Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kártyafüggetlen? piros/kék/fekete?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nekem viszont úgy néz ki mégsem 5800 lesz, hanem HTC touch HD, de szombaton kiderül..
Ha nem lesz akkor 5800 lesz
Szombaton este buli lesz,
ha esõ nem lesz.
Ha lesz, nem lesz.
😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
letöltöd a sys file-t és ovisuiton/pcsuite-on keresztül PC-rõl elindítod, megcsinál magától mindent. A telón kiválaszthatóvá válik a téma, a témák közt. 😊
VAGY:
Fájlkezelõben felrakod a mobilra a sys file-t és mobilon indítod el.
Eredmény ua.
Régebben minden Nokián így ment, ha ezen nem akkor elnézést érte.
(nem hinném hogy 9-esnél máshogy lenne)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tudna valaki segíteni? A múlt héten sikerült egy Nokia 5800-ra szert tennem a T-mobil segítségével.
A kérdésem az lenne, hogy a T-s menüt le lehet-e venni a készülékrõl, vagy esetleg valami ügyesebb formációra cserélni?
Elõre is köszi!
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
http://www.tenke.hu
Hogy kell? -És mit érdemes elõtte tenni?
Segitségeteket kérném.
Ma megvettem az 5800 telcsit. A boltos esküdöt rá hogy ez a navigátor. Ugye anyi a különbség köztük hogy ezen 2 éves liszenszel kéne müködjön a navigáció. Holtudom regisztrálni és hogyan mert nekem is azt irja hogy még 10 alakomal tudom használni meg ilyenek. A másik kérdés a dobozára xpess music van irva , akkor lehet ez mégse a navigátor ? Elöre is köszike
Régen volt már Nokia-m és nem is vagyok nagy PC és telefon guru, de végig olvasva a topikot és más ezzel foglalkozó oldalakat, ezalatt a néhány nap alatt mióta megvan jópár kérdésre nem találtam választ, ami lehet csak az én hozzá nemértésem miatt van.
Azt szeretném kérdezni azoktól a "rutinos" készülék tulajdonosoktól, hogy a névjegyzékben szereplõk bejövõ hívásánál csak a hívószámot jelzi ki, ugyan úgy mintha egy " idegen " hívás jönne be hívószám kijelzéssel.
Ez ellen lehet-e valamit csinálni, vagy van-e olyan beállítás ami esetleg elkerülte a figyelmemet ( a kezelési útmutatóban nem találtam rá választ ). Sajnos kicsit megbonyolították a készülék menûjét ( sokmindent eldugtak ) a régebbi Nokiákhoz képest így nehezen tudom testre szabni a készüléket, ami egyébként jónak tûnik.
A válaszokat elõre is köszönöm, lehet lesznek még kérdéseim, bár igyekszem inkább olvasni, de az nem mindig ad kielégítõ választ a felmerülõ kérdéseimre.
Két különbözõ cég, márka, világ, elvárás...stb.
a méret nekem megfelel,pedig elég nagy kezem van
az anyaghasználat meg tényleg nem a legjobb,de eddig bírja,és takarítani is fél perc
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egy bajom van vele:
(azaz kettõ)
1. élõben elég kicsi a mérete. (nagyobbra számítottam) (ez az érintõképernyõ nem olyan odabaszós így)
2. anyaghasználata gyér (készülékház nem a legjobb mûanyagokból van és furcsán rétegesen van egyberakva, valahogy nincs egyben, nem masszív mint egy Omnia pl..)
SIScontents nevû programmal pl...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
másik fele, mért van az mikor wifin netezek, tehán routerõl fogom jelet normálisak a karakterek, mikor t mobil által csatlakozok, vettem 3 gigát ugye levontak 4000 ft-t az 5000-s feltöltõ kártyáról, akkor mikor írok normálisak a betûk, mikor elküldöm az ékezetes magánhangzók helyett ez van "é" :S:S úgy vettem észre, h beakartam lépni valahova és nem tudtam, aztán írtam hosszá szólást a fórumon a mobilról, és láttam az egész teli van é-el, hogy lehet megszüntetni? de érdekes hogy wifin nincs ilyen..
Mobilnet elõfizetés akkor kell, ha bekapcsolva hagyod a Kiegészített GPS (aka A-GPS) módot a helymeghatározási módszereknél.
Ezzel felkapcsolódik a netre és a megadott szerverrõl letölti a mûholdak aktuális pozícióját, így pár másodperc alatt meg tudja határozni a sajátját. Ez itthon talán 10 Ft alkalmanként, külföldön azért már durva összegek tudnak kijönni folyamatos használatkor. Az a baj, hogy a NOKIA nem tette bele a rutinba, hogy wifi-n is tudjon lekérdezni, gondolom nem véletlenül.
A Hálózatalapú GPS a GSM cellainfó alapján ad egy jó közelítõ meghatározást. Nekem itt kint, ahol elég ritkásak a tornyok, kb 200 m-es pontossággal megmutatja, hol vagyok, pl a googlemaps-on, csak ennek alapján. Sûrûbben lakott heylen, ahol sok a torony, pontosabb. Ehhez nem járul adatforgalom, mert csak bejelentkezik a telefon a GSM hálózatba, amit amúgy is meg kell tennie idõnként...
viszont asszem a garmin mûködik rajta,de 5800.blog.hu-n biztos le van írva részletesebben is😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D