Homofóbia vs. Homofilia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muszáj reklámozni a buzikat? Éljenek maguknak a faszom se érdekli ezt az elkorcsosúlt köcsögöket!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Goruck
jólvan...😊
de azért nemegy lányt ismerek én sem, nem az SG-n élek és látom hogy pl két lány másképp áll egymáshoz mint két fiú...

Tutyitinek meg igaza van (#345)

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Pluskast
Zacsipacsi lool. Errõl eszembe jutott a Trópusi Vihar egyik jelenete😊)))

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Goruck
énis erre akarok kiLYukadni

tigeroo: oké hogy nem tehetnek róla és hogy néhányan nem tudják felfogni pszihésen, de nem is arról beszéltem, hanem a sok magamutogató fartoszóról, akik abból élnek a médiában hogy mele....BUZIK!

mila69en
topic nyitó meg egy igazi gyékény😄 maga sincs tisztában a fogalmakkal amiket lepötyögött, kezdve a toleranciával😄D csak mondja mondja mondja, hiába mondod neki, húzza fel a redõnyt!! nem lát ki a sötétbõl

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tugyiti
ez jogos is, csak ahogy #334 is irja ne vigye ezt utcára ha leszbikus ha homo tartsa meg a szexuális szokásait a 4 falnak,nem zavar,de mikor már ez folyik a csapból is és azt táplálják belénk hogy ejj de menõ már itt a végén a saját nemedhez vonzódni meg buzisan öltözni beszélni öltözködni az már sztem egy jó érzésü felnõtt embernek a gyomrát felforditja PONT
nem vagyok leszbikus

tigeroo
hát jó de szerintem a leszbiség az nem olyan "súlyos".

a leszbiség kimerül abban hogy két csaj csókolózik és megujjazzák egymást. nahés? ezt csinálja minden részeg tinipicsa<#idiota>

de a zacsipacsi az más...:S
Goruck
például azért, mert normális esetben(hetero esetben) egész máshogy viszonyulnak a saját nemükhöz...
mondjuk te lány vagy, de lehet hogy kivétel....Leszbi vagy? (már bocsi a hozzádszegezett kérdésért, nem kell válaszolni, ha nem akarsz)

immovable
az a legfurább az ilyen emberekben, mint pl ez itt -e 😄 meg aki pl a humanista topikot nyitotta, hogy baromi széles mellkassal és kimért de erõltetett higadsággal harcol itt mindenki egyenjoguságáért.
de mikor vki nincs vele egy véleményen akkor annak viszont már egybõl a kurva anyát, mert szemét, kirekesztõ, antiszemita + kitudja még micsoda.<#nemtudom>
tigeroo
hidd el, elég baj a melegeknek hogy ilyenek. hány olyan ember lehet aki meleg de pszichésen képtelen felfogni, és "tiltakozik" ezellen?
õkis csak emberek, nem tehetnek errõl.

de könyörgöm, ha a seggükön maradnának mindenki örülne.
juli néni a közértben, apuanyu az ovibamenet...
a média sajnos ezt igényli. pár divatbuzi meg vevõ erre, és "élnek a jogukkal".
abba bezzeg nem gondolnak bele hogy egy társadalomba nem való ez a viselkedés. kezdjük ott hogy egy gyermeki tudat is egy egészséges apa + anya képpel indul.
Goruck
na végre! 😄

mert egy agyhalott kretén, azért...

ugyanolyan emberek mint mi...ne legyen belõle se hátrányuk, se elõnyük...sztem így lenne fair

ja, és fiúk! ha homom,akkor homo
ha egy nõ leszbi, az igenis ugyanolyan, mintha a pasi meleg...
"2. a lányoknál és/vagy a leszbikusoknál teljesen más a helyzet" ez baromság, ahogy van...miért lenne már más?

Pluskast
Amúgy ha szerbnek tartja magát mi a francért írkál ide? Vagy benne is van magyar vér? Akkor kezdje a kiírtást saját magával...

Sir Quno Jedi
ez ölég kétértelmû volt ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
igen, és az a baj hogy a "normális" meleg párok nagyrésze otthon marad vagy legalábbis titkolja (vagy nem híreszteli) hogy zacsipacsiznak, sok "divatrózsaszíninges" csóka megy általában a melegparádékra
VRSDM
megjöttem :]

u dont have to listen anybody else but me

Goruck
elég érdekes téma...😄 visszaolvastam az elsõ oldalra...a vitákra
nekem az a meglátásom, hogy
1.
a "melegek" (miért kell kisajátítani ezt a melléknevet) vagyis hogy azok(õk), miért lettek hirtelen ennyire felkapva, illetve miért kell erre büszkének lenni, ez nem természetes, természet ellenes BETEGSÉG, akkor meg miért kell meleg >BÜSZKESÉG< napot tartani??? és miért kell ezt nyomni a médiában...

2. a lányoknál és/vagy a leszbikusoknál teljesen más a helyzet, náluk pl ha két lány összevissza puszilja egymást, ölelgeti egymást vagy talán kézenfogva sétálgatnak, az egyáltalán nem jelenti azt hogy bármilyen ferde hajlamuk lenne, de ha megnézed hogy két férfi csinálja ezt...ott már más a helyzet, ezért nem szabad a kettõt egybevenni...

összegzés: nekem szerencsére nincsenek tapasztalataim, nem utálom õket, de azt utálom, hogy ha valakit emiatt tisztelni kell, vagy emiatt jobban érvényesül(lásd a médiában) engem amúgy nem zavarnak, csak ha mutogatják magukat
Védjétek a seggeteket!

tugyiti
szájba verném a kisgyereket irl azért amit a cseten mûvelt:
"14:37 panther112: magyar valaha jó nép volt, de most már el kéne pusztulnia"
meleg párok is lehetnek normálisak...meg heterók is full agyhalottak
nem ítélkezem emberek felett nemzetiség/vallás/szexuális hovatartozás alapján...van olyan h értelmes meg nem értelmes ember...rendes meg gané...ennyi

Sir Quno Jedi
Ez történik perpé! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát nem kellett sokáig küzdenie a chatbanért sem...pedig értelmes embernek tartja magát gondolom...csak ott a baj, hogy nem látja a fától az erdõt..

mila69en
nekem az számít, hogy a gyerekemnek ne azt kelljen néznie minden egyes tv csatornán

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sir Quno Jedi
Dehogynem, de még hagyjuk kivérezni. Majd, ha már teljesen elásta magát és már vár a halálra, AKKOR kapja meg a kegyelemdöfést (mert kegyesek vagyunk). 😄DD

Pluskast
Mondom én hogy egy agent provokátõr. Nem kell vele foglalkozni. Körbe kell röhögni azt jó napot.

mila69en
<#hehe>

Sir Quno Jedi
Akkor elvenném mások szórakozását és ez nem áll szándékomban. A hülyéket nem kirekeszteni kell, hanem pellengérre állítani, hogy szembesüljön saját magával és a nép döntsön a sorsa felõl. Látod õ is milyen gyorsan elvágta magát derékban. Órákig lehetne bizonygatni, hogy milyen rongy ember és akkor mindenki védené, de saját maga pillanatok alatt kivívta a közútálatot önerõbõl.

MINDENKI azt kapja, amit megérdemel szvsz. OSU!

tigeroo
dettó.
nekem nem a melegekkel van bajom hanem hogy utcára vonulnak vele.
persze hogy felháborodok, sõt a nyócvanéves julinéni meg pláne felfog háborodni. erre õk jönnek a negatív diszkriminációval, meghogy csakazértis buzulni fognak mert joguk van ehhez!!
degenerator
mint már írtam, puskacsõ elé akart állítani, aztán kiírtani. ezért nem járna alapból ban?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

chaten is amit levágott
diszkriminálta a túlsúlyos embereket, meg igazából mindenkit, aki nem szerb
bort iszik és vízet prédikál :I

JAG1
Aszongya' a doktor úr, - mert, hogy annak mondja magát - hogy lever minket, mint vak a poharat. Boxbajnok is.
Igaz, 60 kiló.

Amíg nem kezdett el itt népírásról beszélni, még csak szimplán hülyének néztem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mila69en
nincs bajom a ratyikkal<#gonosz1> amíg nem reklámozzák meg mutogatják õket felõlem annyit sz*pnak meg segbe kukist játszanak amennyit csak akarnak<#wilting>

DJS8
panther112 amúgy szerb csak mindenkinek szólok és keményen szidott minket magyarokat

Tinman
Faszé' nem adsz az ilyeneknek IP bant... itt oldalakon keresztül védi a fartúrókat, de a súlyosabb embereket meg elmondja mindennek.

Így már semmilyen alapja nincs megkülönböztetésrõl regélni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

így van
nem érzem magam elnyomva...pláne nem férfiak által
a homofóbia engem nem érint...nekem semmi bajom a melegekkel (sem)
nekem csak a hülye/bunkó emberekkel van bajom

Sir Quno Jedi
Ugyan. Csak más véleményen van mint a többiek. 😄

Tinman
Ez tényleg buzi ^^
Most is a te szerveddel volt elfoglalva... vááááá meneküljünk!<#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Értem. Szóval te nem hagyod magad és így nem is vagy elnyomva?! Ez esetben mi a véleményed a topicnyitó feltevésére?

azt nyomnak el, aki hagyja magát...ez függetlenül nemtõl így van sztem

Sir Quno Jedi
Majd azt nézd meg, ha frissül odakint a toplista! 😄DD Igaz, gyorsan megelégeli valamelyik helyi modi szvsz. de majd szépen megkérem õket, hogy hagy maradjon a tátyik egy ideig. Ha nem lesz forgalom, úgyis elsüllyed, de már így is jól szórakoztunk szvsz. Kár, hogy a nyitó végleg elvesztette az önuralmát, így már fele olyan hiteles sincs. Ezért nem jó amatõrökkel dolgozni...

Sir Quno Jedi
Hamár itt vagy. DE õszintén! Téged, mint nõt ugyebár, elnyomnak akkor, vagy senem?! 😄DD

Pluskast
Lol milyen szép színe van a totyiknak😊)

nem 100-ban emiatt...
de volt köze hozzá
már megkapta a chatbant egyébként

Sir Quno Jedi
Amúgy én szerencsés vagyok, mivel a céges HTML proxy úgysem engedi át a chat-et sem, így napközben mentesülök az idiótáktól (vagy legalábbis egy részüktõl).

immovable
+m
immovable
jaja olvasta rossz arcok topikban 😊

csetbant viszont télleg kaphat, mert csak szétbarmolja.
itt kiröhögtetheti magát nem számít 😄
Sir Quno Jedi
Az gondolom nem függ ezzel össze. Várjuk itt szeretettel vissza! 😄

én meg kértem rá chatbant 😛 mert loreal

Sir Quno Jedi
Pocsi de kerek 97 percig kínoztak a projectátvizsgálók. DE már vagyok.