457
Zentai Márk rajongók fóruma!
  • nandorb
    nem nekem fog hanem nekie majd szolok a havernak szaguldjon el zentara es verje be a szajat hogy ne haljam
  • LaszloLedzenyi
    lol
  • tronk
    Mivel nem sokkal idősebb tőlük miért ne lehetnének a rajongói
    Egyébként most ezt írod és egy pár év múlva meg majd csorog a nyálad
  • Sir Quno Jedi
    Rajongók?
  • nandorb
    honnet valo vagy? es ez a szemely 100% zentan lakik?
  • Hajnalcat
    jesszusom...hová süllyed a világ...
  • LaszloLedzenyi
    legalább 1 hét luxusutazás Homár Márkal a BANamákon, frissítő banán koktéllal, ebéddel, a zenét pápai joci szolgáltatja
  • Darukezelő
    Hát nem a Zentai Mark, az tuti :D Majd kinövöd.
  • tedmosbyisajerk
    Örülök, hogy te legalább normális hangvételben írsz.. Ezek azt sem tudják mi a jó :(..
  • nandorb
    vazze de nagy agy lehetsz ha a zenerol szol akkor mert a Tv,Mozi,DVD hez nyitottad
  • Sir Quno Jedi
    Érik is a ban(án).
  • M@TriX
    ez az egész nekem eléggé SPAM gyanús, Rexona álgerillmarketing...
  • gibson9
    Akkor úgy fogalmazok, hogy a többi tini énekeshez és zenekarhoz hasonlítva. Természetesen ég és föld a Tankcsapda és az afc.
  • Tinman #84
    De igen... a barátod. Poor guy :-/
  • utgyuru
    nem mondanám a magyarokhoz képest jónak... max a mai hígfos tengerén nézve, az ilyen márkfaszkalapok, meg a többi között esetleg.
    de magyarok között van ám olyan is h Tankcsapda, stb stb....
  • tedmosbyisajerk
    Azt talán nem kellett volna megírnom, hogy van testfestésem, de nem összetévesztendő a tetoválással, LE LEHET MOSNI! És amúgysem látja senki télen!
  • gibson9
    De a Márk volt is a megasztárban nem? :D úgy tudom
  • Tinman #80
    Darukezelő voltál már nővel? ;-)
    Aki ilyen gaygyerekeknek topicot nyit az kisszékkel, kazánnal együtt nem több 14-nél. Pedó-e vagy?
  • Tinman #79
    A Megasztár, a csinált, erőltetett elemei ellenére komoly énekeseket tud azért felmutatni... a Makk, vagy Márk vagy hogy hívják, az első 50-be nem lenne benne.
    Szorgalmas voltam és rákerestem a youtube-on, piros pontot nekem.
  • Darukezelő
    Nézz körbe a főbb témák között, és hogy hány topik lapul bennük. Általános fórumokat leszámítva majdnem minden informatika. De, ha felteszel egy képet magadról a galériádba, akkor szerintem elfelejthetünk mindent ami eddig történt itt :))
  • LaszloLedzenyi
    Hasonló minőségű duettet hallhatunk a közeljövőbe homárktól is
  • tedmosbyisajerk
    Nagy hangsúly az informatikára? Azért nyitottam itt, mert Megasztáros topic is volt! Gondoltam belefér ez is ide, BOCS!
  • torque12
    Fúj
  • gibson9
    Úristen kiszel tünde :S De utálom pfúúúújjjjjj +O(
  • Tinman #73
    Ott szúrtad el kislány, hogy ez "informatika és tudomány" elsősorban... persze van 1-2 vadhajtás topic, de azok okkal népszerűek, ez a márk gyerek /direkt kisbetűvel/ kb. annyira ismert, mint a Kovács Lajos salakszentmotorosról.

Ráadásul a képek alapján ez valami "tokió nem kell" melegképződmény "együttes" oszlopos arca, akikről már a New Kids On the block gaycsapat megszűnése óta köztudott, hogy jönnek, tiszavirágoznak, és eltűnnek a semmibe.

Szvsz egy "Monnyon' le!" tetkóval előbbre lettél volna, akkor biztos sokan szeretnének bizonyos körökben és még többen utálnának más körökben.
    De legalább kalandos életet élhetnél...

Ja, amúgy a magam paraszt módján arra akartam csak rávilágítani, hogy még topicot sem érdemes nyitni az ilyeneknek, nem hogy egy hasat elcseszni rá ^^
  • gibson9
    Az tény, hogy magyarokhoz képest jók! Nem is azt írtam, hogy nem jók :D
  • LaszloLedzenyi
    persze most felkapott ,meg viszik a dzsungelba banánt zabálni , fél év múlva meg senki nem fogja ismerni vagy max felbukkan egy duettbe kiszel tündével vagy győzikével. erről ennyit
  • LaszloLedzenyi
    homár?
  • Darukezelő
    Miért, mire gondoltál? Egy olyan fórumon, ahol a hangsúly az informatikán van, majd ilyen jött-ment Zentai Márkokkal foglalkozik a kedves hallgatóság? :D
  • kakaoskalacs
    AFC az magyar viszonylatban nem rossz -.-
  • Tinman #67
    Hát te beteg vagy... nem kicsit.
  • LaszloLedzenyi
    Rofl asd:D
  • gibson9
    Az anti fitness club-ot nem szereted? :D ők is olyan helyesek
  • Sir Quno Jedi
    Jó lenne, ha a kedves nyitó "kislányunk" nem reklámozná ezt a rekszonalószart tovább, mert esetleg elküldjük pihenni! Köszi!
  • kakaoskalacs
    NAGYONJo kell imadom nagyon imadom huahuahuah legjobb !!!44
  • tedmosbyisajerk
    Kedves Sigs!
    Olyan nehéz elhinni, hogy valaki szeretheti? Én sok másról nehezen hiszem el, hogy szeretni lehet.. Most komolyan, mit kell itt szórakozni? Nem gondoltam volna, hogy ide nem a rajongók jönnek, hanem az élvezkedők :S..
  • Darukezelő
    "mert nem olyan beképzelt/elszállós" Így jött ki abból a gyárból ahol megfabrikálták az egyéniségét
  • utgyuru
    na mer aki felvesz egy rószaszín pólóhoz egy nyakkendőt, azt ott helybe lelőni kéne, nemhogy a médiába nyomatni. Ha meg vki erre azt mondja, h pénzért csinálja, akkor meg szimplán csak egy szellemi kurva
    Az ilyen szaroktól balfaszok a mai gyerekek.
  • gibson9
    A mostani kislányok azért élnek, hogy rajonghassanak valakiért.. teljesen tökmind1 ki áll a színpadon
  • tronk
    Azért egy kis stikje biztos van főleg ha a hugom is szereti