3952
  • Doomista
    hát úgy, hogy gondoltam egyet, és mondom, ma is megnézem, hogy tudok e frissíteni v31ról v40re...usb összeköttetés, beléptem a programba, menübe a szoftverfrissítést kiválasztottam, és néda! talált frissebbet! biztonsági mentést kreáltam és lefrissítettem. e héten már megnéztem, akkor nem talált újabb fw-t...
  • bertino
    simán felajánlotta és ennyi ?
    mákos -.-
  • Doomista
    hogy hogy hogyan ?
  • bertino
    ööö.
    megosztanád, hogyan ? :D
  • Doomista
    Na végre! 1 hónap után végre az ovi suitevel sikerült nekem is frissítenem az fw-t 4.0-ra! végre már! végre...fukk yea.
  • akyyy
    programokat, olyanokat, amit symbianos telokra irtak, az ezen fut-e? mert most 6230i-m van ugye, amire csak java alkalmazásokat lehet tenni:D
  • Firerock
    elmondanád azt az 1-2 apróságot?:)
    nemtudja valaki hoyg a vodafone miylen szoftververziót tesz elérhetővé?
  • bertino
    pont azért baszakodik sajna
  • HTS s3rg1nh00
    tökmindegy,v40 kell rá és kész.
  • dirtlaci
    nah igen itt a baj ma probáltam és azt irta nincs elérhető frisités pedig van :S nem értem :S
  • Ottomarci
    Koszi,de v31 van rajta.megis baszakodik az ebresztes.
  • bertino
    ajánlom figyelmedbe saját tapasztalataimat.
  • bertino
    ovi suite-al csináld, ne pc suite-al.
    és minden oké lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    frissítsd wlan-on keresztül,a kábeles frissítéssel én is mindig megszoptam(sose sikerült).
  • dirtlaci
    hy all az a problémám h hálla a jó égnek megjött a v40 :D csak az a baj h frisiteném gépen és azt irja ki h dugjam vissza a telefont stbstb pedig be van dugva és kibe "húzgálj" ugy érzékeli amikor megse mozdul semmi aki tud segítsen pls thx előre is :)
  • HTS s3rg1nh00
    navigation már nem éri meg,mivel a simára is ingyenes a navi 2010-től a nokia saját ovi mapsával.igazából én ha nem tudnám milyen a telefon is megvenném megint,persze 1-2 apróság van ami nem tetszik,de végülis nekem még a 86-ot is megérte.
  • HTS s3rg1nh00
    frissítsd a szoftvert,a v30 hibája az ébresztőóra baszakodása.
  • RS
    Hát nem is tudom...
    Én sokszor nem voltam megelégedve a telefonnal, de rá kellett jönnöm hogy én várok túl sokat tőle. :D
    Lehet rá tenni Garmin-t és Sygic navigációt. Ja, és az Ovi Maps.
    A Nokia 5800 Navigation Edition ha jól tudom abban különbözik hogy van rajta egy fém keret, és örök licenszt kap a navigációra.
    Ha most állnék telefonvásárlás előtt, biztos hogy a listán lenne, de nem az első helyen.
    Viszont az is tény, hogy ennyiért nem igazán találsz jobb telefont.
    Ha lenne rá lehetőségem most egy Motorola Milestone-t vennék. :)
  • akyyy
    Lassan megint ott járok, mint a nagy esemény előtt, összegyülik annyi "felesleges" pénzecskénm, hogy tudjam magamnak venni egy újabb telót. kérdés, megéri még ilyet venni újjonan? Vagy esetleg a közeljövőben fog kijönni egy újabb nokia hasonló tulajdonságokkal? leltme pannon oldalán olyat, hogy nokia 5800 nagigation, ez miben különbözik?

vagy esetleg tudtok jelenleg kapható, jobb telefont mint ezt, akár nem nokiában?

erre lehet e tenni igo8-at, garmint, vagy nyiltforráskodú gps alkalmazásokat, vagy ha nem, tudtok e olyanról, amire lehet?:)

fontos az érintőképernyősség:D
  • Ottomarci
    Sziasztok!Egy erdekes problemam merult fel a telo hasznalata soran:az ebresztoora nem pontos.beallitom mondjuk 5.00-ra,de nem akkor ebrszt,hanem mondjuk 5.07-kor.De vegulis kiszamithatatlan,mert van amikor csak 4-5 percet csuszik el.Igy egyaltalan nem erzem biztonsagosnak az ebresztojet.Ez a funkcio a tietekben teljesen jol mukodik?Mi lehet a baj?
    Koszi.
  • SaGa
    4-5nap. Az első, amit vettem, pénteki rendelés itt olt kedden Hong-Kong-ból. Csak nem vált be.
  • SaGa
    Az előlap az a fekete keret a kijelző körül és kész. Az érintőfelület előtt nincs semmi és karcosodik jól...
  • Firerock
    találtam nagyon jó tanácsokat a nokiaprogramokon szerintem érdemes elolvasni,és emiatt lenne pár kérdésem:D :

"Bekapcsolod a telefont és el kezd telepíteni magától és a végén előjön a Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója hibaüzenet és ez minden bekapcsolásnál előjön, ilyenkor ez a teendő:

1. Szükségünk lesz a telefon meghackelésére

2. Pl az X-plore fájlkezelőre

3. Az adatátviteli módra és a Számítógépünkre.

Keressük meg az E(vagyis memóriakártya, vagy memóriaegység):private10202dce (a mappa neve változhat), a lényeg, hogy ehhez hasonló fájloknak kell benne lenni: 20000d45.sis és hasonló nevű néhány kilobájtos .sis fájlok.
    Ezek közül valamelyik okozza a problémát, mivel ezt nehéz lenne kideríteni, hogy melyik okozza a gondot, egyszerűen töröljük mindet.
    Ha ez meg van, indítsuk újra a telefont és megszűnik a gond. ;)
    8)"

ezzel találkozott már valaki?mi okozhatja?rendeltetés szerű használat mellet is előjöhet?ez a hekkelés egy kicsit megrémisztett:S
  • LoSA
    Felesleges... :) Új elő-hátlapot veszel ennyiért!!
  • tenkenorman
    tényleg ilyen olcsó az elő-hátlap csere? de az ha jóltudom nem tartalmazza a kijelzőt borító műanyaglapot. mert az az érintő felület nem?
  • Doomista
    De ezt mire kihozzák m.o.-ra :\
  • bertino
    nekem visa - debit van.
  • Firerock
    milyen kártya kell hogy tudjak innen rendelni?
  • Doomista
    Dehogy olyan...véleményt meg nincs mit mondanunk róla...egy vékony fólia a képernyőn, szinte láthatatlan, a tapadása olyan mértékű, hogy nem fog az lejönni, csak ha te akarod leszedni...anno a PSP-hez is vettem már védőfóliát ilyen olcsón, és fasza....nem látható, és tényleg véd a karcolódástól.
  • bertino
    még egy ezres se volt.

500 ft kb. :D
  • Firerock
    akkor majd mondtok véleményt:D
    de akkor ez nem olyan mint ami gyárilag rajta van hogy 2nap után feljön,mert én ahogy veszek egy telefont azt baszom is kifelé:D
  • RS
    Na, én is benevezek egy 2 db.-osra. :)
  • Doomista
    6000? 1000-2500 Ft-ért lehet venni...1490 1 db...a 2db meg 2500 körül vanclick Jó hogy bejött ez a téma, mert én is rendeltem 2 db-t :)
  • RS
    Egy linket kérhetek? :D
  • bertino
    jaja
  • Doomista
    olyan metallica-san metálos, nem ?
  • bertino
    én ebayen rendeltem, tegnap jött meg a 6os pakk (belekerült átszámolva egy ezresbe talán), nagyon metál cucc.
  • dirtlaci
    azt lehet h átirom a produkt kodot és vissza irom az eredeti re?:D
  • LoSA
    Minek venni ilyen karcvédő fóliákat 6000-ért?! Amikor elő-hátlap (teljesen új) kerül kb 2500 FT-ba?!? Ezt sose értettem, csak hülyítés!!
  • Firerock
    és ez kell rá szerintetek?