903
A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.
Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
-
#540 Nekem is voltak lány barátaim, csak annak mindig több lett a vége, hol egyoldalról, hol kölcsönösen... XD Nyugi nekem is vannak ferdehajlamaim, csak nekem nem ilyen irányba... XD -
#539 Mondta már szegény, hogy ő otthonülős, csendes homi. Szóval vele nincs baj. -
#538 Hát igen. Ezt írtam én is, hogy a felvonulásnak semmi értelme, mert mi magunk külömböztetjük vele meg magunkat, mikor elvileg azért "harcolunk", hogy ne külömböztessenek meg minket -
#537 Jah f*sz kell neki csináltasson magának p*csát... XD LOL megnesértődjön senki viccek vannak a straight emberekről is... :D -
#536 Mert nem.. Ennyi.. Ezt nem lehet elfogadni.
Amit meg irsz hogy ugyan olyan ember vagy mint én. Na ez teljesen igaz..
Akkor már csak egy kérdésem van.. Én mint hetero, miért nem szervezek felvonoluást? Miért nem idegesitem a buzikat azzal, hogy elöttük sexelek egy nővel?
Ezt értsétek meg. Amikor ti kimentek az utcára, és hirdetitek ezt az ocsmányságot. Nekünk az rosszul esik, ugyan olyan rosszul mint amikor téged le buziznak.
Ha ugyan olyan meber vagy mint én, akkor viselkedj is ugy. Marad otthon nézzél ki a fejedből, és azzal sexelj akivel akarzs.
Csak ne keljen nekem elfogadnom, ne keljen végignéznem, és fölleg ne keljen köcsögnek lennem.
Már ott tartunk hogy az a nem normális ha valaki normális.. Most akkor mivan?? -
#535 Én nem tudok erről túl sokat, csak saját tapasztalatból beszélek. bennem ez mindig is bennem volt mióta az eszemet tudom, mindig lányokkal barátkoztam, de sosem néztem rájuk "úgy". Ezzel most is így vagyok... -
#534 No azé mégiscsak a saját fiad, ez enyhén szólva is radikális megoldás! Miért nem mindjárt golyó általi halál?! :D -
#533 A gond akkor van ha állandóan ezzel traktálják az embert... felvonulás, miegyéb... -
#532 szerintem nagy marhaság ha valaki homokosnak születik.
ha a saját fiam lenne/lesz homokos akkor azonnal kitagadnám családból. -
#531 Öhm, azé ez a "másképp gondolkozásnál" egy picit több. :D -
#530 Én meg azt nem választottam, hogy meleg akarok-e lenni vagy sem. nekem ezzel együtt kell élnem, és jól érzem magam így.
Nem tudom megérteni, miért vagyok szemét, meg a legalja... semmiben nem külömbözök tőled, minden nap felkelek, csak úgy mint te. Miért nem elfogadható és tolerálható? Miért nem lehet elfogadni, hogy valaki nem úgy gondolkozik, ahogy te? -
#529 Nah én csak az elejébe olvastam bele a topiknak... Nos, én az első hsz-ek alapján sir quno jedi mellett állok, nemérdekelnek a homokosok, ne reklámozzák őket/magukat, mert hülyét kapok, hogy ezzel van tele a tévé... Sőt, mivel van ugyebár sok embertípus, valaki toleránsabb, valaki kevésbé... Az emberjogi szervezetek bekaphatják, mert ha valakinek van egy magánvállakozása, szerintem igenis megválogathatja, hogy kiket vesz fel, és nemkell eltűrnie az ő elveivel ellentétbe ütköző magatartású embereket... Mostaztán lehitlerjugendezhettek, pedig higyjétek el faji és hovatartozási előítéleteim nincsenek, ugyanis azt nemválaszthatja meg az ember... A femenisita jellegű hsz-ek szintén faszságok, miaz hogy nyomás nehezedik a nőkre?? K*vára úgyveszem észre, hogy mindenkire ugyanakkora nyomás nehezedik... Az egyenjogúsági kérdésekről a vélemény?? Hát az a vélemény, hogy manapság azt csinálják, hogyha egy viszonylag elmaradott kisebbséget(nem utalás, lehet ez bármilyen), megpróbálnak egyenlővé tenni másokkal, mindezt addig nem hagyják abba, még a kocka megnem fordul... A helyzet, hogy emberi természetünkből eredendően szemét rohadékok vagyunk, soha nem elégedünk meg azzal, hogy egyenlőek lehetünk, előbb vagy utóbb több kell, és így megy ez majd tovább... Én elfogadok mindent lassan, csak azt nem, ha valamit elképesztő módon próbálnak az emberre ráerőltetni... -
#528 mennyi idős is vagy? -
#527 A járvány szót törölhetnéd.. A Homófóbia maradhat. -
#526 Ez nem úgy megy, hogy egyik reggel felkelek és eldöntöm, hogy "Akkor mától meleg leszek!"
Ez mindig is bennem volt. -
#525 Thx.. Igy már jobb a helyzet.. -
#524 Én ezt megértem..
De azt is értds meg aki igy gondolja. Többek között én is. (bocsi)
szerintünk ez a dolog nem normális, nem elfogadható, és nem torelálható.
Aki ilyen, az népesség legalja, egy szémét, egy kifordult szenny.
Tudom hogy rosszul esik, de nem mi választottuk. Szokd meg, vagy próbálkozzál normális életett élni.
Amit te szeretnél az nem az.. Nem normálsi mégha annak is hiszed. -
#523 Végül is, mivel jókedvemben vagyok, akár ÚJ címet is javasolhattok, ami fedi a topic témáját! -
#522 hány évesen melegedtél be? -
#521 De a kedvedért kivettem a színt a főcímből! Idővel eltűnik a toplistából is, mikor a szeró frissíti. Csak neked! :D -
#520 nem értem, miért szennytelep ez a topic? Értelmes beszélgetés folyik. A rózsaszín betűket mongyuk én sem értem, az egy kicsit tényleg sok... -
#519 Nyugika. Minden okkal történik. -
#518 "Nem vagyok meleg, akkor egy deviáns hülye vagyok, mert nem értem meg a melegeket."
Nem azért "deviáns hülye" valaki mert nem meleg. De most az ilyenekre mit lehet mondani, mint a #476, #450, vagy #442? Ilyeneket azok írnak, akik nem tudnak semmit arról, hogy milyen az, ha valaki meleg. Mindenki nap mint nap dobálózik a buzi szóval... a barátaim is szoktak, nem rám persze, de ez sok embernek már része a beszédének főleg az én koromban. És amikor meg elmondtam nekik, sokan nem is fogták fel... hónapokkal később kérdezték meg, hogy "Te most tényleg??". Nem tudom, érthető-e, amit leírtam, de ezen én nagyon fennakadtam. Egy-két ember, akinek elmondtam, megkérdezték, hogy milyen az, ha meleg vagyok... közbe meg mindennap lebuziznak másokat, ha csak poénból is. Tehát úgylátszik ez nem olyan egyszerű téma, mint amilyennek elsőre tűnik. -
#517 lol :D -
#516 Rendben de aszem inkább máshol szorakozom egy jót..
Mert ez nevetsége. Értelmes topikokat szó nélkül zártok egy ilyen szenny telepet meg nem..
Elég érdekes hozzáálás. Máskor egy negativ hang elég emberek banolásához, mostmeg mosolyogsz ha az embert feldulja..
Nincs veled semmi bajom, de azért végig gondolhatnád. -
#515 Sajna úgy tűnik nem mer visszatérni a nyitó gyerkőc, pedig direkte csak az ő kedvéért maradtunk fent tegnap hajnali háromig.
Volt mit megmosolyogni -
#514 Én ilyet nem mondtam, de csak fényképes levelekre válaszolok! :D -
#513 ez buher topik?
akar valaki vonatozni? -
#512 nemtetszem cukifijú? :( -
#511 Meglehet (meg az ellenkezője is akár), viszont kiválóan szórakozunk. Tedd te is azt! :D Idővel úgyis magától kipurcan a topic. -
#510 Az én zacsim akkor ma magányos marad, kösziek! :D -
#509 én sem! pedig egy olyan színvonalas fórum volt régebben ez, manapság meg egyre inkább kezd szétmenni... -
#508 Jahh olvastam, inkább a buzik oltása megy.. De ez a lényegen nem változtat. Nincs helye itt! -
#507 na srácok akkor majd tolhatunk 1 zacsipacsit -
#506 Olvastad amúgy a topic-ot az elejétől?! Mert akkor felettébb értelmetlen, hogy buzi topic-nak hiszed... :D -
#505 ebbe inkább nem gondolok bele:\ -
#504 Hát én valóban Homofób vagyok az tutti..
Csak azt nem értem hogy egy ilyen szinvonalú forumot miért kell ezzel szennyezeni. Komolyan bennem felmerült, már az akérdés akarok egy olyan társasághoz tartozni, ahol rószaszin buzi forumok van??
Hát nem nagyon.. -
#503 Este kiveszem a színt, addig marad, hogy megtalálja a célközönség. :D Amúgy ha nem lenne top10-ben, nem is látnátok nemde?! Ergó többet kell kommentezni máshova éééés... :DDDDD -
#502 Már miért nevezném át? Ezen a néven nyílt és erről (is) folyik a társalgás. Te is kifejtheted a nézeteidet, amíg nem ütközik a jogszabályokba durván. Itt a lehetőség. Amúgy ha szemlátomást homofób vagy, pont ideális alanya vagy a vitának, hiszen te belülről tudod megvizsgálni ennek az állapotnak a próját és kontráját. SŐT beszélhetsz valódi homoszexuálisokkal (vagy azokat szimuláló idiótákkal) is. -
#501 házi gazdaságot vállalja valaki?