903
A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.
Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
-
#700 Sziasztok Fiúkákok!!!!!!4444
-
#699 Azért ennél többek vagyunk mi,emberek. -
#698 Más se akar senkit kiírtani csupán rendre tanítani:D..hogy úgy legyen ahogy ezelött volt. -
#697 Hát persze, de szerintem korrekt, ez a jövő... XD Idézet trainspottingból: -Mark: "1000 év múlva szerinte nem lesznek fiúk és lány, csak homokosok, és bekell hogy valljam teccik az ötlet" (legalábbis valami hasonló... :D Az ember szerintem egynemű lesz, és szerintem egynemű is volt, tudományos vonatkoztatásban, ha tényleg láttak ufót, és úgynézki ahogy kinéz, ugyebár emberszerű, nemijellegeket nemhordoz magán... Továbbá ez a múlt is, de ez inkább csak nézet mert tudományosan nemtudom alátámasztani, de biblia vonatkozásban ugyebár először csak ádám volt(nemvok vallásos, de sztem minden mesének van alapja...)... -
#696 Minden faj célja a minél nagyobb egyedszám, a minél nagyobb területek elnyerése. Vesztésre állunk, a hangyák már évmilliók óta köröket vernek ránk. -
#695 Pont ezt magyaráztam... szexuális indíttatásból "deviánsok". -
#694 jah mint a francia kártyába bármi helyett behelyettesítheted xd: -
#693 Ezek sem:D Az hogy van közötük egy két fasz az nem jelenti azt hogy a többség ugy gondolja még köztük sem.
Pl én is szeretem ezeket a zenéket, sőt koncertekre is járok.. De nem vagyok Skinhead, és nem is értek mindenben egyet.. -
#692 a nénit akarom :) -
#691 az alsó az alsót kérem szépen -
#690 Minden egyben... :D -
#689 :ASD:AS:D:ASD:AS:DAS:D:ASD:AS:D:AS:D:ASD:AS:D:AS:D -
#688 mutánsnak,szerintem amúgy azok mind operáltak nem születnek úgy:D
-
#687 nem vagyok ugyanolyan. a melegeket elfogadom, azok nem akarnak kiírtani más fajokat / kisebbségeket. ellenben a gyűlölködést nem fogadom el. -
#686 joker -
#685 Pedig már azthittem dzsórdzsklúnit választod -
#684 Az a baj hogy a másság himnusza nincs fent sehol. Pedig az jobb szám, sőt jobb szövege is van. -
#683 :D ez egyértelmű.. Alsó:D -
#682 Télleg srácok a shemale minek számít??:D -
#681 tessék választani, a döntés joga a tietek:
vs.
-
#680 áááááááá baszki ezt nem hiszem el,éppen gondolkoztam hogy belinkelem ide,amikor legelöször rápillantottam a topicra.De nem akartam ennyire ....:D:D:D:D:D -
#679 De vannak ingadozók. -
#678 Hát, nem én is csak megjegyeztem, h a bőrarcok nemcsipázom... :D -
#677 Na ez az! Pont ez a téma.. Na látod, itt már ugyan olyan vagy mint mi az elöbb:D -
#676 utálom a szélsőségeket. ennyi. -
#675 Jó ez az a zenekar, kicsit olyan. Ez igaz. De ebben a témában nem azt kell leszürni.. Sajnos ők is kicsit kavarognak.. -
#674 Mi baj ezzel? Csak egy vélemény. Egy zenekartól.. -
#673 egy leszbikus leszbikust fog "kivonni" mint ahogy egy meleg is meleget. :) -
#672 Ezután milyen?? Sieg Heil??? :D A bőrarcokat amúgy nemszeressem... :D -
#671 És kicsit se érzed úgy,hogy egy leszbikus lehet,hogy egy normális nőt von ki a forgalomból?Ezzel a férfiaknak kevesebb jut szóval a leszbikusok megkárosítják a férfiakat? -
#670 szerintem erre senkinek nincs itt szüksége, se heteróknak se melegeknek. -
#669 Na én most elhúzok, mindenesetre örülök, és egész meglepődtem, hogy lehet itt értelmesen beszélgetni erről a témáról, és hogy van sok értelmes és megértő ember:) aloha -
#668 Ajánlom figyelmeébe mindenkinek:D
Nézzétek meg! -
#667 :OOOOO jaaaaaaaaa XXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDddddd -
pinnacle #666 :Adasdasdasdasdasd -
#665 Nekem speciel semmi bajom nincs a homoszexuálisokkal.
Végülis az ember nemmaga választ,vagyis valamiylen szinten igen,de ha benne vana génjeiben,a személyiségében akkor csak saját magát csapja be.
Mint sok hetero-álompár,hogy jaj mennyire szeretjük egymást,és közben meg,tudjuk,hoyg nem ideális minden. Csak sokan szeretnék ezt hinni.
Persze a társadalmilag elfogadott normákhoz igazodni kell,és így elnyomják a bennük levő szexuális beállítottságot,hogy ne érje attrocitás őket. Végülis kinek ártanak? A ygerekeknek?Hmm..de hogy lesz egy gyerekből homo? Aztsem tudja mi az,és már a homokozóban eldől valszeg,csakmivel nemtudja felfogni,csak évekkel később amikor már testikeg is fejlődik,jön rá hogy valami nem stimmel. Elég nehéz lehet ezt feldolgozni,hogy eltér a "normál"embertől,és ugye mindenhol csak falakba ütközik,és a családon belül is nehéz. Szülők persze nemértik,hogy mi van,hogylehet hisz ők mindig példásan nevelték.Azért mondom,írom,mert vannak ez irányú tapasztalataim(nem saját még mielőtt itt valaki letámadna).Jó pár emberrel beszélgettem erről is,tök normálisan,attól függetlenül,hogy melegek.
Azért mindenki elgondolkodhatna,milyen lenne ha ő is meleg lenne?Iskola,munkahely,szülők,barátok,rokonok..ki hogyan dolgozná fel.
Egyébként én sem szeretem az ilyesfajta nagy felvonulásokat,de végülis a riói karnevál is majdnem az:-) Egyszer egy évben kimennek,az hogy mások,még nem jogosítja fel a hetero átlagpolgárt,hogy buzizzák,meg dobálják őket. Mert azért dúrva volt ezt látni amikor apuka a kisgyerekével üvölt! Ez a gyerek mit tanul,hogy ami nem átlagost az üldözni,utálni,gyűlölni kell.
Az örökbefogadás az megint egy érdekes téma.Lehet jobban felneveli egy ilyen pár,ha tényleg akarják,és szerintem sokkalmegfontoltababk ezen téren hisz tudják mire vállakoznak,mint egy férfi-nő páros.
Lehet velem vitatkozni,vagy nem érteni egyet bizonyos kérdésekben,meg alapból utálni a homoszexualitást.
Van amit én is utálok,de ez nem tartozik közéjük.
Egyébként imádom a nőket!:-)De mégsem ítélem el akik nem,bár a leszbikusokkal jobban kijövök,mertmindketten ugyanazt szeretjük:-)
Röviden ennyit a témáról. -
#664 tom mi hiányzik innen!!! Mama2 álláspontja ez ügyben :_?FS:_D?F:_ -
#663 -
#662 AS?DA?:_D?:_A_?:SD -
#661 De nem csaj... :/