Ötvös Tibor

Dragonball teaser

Megérkezett az első mozgóképes előzetes a hazánkban mai napig méretes rajongótáborral bíró Dragonball mozifilmes változatából. A filmben az összes ismertebb szereplő felbukkan és a jelek szerint a látvánnyal sem lesz gond.

A Dragonball film bejelentésétől kezdve folyamatosan nyomon követtük a projekt alakulását az első képektől kezdve a legújabb plakátig és a főszereplők megnevezéséig. Ám ma végre megérkezett az első előzetes is, mely minden rajongót megnyugtathat, miszerint jó kezekben van a film.



A történet szerint egy idegen azért érkezik a Földre, hogy elpusztítson minket. Ám az itteni tartózkodása során megváltozik "álláspontja" és inkább az emberek mellé állva segíti őket a gonosz elleni harcokban. A jó oldalon Justin Chatwin, alias Goku veszi fel a harcot a gonosz Piccolo, James Masters ellenében.

A bemutató 2009. április 3-án esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goku12 #111
    amikor meg láttam piccolot akkorát röhögtem rajta :D, ebből az animéből nem kellet volna csinálni filmet ezt az animét békén kéne már hagyni csak hát még több bőrt le akarnak róla húzni :(
  • Pesta76 #110
    Hát szerintem meg van köze hozzá!! Mit vártál hogy olyan lesz mint a rajzfilm volt? Mondjuk én is jobban szeretem az olyan átiratokat amikben hasonlóképpen vannak megjelenítva a dolgok mint pl egy eredeti rajzfilmben. De és most jön a de!! A mai filmekenek meg kell felelni a mai elvárásoknak ha most úgy lenne megcsinálva mint a rajzfilm volt az csak azt a bizonyos réteget vonzaná aki látta , ezért nekik ebből lóvét kell csinálni és egy kicsit modernebb világot kell a mozivászonra varázsolni!! De én már nagyon várom szerintem baromi jó lesz és benne lesz a kedvencem Piccolo!!!! JEEEEEE
  • goku12 #109
    öö ez egy rakás szar lessz semmi köze a dragon ball-hoz röviden tömören ennyi :)
  • loga #108
    WHAT?! 9000?!
  • buu #107
    persze az eleje kamu tudom cell poster=batman poster, gohan az meg vmi photoshopos vagy valami fan kép. leginkább a frieza és ssj gokus képekre értem.
  • buu #106
    hello.úgy tudtam hogy a mai mozi vagy filmipar vagy nemtom hogy mondják, minden ügyesen meg tud oldani. voltak is pletykák hogy goku haja tök jól meg lesz oldva stb.nem hiszem el hogy nem képesek jobban kidolgozni a karaktereket.van youtubeon egy kis 1perces képösszeállítás, hátha még nem láttátok, szerintem iszonyat jó. sírok mikor eszembe jut az itteni teaser. DarkEvilPiccolo azt mondtad 2 teaser van, másiknak a linkjét vagy valamiét meg tudnád adni? itt meg amiről beszéltem:
    http://uk.youtube.com/watch?v=Ytksb-BQ4p0&feature=related
  • menpe #105
    It's over 9000!!!!!
    Namajd meglátjuk, mi sül ki belőle...
  • Darth Sith #104
    hát ez kurva rossz...
  • sylvanor #103
    DragonBall film...hmm, nah erre kiváncsi leszek, bár nem fura kicsit?
    Mint a filmben láttátok: Ez már a modern világban játszódik, nem pedig a olyanban ami a mesében van, mer végig nincsenek benne 21.sz.-i tuningolt autók :P
    kiscit furis lesz belegondolni, hogy ez dragonball akar lenni, de azért remélem jó lesz.
  • DarkEvilPiccolo #102
    Jah bocs, az angol tanárom nem éppen volt perfect. :DDD