Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MT Eden-t meg már unom <#vigyor>#vigyor>
All hail the double x!
(ezen az oldalon még nem voltak😄 nemtudom volt e amúgy)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
u dont have to listen anybody else but me
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"
All hail the double x!
Dubstep Romaniabol 😊
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
A srac (Rips UK) klippjei kozt erdemes csemegezni, volt meg 1-2 faintos darab 😊
(Mint korabban irtam en nagyon vegyes zenei izlessel rendelkezem es korszakaim is voltak 😄)
aki szereti tõccse<#ravasz1>#ravasz1>
Bassnectar - IDJ 2010 mix
béke
\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"
Pixxel is berakott egy jófélét igaz az sem volt dubstep de nekem bejött!<#smile>#smile>
(en amugy divatbol szeretem a dubstepet, mert azt hallottam, hogy meno ezt hallgatni, amugy elegge hanyingerem van tole, dehat... MUSZAJ)
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Pontosan!Nem egy arcot látok akik a világukat nem tudják be van lõve a hajuk fejüket nem forgatják mer elbaszódik a sééró fel vannak öltözve több tízezres ruhákba õk a janik hallgatják a DSt drumbasst és megkérdeznéd a gyerektõl hogy ismered e ezt meg azt csak lesne azt se tudná mirõl van szó... csajoknak bejön azt csõ õ meg hallgatja valamelyik közkedveltebb számot pendulárt meg mittom még kit!
Timber neked miért kell ennyire védeni õket?Ez így van sajnos! középsuliba járok, minden nap villamos, busz reggel,este és látom hogy mi folyik itt!Olyan embereket akik még 1 éve atom csicskák,stréberek voltak és most bepróbálták az új divatot azt most bóódogok mer a gatya lecsúszik a picsáján, és õ dubsteppet hallgat és csapkodnak a bulikon is össze vissza mer õ ezt tegnap tanulta meg atom részegek mer ugye buli... azt sem tudják milyen zene szól csak jó mer itt van a sok ember! Én akár hány havernak mutattam dubsteppet dnbt mind azt mondta hogy tudok én ilyen csörömpölést hallgatni!??Nem hiszem el hogy azér ez a zenei stílus olyan könnyen befogadható hogy másnap már azt döngeted egész nap meg mobilon a villanyoson...
De részemrõl a téma lezárva!!
VRSDM itt nem azzal van a gond, hogy te elektronikus zenet hallgatsz regota (mondhatnam, hogy en mar akkor elektronikus zenet (is) hallgattam amikor te meg a dompert tologattad es a Kalakara csapoltal a jarokaban... de nem teszem 😄) hanem azzal, hogy eloadod a vilag legnagyobb dubsteppeset es lenezel mindenkit aki nem legalabb haromcsillio eve hallgat DS-t. Mondhatnok... sznob-e vagy? Szoval megegyszer: nem a mondandoddal volt a gond hanem a stilusoddal (is)... Es ha ezt szova teszik akkor meg nem hisztis kisgyerek modra kell megsertodni hanem elgondolkodni.
link
Amúgy aki meg eljárogat bulizni az látja ezt az egész helyzetet szóval tök mindegy ki mit mond... VRSDM igazad van! Sokan csak divatból kezdték hallgatni azt amit hallgatnak szvsz!<#hehe>#hehe>
de attól független hogy nem olvasom
a jó zenét még nem irígylem tõletek 😊
/aki nem hallotta még tegye fel a kezét. fogjon vele egy ásót és ásson egy 180x50x50-es gödröt.
ugyanis esélyes ez a szám az év zenéje közönségdíjra...
de hát tudom, én is csak egy kis köcsög vagyok a aki hangot ad annak hogy régóta "ELEKTRONIKUS" zenét hallgat 😊 basszátokmegkábé