Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
most nyertek, vagy nem?
FZoleee
jó ez a feladat 😄
Narxis
looooooooooooooooool ez a próba

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

caseih9400
inább bárdosi fejét kéne kirakni vagy gyõzikéét

khm...khm...

robos
talán így jobb... <#nyes><#hehe>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

ez kemény<#idiota>

M@TriX
van benne valami...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

én nem rúgnám ki az ágyamból

Davidus
amúgy ki az a nõ?😄

V9ykn8_TZL0

Ez tulajdonképpen hasonlít a Benkõre.

gibson9
lol <#idiota>

greg benz
Véleményem a mûsorról,photoshop segítségével kifejezve<#idiota>

Brolly28
mijaz a celeb?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

a kis doppingos lámer

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

patricia fog hazahúzni elsõnek. Szerintem rá senki sem volt, és senki sem kiváncsi... 😄
gibson9
A malac addig fog élni, amíg nem küldik haza a fõ malacvédõket. (Benkõ, Soma, Dér Heni 😄) Elõbb utóbb többségben lesznek a malacra éhezõk és majd a celebekasszonyok otthonról nézhetik végig Wili pusztulását <#idiota>

KennyGTP
Jaaaaj, most mondjuk már hogy ez csak véletlen <#hehe>, egyébként ha én nyertem volna meg a lottót az biztos hogy mindig Gyõzikére voksoltam volna minden párbaj elõtt <#nyes>

http://avp2010.b13.hu/

Narxis
beszarok, balázs mindig utal rá szavazás elõtt, hogy kinek vagy kiknek kéne menni/menniük 😄

igen Heni megy.És a Sanyit választotta segítségnek.
Narxis
kit választottak? pont nem láttam, fogadjunk henit 😄

KennyGTP
Ha levágják és megeszik a malacot, utána mi jönn ha nam lesz csillag 3 napig? Kanibalizmus? <#vigyor>

A Benkõ a legkirályabb õ a dzsungel király és a királynõ meg Évi, Õk az 10 csilagosak.

http://avp2010.b13.hu/

sanyit
Imremagdi
kit hívott segítségnek a holnapi bátorság probához?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

pont nme néztem 😞 nem láttam,majd remélem vhol fent lessz az ismétlés vagy pont az a rész vagy a honlapon 😄
Narxis
lol benkõ! 😮

FZoleee
oké, innentõl kezdve elásta magát a bárdosi, egy hülye köcsög és kész...
Narxis
jah, betömném a száját XD

Czene a legnormalisabb az egesz bandabol...

Patricia kurvara irritalo szemelyiseg szamomraXD...ahogy beszel jon h falra masszak...

Narxis
lol ez a büdös geci bárdosi, elrúgta a másik csapat dobozát

nagy csicska szar volt..Benkõ tuti bevágta volna mindet 😄 hát többet vártam a két sráctól
Kocsog Bardosinak nagy a szaja de u fosik mint allat...

Most egy kicsit túlzásba estek a készítõk...

mostantól minden bátorságpróbára ilyen ételes feladatot adnék 😄DDD (kb addig amíg vki nem eszik belõle)
Narxis
Remélem nem lesznek gyilkosok. 😛

Narxis
loooooooool a 2 hülye XDDDDDDDDDDDDDDD

malacot lefogják vágni sztem ,ha nem ma ha nem holnap akkor aztán,de tuti nem éli túl a 3 hetet a malac 😄
Narxis
én meg nem ettem volna, inkább éhen döglök

kemény,de azért a gilisztát megehették volna sztem,az volt a legkevésbé veszélyes 😄
FZoleee
hát ez gyors volt...
Firerock
ebbe semmi gáz nem volt
ezt elbaszták a srácok,lehet hogy Éváék is megették volna

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Narxis
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj

zoliii
Sziasztok!

Össze kéne vágni Balázs és a másik mûsor vezetõ poénjait. Azok szerintem marha jók! <#nevetes1> Gyõzike király volt, mikor egy 20 centis gyíktól berezelt. 😊

jaa most kell majd kimenteni õket a luxusból ééértem
😄

sztem a bárdosi egyik éjszaka elkezdi bontani😄

az egyiknek megkéne fogni és kinyírni a gyesznót.... szerintem akkor a kajáig lenne csak gonosz😄
Ha télleg annyira éhesek lennének, már rég levágták volna, de õk piperecuccon kívûl mindent megkapnak! cigi,pia, stb. Amugy télleg nem tudom minek kell ekkora problémát csinálni egy disznóvágásból. a disznó az haszonállat, nem háziállat. Arra van , hogy levágják. igaza volt vmelyiknek hogyha 2 mázsás lenne, akkor már nem lenne de cukiii kismalac. ja és az a patrícia vagy kicsoda, hát húú de undorító egy nõ az😄, a cene attila az meg az elsõnap kivételével szinte semmit nem szerepelt😄 ja és hallottam ma a rádióba, hogy elméletileg akit szeretsz azt kellett volna kimenteni a "kegyetlen" dzsungelbõl. hisz a címe celeb vagyok ments ki innen!. akkor mire utal a cím?😄 vki válasz?😄

IMYke2.0.0.0
Nem szeretem az álszenteskedést, ami a "disznó párti" oldalról jön. Mindegyik imádja a finom husikát, de rinyál, ha disznótor kerül szóba.
Bezzeg, ha nem lenne kamer, és valóban a dzsungelben lennének...

Már a Biblia óta tudjuk, ha valaminek nevet adunk, akkor azt uraljuk - ezért nem nevezhették "nevén" ugye Istent -, és felelõsséget is érzünk érte.
Az a malac nem érdemli meg hogy éljen, ha õk rinyálnak nekünk érte 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha valóban az életük függne tõle, hiszem, hogy fél percet se gondolkodna az a dagadt soma a disznó leölését illetõen... Falusi, Dér és Benkõ dettó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gibson9
Hát Gyõzinek és Sanyinak se kottyanna meg a malac legyilkolása 😄 õk nagyon a disznó végét akarják, de még Márk se fagadna sírva, ha megölnék Wilit 😄 Csak a csajok sírnak a malac életéért (Dér Heni szószerint sírt érte, amikor megérkezett 😄) Meg ugye Benkõ se akarja a malac végét, mert talált magának egy barátot 😊

Larvin #496:
Gyõzi elvileg "profi" 😄 Legalábbis állítása szerint hentesnek tanult, és "szépen" el is mondta, hogy miként és hogyan csinálná 😄