Dragonball teaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DBZ is My Favourite
Ja és "remélem elejétõl" kezdik a filmet/amikor Songoku a Földre jön/de az elõzetes alapján nem így lesz:S
DBZ is My Favourite
és én sem azt mondtam, hogy húúú ez teljesen olyan mint az anime, de azt elég nagy bátorság kijelenteni, hogy semmi köze az eredetihez, ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan...
Ez szvsz megint a "csinálunk egy nagy névbõl egy B kategóriás filmet" címû változat.
Persze akik birtokolják a Dragonball szerzõi jogát, azok cseszték el, mert alapvetõen sokkal komolyabb követelményeket kellett volna állítaniuk.
De a pénz beszél.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nessboth: Roshi zseniális teknõs.
A Z-ben már felnõtt, az majd 300 rész. a sima Dragonball-ban illetve GT-ben gyerek, azok összesen kicsivel több mint 200 rész.
Már Gokut alakító színész is nevetséges. Úgy néz ki, mint valami karatebuzi transzvesztita.
Aztán a Dragonball hangulatból gyakorlatilag semmi sem jött át.
"Gratula" a díszes bagázsnak.
nem lesz semmi komoly harc, tájképátalakítás, atomrobbanással felérõ varázslatok, a karakterek nemigen repkednek (ez ugye alap lenne😊 )
meg hogy Piccolo nem zöld...
és miért nincs semmi köze? mert a többiek is azt írták pár sorral alább?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ebbõl a videóból azt lehet levonni akarra bukás lesz hogy szóval ki sem lehet fejezni.
Ha nem lenne a hírben hogy Dragon Ball akármilyen filmcimet rá lehetne adni.Köze nincs a DB-hoz
Next PC upgrade: 2022
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
egy látványos filmnek megteszi, nézés közben pedig ki kell kapcsolni minden gondolatot, ami azt sugallná, hogy ez DB.
PS4 ID: Vordengo
Lol ezen kurva jót röhögtem..... OMG
kame-hame-t meg majd megtanulja a Roshi-tól, nem kell minden poént már a trailerben lelõni...
és ha lesz folytatás akkor valószinüleg Krillin is benne lesz....szóval szurkoljunk a filmnek, hogy láthassuk Son Gokut , Dermesztõt és a többieket a folytatásban és ne fikázzuk egy trailer alapján ....
Loverman nem tudom mirõl beszélsz, de a kosztümök szerintem teljesen rendben vannak....
És igenis romboljanak hegyeket! Emlékezzünk csak mikor egy egy keményebb bevitt ütés után kilóméterekre repültek és út közben alagutat is csináltak vagy 6 sziklába ^^
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
DBZ is My Favourite
És az sem teljesen világos miért a jelenben játszódik 😮
Meg fogom nézni nem arról van szó csak úgy kezelem majd mint a kedvenc sorozataim
OVA paródiáit....
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
"Ez most komoly? Ebbõl filmet csináltak? Hova lehet még süllyedni?"
Nah menj má valahova!<#boxer>#boxer>
Amúgy SG, idõben eljutott hozzátok a teaser trailer, grat. 😉
DBZ is My Favourite
Én is úgy érzem hogy a címmel a rajongóknak, a címet megszégyenítõ megvalósitással pedig a közembereknek akarják eladni a filmet.
Úristen picolo hatalmas erejével átlökte Goku-t a falon waooo...
Lehet egy kólát is kibírna nyitni lol....
Tiszta szégyen, legalább egy hegy eltûnhetett volna vagy valami :S
Lett volna rendes kosztümös ahogy kell, mindenki jobban élvezné.
az ilyen azért fáj..... megnézem a filmet mert adok neki egy esélyt, de a teaster alapján nem sok jóra számítok. Fõleg a pusztító bulma hatalmával akinek jó ha volt 5ös erõértéke xDD
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...