Miért a Rosszfiúk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leírva olyan "hideg és számító"... Ne értsetek félre ez nekem TETSZIK!
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Így kell a nõkkel is. Kicsit adni, aztán visszakozni, és ez így tovább míg éltek.
Ami könnyen jön, az könnyen megy, hamar megunjuk. Ha épp olyan periódusban van, hogy nagyon veled akar lenni, mindent megtenne érte, akkor kell kicsit visszább venni, hogy még jobban akarjon😊
Amikor ez a hatás elmúlt, és megint úgy érzed hogy kezd "megunni" (nyílván itt valami egészen enyhe megunásról beszélek), akkor kicsit neked pedálozni, mondhatni erõltetni a kapcsolatot.
Amikor ezt megszokta, hogy a tenyereden hordod, akkor lépni vissza ismét.
Azt hiszi a nõ, hogy már az övé vagy - de ha látja hogy "mégsem", akkor újra õ akar visszaszerezni.
Szerintem ilyen egyszerû😊 Csak rá kell hangolódni a párodra, neki nem is muszáj tudni az elméleti háttérrõl😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Annyit már leszûrtem, hogy a rosszfiúk csak ideiglenesen megfelelõek a csajoknak.
De az pont elég a rosszfiúknak.
Hiszen azért rosszfiú, mert már száll is át egy másik virágra nem?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Vagy átmész rosszfiúba és leszarod, hogy mit mond a lány. Majd a barátnõje igent mond <#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>
Gyak. egy bizonytalanságra építesz egy kártyavárat, ami persze majd összeomlik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetőségekkel foglalkozna. Úgy tünik, ők nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettől\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Holott õ akarta így, csak ahelyett, hogy konkrétan kertelés nélkül nemet mondott volna, szivatott még hetekig/hónapokig.
Persze lehet, hogy én sem veszem elég könnyen tudomásul a dolgokat.
Érdekes módon sok nõ nem tud normálisan nemet mondani... Én meg csak a konkrét nembõl értek. És ha egy kis rámenõséggel, elérem amit akarok, miért kéne kevésbé rámenõsnek lennem?
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Megkajátok, majd beszúrom ide. 😊
Mondom én ezt majdnem zéró tapasztalattal.......de ismerõseim + egyéb dolgokból erre következtetek, és meg is próbálom követni, de nem mindig sikerül.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
a fiatal lányoknál akiket még a szüleik tartanak el más a helyzet ott 90%ának fontos, hogy úgy nézzen ki a partnere, hogy dicsekedhessen netán henceghessen vele a barátnõi, haverjai elõtt.
Persze már ennél a korcsoportnál is fontos a pénz, mert ugye ki nem szeret kocsikázni, meg drága szórakozóhelyekre járni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM