Dragonball teaser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem fejezd abba még mielõtt a fejedre húzom a monitorodat. 😉

DBZ is My Favourite

Dragonball micsoda? Elõzetes? Akkor miért nem lehet azt irni, ha már a cikkben következetesen azt irja a kedves szerzõ? Ebbõl a szarból is filmet csinálnak? Semmi eredeti ötlet nincs? Igy ne csodálkozzanak, hogy egyrészt csökevényesedik a társadalom, másrészt még igy sem kiváncsi a kutya sem a filmekre.
Azért az elõzetesekre, teaser-ekre jellemzõ, hogy nem a jobb felvételeket rakják bele. Legalábbis ami eddig megvan. Ha meg még nicns jó felvétel, akkor nem kell teaser-t készíteni.
Jrex
Engem meg a karakterek kinézete idegesít benne(nem az mert várom a filmet meg minden) de hogy néz mán ki Goku haja?Meg Zseniális teknõs is 😊?meg Piccolo mér nem zöld?Hol van Krilin?stb

Ja és "remélem elejétõl" kezdik a filmet/amikor Songoku a Földre jön/de az elõzetes alapján nem így lesz:S

Én biztosra veszem, hogy nem lesznek benne bolygókat eltörlõ robbanások, mivel a sima DB-ban még közel sem voltak olyan erõsek, hogy ekkorákat tudtak volna robbantgatni. Az elsõ ilyen hatalmasabb robbanás Ifjú Sátán idejében volt, akkor értek el olyan szintekre a karakterek, hogy képesek voltak egyetlen csapással letarolni egy egész kontinenst. 😄 Nah jó ez azért túlzás. 😛 De a hegyrobbantás akkor volt talán elõször képben. Szóval, ha nem lesznek hatalmas robbanások a filmben, akkor az szrintem tök rendben van, mert az animében sem voltak annak idején. .P

DBZ is My Favourite

pláne hogy a filmet még kurvára nem látta senki
honnan tudod bazdmeg hogy nem lesz semmi komoly harc, hegyrombolás, anyámkínja mikor még nem is láttad a filmet könyörgöm?????

és én sem azt mondtam, hogy húúú ez teljesen olyan mint az anime, de azt elég nagy bátorság kijelenteni, hogy semmi köze az eredetihez, ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan...
Attól félek, hogy pont lehet tudni, mire számíthat az ember. A gond az, hogy az alapok látszanak a teaser-ben is, és bizony azok sajnos nagyon gyatrák.

Ez szvsz megint a "csinálunk egy nagy névbõl egy B kategóriás filmet" címû változat.

Persze akik birtokolják a Dragonball szerzõi jogát, azok cseszték el, mert alapvetõen sokkal komolyabb követelményeket kellett volna állítaniuk.

De a pénz beszél.
Azért ennyire nem kell fikázni. Meg a trailer alapján nem lehet tudni, hogy milyen lesz. Amúgy is a film még nem készült el, valószínû, hogy a látványos akció jelenetek ezért nincsenek benne a trailerben, legalábbis remélem. Benne lesz Yamcha, Chi chi, Zseniális teknõs(akinek Master Roshi volt régen is a neve). Ja és persze Krilin is, ez a csóka fogja alakítani, szerintem hasonlít: http://www.imdb.com/name/nm1674835/
Pfff, látszik, hogy nem sok DB rész láttál. Inkább nézd meg a sorozatot, aztán majd te is láthatod a különbséget (már a karakterekre sem akartak hajazni), addig meg kuss a hülyeségekkel.<#levele>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Eredetileg (japánul) Son Goku, amit itthon faszán Songoku-nak rövidítettek, de angolul, és japánul gyakran csak Goku-nak hívták. A film meg így másodszorra megnézve egy IMDb bottom c-line akció lesz, amire szégyen ráaggatni a DB nevet. Persze, alapvetõen nehéz egy 2D-s anime-t 3D-síteni, de ha nagyon nem megy, akkor minekl erõltetik? Szvsz akkora égés lesz h már most én kérek elnézést az alkotók nevében. Ráadásul Piccolo még nem is zöld, G!G4L0L...
Szerintem csináljuk meg mi a DB fimet.vagy legalább dobtak volna össze valami olyan izével készült cuccot mint a beowulf
Látvány?Láttam benne két hátraszaltót meg egy pofont és kész.Már csak mark dacascost várom a körbepörgõrúgásával.
emok háborúja jobb címe lett volna ennek a szarkupacnak, db név megalázása

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mi ez a fos?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem nevezték át, Roshinak hívják.
nessboth: Roshi zseniális teknõs.

Kövezzetek meg a mûveletlenségem miatt, de a Dragonballba nem valami Shongoku a fõszereplõ? Nem igazán követtem a sorozatot, mert idegesített az 1 képkocka / fél óra, de valahogy így dereng 😊
Ez annyira gáz, hogy már vicces 😛 De természetesen nincs semmi bajom azzal, aki ezt szereti, mindenkinek más az ízlése 😛
Sõt, a sima dragonball uccsó részeiben is már felnõtt.
Szerintem a Dragonból sorozat kevesebb mint a felében gyerek.
A Z-ben már felnõtt, az majd 300 rész. a sima Dragonball-ban illetve GT-ben gyerek, azok összesen kicsivel több mint 200 rész.
Jól van, látszik, hogy megint valami tehetségtelen, anime-t az életében nem látott pojáca rendezte az egészet.

Már Gokut alakító színész is nevetséges. Úgy néz ki, mint valami karatebuzi transzvesztita.

Aztán a Dragonball hangulatból gyakorlatilag semmi sem jött át.

"Gratula" a díszes bagázsnak.
gondolom Õ is látta a sorozatot, és 30másodperc elég neki, hogy eldöntse: nem sok köze van hozzá:
nem lesz semmi komoly harc, tájképátalakítás, atomrobbanással felérõ varázslatok, a karakterek nemigen repkednek (ez ugye alap lenne😊 )
meg hogy Piccolo nem zöld...

jaaa hogy te ezt már a teaserbõl is megtudod állapítani?
és miért nincs semmi köze? mert a többiek is azt írták pár sorral alább?
tommyg
nagyonrossz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

grebber
Gyakorlatilag eddig ami Dragon Ball az minden arannyá vált mert pénz hoz sikeres stb.
Ebbõl a videóból azt lehet levonni akarra bukás lesz hogy szóval ki sem lehet fejezni.
Ha nem lenne a hírben hogy Dragon Ball akármilyen filmcimet rá lehetne adni.Köze nincs a DB-hoz

Next PC upgrade: 2022

Asszem igen, Mai a kis pöcs Pilaf nõi szolgálója. De figyeltétek, hogy Bulma tiszta Lara Croft? Azért remélem, nem lesz belõle ninja-punci, mert a rajzfilmben (a "sima" DB elején) kis nyámnyila volt. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nah, végre meg tudtam nézni a teasert (hülye Adobe Flash Playa). Roshi benne van, sz'al nem kell aggódni miatta. Viszont hangulatilag ennek semmi köze a DB-hez, inkább valami Jackie Chan filmhez hasonlítanám. Majd meglátjuk, milyen lesz maga a teljes film!

Nem volt elég zseniális ahhoz, hogy bekerüljön a filmbe.<#idiota>

Legyen inkább Halálosirambanmortalkombatstreetfightermegintegydilisamcsifilm...HOL VAN ZSENIÁLIS TEKNÕS?!
Dynamic
környékezte=környékezett
Dynamic
Nos...Így legalább több ember számára lesz fogyasztható, és azok is megnézik, akiket a DB rajzfilm groteszk és életidegen dolgai láttán a röhögõgörcs környékezte.Mint pl. engem<#eplus2>
meg miért nevezték át Kame-t Rózsira?? mi lesz akkor az öreg perverz házára írva?? Rózsi Hause?? vagy mégis mit gondoltak??
egy látványos filmnek megteszi, nézés közben pedig ki kell kapcsolni minden gondolatot, ami azt sugallná, hogy ez DB.

Szánalmas és Dragonball név meggyalázása. KB ennyi a véleményem a filmrõl 0 kötõdés az eredetihez és egyáltalán mi köze a Földhöz a Dragonballnak? Tökre más világban játszódik.... Hol vannak a repülõ autók meg futurisztikus város ahol egy állat a polgármester? Ez inkább címlopásnak számít nem is értem hogy a DB kitalálói, hogy engedhetik ezt az amerikai szart. Az egész trailerben semmi eredetiség nincs még a kristálygömb se olyan mint kéne lennie csak egy fénylõ gömb és kész. EZ NEM DRAGONBALL! Ennyi 😛

PS4 ID: Vordengo

"Ám ma végre megérkezett az elsõ elõzetes is "

Lol ezen kurva jót röhögtem..... OMG

kame-hame-t meg majd megtanulja a Roshi-tól, nem kell minden poént már a trailerben lelõni...
és ha lesz folytatás akkor valószinüleg Krillin is benne lesz....szóval szurkoljunk a filmnek, hogy láthassuk Son Gokut , Dermesztõt és a többieket a folytatásban és ne fikázzuk egy trailer alapján ....

Loverman nem tudom mirõl beszélsz, de a kosztümök szerintem teljesen rendben vannak....
Ha Bulmabol harcost csinaltak akkor ez az egesz film egy fabatkat se er. Az igazi eredeti karakterek abrazolasa nelkul nem er semmit az egesz, csak egy egyszeru akciofilmre silanyul a produkciojuk. Ugyanez igaz akkor ha alapveto karakterek hianyoznak, Krilin pedig egy alap karakter volt, nem mellekesen pedig sok humor forrasa. Ezenkivul az egesz nem a fold nevu bolygon jatszodik, ennek latszani kellene a furcsa lenyek szerepeltetesevel (beszelo nyul) meg az epiteszet es varazstargyak. A repulo felho, a vegtelen hosszu bot, stb. : ezekhez meg jol kinezo renderek kellenek, talan ez az egy amit nem fognak elszurni. De hiaba a latvanyvilag ha az egesznek nincs "lelke".
Szerintem ez egy mix... Bár korábban valahol azt olvastam hogy a Z mittomén melyik saga... Így vagy úgy, nem méltó az elõdjéhez... A látottak alapján is csak efektekben múlja fellül z elsõ Dragonball live action-t.
És igenis romboljanak hegyeket! Emlékezzünk csak mikor egy egy keményebb bevitt ütés után kilóméterekre repültek és út közben alagutat is csináltak vagy 6 sziklába ^^

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Szerintem jó film lesz, bár tény hogy nagyon eltértek a dragon ball-tól. Szinte semmit nem hagytak belõle. Krillint kihagyni hatalmas baklövés az íróktól vagy aki felelõs ezért. Szívtelen sátán/Picolo nagyon rosszul néz ki szerintem is. Az hogy nem fognak hegyeket lerombolni szerintem nem gond, mert a sima dragonballra sem volt jellemzõ. Én teljesen más megközelítésbõl készítettem volna a filmet. Kár hogy songoku nem gyerek benne, elvégre picolot is gyerekként gyõzte le, és a dragon ball sorozat 80%-ban gyerek. Bár úgy talán nehezebb lenne látványos harcmûvészetet beletenni.
Én sem értem miért a jelenben játszódik, fõleg mivel hogy a DB univerzum technológiái egy scifi világra utalnak. 😛 Én inkább úgy mondanám, hogy átrakták a MI világunkba.

DBZ is My Favourite

Hát ha el voltak túlozva ha nem, akkor is :S...
És az sem teljesen világos miért a jelenben játszódik 😮
Meg fogom nézni nem arról van szó csak úgy kezelem majd mint a kedvenc sorozataim
OVA paródiáit....

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Nem rossz, csak kár ráaggatni a DB nevet, mert kb annyi köze van hozzá, mint bálnának az erdõtûzhöz...
Amúgy a filmrõl: A Mortal Kombat és a Street Fighter találó, plussz lesznek benne Jedi erõk csak ki lesznek színezve, Piccolo karakterének berakták az Uralkodót a Sith-ek bosszújából, azt má kész is van a DB film. Hajrá amcsik! Imádlak titeket! Csináljatok még jóóóóóóóó sok szenny filmet.<#idiota>

DBZ is My Favourite

Brolly meg közel 220 és 230 között mozog, szóval õ viszi a prímet. 😄DD

DBZ is My Favourite

Hát jah, de ott egy kicsit el voltak túlozva a dolgok. 😛 A Z-ben már jobban voltak ábrázolva a karakterek. Nah jó, biztos az is közrejátszott, hogy idõsebbek lettek a karakterek. 😛 De annyi a lényeg, hogy elviekben az öreg Piccolo nem volt magasabb az ifjabbik Piccolonál, és ha ezt nézzük, akkor Piccolo 2 méter kábé, Goku és Tien Shin Han pedig olyan 185 és 190 cm között mozognak.

"Ez most komoly? Ebbõl filmet csináltak? Hova lehet még süllyedni?"
Nah menj má valahova!<#boxer>

Amúgy SG, idõben eljutott hozzátok a teaser trailer, grat. 😉

DBZ is My Favourite

"Sajnos eleg lagymatag lesz mert erthetove kell tenni az olyanok szamara is akik meg sohasem lattak"
Én is úgy érzem hogy a címmel a rajongóknak, a címet megszégyenítõ megvalósitással pedig a közembereknek akarják eladni a filmet.
Úristen picolo hatalmas erejével átlökte Goku-t a falon waooo...
Lehet egy kólát is kibírna nyitni lol....
Tiszta szégyen, legalább egy hegy eltûnhetett volna vagy valami :S

Hát a Piccolo elég szarul nézett ki. Nem is volt zöld. Meg mi ez a szar ruha? Ráadásul nem tûnt valami nagydarabnak. Azt bírtam mindig a sorozatban, hogy akkora mint egy ház! Még a 2 méteres Ten Shin-nél is nagyobb egy fejjel.<#integet2>

immovable
inkább csinálták volna meg úgy, mint pl a final fantasyt.<#smile>
Utálom ha komolyan akarják venni magukat egy ilyen adaptációnál és hû-de-valóságosat akarnak kihozni belõle...
Lett volna rendes kosztümös ahogy kell, mindenki jobban élvezné.

eskü ha nem írnák ki a neveket simán rámondom hogy mortal3 -.-'
az ilyen azért fáj..... megnézem a filmet mert adok neki egy esélyt, de a teaster alapján nem sok jóra számítok. Fõleg a pusztító bulma hatalmával akinek jó ha volt 5ös erõértéke xDD

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

Ez most komoly? Ebbõl filmet csináltak? Hova lehet még süllyedni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hat, mno , ehh, FOS