111
  • Dynamic
    Nos...Így legalább több ember számára lesz fogyasztható, és azok is megnézik, akiket a DB rajzfilm groteszk és életidegen dolgai láttán a röhögőgörcs környékezte.Mint pl. engem
  • torcipepe
    meg miért nevezték át Kame-t Rózsira?? mi lesz akkor az öreg perverz házára írva?? Rózsi Hause?? vagy mégis mit gondoltak??
    egy látványos filmnek megteszi, nézés közben pedig ki kell kapcsolni minden gondolatot, ami azt sugallná, hogy ez DB.
  • Spaceghost
    Szánalmas és Dragonball név meggyalázása. KB ennyi a véleményem a filmről 0 kötődés az eredetihez és egyáltalán mi köze a Földhöz a Dragonballnak? Tökre más világban játszódik.... Hol vannak a repülő autók meg futurisztikus város ahol egy állat a polgármester? Ez inkább címlopásnak számít nem is értem hogy a DB kitalálói, hogy engedhetik ezt az amerikai szart. Az egész trailerben semmi eredetiség nincs még a kristálygömb se olyan mint kéne lennie csak egy fénylő gömb és kész. EZ NEM DRAGONBALL! Ennyi :P
  • CaptainRumi
    "Ám ma végre megérkezett az első előzetes is "

Lol ezen kurva jót röhögtem..... OMG

kame-hame-t meg majd megtanulja a Roshi-tól, nem kell minden poént már a trailerben lelőni...
    és ha lesz folytatás akkor valószinüleg Krillin is benne lesz....szóval szurkoljunk a filmnek, hogy láthassuk Son Gokut , Dermesztőt és a többieket a folytatásban és ne fikázzuk egy trailer alapján ....

Loverman nem tudom miről beszélsz, de a kosztümök szerintem teljesen rendben vannak....
  • EroSennin
    Ha Bulmabol harcost csinaltak akkor ez az egesz film egy fabatkat se er. Az igazi eredeti karakterek abrazolasa nelkul nem er semmit az egesz, csak egy egyszeru akciofilmre silanyul a produkciojuk. Ugyanez igaz akkor ha alapveto karakterek hianyoznak, Krilin pedig egy alap karakter volt, nem mellekesen pedig sok humor forrasa. Ezenkivul az egesz nem a fold nevu bolygon jatszodik, ennek latszani kellene a furcsa lenyek szerepeltetesevel (beszelo nyul) meg az epiteszet es varazstargyak. A repulo felho, a vegtelen hosszu bot, stb. : ezekhez meg jol kinezo renderek kellenek, talan ez az egy amit nem fognak elszurni. De hiaba a latvanyvilag ha az egesznek nincs "lelke".
  • Gamecube86
    Szerintem ez egy mix... Bár korábban valahol azt olvastam hogy a Z mittomén melyik saga... Így vagy úgy, nem méltó az elődjéhez... A látottak alapján is csak efektekben múlja fellül z első Dragonball live action-t.
    És igenis romboljanak hegyeket! Emlékezzünk csak mikor egy egy keményebb bevitt ütés után kilóméterekre repültek és út közben alagutat is csináltak vagy 6 sziklába ^^
  • berserk87
    Szerintem jó film lesz, bár tény hogy nagyon eltértek a dragon ball-tól. Szinte semmit nem hagytak belőle. Krillint kihagyni hatalmas baklövés az íróktól vagy aki felelős ezért. Szívtelen sátán/Picolo nagyon rosszul néz ki szerintem is. Az hogy nem fognak hegyeket lerombolni szerintem nem gond, mert a sima dragonballra sem volt jellemző. Én teljesen más megközelítésből készítettem volna a filmet. Kár hogy songoku nem gyerek benne, elvégre picolot is gyerekként győzte le, és a dragon ball sorozat 80%-ban gyerek. Bár úgy talán nehezebb lenne látványos harcművészetet beletenni.
  • DarkEvilPiccolo
    Én sem értem miért a jelenben játszódik, főleg mivel hogy a DB univerzum technológiái egy scifi világra utalnak. :P Én inkább úgy mondanám, hogy átrakták a MI világunkba.
  • Gamecube86
    Hát ha el voltak túlozva ha nem, akkor is :S...
    És az sem teljesen világos miért a jelenben játszódik :O
    Meg fogom nézni nem arról van szó csak úgy kezelem majd mint a kedvenc sorozataim
    OVA paródiáit....
  • gabeei
    Nem rossz, csak kár ráaggatni a DB nevet, mert kb annyi köze van hozzá, mint bálnának az erdőtűzhöz...
  • DarkEvilPiccolo
    Amúgy a filmről: A Mortal Kombat és a Street Fighter találó, plussz lesznek benne Jedi erők csak ki lesznek színezve, Piccolo karakterének berakták az Uralkodót a Sith-ek bosszújából, azt má kész is van a DB film. Hajrá amcsik! Imádlak titeket! Csináljatok még jóóóóóóóó sok szenny filmet.
  • DarkEvilPiccolo
    Brolly meg közel 220 és 230 között mozog, szóval ő viszi a prímet. :DDD
  • DarkEvilPiccolo
    Hát jah, de ott egy kicsit el voltak túlozva a dolgok. :P A Z-ben már jobban voltak ábrázolva a karakterek. Nah jó, biztos az is közrejátszott, hogy idősebbek lettek a karakterek. :P De annyi a lényeg, hogy elviekben az öreg Piccolo nem volt magasabb az ifjabbik Piccolonál, és ha ezt nézzük, akkor Piccolo 2 méter kábé, Goku és Tien Shin Han pedig olyan 185 és 190 cm között mozognak.

"Ez most komoly? Ebből filmet csináltak? Hova lehet még süllyedni?"
    Nah menj má valahova!

Amúgy SG, időben eljutott hozzátok a teaser trailer, grat. ;)
  • Gamecube86
    "Sajnos eleg lagymatag lesz mert erthetove kell tenni az olyanok szamara is akik meg sohasem lattak"
    Én is úgy érzem hogy a címmel a rajongóknak, a címet megszégyenítő megvalósitással pedig a közembereknek akarják eladni a filmet.
    Úristen picolo hatalmas erejével átlökte Goku-t a falon waooo...
    Lehet egy kólát is kibírna nyitni lol....
    Tiszta szégyen, legalább egy hegy eltűnhetett volna vagy valami :S
  • ddt500
    Hát a Piccolo elég szarul nézett ki. Nem is volt zöld. Meg mi ez a szar ruha? Ráadásul nem tűnt valami nagydarabnak. Azt bírtam mindig a sorozatban, hogy akkora mint egy ház! Még a 2 méteres Ten Shin-nél is nagyobb egy fejjel.
  • immovable
    inkább csinálták volna meg úgy, mint pl a final fantasyt.
  • Loverman
    Utálom ha komolyan akarják venni magukat egy ilyen adaptációnál és hű-de-valóságosat akarnak kihozni belőle...
    Lett volna rendes kosztümös ahogy kell, mindenki jobban élvezné.
  • freemanone
    eskü ha nem írnák ki a neveket simán rámondom hogy mortal3 -.-'
    az ilyen azért fáj..... megnézem a filmet mert adok neki egy esélyt, de a teaster alapján nem sok jóra számítok. Főleg a pusztító bulma hatalmával akinek jó ha volt 5ös erőértéke xDD
  • Hoz_Hun
    Ez most komoly? Ebből filmet csináltak? Hova lehet még süllyedni?
  • Ps1ch0
    hat, mno , ehh, FOS
  • GErYkE83
    hmm 1x azt hittem ez a Mortal 3 LoL! Gagyinak néz ki, inkabb Mortal 3 legyen :)
  • Hedgehunter #10
    Sajnos eleg lagymatag lesz mert erthetove kell tenni az olyanok szamara is akik meg sohasem lattak....
  • aneurysm
    Animét csak japánul ^_^ .
  • zola2000
    Inkább az aminét adnák le magyarul, hogy ne a megavideo.Comon kellene néznem angolul...
  • Vucli
    Hát, ha nem írják, hogy ez dragonballos mozi az életbe nem jövök rá.
  • wolruf
    Miez az autósmotorosizé?! Én láttam kevés Dragonball-t vagy mivan?! Ez inkább legyen MortalStreetSangoFighter The Movie, de nemá Dragonball :-/
    Nem baj, legalább ebben is van új Mustang. Nos, melyik mai filmben nincs?!
  • NEOreg3
    hát ez nagyon rossz:(

vagy csak túlságosan hozzászoktam a Z-ben látható fél kontinenst elpusztító harcokhoz
  • zeus89
    hát ebbe semmi dragonballos nem volt a kristálygömbökön kivűl, még egy kámehámét sem tettek bele :(
  • Gamecube86
    Azthiszem Pilaf egyik követője..
    Ha jól emlékszem neki volt az a repülő kastélya.
  • portable
    "Ám ma végre megérkezett"
    Az sg-seknél elég későn frissül a movieweb, akkor.

"A filmben az összes ismertebb szereplő felbukkan"
    Nah igen... Mai vagy mi a neve. (az ki?)

Inkább belerakhatták volna a Krilint mint ezt a fegyveres Bulmát
  • Gamecube86
    Hát, hogy őszinte legyek csak egy LOL-al akartam illetni a látottakat...
    Csak, az valahogy olyan semmit mondó... legyen inkább OMG ROFL.
    Maradok az Anime néznésnél azthiszem, ez olyan illúzió romboló :/