3952
  • SaGa
    A legjobb az Invisible Shield. 3600 Ft körüli összeg (USD:HUF arány függő) szállítási díjjal együtt. Hátránya, hogy Interneten át kell fizetni, így csak akkor tudod megrendelni, ha van ilyen lehetőséged.
    Itthon is van forgalmazója, náluk 5490Ft + szállítás (1500Ft, ha utánvéttel rendeled, 0Ft, ha előre utalod az árát) ellenében kaphatod meg.
    Tökéletes, öngyógyuló (ha sikerül megkarcolni - nem könnyű -, az eltűnik róla egy idő után), élethossz garanciával.
  • Cápafogxy
    Hol tudok képernyővédő fóliát venni ehhez a telóhoz?
  • laci 700
    vagy vársz és reménykedsz hogy a szolgáltatód kiadja mihamarabb a frissítést.
    Google, de talán már itt is beszéltek róla.
  • dirtlaci
    sehogy máshogy nem lehet? :S és azt h kell XD ?
  • laci 700
    Átírod a telád product kódját, de akkor rögtön ugrott a garancia is!
  • dirtlaci
    hello valaki leirná hogy hogyan tudok hozzá jutni a v40 es frisités herz mert nekemse updateli csak v31 ig köszi :)
  • sulooman
    a veszély már elhárult. minden megy szépen, mint az álom, azonban feltelepítettem a power mp3-mat majd tettem fel hozzá valamilyen idióta skint ami úgy szétbarmolta a lejátszót, hogy semmi nem jelenik meg csak egy nagy sötét kép (a zene közben megy) és semmit nem tudok vele csinálni.

újratelepítéskor sajna ugyan ezeket a tüneteket produkálja.

járt már így valaki?
  • sulooman
    Sziasztok!
    Feltettem a helloox2-t hackelte a telót majd újraidítottam. Hozzáadtam a rompatcher+ hoz a isntallserver_fp2-t meg az open4all_rp+ -t és sajnos így sem akarja feltelepíteni a szignózatlan cuccokat. (valami telepítése nem támogatott)

mit rontottam el?
  • asysoft
    Nem tudom, én anno bementem a Westendbe, megmondtam, hogy kéne szoftverfrissítés, mondták, hogy egy óra múlva jöjjek vissza érte. Persze ha nem sürgős vagy fontos a frissítés, akkor várj. (Ha esetleg sokat e-mailezel a telefonról, akkor nem ajánlom az 40-es szoftvert, mert új hibaként nem tűnik el az olvasatlan levelet jelölő levélke felülről kikapcsolásig...)
  • Doomista
    Azért kérdezem, hogy gond nélkül megoldaná e ez a "*#0000#" féle módszer, ha már sehogy sem akar lejönni ez a nyamvadt fw. Mert még véletlenül sem akarom a mobilt szervizbe vinni valami hiba folytán, és majd azzal jönnek hogy 1 hét múlva menjek érte...e mobil számomra fontos a napi teendőkhöz. De valszeg akkor az lesz hogy várok még 1 hónapot, ez a legbiztosabb, úgy látom.
  • tenkenorman
    igen jól érted. NE HACKELJETEK.
  • dirtlaci
    joh nem tehetek róla h hüyle vagyok xD szval felrakhatom a v40 t de jobban járok ha nem hackelem hanem signozok ugye ? jól értem?
  • asysoft
    Nem tudom, t-online-al nekem ilyen irányú problémáim nem voltak (csak a youtube szórakozott anno, lassabban töltött be a video a sokmegás netemen, mint haver félmegásán). De ez OFF:) Nokia Updaterrel voltak olyan gondjaim, hogy XP-nél modernebb OS-en saját magát nem volt képes frissíteni (lehúzta netről a frissítést, majd közölte, hogy nincs netkapcsolat, valaki nagyon tud hibát kezelni finneknél).
  • Doomista
    Értem én ezt, de a tonline az tonline, és ha nálad felrakta a v40 szoftot, nálam meg nem, akkor az én fejem fölött egy bazi nagy kérdőjel van :D
    Asszem a v31 szoftra kb. 1 hónapot vártam, mire oviról updatelni tudtam.
  • asysoft
    Ha szolgáltatófüggő a telefon, abban az esetben csak akkor rakhatod fel a frissítést, ha azt engedélyezik.
  • asysoft
    Eszerint igen. De őszintén, ha #2039-es update leírás sem volt érthető, talán nem kéne próbálkoznod, jobb egy v30-as 5800, mint egy nem működő 40-es
  • dirtlaci
    és van hack v40 hez?
  • HTS s3rg1nh00
    nem,szerencsére a nemrég leírt v30 típushiba(ébresztőóra) sem fordult elő...mondjuk valamelyik nap néztem miért nem ébresztett,aztán rájöttem,némában hagytam
  • Doomista
    Hm a fene :\ Hát szoftvert néztem telón, nem talált új fw-t, aztán még az ovival, ott se...v31 ovival lejött. Azt hittem még mindig nem lehet a tonlinenél leszedni, de most hogy mondod...a fene...hard resetet lehet nyomok.
  • asysoft
    Egy próbát mindenképp megér a FOTA, csak meglepne, hogy leszedték volna a Nokia Updateről (ha fent lenne, és elérhető lenne a te készülékedre is, akkor ugye ment volna az Update. Nem tudom, hogy t-online-nak mi köze ehhez, de én is ennél a szolgáltatónál vagyok, tehát biztos nem ez a gond:))
  • Doomista
    de akkor most így is felrakhatnám a v40-es fwt gond nélkül, nem ?
  • RS
    Nekem volt ilyen, hard reset megoldotta hál' Istennek. :D
    Amúgy a giroszkóp még mindig be van halva, így a héten megy a szervizbe.
  • asysoft
    V40 kezdetben csak a "remek" OVI/PC Suite-on keresztül volt elérhető, gyanítom nem szedték még le onnan... Ha szolgáltatófüggő a telefonod, akkor lehet emiatt nem találja, ilyen esetben ha beviszed egy Nokia szervizpontba, kb 1 óra alatt felrakják a legfrissebbet (vagy sem, előbbi személyes tapasztalat, de olvastam már olyat is, hogy nem voltak rá hajlandóak).
  • asysoft
    Én minden szoftverfrissítés után nyomtam egy hardresetet, anélkül még hülyébb szokott lenni a telefon, mint egyébként (kedvencem az volt, mikor nem tudtam felvenni a hívást, mert nem reagált semmire). Persze ha neked nincs gondod így, akkor felesleges, ellenkező esetben egy próbát megér:)
  • asysoft
    5800 V40es szoftverben kapta meg mindazokat a featureöket, amelyek az 5230-as szoftvereiben kezdetektől benne vannak. Így van kinetikus scrolling, zenelejátszó-kontroll (sok mással egyetemben) a kezdőképernyőn, és ezentúl érdemes 5230 témákat vadászni a telefonra, mert a régi jó 5800-n szépen mutatók ezentúl ocsmányul fognak festeni (köszönhetően pl a "remek" kedvencek-listának, aminél szerintem a régi jobb volt).
  • Doomista
    ööö akkor lehet én is így frissítem a nokiám fw-jét, mert ugye a nokia ovival még nem találja a v40-est, legalábbis tonline ftw...gondolom magyarra frissíti le, vagy ki lehet választani...
  • dirtlaci
    és a fő képrenyőn lehet zenelejátszó (nem ikon ) és névjegyzék (nem ikon) stbstb ? és 40 es hez van hack? és lehet 5230 as szoftver 1általán telepíteni
  • k roy96
    a v40-es firmware tartalmazza a kinetikus görgetést.
  • dirtlaci
    de akkor cask v40 es firmware lesz nem ? attól még nem lesz 5230 as szerű kinetikus görgetés szar meg amiket leritam ugye ? vagy csak én vok hülye ?:SXD
  • HTS s3rg1nh00
    keresel egy vezeték nélküli hálózatot,amin tudsz internetre kapcsolódni...kapcsolódsz,aztán tárcsázol egy *#0000#-et,ott a menüben talán opciókban van szoftverfrissítés,meg is keresi neked,letöltöd,felrakod,örülsz:)
  • dirtlaci
    nah joh ezt letod részletesen irni nagyon hülye vagyok és akkor ezek mind meglesznek ? :O és köszi :)
  • HTS s3rg1nh00
    letöltöd a v40-es firmware-t hozzá(wifire kapcsolódás,*#0000#,szoftverfrissítés,letölt,telepít-előtte aksit maxra feltölt,különben meglepi lesz...vagy pedig nokia software updater,de az lehet a progikat is nullázza a telefonon,én ezért szoktam inkább a FOTA megoldást választani)
  • dirtlaci
    hello all az lenne kérdésem az egyik ismerősöm megtudta csinálni a 5800 át h asszem 5230 as oprendszer volt rajta tehát kinetikus görgetés, mindenhol ,főablak ban a névjegyzék zene lejátszó stbstb. én ezt hogy tudnám megcsinálni léccy segítsetek :) köszi :) meghálálom :)
  • bertino
    kösz az infót.
    ma meloba amikor csak lehetett folyamatosan próbálgattam az ébresztést és érdekes mód, ott már hibátlan volt.
    különösebben nem tudok vele mit kezdeni.

de egy rádiós ébresztőórát már vettem a biztonság kedvéért.
  • asysoft
    3x-es szoftverekben nálam is szar volt az ébresztőóra, mindben, akár tök üres telefonon is. V40-re való frissítés megoldotta (és 3x előtt sem volt gondom).
  • sulooman
    végigböngésztem a fórum nagyját, megcsináltam minden olyan javaslatot amit írtatok, de sajnos egyik sem vállt be nálam.

opda-ról lekértem a .cer és .key fájljaimat, singsissel signóztam is vidáman (kb 5-6 alkalmazást) majd rendszeresen kiírja h hiba a szignózás közben. próbáltam opda-n szignózni (mindig faild uploadot ír ki), helloox,rom patch+, Xplore, HelloCarbide meg még mittomén h mikkel és sajnos egyik sem vállt be.

ez valami nagyon extrém eset lehet, vagy én csináltam vmit rosszul, de sztem az előbbi állhat fenn.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi ilyenkor a teendő?
    Valaki találkozott hasonlóval eddig vagy ezzel egyedül vagyok?
    Esetleg valaki tud segíteni a problémámban?
  • SaGa
    Minden Symbian telefonnál van. Akkor kell, ha olyan, kereskedelmi programot akarsz feltenni, amit nem vettél meg.
    A Symbiban rendszer önvédelme. Csak olyan szoftvereket lehet telepíteni, amelyek el vannak látva egy speciális aláírással. Ez az aláírás határozza meg, hogy a program mikhez férhet hozzá a telefonban. Hálózat, felhasználói adatok, stb. Aki Symbian program írására adja a fejét, az regisztrálja magát a megfelelő helyen és megkapja a tanusítvány (certification) készítés jogát és a hozzá való algoritmust. Amikor megveszel egy kereskedelmi programot, akkor a készítője a telefonod IMEI számához generál egy tanusítványt, aláírja vele a programot és használhatod. A free programok szerzői olyan tanusítványt használnak, amely nem kötődik at IMEI számhoz.
    Ha virágbolti, aláírandó programot szeretnél használni, kénytelen vagy valami tesztelésre alkalmas tanusítványt szerezni és azzal aláírni a a programot, hogy telepíthető legyen a telefonra. A szignózás menete részletesen ki van tárgyalva a nokiaprogramok.hu fórumán.
  • bertino
    áhá!
    a tetves alarm snooze lesz a ludas.
    én meg itt rányomtam vagy 20 resetet a telora, és csodálkozok, hogy nem csörrent időben, hogyha minden egyes reset után belövi magát 15 percre.

nézzenek oda és csörög is. IDŐBEN!!!!
    teljesen ánbölívöböl.

de azért biztonság kedvéért teszek még egy próbát, ha már így szétspammeltem nektek a fél topicot a mai napon.

hm, most megint késve csörgött.
    asszem feladom.

jó éjszakát.
  • bertino
    úgy fest az időzóna el lett felejtve.
    most belőttem ujra és már sikerült elérni, hogy a 11.35-re beállított ébresztő tényleg 11.35kor csörögjön.

milyen nagy megkönnyebbülés egy sziklányi súlyú problémára.

11.36: hm, fail. most megint szar.
  • bertino
    hm.
    mégis csörgött.
    2 perccel később a beállítotthoz képest, de a vekker ekkor már 2 perccel odébb járt.

mi a túró okozza ezt... ? cöh.