903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • Hawk06
    Jaja,szerintem is zárjátok be de minél hamarabb..Nekem nagyon szúrja a szemem:D

Meg aztán mijaza "roma"?..én ennek a aszónak egy jelentését ismerem azt meg hosszú ó-val és nagybetüvel írják helyesen
  • w77d
    a színt pedig le kéne venni, az egész sg-nek ilyen hülye "köcsög" hangulata lesz ott oldalt a hülye színtől...
  • DJ RX7
    anyádék tudják? ezt most komolyan kérdezem.
  • gordon 24
    Akkor legalább nevezd át!

Vagy nem tudom, de baszus tényleg egy ilyen topiknak kell vezetnie a top 10-et??

Embertelen komolyan.. Nem értelek..
  • Sir Quno Jedi
    Megkérnék mindenkit, hogy ne buzizzunk, zsidózzunk satöbbi, próbáljuk fenntartani a kulturált hangnemet (bármily nehéz is egy ilyen húsba vágó témában).

Nem teszem át a gumiba, a sajátba meg főleg nem, mivel akkor a topic-nyitó lenne a házigazda (az pedig nagyon nem hiányzik). Ha nagyon elfajul a vita megint, akkor maximum tényleg zárjuk, de egyelőre látok itt értelmes gondolatokat és lám egy homoszexuálisunk máris felbukkant, így tudtok tőle kérdezni a témában!

A szín egy ideig marad, hogy mindenki idetaláljon akit érdekel a téma.
  • gordon 24
    Na ezt a ratyi topikot legalább a kedvencekből törlöm..

Remélem lesz értelemes moderator aki száműzi az sg-ről..

Sziasztok!

Ahogy Bill kapitány mondta a ZP ben:

"halál a Buzikra"
  • Jimmyke
    Élni és élni hagyni...

Ameddig nem próbálkoznak be nálam és nem nyomják az utcán, addig leszarom, de azé' ha a felvonulással nem azt érik el amit akarnak, akkor hagyják a picsába.
  • mila69en
    szia este ráérek ha gondolod:/
  • tugyiti
    sziácska iken
  • kulabácsi
    itt lehet ismerkedni hasonló gondolkodású fiúcskákkal?
  • w77d
    mert nincs is! A társadalom férgei egytől egyik már kis poronty korukban is!!
  • feamatar
    ez a gyűlölet kölcsönös. Valakinek fel kell hagynia a gyűlölködéssel. És lehetnénk annyira intelligensek, hogy mi kezdjük. Hogy miért? Mert talán mi különbek vagyunk. Talán öntudatosabbak. Ne legyen negatív megkülönböztetés, de pozitív se. Most is azért megy az egész buzifesztivál dolog mert figyelnek rá. Ha mindenkit hidegen hagyna, nem lenne ekkora visszhangja se, és nem ugrálnának ők se ennyire.
  • feamatar
    én elég sokat járom éjszaka az utcákat Debrecenben, és én azt tapasztaltam, hogy leginkább a részeg diszkóstól kell tartani. Utána meg a szakadtabb egyedektől legyen akár roma akár nem roma(persze a romák nagy része eleve szakadtabb). A diszkós rosszabb mert kötekedőbb fajta. szakadtak mellett meg általában elsétálhatsz csak kerüld a szemkontaktust.
  • mrzed001
    A magyar feketékre próbáltam szelíden célozni (rajtad kívül sztem mindenkinek leesett), de ha már felhoztad nyugodtan lehet ám pl a dél-afrikai, harlemi fekete is.
    Bizony, jobb ha megszokod, hogy igen komoly (aktív és agresszív) fehér gyűlölet van a világ nem kis részén.

A spanyolok mellesleg tényleg jó fejek, nyugodtan lehet este sétálni (amit itt már RÉG NEM !)
    De nagyon eltértünk a topic témától ...
  • Világpolgár
    Árjaföldön szerencsére még tartják a frontot.
  • Fehercsoki
    Nemigaz már mennyit beszéltek a buzikról...
  • BIZ0906
    Ez qrwa jó
  • WarIord
    Normális roma társaságot még nem láttam :/
  • feamatar
    jah, elég hülye ötlet volt már a PC játékoknak leáldozottat is anno kiemelni, hát még ezt.
  • feamatar
    képzeld én már akkor átmegyek ha 3-4 fehér kopasz izomarc szembejön az utcán. De ha látom egy roma társaságon hogy normális minek mennék át a túloldalra...
  • SZEG007
    ja amugy ha topicon nem lenne rozsaszinel kiemelve akkor talán nem lenne ennyire népszerü, igy viszont kiszurja az ember szemét, valoszinüleg a moderátornak kifejezetten ez volt vele a célja.
  • mila69en
    a spanyolok a leges leg barátságosabb nép akikkel valaha találkoztam:DD

megyek este az utcán valenciába kiabálnak ámigo amigo hát mondom mán csak megfordulok, integet a csávó jön oda aszonja van e egy cigim há mondom persze:D megköszönte meg minden elhuzok a dolgomra boltba eltelik egy hét (mindennap odajártam boltba) megint kiabálnak:DD meg fordulok látom ugyanaz a csávó nah mondom magamba biztos megint cigi kel neki:DD erre hozza a cigit és vissza adta:DD és emlékezett rám 1 hét után is, rá egy hétre már sörözni jártunk meg focizni a spanyolokkal két hétután már palla-t (eza nemzeti ételük) csináltak nekünk
  • MerlinW
    Te most az Amcsi feketékről beszélsz, ne keverjük színt a néppel. Van egy másik teljes kontinens tele feketékkel akikre ez nem teljesen igaz. Én legalábbis Johannesburg-ot leszámítva semmi atrocitással nem találkoztam, pedig bejártam Afrikát keresztül-kasul.
  • SZEG007
    vigyáz mert én már kaptam itt 2 hetes bannt valami buzis vicc miatt.

Rozsomák: igaz nem LA hanem San francisco a melegek "fövárosa"
  • alexander034
    Vesszenek a buzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • DaemoonHunter
    Pontosan! Ahogy a biosztanárom fogalmazott: "Anyádnak se mondjad, hogy buzi vagy, tartsd titokban, mert kitagadnak még a családból is".:D
    Nem egy politikus volt aki kiállt a nagyközönség elé és kitálalt...és ennek nincs értelme, mert csak ellenszenvet vált ki másokban(nem melegekben).
    Nekem semmi bajom velük addig míg nem b*szogatnak...
  • mrzed001
    Viszont ha szembe jön veled 8 db
    1) osztrák, nem mész át az út túloldalára,
    2) spanyolok esetén szintén nem, ...
    3) node ha a fekete sereg jön veled szembe, már tudod, hogy véged.

Igen, az általánosítás alkalmával mindig tudni kell, hogy hány %-ban igaz (felvázolt esetben 0.1% alatt van az esélye az első két esetben hogy meglopnak-megkéselnek, 80% felett a harmadik esetben ... mert a számok nem hazudnak)
    És ami "előítélet" egy népcsoport >50%-ára igaz (>80%!), azt ugyebár már NEM ELŐÍTÉLET, el lehet fogadni mint általánosan bizonyított tényállás (a feketék nagy része bizony ... fekete. Tény? Ennyi)

A (normális!) melegekkel szembeni előítélet lényegében minimális Magyarországon. A magamutogató divatb.zikkal szemben pedig azért van, mert ha nem vak akkor látja a magyar, hogy mit művelnek és mi a céljuk (és hogy még csak nem is szégyellik magukat és deviáns aberrációikat, sőt reklámozzák).
    Kérem szépen, kövér tüntetés miért nincs? Pedig a kövérek legalább annyira előítéletekkel néznek szembe (nem kap munkát, mert kövér és 10 éven belül úgyis infarktust kap) ... hogy is van az amikor a fagyi visszanyal ?
  • 0Fritz0
    Nem egy buzi vezeti a listát, hanem az ellene kialakult légkör és az azért nem ugyanaz. :)
  • cargame
    Szinvoval = 0-val....egy ilyen topik vezet..hmmm elgondolkodtato
  • 0Fritz0
    Én is elolvastam a többi reakciót, nem volt itt semmi félreértés. :)
    De ha mégis máshogy gondoltad, akkor kissé elírtad, mert nem egy ember "értette félre".
  • Kethamin
    tán buzi-e az admin?
  • gordon 24
    Szerintem ezt megbeszéltük!

Ugyhogy zárjuk a topikot (léci SQJ) mert elég durva az hogy egy ilyen látogatottságú forumon egy buzi topik vezeti a top 10-et..

Katasztrófa. Sőt azt nem értem hogy juthattunk el idáig, hogy egyátalán bekövetkezzen ez??

Minden szir szarét töröltök topikokat, ezt meg meghagyátok? Érdekes.
  • R0zs0máK
    San Francisco :)
  • MerlinW
    Mindenki aki a #447-re reagált és jól megmondta a magamét, az vagy félreértett, vagy nem olvasta el a beszélgetés előzményeit. Kifejthetném bővebben, de már megtettem, így még egyszer nem teszem.
  • Kethamin
  • SZEG007
    a buzik basszák egymást a night klubbjaikban, meg az otthonukban az utcárol huzzanak el, ez itt nem Los Angeles ahol egymás faszát szopogathatják a menetükben.

A másik a rasszizmus téma.
    Utálom a cigányokat, mert többségük bünözö, és a cigány társadalomban elfogadott dolog söt norma a bünözés tisztelet a kivétlnek. (vidéki rokonaimnak versenyt kell futniuk a helyi cigányokkal ha ök akarják a saját krumplijukat kiásni, mert ezek a tetvek felássák az egész krumpliföldet rendörség nem tesz semmit, pedig a piacon másnap a más által megtermelt krumplit, paprikát árulják és közbe segélyeket kapnak, meg cigányösztöndijat, meg anyámkinját. Növérem fehér két gyerekes, egyedülállo albérletbe lakik gürizik egész nap nem kap semmi támogatást fizetnie kell az étkeztetést iskolában, ha családom nem segitené akkor már utcán volna mert a tetves önkormányzat csak a purdékon segitt)
    Ha magyarországon másság miatt, vagy faj miatt van diszkriminácio az csak pozitív és a pozitiv diszkrimináci az negativ diszkrimináciot jelent a többségi társadalommal szemben ez pedig nem egyenlöség.
  • gordon 24
    Jól van azért vannak normális emberek is az sg-n.. Huhh:D Már kezdtem megijedni.
  • magus
    leszarom, a homoszexualitás genetikailag kipusztulásra ítéltetett
  • w77d
    básszus már mindenhol rámtaláltok XD
  • DonnieBrasco
    Nem. Az előítélet az mindig csak külső infó alapján van. Ha általános előítélet, akkor annak nyilván van valami oka vagy alapja, de ettől függetlenül az általánosítás nem szerencsés, mert az azt elszenvedő célcsoport jelentős számú tagjára pont nem illik.... (gy.k. nem minden indomagyar állampolgár bűnöző....)

DB