1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#817 Bazmegolás élőben... Ezazz! :D -
ShaiHulud #816 jaja, ezutan meg valoszinu aki benkore szavazott elotte az szepen ranyomta mariannra. horvath eva eleve hatranybol indult, mivel szep es dogos csaj, tehat a nok nagy resze nem szavazhat ra irigysegbol (ilyenek ezek a nok) es gyanitom celeb vagyok nezoi kozt tobb a no, mint a ferfi. -
#815 ő nyerte meg -
#814 Mariann nyerte meg? pont nem láttam.. mind1, Nekem Benkő tetszett a legjobban.. -
#813 Na ez igaz, akkor annak volt szar ez a nullázás aki az első helyen állt és elvesztete az előnyét X szavazattal (csak nem lehet azt tudni hogy ki volt az az illető és menyi volt a X). -
technopeter #812 De nem volt vmi hosszú idő a szavazásra amugy, mármint mikor már ketten voltak csak. sztem -
#811 jaja, de így volt. újrakezdődött miután a Dani kiesett. -
#810 De miután kiesett Benkő, mondták is Balázsék, hogy előlről kezdődik a szavazás.. ha nem értettem valamit félre nagyon csúnyán -
#809 Hát ez nagyon olyan kamu szavazás volt, mert 5 perc alatt változott az arány úgy hogy még Éva volt a TOP nyerő (vagyis Ő vezetett) és Benkő meg Marian volt a "kiesés" szélén és mégis Marian nyert (hát ez nekem nagyon kamu gyanú), de ez van.
Számomra akkor is Benkő, Éva és Heni a TOP dzsungel celebek. .
A 2dik szériában Szőke király lesz, lesz olyan mint Benkő.
-
#808 na csúnya só me gvillant és Mariann tök jó hogy ő nyert!! -
technopeter #807 kössz -
#806 az 1. rész elején van -
technopeter #805 h meik része azt n tom, mer tekergetek én is csak:D -
#804 ejj, dekár h nemnéztem épp a tévét. reklám volt nem? épp kimentem kajálni. -
technopeter #803 DZSUNGELPARTI LILUVAL - 12. ADÁS, 1. RÉSZ
DZSUNGELPARTI LILUVAL - 12. ADÁS, 2. RÉSZ
-
#802 ok, melyik adás melyik része? :D -
#801 Ásszálári bombá, ásszálári bombá, bombá -
#800 csak túl őszinte mindenkivel.. :DDD -
#799 jájdejó
3 buznyák is lessz -
technopeter #798 nézd meg most nézem én is:D
celebvagyok.hu -
#797 mit csinált? én nem néztem :D -
#796 jee, Mariann nyert, gratula neki -
hamary #795 Te szakadtál volna.... -
#794 Én azthittem 2. széria unalmasabb lesz, de amit ma Oszkár levágott a dzsungelpartyban bekell látnom, hogy lesznek izgalmak az új celebekkel is :D Szőkekapitány az meg a poéngyáros :D -
cargame #793 :D:D ja szoke kapitany brutal lesz :D:D -
ShaiHulud #792 kovetkezo szeria csak szoke andrastol lesz jo, ha egyaltalan jo lesz:( -
technopeter #791 aki abból érdekel.
a szőke mer egy elmebeteg
a kinter oszkár mer annál köcsögebb, beszólósabb embert még nem láttam:D
és mint említették már paris hilton kristóf , őt azért mert szeretném nézni ahogy beszól neki az oszkár:D:D -
#790 Megérdemelte azért Mariann is! -
cargame #789 Vhogy en is igy vagyok vele :S -
gabeszg #788 Évi jobban megérdemelte volna szerintem.Tóth Gabi meg nemtom mért kell konkrétan én rühellem ezért nem is nézem tovább. -
technopeter #787 XD:D:D:D -
#786 évi, ne lóbázd magad!!! -
cargame #785 XD -
technopeter #784 Nagggyon kigyóóóóó -
#783 na jó, tárgyaljuk ki a szereplőket, hogy bekerüljön a top 10-be a topik :D -
cargame #782 De en teljes szivembol -
cargame #781 Amugy meg Balazs azt mondtaH BAMEG nem azt h bazd meg... -
Norbikamion #780 ilyeneket kívánok neked is -
technopeter #779 óó gondolom nagyon megbánta balázs:D:D:D -
Norbikamion #778 Hétfőn jön a Celeb 2