3952
-
devilk #1830 Magyarul, akinek mondjuk "csak" 1 féléve van meg a telója, az kussoljon? -
#1829 Rövid leszek, mert minden héten jön egy ilyen kérdés. Én nekem január 20-án lesz egy éve, hogy megvettem. Semmi bajom nincs vele, teljesen jól megy minden, strapa bíró! Nincs semmilyen gondom vele. Az érintő képernyő jó, bár talán egy fokkal lehetne jobb (szóval nem egy Iphone!) De én csak ajánlani tudom! -
kukacmuki #1828 Üdv Mindenkinek!
Tudom tudom hogy hallottátok már de még is csak megkérdezem, mert én is telefonvásárlás elött állok, hogy milyen a NOKIA 5800 telefon. Ha kérhetem csak az írjon akinek van, és lehetőleg akinek hosszú ideje van.
Hogy reagál? Mennyire stapabíró. Milyen az érintőképernyője, tehát minden olyan ami egy hosszútávú használatban megmutatkozik. Bírja e vagy nem?!
Aki tud kérem válaszoljon! Köszönöm szépen! -
#1827 Nekem a szoftverfrssítő azt írja nincs őj frissítés pedig a 3-as van fent:S Mit csináljak? -
#1826 Én ilyet rendelek hétfőn, nagyon jó minőségű fólia. -
#1825 -
#1824 mert nem tudod a leírások alapján sem frissíteni a fw-t, n00b -
#1823 én még azt használom, ami rajta volt, mikor megvettem -
Adamikus #1822 Csak hogy egy kicsit eltérjünk a tárgytól. Ti (ha vettetek) hol vettétek a védőfóliát ? Erről mit gondoltok ? http://akcioswebaruhaz.hu/termek/nokia_5800_xpressmusic_kijelzo_vedo_folia_-_2_db-os.html -
SaGa #1821 1: működik, kicsit gyorsabb és a tapizásra érzékenyebb. Megváltozott a főképernyő kinézete. A névjegysávban a képek túl nagyok (szerintem), de lehet őket jobbra-balra görgetni, plusz alulra bekerült négy általad beállítható program ikonja. Az alkalmazás sávon ugyanezek fölülre kerültek, de alattuk ott a naptár következő bejegyzése, meg még pár dolog, kikapcsolhatóan. A lezárt "képernyővel" a hívás fogadás iPhonosodott kisé. Nem tapizni, hanem csúszdázni kell. Jópofa, de nem annyira tetszik, plusz valószínű jobban kopik a tapi, így a fóliázás kötelező lesz. A telefonkönyvben lehet ékezetes betűkre és kettős mássalhangzókra is keresni. Van "kinetikus scroll", de nem mindenütt. Egyelőre nem hackelhető. Ha a frissítés előtt teszed föl a hacket és nem reseteled a telefont a frissítés után, akkor megmarad, de minden egyéb esetben annyi neki...
2: ha kivárod, míg a T-mobile-os telefonokra is meglesz az új FW és azt teszed föl, akkor marad a a garancia, de lehet, hogy fél évet is várhatsz. Ha találsz olyan Nokia szervizt, amelyik felrakja a T-s telefonra a normál FW-t, akkor is. Ha te rakod fel "product code" átírással, akkor a garancia ugrott. A kód visszaírása nem segít, mert a Nokia központi szervere rögzíti az átíás tényét az első update során... -
#1820 1. elegge faszanyos, kinetik scrollt ad, jo kis home screent, sok mast, gyorsabb is, stabilabb is.
2. garancia biztosan nem veszik el, viszont jo esellyel nem fogsz tudni meg 40-esre frissiteni ha tmobile-nal vetted, csak akkor tudnal ha fuggetlenul vetted volna. szolgaltatos telokhoz kulon jelennek meg az fw-k, ha a szolgaltato jovahagyja, joesetben par honap mulva ott is elerheto lesz, rosszabb esetben nem lesz. -
#1819 Szevasztok !
1. kérdésem: Mi a tapasztalat az új frimware-rel?
2. kérdésem: Még nem volt a teló vásárlás óta frissítve, most szeretném, ha gépről akarom milyen progival tudom megcsinálni, a frissítéssel nemlesz ugye garancia vesztés ( t-mobile -os vagyok)?
Most hirtelen kb. ennyi, előre is kössz! -
#1818 Én tegnap frissítettem v40.0.005-re, és minden rendben van, kivéve hogy az én telefonomnak nem jó a giroszkópja sajnos. -
#1817 A helyi Nokia szervízbe sem tudtak vele mit kezdeni, most felküldtél Pestre, kb 1,5 hét!! faxa... -
SaGa #1816 Hard Reset (zöld, piros, kamera, bekapcsoló gombok egyidejű nyomása a PIN kód bekéréséig) volt már?
Természetesen kikapcsolt telefonnal kell, így javasolnám: akku ki, memóriakártya ki, akku vissza, gombok benyomása... -
#1815 Szerencséd van... Nekem nem volt! Azóta a telefonom, semmit nem csinál, mindjárt viszem be a szervízbe! -
#1814 nekem meg fogta magát ma a szofgtverfrissítő, úgy 50 megánál, és kilpett,,,,, hála égnek a telefon megúszta semmi baja -
#1813 hard reset? -
#1812 Szétvet az ideg, komolyan mondom... A telefonom teljesen fekete, nem csinál semmit se! Frankóóó!! Remélem, hogy tudnak vele valamit kezdeni, mert semmire nem reagál!! -
#1811 Azt hiszem, hoyg vihetem a telcsimet a szervízbe... Frissíteni akartam, de megszakadt valamiért az a tetves kapcsolat, úgy csináltam, ahogy írták, de nem fejezi be a frissítést, szóval... :S Tipp esetleg? :) -
devilk #1810 Tudja valaki hogy kell Sygic 7.71-be új térképet berakni? Pl. Németország. -
#1809 én is nézegettem témákat,de jót nem találtam a telón:)
köszi a segítséget! -
SaGa #1808 Csak egy másik téma telepítésével. Az 5230-ahoz való reflections-ban átlátszó a gombok háttere/kerete...
Elérhető itt. -
#1807 egy kérdés a már v40-t használóknak:az új főképernyőn a kontaktok kaptak ugye egy hátteret,viszont nekem a fekete háttérkép előtt ez elég gányul mutat,megtaláltátok már hol lehet ezt kikapcsolni?nekem nem jött össze:( -
1ceman #1806 na földobtam az új SW-t egész jópofa
Az új SW tartalma:
1.kinetic scrolling (görgetőrutin)
2.Nokia 5530-ról ismert készenléti kijelző
3.vízszintes pozícióba fordítva automatikusan aktiválja a QWERTY billentyűzetet,
4.néhány beépített alkalmazás ikonját lecserélték,
5.frissített Real Player,
6.javítottak az érintés érzékenységén,
7.javítottak a szoftver stabilitásán. -
#1805 1.-
teljesen átlagos a képváltási sebesség. a zoomolás nem a legjobb de van rá sok alternatív progi
2.-re már válaszoltak. minden hang ami a telefonból jön nagyon jó. -
1ceman #1804 oks köszi megnézem:) -
SaGa #1803 1: passz, a photo browser-t használom, nem érzem, hogy gondja lenne.
2: nem azon a hangszórón jön a hang, amikor zenét hallgatsz az csak a telefonáláshoz van. Zenéhez, rádióhoz 2 db hangszórót találsz, a hátlap alatt. Szemből nézve a telefont, a bal oldalán van két fémhálóval borított rész. Azok mögött vannak a hangszórók, jól szólnak, de van a telefonhoz füles is... -
wattohun #1802 Hali!
2 kérdésem lenne az 5800-val kapcsolatban. Olvastam egy tesztben, hogy a képek megjelenítése, és a képek közötti váltás igencsak lassú, zoomolásra is várni kell.
1. Ez a "hiba" újabb firmware-ekkel is fennáll? Azért lenne fontos, mert a mostani telóm is elég lassan kezeli a memóriakártyás képeket, és elég bosszantó.
2. A képeket nézegetve láttam, hogy az előlapon felül középen van a hangszóró, egy minimális kis rés. Nos, ebből nem tudom elképzelni, hogy olyan tökéletes tiszta, tökéletes hang jöjjön belőle, mint Nokiából még soha. Mobilaréna tesztben olvastam, ahol azért nem rossz tesztek vannak fent! Kérlek cáfoljatok meg ha nem így van! :)
Köszönöm!
Köszönöm. -
SaGa #1801 Ott még nincs. A PC Suite-tal (pontosabban a Nokia Software Updater-rel) elérhető verzió van kint egyelőre. A FOTA-s mindig kicsit később szokott kikerülni. Kissebb is mint az NSU-s verzió... -
1ceman #1800 Nekem a telón keresztüli frissítés ellenőrzéskor azt írja nincs elérhető frissítés :(((( -
#1799 Köszi, hogy szóltál... ;) Este akkor én is nyomok egy update-t! :) -
#1798 kijött a v40 most telepítem. -
#1797 őő akk lehet rosszul mondtam. annó a sonyericsonom nem ismert valami jarhoz hasonlót. átírtam jar-ra (egy fórumon mondták) és működött. -
SaGa #1796 Mire és minek?
A jad egy "telepítést vezérlő" fájl a jar mellett, amit bizonyos java implementációk tudnak használni. A Nokia 5800XM-é nem.
A program mindig a jar kiterjesztésű fájl. -
#1795 dehogynem cask át kell nevezni -
SaGa #1794 Csak a jar fájlokat kell telepíteni, a jad-okat nem eszi a tubi.
Felrakod a pc-suite-ot a gépedre, összedugod usb-n vagy bluetooth-on, majd kettőt ráböksz a jar fájlra és telepíti. Vagy felmásolod a telefonra valahova és ott "indítod el" a fájlkezelővel... -
szokesandor #1793 hello nekem az lenne a problémám hogy nem tudok java-s programot ill. játékot telepíteni az 5800ra. ez mitől lehet és hogyan lehetséges megoldani a problémát?? előre is köszi -
#1792 mégegyszer kérdezem.
van wifis pc remote (sz.gép irányító) progi ami wifit használ?
vnc szerveren kívül mert az elég lassú -
SaGa #1791 Nekem mindegy, hogy elviszed-e szervizbe vagy sem. Akik erről beszámoltak, mind így kezdték. Szerintem is szoftverhibának tűnik inkább, mint fizikai bajnak, de akinek ilyen volt, mind azt állítja, a cserével megszűnt a probléma. Nekem is van hasonló jelenségem, de mindig újra is indul a telefon magától, amikor megjelennek a csíkok, azaz a csíkozódás nálam a (valószínűleg memóriaelfogyás miatti) újraindulás kísérőjelensége...
Szerintem nem lassabb a 31-es szofttal, mint a korábbiakkal, de ez teljesen szubjektív dolog. Nem tudhatom, hogy mit tettél fel a frissítés óta, esetleg mit vettél le előtte, stb...