903
A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.
Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
-
#740 4 -
#739 Csak a magad nevében beszélj ;-)
Asszony félrekúrtál?
- 1.
- 0.
Szeretsz?
- 1.
- 0.
Buzi vagy?
- 1.
- 0.
Olyan nincs, hogy kicsit vagy buzi... vagy az vagy, vagy nem.
Ne gyertek a biszex divathülyékkel, aki férfiakkal is hál, az meleg.
Ja, hogy nővel is? Attól még meleg... az én szememben mindenképpen :-D -
#738 cső :D -
#737 Akkor már hárman vagyunk:D:D -
#736 Én is lépek...
OFF:
ott egy másik "jó" topic az EMO... :D:D arra is lenne egy videó amit belinkeljek:D
on
Cső -
#735 Nemá, eddig miattad jártam ide mert kb ugyanazt az álláspontot képviseljük xD -
#734 Természetesen nem. De ha beledörgöli az arcunkba, hogy én más vagyok azt már elítélem. Ok, más, thxbye.
"Sok esetben ELHISZEM, hogy férfi testbe NŐI lélek kerül... ezt
elfogadom!!!"-írtam a 719-ben. -
#733 Na srácok
Kiszálok a homo beszélgetséből. Mindenkinek jó homokozást:D
Üdv. -
#732 ez nem így van, nem a kettes számrenszerben élünk! -
#731 Sztem a travik frankók... :D -
#730 50%?
LOLMÁ'... vagy igen vagy nem? Hát ez rád és rám is igaz, meg úgy mindenkire születésekor. Vagy buzi leszel vagy nem :-D -
#729 Így van végigkísérte, ahogy mindig is voltak fél kézzel születő emberek ;-) -
#728 Chuck Norris biztos nem. -
#727 Kissé bekattantam,bocs:D...Megnyugvásképp :D -
#726 #635?
Na meg mi a helyzet azokkal a transszexuálisokkal akik nem homoszexuálisok? Akkor ők is elítélendők? -
#725 A körülmények és neveltetés marhára nem illik ide.Ha egy ikerpárból az egyik homoszexuális akkor kb. 50%,hogy a másik is az lesz.Azonos a környezet és biztos a neveltetés is és mégse 100%,hogy a másik is ilyen irányultságú lesz.
-
#724 Nem kell túlzásokba esni, szó sincs a mindenről/mindenkiről. Egyszerűen az egész emberi történelmet végigkísérte a jelenség. Az, hogy az egyes korok és kultúrák hogy reagáltak rá az nagyon is eltérő de attól még létezett. -
#723 A végén kiderül h mindenki buzi csak nemtud róla, aztán kihalunk... :D -
pinnacle #722 Nagy Sándor is elpuhult volt, pedig mint tudjuk, ő is szerette a zacsit az arcán-.- -
#721 Öket is legyőzték:D..ezt is valami buzi történész állapíthatta meg:D:D
Vicc ide vicc oda ezek az érvek már kezdnek kiborítani,hát ezt már nem hiszem el mindjárt mindenki meg minden buzi.
Az oroszlánok meg biztos az "emberektől" látták:DXD
Havá halad ez a világ...:( -
#720 Szociálliberális.A kifejezés amit kerestél. -
#719 Gyak. tény, hogy az ember maga 2 fő részből áll: Test és lélek aka szellem.
Sok esetben ELHISZEM, hogy férfi testbe NŐI lélek kerül... ezt elfogadom!!! De ez már egy más kategória ugye...
De a homók legtöbbjénél szó nincs ilyenről, vagy a körülmények, vagy a nevelés, vagy lelki okok vezetnek az elferdüléshez.
Senki nem születik melegnek és senki nem születik pedofilnak sem!
Viszont a női lélek férfi testben, vagy férfi szellem női testben simán létező dolog. -
#718 Igen, az oroszlánoknál általában ez a falka hímjei közti összetartozás megerősítésére szolgál. Mivel ahhoz, hogy megtarthassák a háremüket szorosan együtt kell működniük ezért nagyon fontos, hogy ne legyen veszekedés abból, hogy ki kivel párosodhat. Vagyis amikor egy nőstény tüzelni kezd, akkor általában mind a két hím többször is meghágja, majd a szünetekben egymást is, hogy biztosítsák a másikat arról, hogy "nincs veszekedés a nő miatt". -
#717 Sokszor még az állat szintet sem teljesítjük ^^ -
#716 Baromi unalmas mama képének belinkelése.
Várjuk a te képedet....
Te sem vagy adonisz, én sem, mama még lehet az, ergo UNALMAS! -
#715 ? ezt honnan veszed
A spártai katonáknál például volt olyan időszak amikor KÖVETELMÉNY volt a homoszexualitás. Azt tartották, hogy a morál szempontjából lényeges, hogy mindenkinek van egy szeretője a seregben, így nem akarnak majd megfutamodni. -
#714 az oroszlán hímek amúgy rendesen dugják egymást... felváltva - tehát alapból ki van zárva, hogy megalázás, vagy falkavezérség miatt, mert oda-vissza csinálják. volt erről nem egy természetfilm. -
#713 1.: Nem. Az adott fajoknál ez a természetes szexuális viselkedés. Nálunk például átlagosan több mint ezer szexuális érintkezésre jut egy utód (Mellesleg az ember csak a második leg"kéjencebb" az első helyet a bonobók birtokolják utánunk jönnek az oroszlánok)
2.: Nagyon sok fajnál jól látható előny származik a fajfenntartás szempontjából a homoszexualitásból. Ennek tükrében az, hogy a többinél csak véletlen lenne valószínűtlen. -
#712 Jó de legalább nem volt ilyen nagydobra verve +nagyon kevés számban és azok is csak amolyan nagyvársoban élő elpuhult,agyonkényeztetett "!%"#-nél alakult ki vagy tudom is én mi lenne ehez a helyes kifejezés:D..de én a magyarságra céloztam amúgy:D -
#711 egyértelmű, hogy klúni -
#710 a mikulásnak volt rudija loool ASD:AASD: -
#709 kituggya... -
#708 Annak is van, csak azt nemcsak kiszínezték át is rajzolták... :D -
#707 vicces vagy... nem emiatt bukott meg, ne keverjük már a dolgokat...! -
#706 És meg is bukott a római birodalom. Ja meg a görög is (ők is elfogadták a homoszexualitást), és még sorolhatnám... -
#705 Akkor most mi van a Mikulással meg Rudival a rénszarvassal?Még hogy minden mesének van alapja! -
#704 azelőtt (lásd ókori görögök, rómaiak) jóformán nyíltan elfogadott volt a homoszexuaálitás. ezt buktad. -
soldier18 #703 -Apám, szerelmes vagyok !
-Ez remek fiam, na és kibe ?
-Egy lóba.
-Egy lóba ?? És mondd fiam ez a ló csődör ?
-Mit képzel apám ! Nincsenek nekem természetellenes hajlamaim. -
#702 -
#701 1. Megjelenik, tudjuk. Ettől még pontosan lehet olyan, mint a hibák a rendszerben.
2. Nem tudjuk? Dehogynem, ahogy mutációk létrejönnek, úgy melegek is voltak, vannak, lesznek. Pontosan annyira nem normális, mint egy 2 fejű gyerek.
Majd ha mindenki meleg lesz és kihal az emberi faj, akkor utolsó heteróként én leszek a hiba a mátrixban.