457
Zentai Márk rajongók fóruma!
-
tedmosbyisajerk #137 Castrol!
Én kéttannyelvű gimibe járok, és ott többnyire délután 6-ig is vannakl órák.. Te meg már gondolom nagypapa vagy, hogy nem emlékszel rá.. -
#136 Állítólag a Halál ezer arca 4-ben benne lesz -
#135 És szeretsz kommersz lenni?
Legyen saját stílusod... nekem pl. már gyerekkorom óta mindig az tetszik ami másnak nem. De nem direkt, hanem ilyen vagyok.
Ami már mindenkié az már nem az enyém. ;-) -
#134 lol :D -
#133 ovi-.- anyuci 5 ig dolgozik -
#132 Fél ötkor iskolában? :O Napközisek? Esetleg esti tagozat? -
#131 Goruck 121: tényleg van benne igazság!
LaszloLedzenyi 123: de ebben is van valami :D
Nem túl népszerű idáig ez a topic, ha csak a rajongókat nézzük. -
#130 lol -
#129 MENEKÜLÉÉÉÉÉSSSS, itt van MAMA2 -
tedmosbyisajerk #128 Nem, mert tronk is úgy szólt hozzá, hogy kedveli, vagy legalábbis a húga.. És biztosan jönnének még ide rajongók, csak ugye én beteg vagyok és itthon tudok most internetezni, a többiek lehet, hogy még suliban vannak.. -
#127 már cak te hiányoztál innen-.-(laptopcsősz) -
#126 Khm... lenne egy kérdésem: Miért a Tv,Mozi,DVD-be nyitottad? Tudtommal a Márkocskád, nem szerepelt még egy filmben sem-.-". -
#125 Zentai Márk Dugnám topik néven(a hajnalcates őstopik alapján) -
#124 ebben is van igazság :D -
#123 Ha mi nemlennénk itt akkor magadal beszélgetnél , erről ennyit. -
#122 Én jót röhögök :D -
#121 ebbe amúgy van igazság -
#120 TOP10 / 6 :S:S:S -
tedmosbyisajerk #119 Kedves Castrol!
Ha ti nem lennétek egész jó lenne ez a topic is.. Miért kell folyton beleszólni, ha nem érdekel, vagy nem érint titeket? :(( -
#118 Gumiba vele! :D -
#117 És alkalmazkodni, igazodni kell akkor az elvárásokhoz? -
#116 Hát azért láttam már jobbat is róla :D -
#115 Zárjuk be, nincs értelme -
tedmosbyisajerk #114 Én nem úgy öltözöm, ez a stílus nekem sem jön be, de a fiatal srácoknak ez jön be sajnos.. Attól még mert ti ki vagytok rajta akadva, mi nem tudunk mit csinálni, mert a korosztályunk meg ezt kedveli! -
#113 tuknátok? -
#112 A lányoknak lányként illene viselkedniük, öltözködniük és nem útszéliként...
Aztán csodálkoztok amikor vén kiéhezett marhák próbálkoznak, esetleg erőszakkal. Teccikérteni'? ^^ -
tedmosbyisajerk #111 Egyébként szerintem ez a legjobb kép róla:
-
#110 Lehet sok fáradtságtól megkímélted volna magad, ha a saját fórumra mész és ott a barátnőiddel beszéled meg ezt a Márk dolgot. -
#109 Mintha az 5 ös út mellet készült volna a kép kb. hogy lehet ilyen ótvar harisnyákat fölvenni? -
#108 neked is ilyen rövid a nadrágod, nem a lányokkal van a baj hanem ahogy kinéznek...hány évesek is? -
tedmosbyisajerk #107 Nem mutatok képet magamról, de körülbelül úgy nézek ki, mint a #94-es képen jobbról a 2. ...
És mi bajotok ezekkel a lányokkal? Attól még mert ti idősebbek vagytok és mást szerettek, miért kell támadni?
Ha nagyon kíváncsiak vagytok rám, én felraktam a képem az oldalra, de nem mondom meg, hogy ki vagyok.. -
#106 ez valami rövidnadrág-verseny??? kijé a rövidebb? -
#105 Ja, hogy Márka /meggy, szőlő és narancs ízben/ a KERESKEDELMI TV sztárja az más!
Én kérek elnézést... ahol egy Győzzük-e meg Kannácska sztár lehet, ott valóban Madárka is lehet. Jogos!
-
kocosbuzi - booom headshot! -
#103 Schumacher is a TV-ben volt, mikor élő közvetítés ment. Akkor ő is TV sztár? :) -
#102 bazz ez nem a neve??? :D:D:DDDD
amúgy nézd meg egy ilyen szánalomhuszár miről zenél, elég a dalcímeket, össze se lehet hasonlítani egy normális zenével.
meg a színvonalát jól jellemzi ha megnézed a #94-es rajongótábort :D -
#101 reklám ban plz -
#100 MÁRkTÉK -
tedmosbyisajerk #99 Ez titeket minősít! A TV kategóriába való.. Mert Márk TV sztár..
Tessék egy videó róla, aki szereti(VIVA-n is volt): Márk - Olyan vagy, amilyen -
#98 össz életkor kb 110 év