2167
dubstep_banner.jpg
  • pxxl
  • BlackWolf

• Hardstyl3r
    hogyan lehet letölteni ezt a mixet?

van valami mód rá hogy winampon is tudjam hallgatni?
  • Geeryy
    mary anne hobbs,a38,feb. 27.
  • VRSDM
    matt-u exclusive mix for your time radio 081009 . nagyonnagyonjóság :)
  • tutituti
    Mt Eden Dubstep - Chicane: Salt Water
  • pxxl

• kilahbwoy
    Mungos_HIFI_-_Bad_From
  • pxxl
    electro dubstep jóféle, de mégsem anyira
  • pxxl
    kb az összes DatsiK-ot linkelni lehetne
  • pxxl
  • Timber

bocsi
  • Timber
    [flash]http://www.youtube.com/v/mTULIYd9Hwk[\flash]
    Dubstep Romaniabol :)
  • Timber

A srac (Rips UK) klippjei kozt erdemes csemegezni, volt meg 1-2 faintos darab :)
  • Timber
    egy kis ragga-dubstep :D
  • Timber
    Bassszusss ezt a reklamot ahanyszor hallom a radioban... komolyan idegesitoen sokat toljak a Hearton is meg az Absoluteon is (a ket radio amit alt. melohelyen hallgatnak) es a no nyekergese komolyan idegesito mar annak ellenere, hogy Lloydsos vagyok en is :)
  • Timber
    Volt-e mar?
  • Timber
    Egyik kedvenc zenekarom (hu ezzel most itt elastam magam mi? :D) szamanak remixje

(Mint korabban irtam en nagyon vegyes zenei izlessel rendelkezem es korszakaim is voltak :D)
  • Timber
    miert? Ez nem olyan mint a Star Wars Kid... szerintem O alapbol poennak szanta, egyfajta parodianak az egyen-csapolokra :) Mint anno a ket koleszos gyerek a System of a Down-ra
  • VRSDM
  • berczely

Kicsit azért sajnálom a srácot...
  • pxxl

• VRSDM
    wihiiiiiiiii
  • pxxl
    ezen besírtok
  • kilahbwoy
    nem CSAK dubstep , de szerintem az egyik legkreatívabb dub/glitch harcos.
    aki szereti tőccse
    Bassnectar - IDJ 2010 mix
    béke
  • berczely
  • VRSDM
  • VRSDM
    [apro]nincs visszhangos cintányér, nincsenek igazi szubbasszusok, egyedül ami a stimmel hogy kb. 150bpm körül van.
  • pxxl
    tényleg hiányzik belőle valami...
  • Timber
    felre ne erts :) nincs semmi gond azzal, hogy beraktad csak nekem nincs meg benne az a hangzas amit megszoktam a Dubsteptol... de ez lehet a viszonylag gyenge audio miatt is mert most Sennheiser fulessel mar maskepp szolt mint egy sima hangfalon... jobban kijottek a mely hangzasok, de meg mindig hianyzik belole valami :D
  • berczely
    Hát szerintem ez az!Alapja dubstep vagyis én annak hallom sorry ha nem az Nekem tetszik gondoltam megosztom veletek.

Pixxel is berakott egy jófélét igaz az sem volt dubstep de nekem bejött!
  • Timber
    Nem kotekedek hanem kerdezek. Ez is Dubstep-nek minosul?
  • berczely
  • pxxl
  • z0ty #172
    foleg a masodik
    (en amugy divatbol szeretem a dubstepet, mert azt hallottam, hogy meno ezt hallgatni, amugy elegge hanyingerem van tole, dehat... MUSZAJ)
  • pxxl
    ok nem egészen dubstep, de majdnem afféle :D jóféle :)
  • berczely
    "Hu de szar ez a Mt Eden, de hat most a Dubstep a divat szoval ejjel nappal ezt fogom tolni"

Pontosan!Nem egy arcot látok akik a világukat nem tudják be van lőve a hajuk fejüket nem forgatják mer elbaszódik a sééró fel vannak öltözve több tízezres ruhákba ők a janik hallgatják a DSt drumbasst és megkérdeznéd a gyerektől hogy ismered e ezt meg azt csak lesne azt se tudná miről van szó... csajoknak bejön azt cső ő meg hallgatja valamelyik közkedveltebb számot pendulárt meg mittom még kit!

Timber neked miért kell ennyire védeni őket?Ez így van sajnos! középsuliba járok, minden nap villamos, busz reggel,este és látom hogy mi folyik itt!Olyan embereket akik még 1 éve atom csicskák,stréberek voltak és most bepróbálták az új divatot azt most bóódogok mer a gatya lecsúszik a picsáján, és ő dubsteppet hallgat és csapkodnak a bulikon is össze vissza mer ő ezt tegnap tanulta meg atom részegek mer ugye buli... azt sem tudják milyen zene szól csak jó mer itt van a sok ember! Én akár hány havernak mutattam dubsteppet dnbt mind azt mondta hogy tudok én ilyen csörömpölést hallgatni!??Nem hiszem el hogy azér ez a zenei stílus olyan könnyen befogadható hogy másnap már azt döngeted egész nap meg mobilon a villanyoson...

De részemről a téma lezárva!!
  • Timber
    Basszus vegyetek mar eszre mekkora BAROMSAGOT irtok. Divatbol hallgatni zenet? Komolyan... gondolkozzatok mar. "Hu de szar ez a Mt Eden, de hat most a Dubstep a divat szoval ejjel nappal ezt fogom tolni" mondja Gizike es elkezd Dubstepet szeretni... Egyszeruen vannak emberek akiknek a zene nem olyan szinten melyul bele az egyenisegukbe mint masoknak. Ok azok akik egyszer ezt masszor azt hallgatnak, de nem azert mert divat hanem azert mert TETSZIK NEKIK. Komolyan egy picit gondolkozzatok mar el azon, hogy mekkora idiotasagokat irtok le.

VRSDM itt nem azzal van a gond, hogy te elektronikus zenet hallgatsz regota (mondhatnam, hogy en mar akkor elektronikus zenet (is) hallgattam amikor te meg a dompert tologattad es a Kalakara csapoltal a jarokaban... de nem teszem :D) hanem azzal, hogy eloadod a vilag legnagyobb dubsteppeset es lenezel mindenkit aki nem legalabb haromcsillio eve hallgat DS-t. Mondhatnok... sznob-e vagy? Szoval megegyszer: nem a mondandoddal volt a gond hanem a stilusoddal (is)... Es ha ezt szova teszik akkor meg nem hisztis kisgyerek modra kell megsertodni hanem elgondolkodni.
  • berczely
    Valaki tudja ennek a számnak a címét?
    link

Amúgy aki meg eljárogat bulizni az látja ezt az egész helyzetet szóval tök mindegy ki mit mond... VRSDM igazad van! Sokan csak divatból kezdték hallgatni azt amit hallgatnak szvsz!
  • VRSDM
    mielőtt beszóltok tényleg minuszfav van
    de attól független hogy nem olvasom
    a jó zenét még nem irígylem tőletek :)

/aki nem hallotta még tegye fel a kezét. fogjon vele egy ásót és ásson egy 180x50x50-es gödröt.
    ugyanis esélyes ez a szám az év zenéje közönségdíjra...
    de hát tudom, én is csak egy kis köcsög vagyok a aki hangot ad annak hogy régóta "ELEKTRONIKUS" zenét hallgat :) basszátokmegkábé