Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Lehet furanak tunik de vannak emberek akik folyamatosan nyitottak az ujra es szeretnek elmelyulni tobb mufajban is es amikor epp elmerulnek az egyikben azt joggal lehet korszaknak hivni.
Engem sokkal jobban zavar az amikor valaki sokkal inkabb azabb mint a tobbi... es nem tudom eszrevetted-e de itt a forumon te vagy az aki hangoztatja es veri a nyalat, hogy O mekkora dabszteppes.
Amugy meg...

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"
(valahol már volt linkelve, valami istenhvõ kölykök ezek nem?)
...

<#idiota>#idiota>
a dubstep sokkal jobb volt amig nem hívták így merthát ez egy nagyon hülye név akárminek is, szóval amíg horsepower prodáksnznek hívták addig jó vót.
az, meg hogy ki szereti elõbb, ki volt itt. elõször is, a regem 3 évvel régebbi mint a tied, nem véletlenül nem használom, de úgy mondhatnám, hogy hamarabb kezdtem el olvasni a zenei fórumot itt, mint te.
ezen a mondatodon meg különösen mosolyogtam, hogy az a különbség, hogy te elõbb szeretted és késõbb is szeretni fogod. egyrészt azért ehhez túl fiatal vagy, hogy eldöntsd, másrészt ki az aki nem gondol vissza régebbi slágereire szívesen. majdnem minden zene korszak, a drum and bass-t pl igen nehéz nem korszaknak nevezni, mert gyakorlatilag halott a stílus. de hozzáértés yeah!
sõt, a különbség igazából nem az közted és sok ember között, hogy te elõbb ismerted, mert a dubsteppel megint mellényúltál, igen nehéz régóta ismerni, annyira nem régi ám (hozzáértés yeah!), hanem nem mindenkinek van szüksége ilyen téren a megkülönböztetésre, vagy mert nem kistinédzser agyban, vagy mert megkapja máshonnan. szerinted aki nem veri a mellét, az most kezdte el, és azért marad csöndben? használd már az agyad néha egy kicsit...
ennyi, pedig vannak jó számok a topicban, csak kár hogy sok emberbõl dõl a hülyeség, ami a legtipikusabb negatív klisé az egész budapesti éjszakában. még ezeknél a ragyásképû tizenéveseknél is rosszabb, azok legalább kinövik.
ennyi
erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=X2pyRf8PmfI
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
u dont have to listen anybody else but me
de tényleg csak a fejemet fogom, mikor bemegyek elmegyek az iskolámba és " ú dábstep, imádom imádom " ... nem mondom hogy ne szeresse, hogyne szeresse, de ne hangoztassa már mindenhol hogy õ most épp melyik divathullámját éli. élje ki magába, járjon bulikra, csápoljon mellettem és rázza a seggét, csak ne vágjon fel vele 😊
snares - electric funreal
Snares - Black Sabbath
klklj
*Posse*T.W.D*
...
Ott kb hasonlót játszottál el.
"a különbség az hogy én elõbb ismertem" szoval érted ez no comment.
Ez kb olyan, mint akik itt verébkednek a forumon az újregekkel, hogy õk már mennyivel korábban regeltek, és több joguk van itt bármihez.....
bocs ha megsértettelek, de nekem már nem elõször jön le az a kommentjeidbõl, hogy egy kicsit többnek érzed magad amiatt mert te "hamarabb ott voltál".
Amikor fasza számokat linkelsz, sokkal jobb fejnek tûnsz, mint amikor a lentebbihez hasonló véleményeidet nyilvánítod ki!
*Posse*T.W.D*
és megkérem a többi hozzászólót sem tegye
az alantabb megnyilvánult személy tipikusan az aki nagy ritkán dugja fel az orrát, de akkor mindenbebeszól...
a különbség az hogy én elõbb ismertem, ugyan azt csinálom, és késõbb is ismerni és szeretni fogom.
sokat hallok ilyeneket is hogy "...a drumandbass korszakom..."
nemtudom ki hogy van vele, de vannak zenék amiket szeretek, azokat késõbb is szeretni fogom.
ma is nagy örömmel hallgatom meg a több éve kedvenc számaimat is, és szintúgy járok bulikra csörögni rá.
divathullám jönmegy.divatmajmok jönnekmennek.
nem mondom, én is utálom, hogy a rewind semmirõl sem szól már, csak a dubsteprõl, hogy sok jó buliban átvette az eddigi stílust a dubstep, és fõleg, hogy manapság annyira kúl lett, hogy orrba szájba hívják el a rosszabbnál rosszabb samplereken tenyerelõ benarkózott "dj-ket". de ha van valami amitõl tényleg embert tudnék ölni, az az "dehát én elõbb ismertem, én ugyanazt csinálom, csak õõ, én elõbb ismertem?". lol
big fat kick drum meg klasszik 😉
szóvalörülökhogyottvirít mégmindig az a geci pirossal különben vágjátok mennyire emlékezhetek amúgy ilyen tetem állapotban bármire is 😊
/vagy írjon már vki egy pm-et most lépek bulizni, de akkor hnap itt virítana pirossal hogy" NÉZDMEGÖCSÉM " 😄
csak mindenkinek küldtem el.sorry
Ez akart lenni
attól lesz igazán csillagos ötös 😊
ha megcsalt férfi vagy nem is küldhetsz mást a drágának 😊
...

<#vigyor2>#vigyor2>