2167
-
#166 koszonjuk dzsasztin -
#165 -fav -
#164 Amugy most nezem a Pendulum Live Streamet (ma esti londoni buli) es most mar vagy 10 perce Dubstep megy... :) -
#163 Elnezest a linket elszurtam :)
-
#162 JT25-t ismeritek? Egy irani srac, nekem tetszik (a zeneje, nem a srac!) :D
More: JT25 @ Jamendo -
#161 Ja igen, hogy ontopik legyek: en kb masfel eve kezdtem el dubstepet hallgatni egy ismerosom altal ajanlva. Sot mondhatnam, hogy konkretan az O egyik mixje ami nalam akkoriban beszorult a playlistbe :) -
#160 Nekem igenis voltak ilyen olyan zenei-korszakaim de sosem tartottam magam egy divatkocsognek. Az ember ahogy no fel valtozik a gondolkodasa, valtozik a kinezete, valtozik a mentalitasa, valtozik a mellszorzete, valtozik a zenei izlese es a tobbi. Attol mert egy zenei stilus korszakod elmulik meg nem jelenti azt, hogy tobbe nem szereted az adott zenet, en pl. mai napig szeretem Janis Joplint hallgatni de mar nagyon reg nem hallgatom annyit mint anno 18 evesen amikor a Joplin-Hendrix korszakom volt. De ugyanugy szeretem a mai napig a Nitzer Ebbet vagy a Swamp Terrorists-t amit kb. 2 evvel J-H ksz elott hallgattam tonnaszam az EBM korszakomban.
Lehet furanak tunik de vannak emberek akik folyamatosan nyitottak az ujra es szeretnek elmelyulni tobb mufajban is es amikor epp elmerulnek az egyikben azt joggal lehet korszaknak hivni.
Engem sokkal jobban zavar az amikor valaki sokkal inkabb azabb mint a tobbi... es nem tudom eszrevetted-e de itt a forumon te vagy az aki hangoztatja es veri a nyalat, hogy O mekkora dabszteppes.
Amugy meg...
-
#159 senki nem tudja a címét? :$:(
-
kilahbwoy #158 Badbwoy BMC - Texas All Star
-
#157 inkább agymosottnak nevezném őket -
#156 erről kérek egy rendes videót xD ...
(valahol már volt linkelve, valami istenhvő kölykök ezek nem?) -
#155 zsír flájer!!! -
EK1TEP #154 Az előző hsz-emben a rossz link alatt egy kis meglepi van!
-
EK1TEP #153
-
readswift #152
a dubstep sokkal jobb volt amig nem hívták így merthát ez egy nagyon hülye név akárminek is, szóval amíg horsepower prodáksnznek hívták addig jó vót. -
#151 -
EK1TEP #150 Szeressük a dábszteppet! -
Hugh Hefner #149 igen sok igen szórakoztató tanulmány szól arról, hogy a szubkultúrák hogyan viselkednek, mikor az undergroundból a mainstreambe emelődik fel az általuk (általában tinédzserkori hovatartozáskeresés közben) megszeretett zenei stílus, irányzat, ruha, kellék, stb. tudom ajánlani, akkor talán nem ilyen begyepesedett hülyeséggel jönnél.
az, meg hogy ki szereti előbb, ki volt itt. először is, a regem 3 évvel régebbi mint a tied, nem véletlenül nem használom, de úgy mondhatnám, hogy hamarabb kezdtem el olvasni a zenei fórumot itt, mint te.
ezen a mondatodon meg különösen mosolyogtam, hogy az a különbség, hogy te előbb szeretted és később is szeretni fogod. egyrészt azért ehhez túl fiatal vagy, hogy eldöntsd, másrészt ki az aki nem gondol vissza régebbi slágereire szívesen. majdnem minden zene korszak, a drum and bass-t pl igen nehéz nem korszaknak nevezni, mert gyakorlatilag halott a stílus. de hozzáértés yeah!
sőt, a különbség igazából nem az közted és sok ember között, hogy te előbb ismerted, mert a dubsteppel megint mellényúltál, igen nehéz régóta ismerni, annyira nem régi ám (hozzáértés yeah!), hanem nem mindenkinek van szüksége ilyen téren a megkülönböztetésre, vagy mert nem kistinédzser agyban, vagy mert megkapja máshonnan. szerinted aki nem veri a mellét, az most kezdte el, és azért marad csöndben? használd már az agyad néha egy kicsit...
ennyi, pedig vannak jó számok a topicban, csak kár hogy sok emberből dől a hülyeség, ami a legtipikusabb negatív klisé az egész budapesti éjszakában. még ezeknél a ragyásképű tizenéveseknél is rosszabb, azok legalább kinövik.
ennyi -
#148 jó,többet nem írok ide,mert szakványban elbaszom.
erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=X2pyRf8PmfI -
#147 Szerintem ha elkészül feb.5én akkor olyat fog ütni hogy leesünk a székről.
-
#146 -
#145 jó hát vitát ne kezdjünk mert tényleg fölösleges.
de tényleg csak a fejemet fogom, mikor bemegyek elmegyek az iskolámba és " ú dábstep, imádom imádom " ... nem mondom hogy ne szeresse, hogyne szeresse, de ne hangoztassa már mindenhol hogy ő most épp melyik divathullámját éli. élje ki magába, járjon bulikra, csápoljon mellettem és rázza a seggét, csak ne vágjon fel vele :) -
#144 nagy kedvencem venetian snares dubstep kalandozása black sabbath(ozzy) témában, 2007-ből
snares - electric funreal
Snares - Black Sabbath
klklj -
#143 igy van. lehet felreertheto voltam. engem leginkabb az zavar, hogy elmesz egy buliba es mindenhol filleres hulyegyerekek vannak akik anyu penzebol kifizettek x osszeget hogy aztan mondhassak hogy "heloszia milyen jo parti volt es en ott voltam gyáhááá", aztan meg a bkv, mav, volan osszes jaratan bolboltetik britni szpirsz összes szamat dbstp remixbe amit jutyubró tökügyesen leszedett.
-
#142 ha nem lennék lusta, most megint linkelhetném a kis madárkáról a képet, amit már dnb topikban is megtettem az egyik kommentedre.
Ott kb hasonlót játszottál el.
"a különbség az hogy én előbb ismertem" szoval érted ez no comment.
Ez kb olyan, mint akik itt verébkednek a forumon az újregekkel, hogy ők már mennyivel korábban regeltek, és több joguk van itt bármihez.....
bocs ha megsértettelek, de nekem már nem először jön le az a kommentjeidből, hogy egy kicsit többnek érzed magad amiatt mert te "hamarabb ott voltál".
Amikor fasza számokat linkelsz, sokkal jobb fejnek tűnsz, mint amikor a lentebbihez hasonló véleményeidet nyilvánítod ki! -
EK1TEP #141 Jóféle! -
#140 csak nyomjuk lazán mint a kazán :)
-
#139 nem válaszolok
és megkérem a többi hozzászólót sem tegye
az alantabb megnyilvánult személy tipikusan az aki nagy ritkán dugja fel az orrát, de akkor mindenbebeszól...
a különbség az hogy én előbb ismertem, ugyan azt csinálom, és később is ismerni és szeretni fogom.
sokat hallok ilyeneket is hogy "...a drumandbass korszakom..."
nemtudom ki hogy van vele, de vannak zenék amiket szeretek, azokat később is szeretni fogom.
ma is nagy örömmel hallgatom meg a több éve kedvenc számaimat is, és szintúgy járok bulikra csörögni rá.
divathullám jönmegy.divatmajmok jönnekmennek. -
Hugh Hefner #138 ja, igazából csak ti vagytok egyéniségek, mert legalább 1 évvel korábban eljutott hozzátok, rajtatok kívül 10 millió majom él az országban... ugyanmár, hagyjuk a hülyeséget, ez az egész stílus pár éve alakult ki, az emberek jönnek mennek, felesleges a divatot követő fiatalokra ezzel a divatelitizmussal reagálni...
nem mondom, én is utálom, hogy a rewind semmiről sem szól már, csak a dubstepről, hogy sok jó buliban átvette az eddigi stílust a dubstep, és főleg, hogy manapság annyira kúl lett, hogy orrba szájba hívják el a rosszabbnál rosszabb samplereken tenyerelő benarkózott "dj-ket". de ha van valami amitől tényleg embert tudnék ölni, az az "dehát én előbb ismertem, én ugyanazt csinálom, csak őő, én előbb ismertem?". lol -
#137 #132 #136 jóak!
big fat kick drum meg klasszik ;) -
#136 ez most kurvára bejön, hangosan.
-
#135 -
#134 még mindig aznap most múlt 7 de még mindig totálszarkészvágod?
szóvalörülökhogyottvirít mégmindig az a geci pirossal különben vágjátok mennyire emlékezhetek amúgy ilyen tetem állapotban bármire is :) -
#133 másnap, mindjárt kettő de még mindig szarkész. szóval majd hazakeveredek nemtudomhányra, és akkor előkerítem de már most is láttam hogy ott virít az a privát üzi pirossal, de direkt nem néztem meg mert ha most megnéném akkor is elfelejteném : ) -
-
#131 nemtudom, még komolyabban nem néztem körbe. de ha bárki megleli akkor szóljon feltétlen :)
/vagy írjon már vki egy pm-et most lépek bulizni, de akkor hnap itt virítana pirossal hogy" NÉZDMEGÖCSÉM " :D -
#130 na bazz,nem ezt akartam:
csak mindenkinek küldtem el.sorry
Ez akart lenni
-
#129 -
#128 Ez létezik valahol normális minőségben is? -
#127 szintén EPIC. konkrétan nem tudom megfogalmazni, de megszólal, és összeszorult torokkal, kiszáradt szájjal, ökölnyi gyomorral hallgatom végig, és folyton azt hiszem hogy el fogom bőgni magam annyira... :)