Homofóbia vs. Homofilia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Sziasztok Fiúkákok!!!!!!4444

Hawk06
Azért ennél többek vagyunk mi,emberek.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Más se akar senkit kiírtani csupán rendre tanítani😄..hogy úgy legyen ahogy ezelött volt.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

SZilaJMaGGoT
Hát persze, de szerintem korrekt, ez a jövõ... XD Idézet trainspottingból: -Mark: "1000 év múlva szerinte nem lesznek fiúk és lány, csak homokosok, és bekell hogy valljam teccik az ötlet" (legalábbis valami hasonló... 😄 Az ember szerintem egynemû lesz, és szerintem egynemû is volt, tudományos vonatkoztatásban, ha tényleg láttak ufót, és úgynézki ahogy kinéz, ugyebár emberszerû, nemijellegeket nemhordoz magán... Továbbá ez a múlt is, de ez inkább csak nézet mert tudományosan nemtudom alátámasztani, de biblia vonatkozásban ugyebár elõször csak ádám volt(nemvok vallásos, de sztem minden mesének van alapja...)...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Tinman
Minden faj célja a minél nagyobb egyedszám, a minél nagyobb területek elnyerése. Vesztésre állunk, a hangyák már évmilliók óta köröket vernek ránk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pont ezt magyaráztam... szexuális indíttatásból "deviánsok".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tugyiti
jah mint a francia kártyába bármi helyett behelyettesítheted xd:
gordon 24
Ezek sem😄 Az hogy van közötük egy két fasz az nem jelenti azt hogy a többség ugy gondolja még köztük sem.

Pl én is szeretem ezeket a zenéket, sõt koncertekre is járok.. De nem vagyok Skinhead, és nem is értek mindenben egyet..

Downhill!!

immovable
a nénit akarom 😊
Hawk06
az alsó az alsót kérem szépen<#law><#taps>

SZilaJMaGGoT
Minden egyben... 😄

immovable
:ASD:AS😄:ASD:AS😄AS😄:ASD:AS😄:AS😄:ASD:AS😄:AS😄
Hawk06
mutánsnak,szerintem amúgy azok mind operáltak nem születnek úgy😄

pyrohun
nem vagyok ugyanolyan. a melegeket elfogadom, azok nem akarnak kiírtani más fajokat / kisebbségeket. ellenben a gyûlölködést nem fogadom el.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

tugyiti
joker
Bandee1987
Pedig már azthittem dzsórdzsklúnit választod<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gordon 24
Az a baj hogy a másság himnusza nincs fent sehol. Pedig az jobb szám, sõt jobb szövege is van.

Downhill!!

gordon 24
😄 ez egyértelmû.. Alsó😄

Downhill!!

SZilaJMaGGoT
Télleg srácok a shemale minek számít??😄

Bandee1987
tessék választani, a döntés joga a tietek:

<#idiota>

vs.

<#finom>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hawk06
áááááááá baszki ezt nem hiszem el,éppen gondolkoztam hogy belinkelem ide,amikor legelöször rápillantottam a topicra.De nem akartam ennyire ....😄😄😄😄😄

qtab986
De vannak ingadozók.

SZilaJMaGGoT
Hát, nem én is csak megjegyeztem, h a bõrarcok nemcsipázom... 😄

gordon 24
Na ez az! Pont ez a téma.. Na látod, itt már ugyan olyan vagy mint mi az elöbb😄

Downhill!!

pyrohun
utálom a szélsõségeket. ennyi.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

gordon 24
Jó ez az a zenekar, kicsit olyan. Ez igaz. De ebben a témában nem azt kell leszürni.. Sajnos õk is kicsit kavarognak..

Downhill!!

gordon 24
Mi baj ezzel? Csak egy vélemény. Egy zenekartól..

Downhill!!

pyrohun
egy leszbikus leszbikust fog "kivonni" mint ahogy egy meleg is meleget. 😊

SZilaJMaGGoT
Ezután milyen?? Sieg Heil??? 😄 A bõrarcokat amúgy nemszeressem... 😄

qtab986
És kicsit se érzed úgy,hogy egy leszbikus lehet,hogy egy normális nõt von ki a forgalomból?Ezzel a férfiaknak kevesebb jut szóval a leszbikusok megkárosítják a férfiakat?

pyrohun
szerintem erre senkinek nincs itt szüksége, se heteróknak se melegeknek.

Atkamon
Na én most elhúzok, mindenesetre örülök, és egész meglepõdtem, hogy lehet itt értelmesen beszélgetni errõl a témáról, és hogy van sok értelmes és megértõ ember😊 aloha

gordon 24
Ajánlom figyelmeébe mindenkinek😄

Nézzétek meg!

Downhill!!

tugyiti
😮OOOO jaaaaaaaaa XXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDddddd
:Adasdasdasdasdasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

MrSpock
Nekem speciel semmi bajom nincs a homoszexuálisokkal.
Végülis az ember nemmaga választ,vagyis valamiylen szinten igen,de ha benne vana génjeiben,a személyiségében akkor csak saját magát csapja be.
Mint sok hetero-álompár,hogy jaj mennyire szeretjük egymást,és közben meg,tudjuk,hoyg nem ideális minden. Csak sokan szeretnék ezt hinni.
Persze a társadalmilag elfogadott normákhoz igazodni kell,és így elnyomják a bennük levõ szexuális beállítottságot,hogy ne érje attrocitás õket. Végülis kinek ártanak? A ygerekeknek?Hmm..de hogy lesz egy gyerekbõl homo? Aztsem tudja mi az,és már a homokozóban eldõl valszeg,csakmivel nemtudja felfogni,csak évekkel késõbb amikor már testikeg is fejlõdik,jön rá hogy valami nem stimmel. Elég nehéz lehet ezt feldolgozni,hogy eltér a "normál"embertõl,és ugye mindenhol csak falakba ütközik,és a családon belül is nehéz. Szülõk persze nemértik,hogy mi van,hogylehet hisz õk mindig példásan nevelték.Azért mondom,írom,mert vannak ez irányú tapasztalataim(nem saját még mielõtt itt valaki letámadna).Jó pár emberrel beszélgettem errõl is,tök normálisan,attól függetlenül,hogy melegek.
Azért mindenki elgondolkodhatna,milyen lenne ha õ is meleg lenne?Iskola,munkahely,szülõk,barátok,rokonok..ki hogyan dolgozná fel.
Egyébként én sem szeretem az ilyesfajta nagy felvonulásokat,de végülis a riói karnevál is majdnem az:-) Egyszer egy évben kimennek,az hogy mások,még nem jogosítja fel a hetero átlagpolgárt,hogy buzizzák,meg dobálják õket. Mert azért dúrva volt ezt látni amikor apuka a kisgyerekével üvölt! Ez a gyerek mit tanul,hogy ami nem átlagost az üldözni,utálni,gyûlölni kell.
Az örökbefogadás az megint egy érdekes téma.Lehet jobban felneveli egy ilyen pár,ha tényleg akarják,és szerintem sokkalmegfontoltababk ezen téren hisz tudják mire vállakoznak,mint egy férfi-nõ páros.
Lehet velem vitatkozni,vagy nem érteni egyet bizonyos kérdésekben,meg alapból utálni a homoszexualitást.
Van amit én is utálok,de ez nem tartozik közéjük.
Egyébként imádom a nõket!:-)De mégsem ítélem el akik nem,bár a leszbikusokkal jobban kijövök,mertmindketten ugyanazt szeretjük:-)
Röviden ennyit a témáról.

Go Jeff Go!!!!

SLICK
tom mi hiányzik innen!!! Mama2 álláspontja ez ügyben :_?FS:_D?F:_

Atkamon
<#puszis>

Benny04
AS?DA?:_D?:_A_?:SD

SZilaJMaGGoT
De nem csaj... :/

tugyiti
most ebbe mi volt a bunkóság? <#nemtudom> kérdeztem hogy van e róla kép...
qtab986
Ha nem vigyázol, elsodor egy nomád török horda,
Aztán csak a nyelved marad finnugor, de nem ismersz magadra!
<#hehe>

pyrohun
na látod? inkább legyen 1000 belõle, mint egy ilyen kis viccesfiú mint te... nem tudom miért kell bunkóparasztnak lenni valakivel, aki spec. egyáltalán nem érdemli meg.

SZilaJMaGGoT
Te ezt most komolyan kérdezted vagy ilyen fapofás irónia?? XD ikszdé+LOL kombó kötelezõ ilyeneknél... 😄

tugyiti
atkamon jó csaj vagy? van rólad kép?
SZilaJMaGGoT
Én leszarom érted, h mivan, igazán csak magamra tudok gondolni... Van egyébként rengeteg sok más probléma is ami csökkenti a létszámot... Betegségek, háború, kábítószer, pia... Énis többet iszok mint kéne, azt kutyát nemérdekli... najó max a közvetlen környezetemet, meg a lányok is emiatt szoktak megunni... XD

Cuchulainn
"Mellesleg ezért van, hogy a pestist túlélõk leszármazottai extra védelmet élveznek egyes vírusokkal szemben"
Errõl tudnál valami konkrét forrást mondani mert elég nehezen hihetõen hangzik. (Különösen, hogy a pestis bakteriális fertõzés, egészen más immunválasz kell a leküzdéséhez mint a virális fertõzésekhez)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
A sajátunkról ugye nincsenek emlékek, de ha más törzsi társadalmakat megnézel... Kiderülhetnek még kellemetlen dolgok az õsmagyarokról.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

mrzed001
Sztem ugyanarról beszélsz, mint én, azaz a minél nagyobb genetikai variációról ...
Mellesleg ezért van, hogy a pestist túlélõk leszármazottai extra védelmet élveznek egyes vírusokkal szemben, egy részükön pl még a HIV/AIDS sem fog.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Túl sokan nem lehetünk, ha 9.5 millió, fogy, és a 8 év alattiak 50%-a norvég ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.