Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan úgy vagyok vele mint VRSDM. Mostanra tényleg azt veszem én is észre, hogy mindenki nyomatja a dubstepet, orrba-szájba, miközbe ugyan az figyelhetõ meg, mint anno mikor mindenki nyomta a "nagydárésvagyokhûdekemény" arcot és nyomták a "mainstream"-nek mondhato számokat. sajnos most ugyan ez játszódik le dubstepnel. En durván 2004 nyrán kezdtem el hallgatni dubstepet, amikor megismerkedtem egy normális társasággal (kinek mi a normális) és volt köztük egy két tag aki hallgatta visszahúzódva ezeket és egyszer elvittek egy kis zugba party-zni. nah onnantól kezdve halál. jött a szerelem 😄
De tény.... engem is felbasz nah. 😄 Nem az hogy ki kell sajátítani, meg hogy csak az hallgassa aki már régóta hallgatja, de amikor nagy "rapper" ismerosom(nagyontávoli) bejelolt iwiw-en egy ilyen hulye klubbal, hogy fuhh nagy hiphop meg(!!!) DUBSTEP klub...meg csinálja a nagy dubstep trackeket.... tyûûû modnom mijaretek. akkor döbbentem rá hogy veszély van.
Ki tudnám fejteni a véleményem hosszan, de minek.
Am VRSDM, te nem a Bolyaiba jartal es most az UMSZKI-ba? xD
...
a nõvérem akkor ismerkedett meg barátjával, így ismerkedtem meg én is a bézivel meg a dubsteppel (sham's music team)
így talán kicsit idejekorán lettem megfertõzve az elektronikus zenével, de legalább állíthatom hogy a bulik mellett nõttem fel, mert már akkor ott toporogtam a Dani mögött miközben hangosított, miközben még a nevét sem tudtam annak amit hallgatok 😛
u dont have to listen anybody else but me
Azt akarom ebbõl kihozni hogy egy újonc kis kevergetõs lemezlovas srác 17 körüli egy házibulin elkezdte nyomni neki a sódert hogy õ milyen zenéket ismer és felsorolta az összes közkedvelt dnb-t dubstep számot hogy ezek mennyire jók olyanokat mondott hogy aki ezt nem ismeri az szégyen meg 1-2 szám alap hogy ismerd hát mondanom sem kell haver szépen kiröhögte és inkább ment máshová sörözgetni...
<#smile>#smile>
emlékszem évekkel ezelõtt mennyivel felszabadultabb volt egy-egy bézi szett, aminek a végén volt egy kis lájti dubstep.
aztán jöttek azok az idõk mikor értetlenül álltak az újonc divatdrumandbass-es ikszelõsök a fenti szituban.
most meg úton útfélen dubstepet hallgató emberekbe botlok.
nem zavar hogy megtalálják a szépet ebben a stílusban.
az már annál inkább hogy a nagypofájukkal akarják leplezni azt, hogy amúgy közük sincsen ehhez a subkultúrához, majd ezzel a hozzáállással sikeren tökretéve az én jókedvemet :|
ennek örömére. meg hogy ne csak offoljak
mennék csápolni legszívesebben már most egybõl rá 😊
egy kis slideshow.
Rostási Ákos Keve 😊

All hail the double x!
All hail the double x!

All hail the double x!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
infidel
infidel
infidel
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gLaNNRLRRO4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gLaNNRLRRO4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
infidel
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]