Miért a Rosszfiúk?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos én szeretem a rosszfiúkat, volt már hogy megszívtam és igen ottvolt a jófiú barátom válla amin kisírhattam magam. Ettõl nem érzem magam úgy, h a rosszabbik többségbe tartoznék. nem ez határozza meg egy nõ értékét, hanem ezernyi más dolog. Ugyan emberek ne legyünk már ilyen beszûkültek nem csak fekete fehér jó és rossz létezik.
Fantomlovag
Jó is. 😊

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

chhaya
Asszem örülök, hogy a "ritkábbik változatba" tartozom. :Ð

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fantomlovag
Ok. Amint értelmesen szólsz hozzá ahelyett, hogy ilyesmit.

Elég!!!!<#nevetes2>
Szedjetek fel egy nõt, ahelyett, hogy siránkoztok..<#nevetes1>

Fantomlovag
Igen. Ezt is halottuk már: "Dehát Te olyan jó barát vagy. Nem akarom elrontani a barátságunk ilyesmivel." Aztán mikor a rosszfiúk dobják õket, a jófiúkhoz mennek sírni. Minekutána újra és újra elkövetik ugyanazt a hibát. 😊

Persze ez nem általánosítás, csak "jellemzõ". Van hölgy aki nem ilyen. CSak a ritkábbik változat!

Nem mondanám, hogy magasabb szint......mert feltételezem vele eszébe se jutna a csajnak összejönni, míg a másikra máshogy néz.

<#eljen>

Ha meg a szabadság meg ilyesmi jellemzi a rosszfiú létét......akkor marhára leszarom 😄 Én csak úgy tudok létezni, hogy megtervezem elõre a lépéseimet. Sose voltam egy spontán ördög.

chhaya
Mert téged más színvonalra helyez... Attól a sráctól igazán nem vár többet, és a felállított szintet nagyszerûen teljesíti, te viszont jóval magasabb szinten vagy nála, ezért egy ilyen (ahhoz a sráchoz hasonló szintû) megnyilvánulás kiábrándító lehet. Szerintem tök logikus. 😄

Fantomlovag
Nem is mondtam hogy csak a bunkók a rosszfiúk. Az csak egy "alfaj". Vannak nagyon inteligens jófiúk is. 😊

Szabadság... Oh, hát igen. Ha egy nõnek az a szabadság kell, hogy Ma téged, holnap õt, holnapután a harmadikat... Egyébbként a rosszfiúk sokszor sematikusabbak. Kétlem hogy bármivel szabadabbak lennének. Max felelõtlenebbek, és ezt összekeverik. Elismerem felemelõ felelõtlennek lenni, és õrültséget csinálni a "buli kedvvért" (megboldogult fiatalság), de erre felépíteni egy hosszútávú létezést?

Egy rosszfiú nem feltétlenül attól rossz, hogy buta mint egy tuskó. Ezen lehet gondolkozni😄
A szabadság már közelebb áll az igazsághoz, mivel nem gondolkodja túl a dolgokat minden spontán és nem egy elõre valahonnan elszedett forgatókönyvet utánoztok.
A "rossz fiuk" azért jobbak mert ösztönösebbek szabadabbak mint egy megfontolt elõre gondolkodó jó fiú.
Fantomlovag
Hát ezaz... HA egy kõbunkó suttyó, végre 2 év után mond valami értelmeset, amit úgyis csak a blikk címlapján olvasott, akkor a karjába kell omolni. Ha meg egy rendes, kedves értelmes srác mond egyszer valamit, ami igazából természetes, csak nem szereti kimondani (mint a bunkók) akkor hû de csalódnik...

Meg amúgyis... Sosem fogom megérteni miért jó egy agyalan egysejtû IQ szintjén mozgóval beszélni, ahelyett hogy értelmes beszélgetést folytatna valaki egy kultúremberrel? Márpedig a lányok nagyrésze, még az OKOS lányok nagyrésze is sokszor elõnyben részesíti ezeket a felületes tuskúket, akik akkora bunkók, hogy lovat lehetne velük agyoncsapni.

bizony a hazugságlavina, engem megint sodor.
Egyszerûen vannak emberek akik annak mondanak nemet akinek igent szeretnének és azt sajnálják megbántani akinek meg a sunyiban a helye.
Igyekszem persze változni!
A rossz fiúk érdekesek de veszélyesek is és bizony sok baj van velük, de ha egyzser tied egy rosszfiú akkor megérte<#integet2>
Molnibalage
Hát igen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
ja ez igaz. van egy lány barátom. és egy ilyen "kigyúrtkopasz" sráccal szokott msn-ezni.

mindig beír pár dolgot a sráctól hogy éppen miket írogat neki... pl "szexhiányom van, dugnálak mint a lopott biciklit, ne félj nem erõszakollak meg, ha nem lenne barátod rádmozdulnék" és mindig elmondja a lány nekem hogy de bunkó, de faszfej a tag, és elég lekezelõen is beszél a csajjal.
de azért beszélgetnek.

és ez kurvára idegesít hogy mirõl meg miért😄 felnemtudom fogni

és azis idegesít hogy pl. valamelyik nap beszéltünk az ilyen "buli-ribancokról" a lánnyal. mondtam neki hogy hát engem "agyban" taszítanak,de ugye férfi vagyok a mûszerem biztos megmozdulna ha lenne alkalmam rá, nem lennék impotens...
erre írja hogy pasik meg hûde csalódott most bennem 😄
közben meg jóízüen társalog ennek a sablonnak a férfipárjával..

ki érti a nõket?
Fantomlovag
A gonosz felnyomja az IQ-t. (legalábbis pár fajtája) És mint tudjuk az agy az a nemi szerv, ami minnél nagyobb, annál jobb.

Fantomlovag
A legtöbb ember ebben a rohadt nagy vérzõszívûségben "nem akarja megbántani" a másikat. ÉS ebbõl indul a hazugságlavina.

Jómegm se mszertek kimondani konkrétumokat, de mások érzelmeivel játszani (kapcsoaltban) nagyon fájdalmas. Szerintem...

<#nevetes1>

Szerintem elkapta itt már valaki a lényeget.
Amúgy nem megy a kedves lekoptatás sem, nem éri el soha a kívánt hatást. Ha valami nem kell meg kell mondani és akkor tiszta legalább. Nincs felesleges reménykedés.. Mondani könnyebb viszont mint cselekedni.
Asszem szilevszterkor úgy de úgy betütüzök második felindulásomban h csak na. És egyértelmû h rosszfiúk elõnyben<#law>
Kikészítõ komolyan. Mindent félreértenek és beleképzelnek a semmibe is valamit, sználmas ilyet a csajok szoktak. Ilyet én szoktam szal ez az én privilégiumom.
Bezzeg aki meg érdekel annyira méltat h sms-ben közölje h ennyi volt nem is régóta találkozunk meg nem is megy ez most, a most nem tuti h ottvolt. Szal minden csaj bunkó pasit akar és szereti ha megszivatják. Lassan kezd betelni a pohár azokkal akiket sajnálsz és kedves vagy velük. Tanulság legyél te is bunkó. Ezt sikerült levonnom. Tom kissé sszefüggéstelen de elsõ felindultságomban írodott.
Ide írj!!!!

Fantomlovag
Egy mondat ragadott emg különösen: "Már az utolsó pár évben folyamatosan errõl dumáltunk, mondhatni megfejtettük a nõi lelket😊"

Ez sajnos lehetetlen. Vagy nem is sajnos? MErthát épp attól találjuk olyan lenyûgözõnek a szebbik nem képviselõit, hogy nem értjük õket.

Témához egy "tapasztalti" megjegyzés. Legyen bár rosz vagy jófiú az illetõ, ragaszkodjon hozzá. Útközben váltani, nem épp elõnyös...

Szívembõl szóltál. Messzemenõleg egyetértek.
Legend Killer
igen, várjuk 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

No? 😊

Taranov
Hát a boldogságodért tartod fenn 😄
Mindenki a saját boldogságáért és boldogulásáért teszi, amit tesz, ennek az ellenkezõje csak a filmekben létezik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Klart jól kiegészítette #221-ben a mondanómat, nyílván megölné a kapcsolatot ha másból sem állna ez egész.

Velem/velünk ezek olyan 5-6 hetes ciklusok, szóval ilyen idõközönként van 1-2 nap amikor kell/érdemes taktikázni.
Olyasmi ez, mint ahogy a madarak repülnek: ha túl sokszor csapkod a szárnyával, elfárad és leesik. Azonban ha észreveszi az áramlatokat, és akkor csap párat amikor kell, sokkal tovább bír repülni😊
Kicsit éreztetni, hogy én tisztában vagyok az értékeimmel. Ha kellek, akkor ne csak az kelljen amit nyújtani tudok, "köszönje is meg"😊

Az olyan ötletekre, hogy akkor ez nem is szerelem... Mindenkinek mást jelent a szerelem. Van, aki szeret "epekedni", kitenni szívét-lelkét és megelégszik egy csöppnyi boldogsággal is. Na, én nem ilyen vagyok.
Mondhatjuk szebben is: én így küzdök a szerelemért, a boldogságért.
Nyílván nem kizárólag így, ez önmagában édeskevés; ez csak amolyan szintfenntartásra való. Arra viszont kitûnõ!

-
amúgy ez az egész régebben, fõleg bátyám hatására alakult ki bennem. Õ fiatalon megnõsült, és 12 évig bírták egymás mellett a feleségével, aztán szétmentek. Már az utolsó pár évben folyamatosan errõl dumáltunk, mondhatni megfejtettük a nõi lelket😊 Pontosabban... az emberi lelket.
A vágy a változásra van meg bennünk, ezért fejlõdünk. Ki tudja, talán pont ezért másztunk le a fáról.

Fantomlovag
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem. 😊

SOk nõ pl élvezi, hogy megpróbálja megzabolázni a roszfiúkat. 😊

nekem az a tapasztalatom hogy csak a kurvák szeretik a rosszfiúkat, minden rendes lány rendes fiút akar.
Fantomlovag
Mondtam. Nem a pénz érdekel. Ennél sokkal "roszabb" dolgokat is ki tudok találni. 😊
Tudod, Fausti alku. 😊

chhaya
ó, ez nekem minden pénzt megérne. 😊

Fantomlovag
Ha akarod, drága...
De nem olcsó. 😊 És nem kifejezetten a pénz érdekel. 😊

chhaya
fel is lehet bérelni egy célszemély kikészítésére? naaaaaaaaaaa légysziiiiiiiiiiiiiii 😄DD

Fantomlovag
Engem meg pont ez az egyoldalúság érdekel.

Egyébbként pont azzal. Maga a sokkolás, megbotránkoztatás, hétköznapi tudatállapotból kilökés érdekel. Felmérem az embereket, és mindenkinek egyénileg találom ki, hogy mivel lehet a legjobban sokkolni. 😊

chhaya
akkor mondd el azt, hogy mivel szeretsz foglalkozni, ami másokat megbotránkoztat. 😄
érdekelne, hogy férfi szemmel mi a rosszfiúság, én csak egyoldalúan tudom megítélni.

Fantomlovag
Hát sokmindenben.
Inkább azokat kéne megkérdezni akik ismernek. Magamról nem szeretek véleményt mondani.

Mondjuk inkább azt hogy szeretek olyasmivel foglalkozni ami másokat megbotránkoztat, és elriaszt. 😊

chhaya
neked miben nyilvánul meg a rosszfiúságod?

Fantomlovag
Ha Te mondod, pajtás, biztos. 😊 Nekem tetszik a "rosszfiú" lét. És ez nem jelnti hogy ne lennék hûséges akár, csak ahoz az kell hogy ne "unatkozzak". 😊

klart
énsem várok el semmit,teljes szabadság van mellettem,és nincs is ezzel gondja a jelenlegi barátnõmnek szerintem.és jófiú vagyok hozzáteném

Fantomlovag
Na igen.

Ma volt egy beszélgetésem egy barátommal. Nõ nemû, de tényleg barát...
Az Õ pasija, "jófiú" és szinte már ideális családmodellben élnek. (forog néha a jó öreg Fantom gyomor, dehát ilyen ez)
De mikor velem lóg, mégis felszabadultabb, és õszintébben nevet, meg csinál mindenféle dolgokat.
Miért lehet ez?
Szerintem a szabadság miatt. Mert én nem várok el semmit, és nem csak tõle, azoktól a nõktõl sem akikkel együtt vagyok (vagy szertnék lenni). Szabadság, felszabadultság. Ki lehet engedni mindent. A gõzt, az ösztönt, el lehet engedni magad, és azt tenni ami jólesik. Ez a vonzó a roszfiúságban a nõknek szerintem...

klart
nemkell taktikázni igazából,csak néha odakell figyelni arra hogy a párunk miként viselkedik,és ha érzed hogy valami nemteljesen okés,tenni ellene,ennyi.kicsit felfrissíteni a dolgokat sem árt.ha stratégiázol,mindig taktikázol,mással sem foglalkozol,és az egész kapcsolatod errõl szól csak,nem az érzelmekrõl amirõl valóban kellene,nem vagy boldog,csak törekszel mindig arra hogy ne haggyon el,hogy minden jó legyen,azztán végül ezzel baszod el,ez kúrvaélet ígyvan.

Fantomlovag
Ja... Jó kis taktika... Csak én spec nem szeretnék azzal felkelni reggel, hogy ma milyen stratégiát használok az ellen akit szeretek...

chhaya
sarkosan fogalmazva, soha nem lesz az amit a csaj akar. ha boldogan megölelne, akkor te lehûtöd, ha magába fordulna, akkor meg nem szállsz le róla. vagyis csak úgy lehet, ahogy te irányítod? jó kis taktika. 😄

Fantomlovag
A kérdés a "ki ellen" volt és nam a miért... De héj, én csata mániás vagyok, nekem tetszik a háború ötlete... Csahát ja...

Ezért mondom, hogy: Kapcsolatba, szeretkezz ne háborúzz... Vagyis fogj össze a szerelmeddel, és háborúzzatok mindenki más ellen . 😄

minigirl
EZ enyhe önzõség... Minek tartasz fent egy kapcsolatot, ha harcolnod kell a boldogságért???

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Taranov
A saját boldogságodért.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

minigirl
Taktikázni egy kapcsolatban? 😄 Mit gondoltok ti a kapcsolatokról? Hogy háború? Csata? És mégis, kivel harcoltok? A nõvel, vagy a saját érzéseitekkel? 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Taranov
Jó lehet a taktika bizonyos esetekben, de sajnos legtöbbször egész egyszerûen az okozza valamelyik (vagy mindkét) fél boldogtalanságát, hogy a másik nem azt akarja, amit õ.
Alkalmazkodni senki sem szeret, sokan nem is tudnak, így valaki mindig elégedetlen. Az egy nagyon szerencsés eset, amikor egy párkapcsolatban mindenki elégedett a másikkal és a körülményekkel. Sajnos ez az állapot sosem tart hosszú ideig.

Míg egy üzleti tranzakciónál az egyik fél a pénzt, a másik fél a szolgáltatást vagy terméket akarja, így nem nehéz megegyezi, a párkapcsolatoknál mindenki a saját boldogságát akarja, ami viszont túl összetett ahhoz, hogy meg lehessen fogalmazni a siker receptjét. Nem mellesleg abszolút egyénfüggõ.