Homofóbia vs. Homofilia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nade a lényeg... Én meleg vagyok!! OMG!!!
jöhetnek a buzizások, meg minden, már megtanultam élni velük😊
A véleményem ezekrõl a média által sugárzott melegekrõl nem éppen pozitív... miattuk mindenki azt hiszi, hogy minden meleg olyan, mint õk... pedig nagyon nem...
Nem szeretem egyátalán, ahogy ennyire reklámozzák magukat a melegek, és valóban azt mutatják, hogy róluk kéne mindenkinek példát venni. Ez a melegfelvonulás is... semmi értelme... elvileg azért harcolunk, hogy ne különböztessenek meg minket, de mi azért különböztessük meg magunkat egy ilyen felvonulással... meg még sok ilyen példa van
ókor: kis falu, hallott a tag 1-2 pletykát hogy farbatosz meg herpeszisztosz meleg? és?
mai világban meg. bekapcsolod a hádétévét már házhoz is jön a sok felvonuló
Ez olyan, mint amikor asszony beszólt, hogy mit lengetem a hónaljkutyámat.
Másnap reggel öltözök, odajön a pöttömpanna (1 éves kislámyom) majd rámutat a hónaljszõrömre. Vaú, vaú...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
nem az hogy bepucsít egy másik buzinak és megdugatja magát :S
Voltak idõk mikor természetes dolog volt (pl. ókor/középkor), volt mikor szégyenletes volt (pl. 18-20. század eleje), ma meg mindenki egyenjogúságot hirdet, amibõl az is következik, hogy jönnek a jogaikkal a melegek, a kisebbség, az elnyomott, mindenki. Amivel szerintem nincs is semmi baj, amíg a realitás talaján maradnak.
Aki utálja a romát, a meleget, a keleti népeket, a feketéket, az a beszûkült ember. Egy személy hibáját nem lehet ráfogni egy egész népre/típusra.
Engem spec nem zavarnak a melegek, semmi közöm a másik szexuális életéhez. Ha nyomul rászólok, ha tovább nyomul betöröm az orrát.
Van meleg ismerõsöm, teljesen normális (egyébként érdekes, hogy a nem "affektáló ribanc-meleg", hanem az átlag homoszexuális népek sokkal nyitottabbak, közvetlenebbek mint az egészséges társaik - persze ennek valószínûleg pszichologiai okai vannak -). Ugyanígy a romák, kínaiak és feketék között is van ilyen is, olyan is.
Egyébként, ha belegondolunk, mi fehér emberek, vagyunk a legrosszabbak. Mindig is bennünk volt/van/lesz a legtöbb utálat, elõítélet.
[merlinw.org]
szerintem: ígyis elvan kurvulva a világ, az embereknek már nincs idejük egymásra, egyre több a csonka család, a gyerek bevan dugva a tanszobába vagy a képernyõ elé...
nem hiányzik még a társadalomnak ez is... hihetetlen hogy mire én odaérek hogy a gyerekem a világra jön már minden romlott lesz ezen a világon! 😞
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ez azért igen érdekes...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
majd nézheti a normális meséket,meg olvashatja szépen a könyveket...és kész
ha meg a sok idióta kölkétõl vagy magától a felnõtt nyomorékoktól lát/hall vmit, akkor igyekszem majd érthetõen elmagyarázni neki a dolgot...
amúgy annyit a gyerekekrõl, h egyik ismerõsömnek van egy 5 éves kislánya
aztán meséli ismerõsöm, hogy a kislány azt mondta múltkor, hogy "bazmeg"
kérdezte az anyja, hogy ezt meg hol hallotta...mondta melyik csoporttársától...aztán ismerõsöm odament az anyjához, hogy szóljon, h a gyereke káromkodik,stb. erre a másik anyuka odafordult a gyerekhez,hogy "bazmeg te káromkodsz?!"
szóval nem azon múlik semmi, h hetero vagy meleg...hanem azon, h intelligens,kulturált-e, stb...
visszaolvastam és azt kell, hogy mondjam, hogy nemtom eldönteni, hogy betegesen félek tõlük, vagy csak nagyon utálom õket de azok a buznyákok, akik reklámozzák magukat, hogy igen õk azok, egyszerûen undorítóak, addig nem izgat, amíg nem híreszteli, vagynem rikít róla, de aki már felvonul, mert õ farbatosz... na az már számomra nem "ember" :S
persze erkölcsileg meg emberileg kicsit lefog süllyedni dehát most pont azt a kort elõlegezik meg a kereskedelmi csatornák

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
azt is elég gáz elmagyarázni, hogy h lesz a gyerek...mikor nem veszi már be a "gólya hozta" sztorit, akkor mit mondjak majd neki? a két bácsi hogy csinálta meg a kis barátját? persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a melegek ne vállaljanak gyereket, hanem azt, hogy ne nehezítsék meg feleslegesen a heterók életét se azzal, hogy õk drámaian vállalják a hovatartozásukat
(a rendes lányt pedig elkerülik rendes fiúk...<#smile>#smile> de ez nem az a topic...)
a csirkecsont alkatú 13-19 éves divatpicsáknak,akik 25-30 éves kurváknak néznek ki, és úgy is viselkednek
50%-uk már 18éves korára olyan kiélt(minden szempontból), hogy kész csoda, ha normális értékrendje alakul ki, normális felfogása,hozzáállása az élethez...
meg kitudja hogy késõbb hogyan állna be a tudata
"az oviban eldöntöttem hogy énis meleg leszek mert jocika apukája és apukája is meleg"<#idiota>#idiota>
most énis elmondhatnám hogy xy vagyok magar állampolgár stb.... és meg vagyok fázva....most hogy jön az oda miért kell ezt bejelenteni és miért kell nagy dobra verni, hogy hûûûûhaaa õ bejelentette...kinek kellet ez?
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
ergo #355 utolsó sora
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
...ennyi erõvel mindenki felvonulhatna, hogy szereti a szado-mazót, vagy a gruppent, vagy a lekváros pörköltet akármit...
de pl egy "normális" családmodell azért még mindig apu(férfi)+anyu(nõ)+ gyerekek..nem apu+apu/anyu+anyu gyerekek
a gyereket is nagyon össze lehet ezzel zavarni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem vagy buzi, csak divatos!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
most a metroszexuális férfi a menõ, legyünk érzékeny férfiak, kedvesek, viccesek, együttérzõk, vasaljuk a hajunkat, dolcsegábbáná cuccok, nokiatrendibendi teló, de közben figyeljünk a "bifiduszesszenziszünkre", sportoljunk és együnk sok omega három zsírsavat, vegyünk virágot a párunknak, vigyük el háromdé moziba, vegyünk fel lakáshitelt...blablabla
kb. ez a sablon. a buziság ma igenis MENÕ. csak nézz be egy plázába. ez fog menni
u dont have to listen anybody else but me
a leszbiség nem merül ki ebben...
a részeg tinipicsák sokmident csinálnak...az más kategória
de ez az egész szexuális beállítottság sztem 95%-ban NEM a nevelésen múlik,ill. nem a környezet hatására alakul ki
ez pl olyan, h allergiás vagy vmire vagy nem...olyan nincs hogy félig
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.