Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://avp2010.b13.hu/
:SADSA:_D:AD😄:
Pain is inevitable. Suffering is optional.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
khm...khm...
khm...khm...
Én eddig sem utáltam Évit, de az elmúlt két nap összefoglalója csak megerõsített abban: ez a nõ nem csak szép - igen, nekem tetszik, smink nélkül is -, hanem ügyes és bátor is!
Utóbbiak ugye nem mondhatók el a minden cigányt égetõ "fõrománkról"... Phuj! Ahogy ott rinyált, mint egy bárcás kurva... Kitekertem volna a nyakát a többiek helyében! Többször is, hogy biztosra menjek.
Mellesleg a tegnapi bátorságpróba.. <#wow3>#wow3> Abban mi a bátorság, hogy csúszdáznak? <#zavart2>#zavart2>
De Czene bátorságpróbájához tökéletes lett volna.
vagy lehet annyira kevég ,hogy nem merik megmutatni?
ja, három, nekem még nem tunt fel, mert alig birtam végig nézni egyet is, állandoan az a két hulye pofázik, meg a fél musor arrol szol mit lehet nyerni, meg kik támogatták az elkészitését 😊
Meg nem erõsített hírek szerint valahogy RTL-es berkekben kitudódott, hogy a TV2 a népszerû, de sok helyen mégis megbukott formátum, az I'm a Celebrity, Get Me Out Of Here mintájára készít új, saját fejlesztésû valóságshow-t Frei Tamás vezetésével. Erre az RTL azonnal megvette az eredeti külföldi formátumot, hogy immáron sokadjára elõzze meg a TV2-t a hasonló témájú mûsorok csatájában azzal, hogy sajátját hamarabb teszi képernyõre. Miközben Freiék még csak csepegtetik a neveket, hogy náluk kik fognak Botswanába utazni, az RTL Klub gyorsan összepakolta celebjeit és Argentínába röptette õket, hogy a nézõk kénye és kedve szerint kínozhassa õket.
am kössz 😉
khm...khm...
asszem 3 nappal ezelõtti adásban volt ez az incidens,már ha arra gondolsz amikor a sanyi nekiesett ezekkel (az említett) szavakkal a dánielnek.
már bocs,de a linked mi lenne? -.-
mai részrõl lemaradtam,vagyis láttam vmi belõle és jól láttam,hogy a bárdosi ment el?
sanyika ezt mondta??? komolyan viccnek szánta a malac levágást? 😮
"Disznót levágni, dehogy csak vicc volt az egész, Benkõ jó fej csak egy kicsit furcsa"
Nem tudom, ha ezt itthon megtudja a Horváth Éva, akkor mit szól hozzá (ha olyan jóbarátok)
Nem szó szerint idézem, csak a lényeget: Disznót levágni, dehogy csak vicc volt az egész, Benkõ jó fej csak egy kicsit furcsa....(Miért nem mész az ANYÁDBA!!!!!)