Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama 2
Benne volt Czene?😮
Szerintem te rosszúl láttad😄.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mivel a musor tobbek kozt a tegnapi esemenyek osszefoglaloja, elo musorvezetessel, ill a kiszavazas resze is elo.

zoliii
a malacot is ki lehet szavazni?😄

roppii
nagyon érdekes a mai részben benne van a Czene Attila ja meg hogy Évának ki van festve a szeme.

" Kajak õ volt a legrosszab választás aki bekerülhetett a mûsorba inkább maradt volna otthon."

Dehogyis! Neki és Benkõnek kéne végig bentmaradnia - az lenne a show, talán még vér is folyna. 😊

Mr Csé
az az izomagyu hogy beszélt már egy idõs emberrel ? lehet hogy náluk otthon igy beszélnek a vénekkel sztem elég durva

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

caseih9400
cigányvértõl mit vársz?ezek jobbak nemlesznek úgyse..

khm...khm...

gibson9
ragadozó.. <#gonosz2>

Rash87
3 cm-es vérgyík...<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

gibson9
Hasonlít, de köze sincs hozzá 😄 A gyík is hasonlít a kígyóra, csak annak van lába 😄 Na és azt megfogta a farkánál fogva múltkor (bár ott is sírt elõtte vagy 10 percet) Most is csak csinálta a Gyõzike Show-t. Nem hiszem el, hogy még arra sem volt képes, hogy megÉRINTSE azt a szerencsétlen angolnát.. 😄

elsosorban a kigyoktol fosik es az a hal angolna volt, ami elegge hasonlit a kigyora😄

KennyGTP
Loooool. Ezek tudnak valamit. Esik az esõ de a tûz ég(na jó füstõlõg). Balázék rongyááztak a podiumnon, de a táborlakók tök szárazad!
És menyire tudja az RTLklub befolyásoni a nézõket!!!! Tegnap Már-ot akarták a "nézõk" elküldeni MA meg se emliteték. NAGY KAMUUU AZ EGÉSZ MÛSOR.

Gyõzike a nagy hentes, oszt fosik a halaktól!!!!!! Kemény csávó!

http://avp2010.b13.hu/

Mert rossz volt az idojaras.

Végül 30 perc lett a csúszás.

Narxis
Technikai gondok voltak az elején, amíg nem volt kapcsolat leadtak egy összefoglalót. gyõzike egy buzeráns fasz amúgy, szar.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FZoleee
passz, de már legalább 10 napjuk volt rá, de nem írják át, miért is kéne... amúgy grat nekik, "nem jött össze az élõ kapcsolás"...
Elvileg mindig 20:15-kor kell vége lennie minden nap a mûsornak. Ehhez képest ma is lesz egy bõ negyedórás csúszás. Miért nem képesek normális idõbeosztást készíteni a magyar TV-k élõ mûsoroknál ?

FZoleee
gyõzike: "dániel nem a csapat tagja..."
ha õ nem lett volna, akkor a puzzle-t se tudta volna kirakni, hogy rohadna meg a gyõzõ ahol van 😄
Éva tette az angolnát Márk pólójába,gyõzike mennyen a jóédes any**ba. Márk is lement a hegyrõl,de gyõzike ment elõször,ezért õ let a nagy hõs. Mondja hogy megtalálta a ládát most meg szidja Czene Attilát. Márk és Éva volt a menõ,gyõzike pedig a nagy csecsemõ.
FZoleee
"aztakutyabetyároskutyaszenvedílyit" <#idiota>
gibson9
cigány

Roma, nem román.

DJKonya
kajak már a f***om kivan azzal a rákos gyõzikével. Hülye román nem mer hozzányulni még a disznóhoz sem aztán mindig neki van a legnagyobb pofája jajj hogy én milyen kemény voltam meg minden. Mindig úgy meséli a dolgokat mint ha hõs lenne. Most azt mondja nagyon meg kellet küzdeni érte. Azt õ nem csinált semmit hát kajak én Évibõl nem néztem volna ki hogy ilyen könnyen pakolgatja az angolnákat gyõzike meg ott bõg azt még a vízbe se mer belemenni. Mikor volt az a nemtom mi mikor egymást utánozták vagy parodizálták akkor is õ hogy szivatta Somát aztán még neki állt feljebb amit Soma mondott róla. Hát elmehet a jó annyába. Az elején is olyan pancser volt. Kajak õ volt a legrosszab választás aki bekerülhetett a mûsorba inkább maradt volna otthon.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

gibson9
Jézus.. most meg sajnáltatja magát 😄 és mindenki õt vigasztalja.. áááá <#falbav> Meg azt mondja Õ találta meg a ládát.. hát mivel Õ ment elõl jóhogy õ találta meg 😄 ha Éva megy elõl, akkor Õ találja meg.

gibson9
Mekkora balf*sz ez a Gyõzõ :@ Mindenki Márkot szidja állandóan, hogy kis buzi, meg nyálas stb. de mégis megcsinálta ezt is. Gyõzõ meg a feladat végén istenítette magát megint, hogy "a végén egy nagy meredek dombot megkellett mászni".. szánamas ez a Gyõzõ.

Szerintem ma nem 1 csaj fog kiesni. De azért "megint felvihetnék" a Czenét a Balázsék hogy beszélgessenek vele,mert ha így folytatja hamar kiesik.
ahogy gondolod.

Mr Csé
ortt nem engedi levágni a malackát

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

azért mert, a víz szennyezett és megengedték, hogy az automatát használják...

Narxis
lol

M@TriX
a vízivás nem úgy van, hogy õk forralnak vizet?

akkor az automata vésztartalék? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gibson9
Hát ezen a képen elég ocsmány képe van Heninek is 😄 és most nem a hajában lévõ dzsuva miatt mondom..

M@TriX
hát bevallom nem nézem ezt a mûsort, de azt végképp nem értem, hogy a Survivor meg ilyesmikben meg ebben amûsorban a próbák miért olyan rohadt gusztustalanok.

mérnem lehet tényleg valami bátorság próba, mint hogy mindig valami vödör szarral öntik nyakon az emebreket. Valaki ezt élvezi.

Az szerintem eléggé beteges....

(elfordulva beszúrja)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Narxis
lol 😄

Carlos HUN
énis láttom mert hasonlit a feje egy disznóra.......

szerintem kifejezetten aranyos a Patricia, persze nem egy szepsegkiralyno, de en latom benne a sajat bajat es szexepiljet. szoval van benne valami, ami meg tudja ragadni a fantaziamat (pozitiv ertelemben).

FZoleee
jó, bocs
azért a tisztelet mindekinek jár...
szal ha lehet atovábbiakban vagy rendesen írd le a nevüket vagy ne irj semmit!
amúgy én is gondoltam,hogy õ fog hazamenni hiszen nem nyújtott nagyon semmit :S
a top4 be aki bent lessz.
Bárdosi,Éva,Benkõ,Soma,
most erre mit mondjon az ember, hogy nem úgy néz ki, mint egy szépség királynõ? Hát nemtom, az Éva is smink nélkül... Csak hátulról playboy-jal a hátán...😄😄😄😄😛😛😛😄😄😄😄😄😄😄
gibson9
ha nem mutatná ki a FOGA fehérjét, akkor nem is lenne olyan ronda 😄

Narxis
nem is tünt annyira rondának, sõt...

Szolnokboy1
az a nõ tényleg gecironda, egyetértek mamával. <#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Narxis
😄D

FZoleee
te is ronda vagy.
mama 2
A Benkõnek van lánya?😮
És rendes szokott vele lenni? CSODA! Patrícia még mindig gecironda szegény. Amúgy: Hogy a francba kaphatnak levelet? Szoltak a barátoknak/rokonoknak/családnak hogy lesz ez a próba írjanak levelet?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Narxis
szegény 😄

FZoleee
direkt így, kisbetûkkel
FZoleee
patrícia
Narxis
ki húz haza? a nyáladzós részt már nem volt kedvem nézni

na megmondtam, hogy õ húz haza.. ki kiváncsi rá? 😄😄