2167
-
#126 -
#125 Jaj de bamba vagyok
-
#124 Nekem most ez nagyon bejön wuuuúúúúú
[flash]http://www.youtube.com/v/Mq5GdutCRo8[flash] -
#123 pötit g*cibeteg : )
-
#122 külön figyelmet tessék fordítani az elején a szövegre.
attól lesz igazán csillagos ötös :)
ha megcsalt férfi vagy nem is küldhetsz mást a drágának :)
-
#121 mellesleg itt elírtam :D , csöppet este volt :) nem 2004 hanem 2006 :D ... de a tökömtuggyamán' :) -
#120 régi de még mindig üt :)
-
#119 am nemhiszem hogy ismersz:D max láthattál :D -
#118 én kivagyok :D :P -
#117 kivagy? :D -
#116 ejj ejj :D -
#115 am de :D -
#114 Akkor én is hozzászólok :)
Ugyan úgy vagyok vele mint VRSDM. Mostanra tényleg azt veszem én is észre, hogy mindenki nyomatja a dubstepet, orrba-szájba, miközbe ugyan az figyelhető meg, mint anno mikor mindenki nyomta a "nagydárésvagyokhűdekemény" arcot és nyomták a "mainstream"-nek mondhato számokat. sajnos most ugyan ez játszódik le dubstepnel. En durván 2004 nyrán kezdtem el hallgatni dubstepet, amikor megismerkedtem egy normális társasággal (kinek mi a normális) és volt köztük egy két tag aki hallgatta visszahúzódva ezeket és egyszer elvittek egy kis zugba party-zni. nah onnantól kezdve halál. jött a szerelem :D
De tény.... engem is felbasz nah. :D Nem az hogy ki kell sajátítani, meg hogy csak az hallgassa aki már régóta hallgatja, de amikor nagy "rapper" ismerosom(nagyontávoli) bejelolt iwiw-en egy ilyen hulye klubbal, hogy fuhh nagy hiphop meg(!!!) DUBSTEP klub...meg csinálja a nagy dubstep trackeket.... tyűűű modnom mijaretek. akkor döbbentem rá hogy veszély van.
Ki tudnám fejteni a véleményem hosszan, de minek.
Am VRSDM, te nem a Bolyaiba jartal es most az UMSZKI-ba? xD -
#113 Eleinte én sem tudtam mit hallgatok én mondjuk Noisia-val meg Black Sun-al kezdtem, sokáig csak magamnak hallgattam keresgéltem számokat megjelent albumokat más előadók, havertól is mindig szereztem be amit a tesója frissibe rendelt külföldről... mostanába kezdtem el buliba járni de nem sűrűn megyek (bnő nem nagy kedvence a stílus nem utálja de bulizni nem szeret rá) miatta sem megyek el olyan sűrűn inkább vele vagyok, zenéket meg úgy hallgatom mostanában hogy össze vissza mindenféle előadótól szinte teljes szettem senkitől sincs sok összekapart zene fórumról haveroktól stb. dubstepre szeretek rötyizni meg úgy magával tud ragadni az üteme miatt nem olyan gyors és olyan lüktetős ami tetszik.... első sorban csápolás #smile] -
#112 2004ben keményen 14éves voltam,
a nővérem akkor ismerkedett meg barátjával, így ismerkedtem meg én is a bézivel meg a dubsteppel (sham's music team)
így talán kicsit idejekorán lettem megfertőzve az elektronikus zenével, de legalább állíthatom hogy a bulik mellett nőttem fel, mert már akkor ott toporogtam a Dani mögött miközben hangosított, miközben még a nevét sem tudtam annak amit hallgatok :P -
#111 Egyik barátom akinek a testvére szokott kevergetni a miskolci Factory-ban bulikon (Bos)... na szóval a barátom elég régóta benne van a dologban ismer sok előadót tengernyi zenéjük van bakeliten, cd-ken olyanokat is meg tud hallgatni amiket mi az életbe soha nem lelünk fel az interneten (nem hazudok) a külföldi kapcsolatok révén.
Azt akarom ebből kihozni hogy egy újonc kis kevergetős lemezlovas srác 17 körüli egy házibulin elkezdte nyomni neki a sódert hogy ő milyen zenéket ismer és felsorolta az összes közkedvelt dnb-t dubstep számot hogy ezek mennyire jók olyanokat mondott hogy aki ezt nem ismeri az szégyen meg 1-2 szám alap hogy ismerd hát mondanom sem kell haver szépen kiröhögte és inkább ment máshová sörözgetni...
-
#110 csak engem zavar hogy ez is a tömeg zenéje lett?
emlékszem évekkel ezelőtt mennyivel felszabadultabb volt egy-egy bézi szett, aminek a végén volt egy kis lájti dubstep.
aztán jöttek azok az idők mikor értetlenül álltak az újonc divatdrumandbass-es ikszelősök a fenti szituban.
most meg úton útfélen dubstepet hallgató emberekbe botlok.
nem zavar hogy megtalálják a szépet ebben a stílusban.
az már annál inkább hogy a nagypofájukkal akarják leplezni azt, hogy amúgy közük sincsen ehhez a subkultúrához, majd ezzel a hozzáállással sikeren tökretéve az én jókedvemet :|
ennek örömére. meg hogy ne csak offoljak
-
#109 mondjuk ez nem dubstep, de jóféle :D
-
-
#107 3:56nál ahogy ááá :)
mennék csápolni legszívesebben már most egyből rá :) -
#106 Juj ez nagyon jó! -
#105 -
#104 édesbogár[apro] /imádja a gyerekeket/ -
#103 galéria :D bár az csak asszem 3-4 hetes korig van. am meg iwiw, ha esetleg arra jár valaki. pixxel néven ott is megtalálni :)
egy kis slideshow.
Rostási Ákos Keve :)
-
#102 képtképt! -
#101 kösszi :)
na jó csak 7 hetes :D -
#100 Ójaj:D
2hónapos?:D
Gratu :D -
#99 2 hónapos gyerekkel a kezemben? hát nem -
#98 nekem is:P
apropó.....