott és változatos társadalmi összetételű csoport megcsinálhatta, civil kezdeményezésként.
Ha már összeesküvés :) -
#218 "Az ottani munkások azt mondátk, hogy a becsapódás után 5-10 percel már ott is voltak az állam emberei"
Bazzeg az a VÉDELMI MINISZTÉRIUM ÁM UGYE TUDOD?? Hogy a Picsába ne lettek volna ott?? -
Pares #217 Persze az is lehet, hogy szimplán kidobta az ablakon még becsapódás előtt... Vagy az egész csak meg lett hamisitva? Mármint az utlevél?