111
  • goku12
    #111
    amikor meg láttam piccolot akkorát röhögtem rajta :D, ebből az animéből nem kellet volna csinálni filmet ezt az animét békén kéne már hagyni csak hát még több bőrt le akarnak róla húzni :(
  • Pesta76
    #110
    Hát szerintem meg van köze hozzá!! Mit vártál hogy olyan lesz mint a rajzfilm volt? Mondjuk én is jobban szeretem az olyan átiratokat amikben hasonlóképpen vannak megjelenítva a dolgok mint pl egy eredeti rajzfilmben. De és most jön a de!! A mai filmekenek meg kell felelni a mai elvárásoknak ha most úgy lenne megcsinálva mint a rajzfilm volt az csak azt a bizonyos réteget vonzaná aki látta , ezért nekik ebből lóvét kell csinálni és egy kicsit modernebb világot kell a mozivászonra varázsolni!! De én már nagyon várom szerintem baromi jó lesz és benne lesz a kedvencem Piccolo!!!! JEEEEEE
  • goku12
    #109
    öö ez egy rakás szar lessz semmi köze a dragon ball-hoz röviden tömören ennyi :)
  • loga
    #108
    WHAT?! 9000?!
  • buu
    #107
    persze az eleje kamu tudom cell poster=batman poster, gohan az meg vmi photoshopos vagy valami fan kép. leginkább a frieza és ssj gokus képekre értem.
  • buu
    #106
    hello.úgy tudtam hogy a mai mozi vagy filmipar vagy nemtom hogy mondják, minden ügyesen meg tud oldani. voltak is pletykák hogy goku haja tök jól meg lesz oldva stb.nem hiszem el hogy nem képesek jobban kidolgozni a karaktereket.van youtubeon egy kis 1perces képösszeállítás, hátha még nem láttátok, szerintem iszonyat jó. sírok mikor eszembe jut az itteni teaser. DarkEvilPiccolo azt mondtad 2 teaser van, másiknak a linkjét vagy valamiét meg tudnád adni? itt meg amiről beszéltem:
    http://uk.youtube.com/watch?v=Ytksb-BQ4p0&feature=related
  • menpe
    #105
    It's over 9000!!!!!
    Namajd meglátjuk, mi sül ki belőle...
  • Darth Sith
    #104
    hát ez kurva rossz...
  • sylvanor
    #103
    DragonBall film...hmm, nah erre kiváncsi leszek, bár nem fura kicsit?
    Mint a filmben láttátok: Ez már a modern világban játszódik, nem pedig a olyanban ami a mesében van, mer végig nincsenek benne 21.sz.-i tuningolt autók :P
    kiscit furis lesz belegondolni, hogy ez dragonball akar lenni, de azért remélem jó lesz.
  • DarkEvilPiccolo
    #102
    Jah bocs, az angol tanárom nem éppen volt perfect. :DDD
  • CaptainRumi
    #101
    GGI Goku haj.....najóvan

    mellesleg ha itt angololul akarsz menőzni akkor az szi dzsi áj lenne :)
  • Chocho
    #100
    Én korábban még bíztam a filmben, de ez most olyan volt, mint a Dead or Alive és a Mortal Kombat keresztezése. Igazi trash-film!
  • DarkEvilPiccolo
    #99
    Voltak benne egyszerű kamionok igen, de itt most ahogy nézem a filmben középpontba kerülnek a "mostnai menő járgányok", ami a DB-ra nagyon nem volt jellemző. Igen, a teljes neve Teaser Trailer, ami annyit jelent, hogy ízelítő a trailerből. :DDD
  • berserk87
    #98
    Ja bocs, tényleg hülyeséget írtam. Akkor először volt igazam, hogy tényleg nincs benne krilin. Most olvastam, hogy ez a weaver egy új srác lesz(pedig hasonlít).
    Márciusban csak Japánban mutatják be, Európában és a világ többi részén áprilisban lesz a bemutató.
    Voltak jelenkori autók is benne. Én legalábbis sok kamionra meg teherautóra emlékszem. Sőt a Z felétől már teljesen földi kocsik, helikopterek, motorok stb.. voltak emlékeim szerint. De tény hogy voltak benne repülő járgányok, meg kapszulák, időgép, űrhajók, meg medvepolgármester?, varázsfelhő... Szóval egy alternatív valóságban játszódott ami azért hasonlított egy picit a mai Földre.
    A teasert még a végleges verzió megvágása előtt ki szokták adni, tehát a premasterből csinálják többnyire. (akciófilmnél gyakran az effektek, zörejek, hangok nincsenek meg) A teaser mindig ilyen ízelítő, sok extra nélkül, főleg zenével és sok felirattal, hogy a nép addig is kapjon valamit. Amúgy a teaser teljes neve, hogy teaser trailer.
  • DarkEvilPiccolo
    #97
    Már bocs de te is összeírtál pár hülyeséget enyhén szólva. :D

    "Először is a trailerről: Ez az első"
    Ez nem trailer, hanem teaser, és 2 darab is van már.

    "Még készítik a filmet és a látványos "hegyrombolós" jelenetek fognak a végére maradni"
    És ezt honnan szeded...

    "2009-re nyarára igérték a filmet"
    És ezt honnan szeded? Mert IMDB-ről tuti nem. Márciusnak szerintem köze nincs a nyárhoz.

    "Krilin benne van, nézzétek meg imdb-n, weawer az angol neve"
    Te jó ég! Honnan szedted, hogy az a Krillin???

    "Zseniális teknősnek a hátán a teknő csak a sima dragonballban volt, a z-ben már nem viselte, csak a hawai inget"
    Aham, persze. Néha viselte a Z-ben is, igaz, nem sokat, de azért volt rajta egyrészt, másrészt meg kit érdekel, hogy a Z-ben esetlegesen nem viselte (pedig viselte), ha egyszer a filmet a SIMA DB-ból csinálják.

    "a földön játszódott az anime(legalábbis így hívták a bolygót és voltak autók meg motorok is benne"
    Ez oké, de nem jelenkori autók meg motorok voltak benne, hanem meglehetősen scifibe illő cuccosok voltak benne.

    "Songoku haja hogy nézne ki egy élőszereplős filmben, gondolkodjatok már:P Valami mű sz@r lenne a fején, hát az hogy nézne ki"
    A szígíáj csodákra képes. :P
  • berserk87
    #96
    Ez az első képfeltöltésem. Nem sikerült valami jól. Na mindegy ha jobb klikkel megnyitjátok akkor láthatjátok Krilint:D
  • berserk87
    #95
  • berserk87
    #94
    De tényleg mit vártok az első trailertől? Picolo nem zöld, de azért az öreg Picolora hasonlít(annak is ilyen beeset csontos gnóm feje volt:D) Amúgy én írtam ide be, hogy nincs benne Krilin, mert előszőr nem találtam meg imdb-n, de azután megtaláltam és egy linket is mellékeltem róla
  • berserk87
    #93
    Annyi hülyeséget összeírtatok már. Először is a trailerről: Ez az első, ezért nincs benne egy látványos rész se, emlékezzetek a transformers első trailerére, mi volt benne, hát semmi csak a mars és valami robot. Vagy emlékeztek a Dark Knightra? Joker hangja volt meg egyszer mutatták benne batmant. Még készítik a filmet és a látványos "hegyrombolós" jelenetek fognak a végére maradni, mert azt a legnehezebb megcsinálni és az tart a legtöbb ideig. 2009-re nyarára igérték a filmet, addig még van több mint fél év.
    Krilin benne van, nézzétek meg imdb-n, weawer az angol neve. Zseniális teknősnek a hátán a teknő csak a sima dragonballban volt, a z-ben már nem viselte, csak a hawai inget. Amúgy levehetős volt, látszott a madzag is. Nézzetek utánna és ne okoskodjatok. Amúgy a földön játszódott az anime(legalábbis így hívták a bolygót és voltak autók meg motorok is benne. Songoku haja hogy nézne ki egy élőszereplős filmben, gondolkodjatok már:P Valami mű sz@r lenne a fején, hát az hogy nézne ki.
  • CaptainRumi
    #92
    Húha ezt egy óra alatt sikerült előkeresned? :) nagyon ügyi vagy
    az elöbb azt írtad szívesen segítesz, most meg azt mondod fölösleges hát fiam te magad sem tudod mit akarsz :)
    menj nőzni ahelyett, hogy itt dragon ball ozol :)
  • 05lampard
    #91
    Úgy, hogy ő egy űrhajóban jött a Földre kiskorában. Ő egy Saiyan (magyarban csillagharcos), nem ember. Arról meg már álmodni sem merek, hogy megemlítik, miért is küldték a Földre..
  • neoG
    #90
    Rajtad meg minek?Szarból nem lehet várat építeni!(vagyis lehet, csak hamar elmossa az eső,de kár lenne egy ilyen helyre kis kupacért:) )
  • bender93
    #89
    Inkább játszaná Chuck norris..
  • bender93
    #88
    Hogy érted hogy sima ember ként?Mármint hogy nem fog emberfeletti dolgokat csinálni?
  • 05lampard
    #87
    Posztszkriptum: azt is le merem fogadni, hogy Gokut sima emberként fogják ábrázolni.
  • 05lampard
    #86
    Nó gúd, nó gúd! Már előttem is leírták páran, de összefoglalom.
    -Piccoló idején gyerekek voltak Gokuék.
    -Mustanggal nem rohangált senki, max. kapszulákkal, mivel egy alternatív valóságban (gyk. a "jövőben") játszódott.
    -Jedi erővel nem rendelkeztek (márpedig a trailerben csak egy "sima" force pusht látni). Amit Ki-vel hoztak létre, az világított, villogott, fénylett, stb.
    -Goku haja nagyon gáz.
    -Bulma mi az istent csinál pisztollyal a kezében?
    -Sátánt nem vágom, mert csak 2 mp-re láttam, nem volt ingerenciám még1x megnézni.
    -Egy bolygót Dermesztő szerint már 10ezer KI-egységtől el lehet pusztítani (ha jól emlékszem), ezeknek meg van ilyenkor kb. 200-300, szóval illene legalább házakat borogatni benne, ha már "látványra" mennek.
  • CaptainRumi
    #85
    rajtad viszont senki nem tud segíteni :);)
  • neoG
    #84
    nincs mit.mindíg segítem a gyengéket;)
  • AbyssLord
    #83
    Ha már jó bunyós filmet akartok megnézni, akkor inkább nézzétek meg a Forbidden Kingdomot. Retek jó film! De tényleg baromi jó. Felüdülés volt a számomra a sok amcsi szar közt.
    Az viszont amit ide hánytak a képernyőre, majd mozivászonra, az valami förtelem. Én nem vagyok dragonball fan, de azért annyit tudok, hogy az előzetes alapján semmi köze nincs az eredeti műhöz. SEMMI! Ha ez elér bármilyen sikert, akkor újabb mélypontját érte el az emberi "inteligencia".
  • CaptainRumi
    #82
    hűűű nagyon szépen köszönöm az ingyen tanórát....nagyon okosnak tetszik lenni tanárúr

    csak az elég nagy probléma, ha egy film összes legjobb jelenetét belezsúfolják egy trailerbe mert az annyiről is fog szólni és annyit is ér....lásd Hancock
    de a jó trailer az ami csak sokat sejtet de nem mutat meg mindent

    ja és mellesleg megjegyzem, hogy ez egy teaser amiben jóval kevesebb van mint egy trailerben.....
  • nagymeszi
    #81
    Én csak anyit mondok sokkal többet vártam mint amit edig látam:( nagy rajongokén reménykedtem de Piccolo se nem zöld se nem hasonlit rá inkább kiveték a csillagkapu atlantiszbol a szörnyeket s beileszteték ide. Meg kicsit többet vártam s fantasztikusabbat, mert a mese a jövöben játszodot legalábbis a város részek Son Goku legalább elfogadható a szinész de a teknös barát legalább egy teknöt kaphatot volna:) de azt is kihagyták. Megnézem a filmet azért de tom, hogy ez inkáb egy verekedös film pici piroteknikával mind hogy a meséböl valo érzést átéljem.
  • Wittgen
    #80
    Mivel DB fan vagyok, biztosan megnézem a filmet is. Csak, hogy legyen véleményem.
    Egyébként már ebből az előzetesből is látszik, hogy egy tucatfos amerikai szemét lesz belőle. Megelőlegezek neki egy max 3.0 imdb átlagot.

    Már eleve ott el van cseszve, hogy a Földre helyezték át a DB univerzumot, a többiről nem is beszélve.
  • szarvasdinnye
    #79
    Eljen eljen, meg tobb ilyet, Akira-t akarunk amerikai valtozatban Shila loboffel. MOST!!! Vagy egy Mononoke Hime-t! eszmeletlen, asszem ezt kar volt leforgatni. Tuti bukas. Amitol meg mar most a hideg raz ki, az a Ghost In The Shell mozi. Rajongokent adok neki majd egy eselyt, de az teljesen nyilvanvalo, hogy akkora bukas lesz, mint a haz. Remelem ezegyszer nem lesz igazam. :/
  • Waterhorse
    #78
    Gyalázatos pedig hogy vártam még az első képek megjelenése előtt.

    Piccoló úgy néz ki mint valami májbeteg nosferatu. Próbálok találgatni, lehet Kevés volt a pénz. James Marsters ezért magával hozta a Buffy-ból a sminkkészletét. Chow Yun Fat-nek nem jutott egy nullás gépre, és annyit nem tudtak fizetni hogy szakállat nővesszen ill. fehér szakállat ragasszanak föl és teknőt vegyen a hátára.

    Inkább megvárom Maci Laci filmet, az 100 hogy hitelesebb lesz.
  • Gamecube86
    #77
    karate kölyök 57 a lasztik legendája :D
  • smaszi
    #76
    Hát...így első (valójában második, már láttam egy french oldalon) ránézésre, tényleg nem túl bíztató, de azért ne hamarkodjuk el...(bár volt már biztos tipp = Kis Vuk)
  • moRtiZ
    #75
    Jaj. :(
  • Raziel Anarki
    #74
    no krilin, piccolot meg elbafták. ow
  • opeca
    #73
    Szvsz meg jó az europid ember, bár nem egy ilyen vézna kis k*cs*g*t kellett volna szerepre választani.

    Valami markánsabb figura kellett volna.
  • opeca
    #72
    Hát mangaszeműt nem fogsz találni.