Miért a Rosszfiúk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem ez a fajta lány vagyok. 2x megkérdem, mi a baj, ha duzzog, nekem 8, duzzogjon, fogom magam, kimegyek a kertbe, elszívok 2-3 cigit, és lenyugszom. Aztán amíg õ nem szól hozzám, én sem hozzá.
Ja, a legszebb ebben, hogy utána meg azt hiszi: én duzzogok... Pedig nem, csak megmutatom neki, milyen is volt õ fél órája. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(De ha értelmes nõi társaságot keresel, olyanokat akik nem a
"rosszfiút" keresik benned, akkor 30+)
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Amúgy már kb háromszor próbáltam meg beírni ide, mit értek rosszfiú alatt, de egyszerûen nem tudom megfogalmazni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mi számít rosszfiúnak?
mert az én szemszögembõl az a vadállat (haverom) akit eddig 3-szor szállítottam haza, amikor betéve ladástul az árokban kötött ki. (legközelebb már meghagyom a lehetõséget a kékruhás bácsiknak, úgyis van 2 év felfüggesztettje, mindegy, jó vicc lesz)
és tény és való, hogy álltalába õ viszi a fullos picsákat.
De ha nem vagy 100% kocka és van egy kis elszántságod találsz majd magadnak rendes nõt.
(direkt írtam nõt és nem csajt)
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Tökmindegy, hogy jó- avagy rosszfiúnak hívjuk-e õket, a pasik mind seggfejek! (najó lehet, hogy nem mind, de most dührohamom van)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Egyébként is, ismerek olyan srácokat, akik hajlamosak öv/bukósisak nélkül vezetni, s emellett jóbarátaim is. Na, õket pl. kegyetlenül lecseszem, amikor ilyenekkel próbálnak "keménykedni". 😊
Az a kemény srác, aki mérlegel, kockázatot vállal és nyer. De életet kockáztatni sosem kemény, legfeljebb tûzoltóként vagy rendõrként.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És az is jó, hogy iskolai példát hoztál, mert huszon-harmincéves korban, már kevésbé ájulnak el a lányok azoktól az emberektõl, akik a folyosón isznak, viszont 20 éves kor alatt egy lánynak végtelenül izgalmas lehet egy ilyen helyzet, nem beszélve az aluljárók firkálásáról vagy a kukák lelopásáról.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azok a lányok akik az evolúcióban tovább fejlõdtek meg inkább olyanokra hajtanak mint Sergey Brin vagy Larry Page.Õk ketten jó példák arra kik azok akik tudnak kockáztatni és gyõznek.
Ezek az emberi és párkapcsolatok rosszfiúi. 😊
mirpl szól ez a topic? mi van a rosszfiúkkal? kik azok? a rosszfiuk a börtönben vannak, vagy lesznek, nem?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Jómagam is alapvetõen a "rosszfiú" kategóriába sorolódom. És nem azon bögicsélek a sarokban, hogy miért pont engem kerülnek a nõk... Az az emo topik, nekem nincsenek ilyen irányú problémáim. Legalábbis nem több mind bárki másnaka. Egyszer fent, egyszer lent. És spec nem egy "lent" idõszakban nyitottam ezt. Épp ellenkezõleg.
Z hozzászólása nagyon tetszik, a kombinációkról, és a kíváncsiságról. 😊
Én a következõ általános igazságban hiszek: a szép ribiknek a gangsta' fiúk jönnek be, és õket is 2 hetente cserélik. A csúnya lányoknak gyakran hosszú idõtartamon keresztül nincs pasijuk. És a szép, helyes "non-ribi" lányok már eleve tartós kapcsolatban élnek.
Uraim, ezért nehéz a párválasztás 😊
(hozzáfûzném az utolsó kategóriához, hogy az õ párjuk szokott lenni a kis ficsúr orvostanonc, akinek a papa 18. szülinapjára audi a8-ast vesz, és a pár 1 éves évfordulójára kanári-szigeteki utazással ajándékozza meg õket)
A nõk amúgy nagyon jól kombinálnak. Talán ehhez értenek a legjobban. Folyton jár az agyuk, minden apró kis szótagra odafigyelnek, hogy ki mit miért, és hogyan mondott. Összerakják a mozaikból a képet, aztán több dologra jönnek rá, mint az ember hinné. Persze közben kíváncsiak nagyon. Továbbá ahogy a férfiakra inkább a látvány hat (kiesik a szemünk egy szép nõ láttán), úgy a nõkre a szép szavak. És számos olyan férfi van, aki ezekkel visszaél.
Részben ezért a rosszfiúk. Részben meg azért, mert általában a rosszfiúkból inkább árad a macsóság, a férfiasság, mint a jófiúkból.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
hajnalcat rosszlány ?😮