Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GhostR1der
Ooo megvan a rumbatökös app. Nyugodtan megyek érettségizni <#idiota><#idiota><#idiota>

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

asysoft
BrightLight, s akkor mindig lesz nálad zseblámpa is<#idiota>

/*WTF?!*/

tenkenorman
Counter, Level, Memo, Strobe, Garmin, Today Touch

http://www.tenke.hu

GhostR1der
Megvan a telefon!
Handy Shell, X-plore, Mobiola... ezeken kívül milyen progikat ajánlotok még?

tenkenorman
tenkenorman
függetlenül olcsóbban megkapod egy netes webshopból mint valamelyik nagy mûszaki árúházban, vagy a tmobilnál függetlenül, de ott még kártyásan is húzós bár már rég nem néztem az árakat.

ForzaInter
nem egszerûbb ha függetlenül veszed meg? és nem pannonál vagy vodánál, tnél..

Yo, Bitch!

akyyy
lehet a telefont függetleníteni? teszem azt megveszem a vodába de pannonos karit használnék benne. 😊 nemtudom mikor kapok fizut meg mennyit, ha sokat, még ebbe a hónapba megveszem, ha nem, akkor má caksa jövö hónapba, de má nagyon várom😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bpeti72
Nézzétek csak meg hogy melyiknek mennyit bír az aksija, 5530 sokkal gyengébb ami sztm nem elhanyagolható.Itt egy kis összehasonlítás. http://www.edigital.hu/Nokia/comparison.php van még valakinek kétsége melyik a jobb?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

GhostR1der
Na, úgy néz ki holnap-holnapután, de a héten biztos megjön a telefon. Remélem holnap!

ForzaInter
amugy várható hogy a közeljövõben hogy vmelyik teló ára lejjebb megy?

Yo, Bitch!

HTS s3rg1nh00
egyébként valahol azt olvastam,hogy azt talán MÉG szarabb anyagokból rakták össze,és erõsen nem ajánlott...de belsõleg nem rossz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
igaz,akkor asszem a gps maradt ki belõle...annyira nem izgatott<#bohoc>

ForzaInter
jelenleg 5530 jobb?

amugy az nem wifis? én ugy tudom az

Yo, Bitch!

HTS s3rg1nh00
volt a 31esben bármi,amit ígértek?egy nagy lófaszt,se kinetic scroll,se új fõképernyõ,semmi...

tenkenorman
tuti hogy jön :S? az nem a 31 es volt?

HTS s3rg1nh00
ha jön firmware update még ehónapban ahogy beígérte a kedves nokia,akkor 5800,már csak a wifi miatt is...

ForzaInter
üdv

melyiket éri meg venni, nokia 5530 vagy 5800?

szívesen hallgatok pro és kontra érveket😄

Yo, Bitch!

Ok értem köszi. Amúgy azért szeretném frissíteni mert néha lefagy mikor kinyomom az ébresztõt és bekapcsolom a telefont ( a nokia feliratnál nem megy tovább ) és még akkor szokott lefagyni néha mikor telefonálok, befejezõdik a hívás, de még mindig ott a neve akivel beszéltem mintha még mindig folytatódna a beszélgetés. Hátha kijavítja ezeket a szoftverfrissítés.
HTS s3rg1nh00
*hülye vagyok
néha nekem is csinál ilyet,hogy nem tud kapcsolódni...nem minden wifi hozzáférés jó a telefonnak,de pl a régi sulimban lévõ az tökéletes...ott 2-3 perc alatt le is jön az 5-6 mega frissítés...

HTS s3rg1nh00
valszeg a pannon saját szoftvert rakott a telóra és csak õk tudják...

Ott igen. Nem tudod mért nem tudom magam frissíteni?
HTS s3rg1nh00
ha pannonnál vetted és nem független,mindenképp oda vidd.

Szeretném frissíteni a szoftvert, de nem tudom mert azt írja h nem tud kapcsolódni az internethez... Nálatok is volt hasonló probléma vagy csak nálam? Jobban járok ha Nokiához vagy esetleg pannonhoz viszem be a telefont frissíteni?
Köszi, mindketten sokat segítettetek! Bevallom, nekem a formatfactory nevû program a szimpatikusabb, azonban a megfelelõ konvertálást még nem sikerült elvégeznem. Több formátummal és felbontással próbálkoztam, úgy gondolom most már segítséget kérek az ügyfélszolgálattól. "Nem lehet lejátszani a médiaklipet" a hibaüzenetem.
HTS s3rg1nh00
hát ez bizony szervizes esetnek néz ki...

RS
Nem tudjátok miért nem mûködik már egy ideje a giroszkóp? Csak akkor mûködik ha videót nyitok meg vagy SMS-t írok (teljes méretû qwerty billentyûzettel), azaz magától nem fordul el ha én elfordítom a telefont.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CoD23
Használd a WinAvi nevû progit, ingyenes, egyszerû, jó, én vagy 2-300 filmet konvertáltam psp-re vele sose volt gond vele, de még próbálhatsz egy formátumot, 3gp2 nemtom kezeli e a teló, de a régebbi XM telók kezelték, az megtartja a méretarányt meg a hangot is , maga a formátum, nemtom milyen progival lehet átkonvertálni!!
Remélem segítettem!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Törölt felhasználó
használj format factoryt, nekem bevált...
Hello, videokonvertálásban szeretnék segítséget kérni. A Magic Video Converter nevû programmal probálok mobilkompatibilissé tenni filmeket, de nem sikerül. Legjobb tudomásom szerint MP4 formátumú kell legyen a választott kiterjesztés. Többnyire AVI kiterjesztésû anyagból dolgoznék. A fenti menüben a TO 3GP-t választom ki, leírásban ezt ajánlja mobiltelefonhoz, azonban egy 5 mb-os file-t konvertál így a program, amivel semmit sem tudok kezdeni. A filmeket amiket letöltöttem mobiltelefonra, mp4 formátumban töltöttem le, ilyen kiterjesztést viszont a kovertáló programmal ezidáig nem sikerült találnom a menüben. Ezúton egy egyértelmû útmutatást szeretnék kérni. Köszi
Köszönöm!
Igen! Opciók-->Alternatív frekvenciák-->Autom.keres.kikap.

megoldva.
ChuckyHUN
Szépen visszaolvasgattam a topikot, de azért bekérdezek, elõreláthatólag 2 héten belül az N95-öt felváltja egy 5800, kábé fél éves, családban volt... Milyen programok amiket érdemes használni? (pl Xplore, Handy Shell)
Milyen tanácsokat adtok a telefonhoz?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Srácok, azt tapasztalom, ha rádiót hallgatok, meghatározhatatlan idõnként 3-4 másodpercre elnémul a telefon /rádióadás/, majd újra megszólal. Minek köszönhetõ ez? Az RDS keresi az erõsebb adót? Ki lehet kapcsolnni az RDS-t?
Hogy lehet a TV kábelt és a telót belõni? Úgy értem, hogy összedugtam és csak a a hangot hallom, képet nem, a teló pedig füllhallgatóként ismeri fel. Most akkor mi a helyzet?
Típus: Nokia CA-75U TV-Out Video AV Cable
tenkenorman
nekem némán is ébresz hangosan..

asysoft
Természetesen nem, általában a 3. ébresztés már normálisan szólt is, persze akkor az elmulasztott ébresztéseket is a képembe tolja szépen sorban (van, hogy 4x nyomhatom le<#idiota>)

/*WTF?!*/

HTS s3rg1nh00
nem néma módban akarod véletlenül ébresztetni?velem is megesett h.csak biológiai órából keltem fel(1 perc késéssel összesen),aztán rájöttem h.ha úgy akarsz keltést,h.ha hívnak ne csörögjön,akkor a személyhívóban viszont csörög hangosan...

Köszönöm a válaszokat, jövõ héttõl szerintem én is 5800 tulaj leszek😊
asysoft
Nekem zenei képességeivel nincs gondom (bár szerintem egy kicsit halk a maximális hangereje (ismerõseim közül én hallgatom a leghalkabban a zenét), s túl nagyok az ugrások hangerõszabályzásnál, ha HW-es gombokkal teszed). Legfõbb problémám az ébresztõóra rossz mûködése (van, hogy több idõpontot ignorál, érdemes a 'szundi' idõt 1 percre levenni), de ez nem mindenkinél jelentkezik, viszont nálam az elsõ 30-as szoftver óta ilyen. Telefonnal úgy általában elégedett vagyok, bár néhol nagyon látszik, hogy ez egy "nyomógombos" telefon OS-e touch-esítve (pl ébresztõóra beállító képernyõje, gépelhetsz mindent a virtuális billentyûzeten).

/*WTF?!*/

Akkor egyértelmûen érdemes megvenni, ha jó zenei képességeket és wifit akarok egy telefonban, vagy inkább mást ajánlotok ennyi pénzért? (Bár tudom, hogy ez egy 5800 topik😄)
tenkenorman
engem semmi nem bosszant. Azért nem botrányosan lassú. inkább azt mondanám hogy nem olyan gyors. az n97 ben most már van kinetic scroll, és mivel a telefon procija ugyan az ugyan annyi rammal ezért bízok benne hogy a közelgõ frissítésben lessz kinetic scroll és sok más újdonság is.

Helló, az 5800 tulajoktól kérdezném, és ha lehet objektívan, miért érdemes megvenni a telefont, és mi bosszant a legjobban benne. Vagy egyszerûbben, ajánljátok-e a megvásárlását? Elõre is köszi
nekem v.mi olyan progi kéne amivel + tudom nézni mennyit bír még az aksi ??

grizzly21
nekem mindketto kell

HunlandOttó
na akkor még várjak végul is én olyan jövö év február-márciusában szeretnék cserélni.. nekem is mondtákmár tobben is hogy jobban megéri egy 5800-át mert adigra ott lesz árban mint az 5230-as és akkor lesz wifi is!amugy baromi nagy hülyeség hogy egy zene teloba GPS!!
Nokia:ez nagyon szényen!! inkább egy E-N szériában ott van ennek a helye.Fiataloknak a wifi kell!!!

Gémes Trans,Hunland Trade 4 ever! Intel DualCoreE5200 2.5ghz,Geforce 9500GT 512mb 2GB ddr2 Kingmax

tenkenorman
ha egy árban lesznek akkor evi hogy 5800 ha megvárod amíg lemegy az ára, akkor meg már kapsz jobbat annyiért mint most az 5800 nemtom vágod e amit mondok😊 én ha várnék, már semmiképsem ezt venném.de hát ez akkor volt...

HTS s3rg1nh00
az a baj,hogy valszeg egy árban lesznek,mikor az 5230 megjelenik...tény,h.a fõmenü jobb,remélem azt az 5800 is megkapja,mert különben nagy verést rendezek nokiáéknál
egyébként kb az egyetlen különbség amit még látok,az a Wifi hiánya...illetve talán megjelenés után 2-3 hónappal már olcsóbb lesz az 5230,mint az 5800...

HunlandOttó
Sziasztok Telefon vásárlás elõtt állok és nem tudok dönteni a nokia 5800 vagy a hamarosan megjelenõ 5230-as. Melyiket éri meg?

Gémes Trans,Hunland Trade 4 ever! Intel DualCoreE5200 2.5ghz,Geforce 9500GT 512mb 2GB ddr2 Kingmax