3952
  • kovacsgellert
    Ó na, bocsi a sok post-ért, de nem egyszerre jutnak eszembe, amiket mondani/kérdezni akarok. :)

A pengető mire való?
  • Firerock
    ne tedd!
    rendeld inkább innen én is innen rendeltem,simajó és gyári garanciás,szóval ha megveszed a telót akkor el is szakadtál a bolttól és ha probléma van a telóval akkor csak a legközelebbi nokia szervízbe beviszed és már kész is
  • kovacsgellert
    Mert lehet, hogy hamarosan beújítok egyre. :)
  • kovacsgellert
    A Vodka-fon mennyi idő után enged frissíteni?
  • tenkenorman
    ovi suite-val frissítek de gondolom egy kutya
  • daver88
    hát én is beijedtem volna...

két kérdésem van...ha wifi-vel csatlakozok, és a gyári böngészőt használom, akkor a jobb felső sarokban lévő kb számláló ugye nem azért van, mert számolja vele együtt a pénzt is...:)

másik kérdés: ugyebár opera telepítéséhez net kell...wifivel próbáltam, de amikor kiírta, hogy telepítés a főképernyőn, akkor úgy 1/3-nál hibát ír ki, és azt írja, hogy csatlakozzon nethez..pedig van jel...ötlet??
  • HTS s3rg1nh00
    ja,de a szervízben kiderült,hogy
    a)a töltőm a hibás
    b)túlságosan megszoktam,hogy a telefonom azonnal jelzi a töltést,ez meg csak fél perc után...
  • daver88
    az komoly...
  • HTS s3rg1nh00
    valamit nagyon elrontottak,mert tegnap este még működött a cucc,ma reggel nézem,ki van kapcsolva...töltésre nem reagál,aksi ki-be,szintúgy semmi...de még hard resetre sem(!),szal irány a szervíz...
  • SaGa
    Úgy tűnik, a QuickOffice a "szabályos" (NSU) frissítéssel nem kerül a telefonra. Ennek oka, hgoy az NSU frissítés megőrzi a telefon tartalmát, emiatt egy fájlt (ami mindenképp törölne mindent) nem másol rá a készülékre, az Office meg ebben van elrejtve...
    Valamit elrontottak a nokiánál...
  • Firerock
    ownskin.com kilőve mert az fos:D
    olyan menüelrendezés kéne mint az alap téma meg minden ugyanaz csak a háttérnél szeretném megváltoztatni a betű színét
  • Firerock
    tudtok valami témacsináló programot adni nekem?:)
    egyszerűt!!:D
  • tenkenorman
    szintúgy.
  • Firerock
    amúgy jó az új szoft.
    bár a kvikoffice-t nem találok:D
  • norbi56
    Tegyem a vodafone szájába, hogy soha nem lehet időbe frissítenem...
  • Dankoros
    az lehet h a böngészőm a szar?
    vmi operával tolom
    és az ovi storeban ho lvan ez?
    bocs ha hülyeségeket kérdezek de eddig még nem nagyon merültem bele a dolgokba
  • SaGa
    Ácsi. A youtube-ra külön kis programocska van az OVI Store-ban. Anélkül eléggé necces a dolog...
  • Dankoros
    cska probálgattam énis... annyi h rámegyek a videora és behozza a nevét meg mindent csak épp a képet nem:S
    ezt a softver frissitést hogyan kell? lehet én rosszul csinálom:D
  • HTS s3rg1nh00
    gondolom nem frissítettél még rajta szoftvert...nekem v40el már rengeteg flash oldal működött,csak épp a legújabbat tartalmazók nem...
  • kovacsgellert
    Pedig annak simán futni kéne...
  • Dankoros
    Hát pl youtube..
  • kovacsgellert
    Köszi. :)
  • SaGa
    Jó lenne tudni, milyen oldalról van szó. Tipikusan flash támogatással szoktak videot beépíteni az oldalakba, az meg nincs a Tubira még...
  • SaGa
    A szignózáshoz be kell szerezz egy szignó fájlt (certification)és a hozzá való kulcsot (key), majd a sis vagy sisx fájlt ezzel "alá kell írni" pl a SISContents program segítségével.

Ha egyéb okokból nem kell a szignózás, akkor emiatt a marhaság miatt nem biztos, hogy érdemes belevágni a dologba.
    Ha kell, akkor irány a GyIK és olvasd el a szignózás menetéről szóló leírást...
  • Dankoros
    Hali
    Nekem az a problémám h ha felmegyek egy oldalra és esetleg videót akarok nézni akkor nem játszik le semmien videót.
    Ehez mit szedjek le vagy hogy?

Bocs a fogalmatlanságomér de most van először ien telefonom.. szoval sztem még pár kérdésem lesz
    előre is kösz
  • Gyulampard
    sziasztok.olyan kérdésem lenne hogy valakinek van fingerprintje?nekem nagyon tetszik csak hülye vagyok hozzá és nem tom h kell szignozni.valaki tud ebben segiteni?hogy megcsináljja helyettem vagy ez hülyeség:D..választ elöre is köszi.
  • daver88
    KAtt
  • kovacsgellert
    Most nekem is kérédsem lenne: Mi az a Python?
  • daver88
    jaja, kösz a segítséget, eszembe juthatott volna a gyik...

sajnos T-moible nem támogatja egyenlőre a frissítést, úgyhogy egyenlőre marad a mostani...remélem azért hamarosan beadják a derekukat..:)
  • tenkenorman
    otta gyik.
  • laci 700
    frissíteni kell a tela szoftverét és nem befolyásolja a garanciát mivel ez a nokia hivatalos frissítése
    Ovi Suit kell a gépre és azzal tudod frissíteni...
  • daver88
    vagy hogy kell ezt telepíteni??
  • daver88
    lehet hülye kérdés, de garanciális feltételeket mennyiben befolyásolja???

• HTS s3rg1nh00
    mindegy,5800blog.hu-n van office,csak szignózni kell.
  • tenkenorman
    Hali.
    zenelejátszó van, menü kinetikus görg. megvan,
    quick office SEHOL!
    hide felirat van
    egy érintéses tárcsázás az mi?
  • k roy96
    a v50.0.005-ös verzióchangelogja(katt).
    De aki nem akar kattingatni:

Mobilozok.hu összegzése:
    - N97 szerű zenelejátszó
    - A menü is kinetikus görgetéssel felvértezett
    - Quick Office integrálva
    - Hide felirat Exit-re cserélve a zenelejátszóban
    - Egy érintéses tárcsázás
    - Kamera minőség javítva
    - Lehet törölni a Quick Office-t
    - OviSync beépítve
    - Engedélyezni lehet a böngésző előzményeket
    - Weboldalt lehet küldeni Bluetoothon keresztül

forrás: http://5800blog.com/?p=1576553
  • k roy96
    Valaki #2660 pls!
  • SaGa
    Passz...
    A csere kb egy óra lehet, de hogy van-e épp raktáron kijelző, mennyi munkájuk van, stb...
  • Firerock
    ok
    és kb mennyi időt vesz igénybe egy ilyen szervíz?
  • SaGa
    A FOTA vagy OVI Suite-os frissítés nem tünteti el a telefonra telepített programokat, névjegyzéket, egyebeket, de érdemes a frissítés után egy hardresetet csinálni teljes formázással és újratelepítéssel. Nem kötelező, csak ajánlott. Erősen. Ugyanis könnyen lehet, hogy a korábbi oprendszertől örökölt beállítások gondot okoznak.
    Pl a 40-es FW frissítés után, hardformatig sokaknál megakadályozta a programok törlését vagy telepítését, mert beragadt az installere...

Emiatt mindenképp javasolt előtte menteni.