457
Zentai Márk rajongók fóruma!
  • Cat 02 #177
    Ted Mosby is not a jurk :(
  • Sir Quno Jedi
    Ne aggódj, aki nem metrószexuális buzeráns, az manapság szóba sem jöhet! Nem is baj. Így legalább nem szaporodik a a fajtájuk. Helyes!
  • utgyuru
    na látom nyerő topik lett :D
    rá kéne jönni az ilyen tizenéves fruzskáknak, hogy ilyen faszi igazából nincsen. Ezeket pontosan az ilyen jányok miatt "csinálják", hogy megvegye a lemezt, üljön fél napig a VivaTV előtt, mire jön egy klippje, meg megvegye a sok elcseszett újságot, mer buzikám elmeséli hogy épp milyen sablonszöveget kell leadni a médiának. Menj végig egy utcán, hány ilyet látsz. Az ilyen kis taknyok vagy emok, vagy ilyen melírozott lófaszhajuk van, akinek meg benőtt a fejelágya, az meg nem ilyen trendmajomnak öltözik, rájön h vannak ennél lényegesebb dolgok is.

Amúgy meg ettől vannak ma ilyen elcseszett fiatalok, hogy ilyen telibebaszott légkörbe nőnek fel, hogy a férfiak rózsaszínbe járnak, meg többek mennek szépségszalonba mint a nők, meg ilyen lófasz "zene" folyik mindenhonnan.
    Hallgassál meg egy AC/DC-t, Nickelback-et, Stone Sour-t, Tankcsapdát, aztán rájössz
  • Tinman #174
    Bannerba?

• gibson9
    10 perc múlva megnézhetjük Márk barátunkat az RTL klubon egy állvalóságshowban :D
  • Sir Quno Jedi
    Mivan, most udvarolsz neki?! Simán elvisznek a zsaruk, ha csak rágondolsz! :D
  • kraawz
    Baszod,hogy te már gimnazista vagy.. Hogyajó***, hova süllyedünk.
  • kraawz
    csodálkozom,hogy a 14et betöltötted már.
  • kraawz
    Múltkor volt valami akció,hogy Márkkel (ha ez a göndör énekes) lehet osztálykirándulást nyerni. Megbeszéltük,hogyha megnyerjük, akkor heten fiúk összeverjük és bezárjuk a szekrénybe arra a 3 napra. De rajongója vagyok.. :D
  • Sir Quno Jedi
    Én is érzem már, hogy ennek topic-nak a hatására máris kezdek rajongani márkér!!!
  • Jimmyke
    Posting in a legendary thread!

Topiknyitónak meg ajánlom, hogy olvasson sokat (lehet ne Witch és társait), lehet akkor rájössz, hogy hogy is működik ez a kis világunk:
    Az ilyen tinibálványokra vagyok kíváncsi, hogy mit csinálna, ha csúnyán nézne rá egy C kategóriás, mikor a barátnőjével nyáladozik valahol este 11kor mikor már ágyban lenne a helye :D
  • Tinman #166
    ...akkor a gumiba kellett volna nyitni.
    Vagy mehet az alternatív topicba, mer' olyan szar zenét "húz" a srác, hogy az már alternatív, sőt szürreális.

Nem rossz fénykép, "toothless" Mónika Show-ba tuti befutó
  • adeex7
    fúúú de utálom a qrva ég bassza szájba ezt a birkafejű pöcst,a köcsög nyakkendőivel együtt...bocsi ha durva voltam...
  • Montanosz
    tényleg nem kellene hogy 14 éves kisgyerekek nyithassanak minden szar topikot.
    miért nem csináltok egy blogot ennek a nyálgépnek?
    ezért lett a magyarság olyan amilyen, mert efféle korcs kullancsok szívják a nemzet testét, mint ez a mark, kisbetűvel.
    találkozok vele az utcán megmutatom az arcának a szögecselt bakkancsom!
  • LaszloLedzenyi
  • Hajnalcat
    ááá, ez az izé nem érdemel ilyen topikot.
  • Marci0115
    nembaj majd kinövitek az ilyen f*s zenét
  • nandorb
    csak igy tovabb az oldaladon allok hogy tudnak az emberek iesmit penzelni hogy topos legyen meg minden ezt nem ertem mi ebben a haszon?
  • gibson9
  • kulabácsi
    vivatv no komment, előre a célért, oda valók vagytok mind, ott jó helyetek lesz
  • kulabácsi
    mert hülye vagy, azért
  • hatkas
    a vivás klippjébe meg én is bekerülnék:P
  • hatkas
    Igaz...Márk közelsem egy fullos pasi, de azért van egy két jó száma:)
  • kulabácsi
    "Nem én vagyok az egyedüli, nem hiába szeretik a korombeli lányok.. "
    nem hiába tartanak ott agyilag a korodbeli lányok ahol!
  • tedmosbyisajerk
    Csak benéztem más hasonló topic-okba, és ott normális hangnemben folyt a beszélgetés.. Itt miért nem tud úgy folyni? Csak akartam egy saját topic-ot Márkról.. Ennyi..
    Egyébként itt vagyok én :D:
  • gibson9
    Azért tiszteletre méltó, hogy legalább kiáll a "bálványa" mellett a kicscsaj!
  • kulabácsi
    lol eddig nemtudtak ki ez a hányadék, de már ezt is tudom
    újabb tinik kedvence, lehet róla álmodozni a pizsipartikon, de én azt ajánlom nektek h NŐJJETEK MÁR FEL! ez is csak egy média álltal felkapott, apuci-anyuci álltal pénzelt és idehányt kis kretén mint a többi, aki semmivel nem több mint te vagy akárki. el kéne már jutni agyilag ahhoz h mi a való világ, mert álomvilágból nem fogsz megélni, és még szánalmas is amikor a kis ribancok sírnak az első sorokban az ilyen gennyek után...am meg ahogy kinéz, tuti buzi
  • nandorb
    1megfigyeles: a kozzosegi portalokon szoktak clubot nyitni ilyesmiert es kit erdekell hogy neked teccik,azert nem kell topikot nyitni
  • tronk
    Szia tedmosbyisajerk!
    Látom nagyon népszerű lett a topikod, bár inkább csak piszkálnak ahogy látom. Én azért köszönöm megmentettél több óra nyavalygástól.
  • rcstuning
    Ez az idióta, nemhogy kért volna egy f*scumit...
  • Borgi
    most ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom: szerintem rossz helyen próbálkozol. nem sok olyan ember van itt mint te, itt csak fikázást fogsz kapni. helyedben nem is erőltetnem ;>

http://im-net.hu/ itt talán több esélyed van ;>
  • Depridol
    Zentai Márk bizonyára ingyen vállalja fellépéseit, és egyébként galamb lelkű és nem puzi!
    elkeserítelek ha azt állítom csak a PROFIT hajtja?
  • Tinman #145
    Nagyon örülünk neked, éljenek az SG-s lányok... de márkot nem szeretjük.
    Nagyítóval fogsz itt 2 ember találni, aki szereti a "zenéjét".

Tessék Scofieldnek, meg Dean Winchesternek topicot nyitni, most azok a menő csávók... Rambóra, Mac "Gay"verre köröket vernek :-D
  • Darukezelő
    Rózsaszín felhők közt lebegsz, majd egyszer lepottyansz a földre.
  • tedmosbyisajerk
    Ennek örülök.. Én például tudok örülni mások boldogságának.. Lehet azért mert fiatal vagyok és lány, de szerintem ez jó tulajdonság.. Ti meg nem örültök nekem, hanem próbáltok lebeszélni erről az aranyos srácról.. Nem én vagyok az egyedüli, nem hiába szeretik a korombeli lányok.. Miért nem lehet megérteni?
  • Tinman #142
    Pont azzal vonzom/vonzottam az embereket (és szerencsére nem a felszínes egyedeket), hogy eltértem tőlük.

Több embert összeköthet:
    -sport
    -tánc
    -vallás
    -hobbi
    -stb.

Nem kell, hogy minden fiatal pl. emo legyen, baromi unalmas már.
    Ezek a lányok a lentebb belinkelt képen, gyak. úgy néznek ki, mintha egyenklónok lennének. És nem csak a ruha, a haj, a külső, a smink, etc.
  • Goruck
    egyáltalába nem, én is elég egyedi stílusban öltözködöm például és ez másoknka tetszik....meg nekem:D
  • tedmosbyisajerk
    Sok más van, amiben egyedi a stílusom.. De nem jó érzés, ha valami összeköt több embert? Ha mindenben szerettél különbözni, akkor elég magányos lehettél/lehetsz... LOL
  • Depridol
    ezt azonnal vágjátok ki :D le a mosléktopikokkal:D

ennyit márkról
  • bardocz
    Jaa,hogy ez az a 3 hónapig tartó kecseg S:ASD:ASD:ASD:ASD: