3952
-
SaGa #2670 Szerviz, kijelzőcsere. Nem tudom, hogy mobilokra mi a garanciális hibás pixel szám, ami fölött cserélniük kell, de hívd fel a szervizt.. -
üdv!!
http://www.hwmobile.it/forum/index.php
rengeteg minőségi háttér és téma van az oldalon, igaz, hogy nagy része olasz nyelvű, de könnyedén el lehet igazodni rajta...csak regelni kell, de megéri -
Skacok asszem van egy kis baj. Szerintem van egy halott pixelem. Kis kek pont mindig egy helyen. Viszint csak akkor latszik ha fekete van "korulotte". Van valami megoldas vagy szerviz? -
na meg volt a frissítés
valaki egy changelogot tudna linkelni? -
valaki meg tudná erősíteni ezt? -
k roy96 #2665 Pls erre válaszoljatok! Nagyon fontos lenne -
k roy96 #2664 Elvileg igen -
ha ovi suital csinálom a szoftverfrissítést akkor visszarak mindent utána?szóval semmi sem kell újraraknom? -
hát v40es, 2.99 es universal rom után ez csak lassabnak tűnik. de majd jönnek ki erre is a jó kis cooked romok. -
k roy96 #2661 Tényleg a Nokia Ovi Suite is írja!
Nokia 5800 XpressMusic szoftver, 50.0.005 verzió
-
k roy96 #2660 Sziasztok!
Ha lementek mindent a memóriakártyáról, leformázom, és mindent visszarakok kivéve 10-15 db fájlt, aminek hibás karakterűvé vált a neve(ezt a formázással akarom letörölni). Akkor minden mást felismer, mármint az ovi térképek meg memóriakártyára mentett témákat, stb.?
Válaszotokat előre is köszi! -
V50 elérhető OVI-n. -
Asszem, ha a névjegyzékben szereplő nevek fent vannak a SIM kártyán is meg a telefon memóriáján is, akkor nem jeleníti meg, vagy valami ilyesmi. -
be van kapcsolva a rezgés, mégse rezeg. -
üzemmód menüben át van állítva gondolom -
mikor?:D -
Na most két dolog kúrta fel az agyam a telóval kapcsolatban:
Van valakinek ahhoz hasonló problémája, hogy ha valaki hívja, vagy sms-t küld, aki egyébként el van mentve a névjegyzékben, akkor rohadtul nem írja ki a nevet, csak a számot? Nekem már többször is eljátszotta ezt, kaptam egy sms-t, és csak számot írt, pedig el volt mentve a névjegyben, és persze fogalmam nincs ezáltal hogy kitől jön.
A másik hogy néma üzemmódban bekapcsoltam a rezgő funkciót, egy időben ment is, viszont pár napja egyáltalán nem akar rezegni. Általános üzemmód esetén működik a rezgés. 5let? -
jön az új fw. kinetikus görgetéssle a menüben is, a számok mellet pici album art lesz, és még pár apróság. -
erika27ny #2652 OK rájöttem.. következő gondom hogy a frissítéseket nem tudja telepíteni..
pl:symbian OS STDIOSERVER 1.6, open C 1.6
A history annyit ír sikertelen.. de vajon miért? Találkozott ilyennel valaki? -
SaGa #2651 Beállítások -> Alkalmazás kezelő -> Telepített alkalmazások...
Kiválasztod az opera-t, Opciók -> Eltávolítás -
erika27ny #2650 Sziasztok,
Hogy kell 5800-ról progit törölni?
Egyszerűen nem találom, le kell szednem az operát mert befuccsolt :(
köszi -
csináltam pár háttered zedge-re
hátterek:) -
a zedge is nagyon jó -
itt van egy jó pár téma,mondjuk egy reget megér(neked egyébként a Reflections nevű téma kell elsősorban) -
hát igen...nagyon nehéz olyat találni, ami minden szempontból tökéletes...nekem még eddig nem sikerült :) ezért is kérdeztem rá -
neke ma Cubestract nevű jött be legjobban de le kellet cserélnem mert a aksimérőnek cska 3 szintje volt -
linket tudsz adni esetleg?? -
5230 témája,azzal nem kell a főképernyőn a rusnya színt nézni a kontaktok mögött. -
témák szempontjából nektek melyik jött be legjobban??? -
ez igaz. és egy picit nekem már nyekereg, viszont elég olcsó rá a műanyag és az érintő panel sem vészer (relative) -
Robi546 #2640 nekem például tetszik a Nokia 5800 XpressMusic csak szerintem elég vastag :S De nembaj mert vettem egy új telcsit most a LG KP500-at :)) -
tipp: a készenléti kijelzős óra progit ne rakjátok fel. először is nem kapcsolja ki a kijelzőt, és a gombok is világítanak, egy éjszaka alatt két egységet merültem pedig akkor nem szoktam egyáltalán.
törlés után meg csak kirakja a kulcsot a sarokban, nem zár le teljesen.
szerintem ne rakjátok fel.
jah és a fényerő mindenhol minimumon volt és a sözveg színe is sötétszürke volt. -
játékok: 5800blog.com on mostanában postoltak egy fogaskerekes logikait, meg egy döntésvezérelt nyílt forráskódú kígyósat.
msn: hivatalos windows live, nekem jól működik.
ébresztőnek nem jó a gyári? -
SaGa #2637 Inzenzív használat mellett max 2 nap. Ha csak telefonálok és nem túl sokat, akkor 4 a maximum...
Az aksi jelzője nagyjából úgy működik, hogy amikor elkezdenek fogyni a csíkok, akkor van kb félig az aksi...
-
Nektek mennyit bir az aksi am? Ugy hogy hasznalod is.(zenehallgatas,stb.) Es van valami olyan progi ami kiirja pontosan az aksi allapotat szazalekban? Mert nekem harom allasa van az aksikijelzomnek. -
tudnátok mondani pár jó játék nevet?+ valami msnes wifis progit és valami klafa ébresztőset:) -
na én is teszteltem ma GPs-t úgy ahogy mondtátok és tökéletesen vizsgázott:)először kicsit nehezen találta meg de utána még vagy 3x próbálkoztam és fél percen belül megvolt(Ovi Maps)ma még lesz Wifi próba,megcsináljuk a rúteremet:)eddig nagyon szuper a telefon,kis baj csak az aksijával van,nagyon hamar lemerül... -
ez elméletben tényleg nagyon szépen hangzik, de valamiért mégsem akar úgy működni nálam a Garmin, mint a Sygic. -
nem éppen. aranykártyáról pl szó sincs, meg olyanról hogy vna e akció ha lejár a hűség. de anyámnak valami hasonlót mondott. de vele most nemtok beszélni mert nincs itt:D -
SaGa #2631 Khmmm...
Valami komoly félreértés van GPS ügyben úgy látom.
Akármelyik programot használjátok, mindegyik a telefon oprendszerétől kapja a GPS infót, mert a vevőt az vezérli. A program (Garmin, Ovi Maps, Sygic) csak az után jön, hogy a telefon GPS vevője megtalálta és bepozícionálta telefon saját helyét.
Az egyes programok csak annyiban térnek el egymástó, amennyiben a térképeik, vagy a saját optimailzáltságuk (a sebesség miatt). Azt, hogy akkor épp hol van, azt a Symbian mondja meg a programnak, csak GPS koordinátákban, a program ezt konvertálja térképen megmutatható hellyé.
Ergo: ha a telefon gyorsan tudja magát pozícionálni, akkor mindegyik útvonaltervező hamar életre kel, ha nem, akkor meg egyik sem...