3952
-
wolfi57 #1910 Az enyém t-mobilos gyári , megpróbálom újra telepíteni progit, de ha jól láttam előtte ajánlja a 31 es sw-t. Nekem a 21-es van fenn.De ha valakinek 21-es sw-vel is megy az ingyenes, adatforgalmi díj nélkül, írjon. -
#1909 Wow Saga. :))
Te aztán nagyon érted ezt a telefont. :))
Szeritentek most még érdemes ilyet venni, vagy már egy és fél év után kezd kifutni? -
SaGa #1908 Mielőtt felraktad az ingyenes verziót, volt fent tört változat? Távolíts el minden Nokia Maps, OVI Maps programot (az ikonok megmaradhatnak, de ne böködd őket), töröld le a memóriakártyáról a Cities mappát és a qf.* file-t. Simán a telefon fájlkezelőjével megteheted.
Telepítsd az új, 3.03-as, ingyenes OVI Maps-ot, indítsd el, majd lépj ki belőle. Csatlakoztasd a telefont egy PC-hez, amin az OVI Suite fent van és annak a térkép kezelőjével töltsd le a térképeket meg a magyar hangot. Ez után már nem szabad, hogy kérjen bármit is... -
wolfi57 #1907 Sziasztok!
Az adatforgalmidíj nélküli navigációval való kapcsolatos kérdésem lenne. Annak rendje módja szerint frissítettem az ingyenes nokia maps-ot, csak a beépített GPS maradt bekapcsolva, a szervert letiltottam. Miután megtalálta a műholdakat a beírt útvonalra elindítom a navigációt működik 10sec ideig, utána kiírja, hogy az üzletbe való belépéshez internet kapcsolat szükséges. Ha nem engedélyezem kilép a navigációból.
Mi a teendőm? -
#1906 Mind1 hova rakod, mert a tela bárhol megtalálja. De én is a Sounds Digitalba szoktam rakni (N80-on) -
#1905 sounds digitalba szoktam -
#1904 soundsba kell másolni vagy mehet a music mappába is?:D
-
#1903 valszeg speciális karakterek vannak megadva. csináld azt hogy szépen elrendezgeted számítógépen mappákba előadó és album szerint. aztán bemész egy albumba, kijelölöd az összeset. megnyitod media playerrel, ott is kijelölöd az egészed. és előadónak meg albumnak beírod amit kell. és akkor azonos lesz. nem fog kétszer szerepelni ugyan az az album csak kis és nagybetűkkel eltérően satöbbi. -
#1902 hali nah router problémám megoldódott most azzal fordulnék hozzátok hogy rakok zenéket a kártyára sounds\digital mappába zenelejátszó összes zeneszámba berakja őket decsak egy párnak irja ki a címét többit kis négyzetek vannak:S erre vmi megoldás? -
#1901 Ha már routerekről van szó, nekem csatlakozik, csak amikor tölti be a weboldalt hibaüzenet "az átjáró nem válaszol" ezzel mit kezdjek? -
#1900 Nekem is ugyan ez van csak nekem vodafone:P:@ -
SaGa #1899 Valószínűleg nem ad IP címet a router. Állítsd be, hogy menjen benne a DHCP szerver. Vagy állítsd be kézzel a telefon IP címét, default routerét és DNS szervereit... -
#1898 elsőre senkinek sem megy, ha csak nem te voltál az egyik fejlesztője...az ember azt hiszi hogy addig lehet menni egy beállításban, aztán még további beállításokat talál :D
én meg várom hogy nekem is meglegyen az új firmware nokiához, egyenlőre tonlines vagyok ez miatt később kapok meg ugyebár... -_- -
#1897 beállítások-személyes-üzemmódok és ott testreszabás.elsőre nekem sem ment... -
#1896 hátén hülyevok ehhez a telóhoz:D nemtalálom a csengőhangbeállításokat se se sms hang se ébresztőjelzése:S
-
#1895 :) -
#1894 és tényleg :DDD az ember mindig tanul valami újat :DDD -
#1893 az órádra bökj rá csak simán -
#1892 alkalmazások-óra-új jelzés.
Én azt ajánlom, hogy mindent nézz meg a mobilban, amit csak lehet, hogy tudd, mi hol van. -
#1891 bocsi a hülye kérdésért lehet mostanság sokat fogok irogatni rem nemgáz:D holvan az ébresztő?:D -
#1890 routered védelme jó :DD -
#1889 hát ezz mikor keresem megtalálja deha rámek hogycsatlakozzon kiírja hogy kapcsoldás ezen keresztül keresi majd nemsikerült csatlakozni nemtalálható wlan hálózat:S -
#1888 wlant beállitásokba belövöd, hogy keresse a kapcsolatokat, elvileg bármelyiket megtalálja, és ugye csak úgy tudsz csatlakozni ha rá klikkelsz a kapcsolatra, na meg ha jelszóval van védve, akkor meg logikus hogy azt is be kell ütni, és menni fog...én az itthoni netemet befogom vele, van hogy mobilról netezem, de pl városba kimentem talált vagy 5 kapcsolatot de egyiket sem tudom használni mert jelszavazva van :DD -
#1887 gpshez nem kell,de beállításokban is ki lehet kapcsolni. -
#1886 Én gond nélkül tudok csatlakozni. :) -
#1885 Hali most vettem egy nokia 5800ást nagyon bejön a teló viszont itthon nemtudok felmenni wlanra azt irja nemtud csatlakozni:S
tp-link TL-WR642G tipusu wireless routerem van:) tudnátok segíteni?
előre is köszi:)
ill a gps-hez nethozzáférés kell miközbe használod ugye? -
Steve1988 #1884 KÖszi a segítségeket, megtaláltam és nemsokára ki is próbálom egy-két progival a szignózást!! -
SaGa #1883 A szignóhoz szükséges fájlok beszerzésének pontos menete a nokiaprogramok.hu megfelelő fórumában, képekkel illusztrálva elérhető.
A dolog lényege, hogy a kínai oldalra a telefonod IMEI számát és egy kamu telefonszámot (jegyezd meg, mert azzal mehetsz vissza a fájlokért) kell beírni. Talán 13-mal kell kezdődnie, de a leírásban benne van.
Regisztráció után 1-2 nappal ott lesz a kát letölthető fájl. Az egyik a certificate, amivel "aláírod" a sys-fájlt, a másik a hozzá tartozó key, azaz kulcs
A szignózás legegyszerűbben a SIScontents nevű programmal végezhető el. Ez egy sokoldalú program, ki tudod vele bontani a sis-sisx fájlokat, megnézendő, mit hogyan tesz majd föl a telefon, stb.
A szignózásra azért van szükség, mert a symbian rendszer, saját maga védelmében, csak "aláírt" fájlokat telepít, ráadásul azu aláírásban az is benne van, milyen mélyen turkálhat a program a rendszerben. Amikor megveszel egy programot, akkor a fejlesztő aláírását megkapod a telefonodhoz a programra, de ha tört, vagy bizonytalan forrású programot akarsz feltenni, magadnak kell aláírni valamiképp.
A kínaiak, akik legenerálják a fájlokat, egy fejlesztő cég, így az ő szignójukban az szerepel, hogy bármihez hozzáférhet a telefonban a program, merthogy tesztelési céllal teszed föl...
Fontos, ha egyszer szignóztad, az onnan kezdve ehhez a telefonhoz lesz csak jó. Ha másoknak is továbbadnád, akkor törölni kell róla a szignót (a SISContents ezt is tudja), és neki a saját IMEI számához kell szereznie ilyen fájlokat és szignózni velük a programot. -
#1882 Hát én a régit használom (parancssoros) ami már elavult meg macerás de nekem jó az is.
Annyiból áll az egész hogy regisztrálsz egy oldalon ahol megadod az imei kódodat és abból csinálnak két fájlt a mi a signozáshoz kell. (Valamelyik oldal biztos írja a címét) Ezt a két fájlt fogod beleintegrálni a telepítőbe. Tulajdonképpen digitálisan alá kell írni a fájlt a telefonod kódjával.
Innentől van több megoldás. Az egyik, hogy letöltöd a FreeSigner programot a telefonodra és feltöltöd a mappájába a két fájlt (*.cer és *.key).
Utána a programon belül Settings menün belül beállítod hogy hol találja meg a key és cer fájlt (kétszer is be kell állítani [Self Sing Cert/Key és Sign Cert/Key]). Ha ezzel megvagy megnyomod az Add Task-ot és kikeresed a signózni kívánt programot. Ha megvan Options > Add > Sign Sis > Options > Go!
Vársz amég a program elvégzi feladatát majd örülsz. -
Steve1988 #1881 a szignózás menetét tudja valaki? néztem már jó pár oldalon, de nem igazán ment a dolog :)
Pls help
Előre is köszi
Steve
u.i.: bocs h így egymás után 3 hsz.-t írtam -
Steve1988 #1880 OVI térkép -
Steve1988 #1879 nekem sem működött először és nem is volt megfelelő az ovi programom, ezt töltsd le, így már tökéletes volt minden: http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/default/ -
berlin #1878 Srácok!
Ezt az ingyenes navigációt, jó szájbarágósan elmagyarázná valaki?
Letöltöttem, feltelepítettem minden alkalmazást pc-re és mobilra.
De ez a teló valami 10 napos licencet ír ki nekem, ha használni akarom.
Nem értem.
Meg aztán olyan lassan áll fel a GPS, hogy csak na.
Köszi:
B. -
dirtlaci #1877 tehát jobban járok ha nem turkálok sehol és inkább csak szignozok? -
SaGa #1876 Minek benne turkálni?
De végülis te tudod.
Ha már felraktad a hakcet, indítsd el a rompatchert és kapcsold ki az összes patchet, állítsd be, hogy ne induljanak automatikusan.
Amikor kell valamelyik, akkor indítsd el kézzel, majd állítsd le. Akkor nem kavarna bele semmibe. -
dirtlaci #1875 és akkor hogy fogok "turkálni" a telo "agyában"? meg egyéb dolgok ami a hackelés során "felszabadul"? -
dirtlaci #1874 magyarul akk azt mondjátok hard reset vagy töröljem a hacket és az össze "tört" fájlt signozzam ? -
#1873 nagyon szépen szól a telefon, ajánlani tudom! -
#1872 Csá! Gondolkodom egy új telán... Szerintetek megéri e még ilyet venni vagy már kifutóban van? Zenét mennyire tisztán adja vissza? (N80-nál bizonyos hangerő felett kicsit torz volt a hang 320kb/s zenéknél is és nem olcsó fülesem van)
Főként (telefonálás mellett persze:) zenehallgatásra meg néha netezésre kéne.
Thx! -
SaGa #1871 Mely hack-ek aktívak? Ha jót akarsz magadnak, csak az Access4all-t hagyod aktívan, a többit kikapcsolod.
Ha mindenképp a szignózást akarod elkerülni (ami marhaság, ebben egyetértek az előttem szólóval), akkor a többit csak arra az időre kapcsold be, míg telepítesz valamit.
Gyanítom, hogy az SWIcert vagy mi a neve, és/vagy a c2z okozza a gondodat...