3952
  • daver88
    http://t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/mediamania

itt minden le van írva...
  • tenkenorman
    nem én hónapok óta wifizek otthon egy csomót, az teljesen ingyenes.
    lenne egy olayn kérdésem hogy egészen régi már az előfizetésem és mostanában tellik le, anyának meg a média mániát ajánlották. mennyibe kerülne így? asszem aranykártyás vagyok.
  • Firerock
    elviekben nem,sőt laptoppal szoktak Wifizni mobilnet nélkül
  • daver88
    mobilnetes témában nem vagyok annyira otthon, ezért kérdezném, hogy a wifi-s kapcsolat során bárminemű olyan folyamat, ami miatt fizetni kellene, tehát adatforgalom létrejön-e?? mert ha igen, akkor nem erőltetem a kipróbálását..:)
  • Firerock
    kocsiban ültem kb 10percig és semmi:S
  • tenkenorman
    dehogynem. nekem is néha nem talál, de legtöbbször igen. tartszd úgy hogy kezeddel ne árnyékold nagyon, és álj szabad ég alá.
  • Firerock
    akkor ez az ovi maps nem jó a beépített GPS-el?mert nekem az nagyon tetszik és az lenne a legjobb ha működne,de sajnos nem talál műholdat.
    5let?
    legújabb szoft,és ott a Gps merőnél egy csík villog sárgán
    le van töltve a map loader és a térképek
  • tenkenorman
    ha kirakod szélvédőhöz, vagy szabadban vagy, és megállsz pár pillanat alatt fog műholdat, viszont már a gyaloglás is sok ált. hogy ne kapjon.
  • slime001
    Opera Mini
  • daver88
    na, írtam délelőtt, hogy gps-t tesztelek autóval...pontosabban sygicet..

nekem teljesen tökéletesen működött, pár pillanat alatt befogta a műholdakat (csak beépített gps-t használtam)...sebességet pontosan mutatja, útvonal, ahol legalábbis én mentem, az teljesen pontosan le volt modellezve...szóval aki nem tud dönteni, annak nyugodtan ajánlom...

garminnal sajna voltak problémáim, nem nagyon akart műholdalt találni, úgyhogy egyenlőre nálam ez marad fent...

melyik böngészőt ajánljátok nethez amúgy?
  • joshua
    Üdv mindenkinek.
    Nemrég vettem egy ilyen telefont. Múlt héten frissítettem számítógép segítségével a telefon oprendszerét a legújabbra. Viszont azóta nem akar működni a gps. A beállításokban csak a beépített gps van "beixelve", de nem akarja megtalálni a műholdakat. Esetleg valami tanács valaki okosabbtól?
    Előre is köszi.
  • Firerock
    tudom a jelszót
    de az nem 8 karakter:Sés ő csak nyolcon felül fogadja el
  • laci 700
    sztem csak le van védve a wifi. Ha nem tudjátok a jelszót és nincs semmi életbevágó fontosságú dolog átállítva a routeren akkor reseteljétek le és adjatok neki új jelszót...
  • Firerock
    és azt hogyan?:D
    teljesen analfabéta vagyok ebben a témában:D
  • Firerock
    sajnos nem mondhatom el hogy a Vip-phone-nál vettem gyári garnciával 62ezerért:)(független)
  • tenkenorman
    nekem soha semmi gondom nem volt pedig routerem is van.
  • CB SNIPER #2614
    gondoltam ez 5 perc alatt megvan nem szaraxok garminnal meg ilyenekkel dehát ez a térképbetöltés vicc a nokia software updater bugja meg a másik szal most egyellöre lenyugszom mielött kidobom az ablakon a telot aztán nemtudom hogy de megkéne csinálnom ovit...
  • daver88
    tegyél fel Garmint vagy Sygicet...
  • CB SNIPER #2612
    najovan kezd a faxom kilenni a nokiakkal -.-
  • daver88
    amúgy mennyiért vetted és melyik szolgáltatónál milyen csomagban??? persze ha nem titok és nem független :)

• daver88
    router beállításoknál nézz utána a gépen, sztem ott kell engedélyezni, hogy lehessen csatlakozni máshonnan is

ma gps próba lesz nálam autóval, Sygicet tesztelem, remélem működni fog..:)
  • CB SNIPER #2609
    hm ez az ovi map loader nekem valahogy nemakar müködni az alap progi fenntvan de nincsenek térképek ugyebár és mindig hibát ir ki a map loader telepitésénél is ill letöltésénél csak annyit h sikertelen :o vknek vm ötlet? :/
  • Firerock
    helló
    Tesóm gépén sikerült a frissítés
    msot a wlannal szenvedek,nemtudok rácsatlakozni a saját routeremre mert (előre megosztott kulcs WLAN-hoz)-t kér:D
    8 szám
    5let?
  • ChaosTeam
    Win 7 alatt ki van kapcsolva az UAC? ( Felhasználói Fiók Felügyelet vagy mi a rák a magyar neve )... ?

Ha nincs kapcsold ki sztem, mert az szokott sokmindent bezavarni Win7 és Vista alatt is.

• HTS s3rg1nh00
    teljesen mind1,mert ezt már nem kell formázni(lévén li-ion),nekem elsőre és azóta mindig kb.1,5 órát kellett tölteni.
  • Firerock
    uyge a 12 órás töltéssnél nem baj ha kcist felraktam tölteni,majd lehúztam és aztán vissza?:)
    meg amúgyse lesz meg a 12 óra mert reggel nyolckor már nyomni fogom:D
  • Firerock
    mostmár majdnem megtudtam csinálni de kevés volt az aksi:)
    most felraktam tölteni,kikapcsolt állapotban
    remélem holnap menni fog:)
  • HTS s3rg1nh00
    firmware over the air-avagy a telefonos frissítés
    btw,csak több vezeték nélküli hálót kell keresni,az egyik csak jó lesz(miskolc főutcáján is jó 10-ből 1...meg a volt sulimé is megtette tökéletesen 8))
  • Firerock
    azmicsoda?:)
  • Firerock
    van még más mód a szofverfrissítésre?
    1.Nokia softwer Updater feletelpítése után nem érzékeli a telefonom
    2.a Nokia Ovi Suite-ot nem tudom frissíteni ezért nem tudok szofvert se frissíteni
    3.a telefonosnál pedig kapcsolódási hibát ír
  • HTS s3rg1nh00
    nokia sw updater nekem is szar volt,megoldás a FOTA frissítés...és a sw updater lecibálása a gecibe.
  • Firerock
    rájöttem miért nem ismeri fel
    csináltam rendszervisszaállítást,jóvolt
    de ahogy felrakom rá a Nokia softwer updatert és újra kell indítani rögtön elbaszódik
    5let?a legjobb lenne ha tudnám frissíteni az Ovi Suite-ot
  • Firerock
    most csináltam egy system restore-t mert az ovin nem tudom frissíteni a szoft.ot mert frissítés kéen a progihoz de ha rámegyek akkor hülyeségeket csinál,aztírja hoyg már 65megát letöltött a 17ből és úgymarad,aztán újrakezdi és így tovább
    5let?
  • HTS s3rg1nh00
    rakj fel pc suite-ot,aztán meg van oldva-bár nekem a 7 bármiféle progi nélkül is felismerte,szóval ott az oprendszerben lesz a gubanc...
  • Firerock
    ez gíy nagyon szar,már tiszta ideg vagyok:(
    kibaszott win7
    segítsetek már:(
  • tenkenorman
    őőő. nekem nem volt ilyen. mass storage módban nyomod?
    fájlátvitel.
  • laci 700
    van mit!
    használd egészséggel :P
  • Firerock
    nem volt valakinek olyan hogy a windows nem ismerte fel rendesen a telefont?
    Win7,és valami nem digitálisan aláírt illesztőprogramra panaszkodik,már a tököm teli van vele,segítsen már valaki légyszi
    az előbb még ment mostmeg már szar:S
  • Firerock
    Na megvan a telefon
    Köszönöm mindenkinek aki segített a döntésben:)
  • tenkenorman
    én is megkérdeztem, és azt mondták hogy a mai akumlátorokat már nem kell. és azóta is működik.