Zentai Márk rajongók fóruma!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nezze>#nezze>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
hosszupuskán már csinálnak feliratot jeah! azt mondták hallás alapján. nagyon nehéz mert nem lehet érteni mit mond!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
A barátnõm ismeri, akivel azóta nem tartom a kapcsolatot..
Most miért az ilyenek jönnek ide, akik mással is elüthetnék az idõt, minthogy itt szórakozzon? Olyan szomorú vagyok :((
ilyenbõl van vagy száz...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
amúgy meg Persze hogy nem meleg, rá kell nézni, lesüt róla, meg még szép hogy járt egy barátnõddel. ha ilyen közelrõl ismered, mér itt várod róla az infókat, mérnem kérded meg tõle h mivan?
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Mellesleg én se komálom az ilyen haknisokat
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Nyissunk Tóth István topicot is, biztos sok van belõle -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
köszie
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Milyen dezodort használ a húgod? Rexona Tini-t?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mert ha végre elmondaná vki hogy ez hogy mûködik akkor meg tudnám csinálnni a huginak és akkor leszálna rólam...
Most ezzel miért kell viccelni?
A Zámbó Jimmy topicot más fórumon láttam :)... No comment...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
És légyszi ide csak a rajongók jöjjenek, én sem bántom a Zámbó Jimmy rajongók topicját :S!
Márk új klipjébe bekerülés
Akit meg nem érdekel, van más szutykosabb fórum, ott keressétek a bajt :S....
mindenhol márk márk márk láww stb fakit :|
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy nem értek hozzá, de nem ékezet nélkül kéne írni szegény nevét?
(már várom mikor talál rá a topicra a tömeg, lesz itt minden :D)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(