Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KennyGTP
Hát igen a Súlyember (így nevezte magát Gyõzike a bátorság próbán), ma nagy szövege volt, Benkõ kangörcsére.

http://avp2010.b13.hu/

PJack
bazmeg ez a szöveg 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
"te tudod mi vagy?.. tudod mi vagy?! egy köcsög"
:SADSA:_D:AD😄:

Pain is inevitable. Suffering is optional.

benkot se kell am felteni.

Firerock
ez a Gyõzi hülye

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Barpi
A majrést kellene végre hazaküldeni. Tegnap majdnem sikerült, de végül Márk lett kigolyózva. Már nagyon unalmas, hogy csak siránkozik, semmit nem lehet rábízni, mert béna mint állat, rendszeresen hazudik, állandóan megsértõdik, és Benkõt szapulja. Az is nevetséges, hogy a papája meg kiáll a fiacskája becsületéért. Ami nincs, azért hogy? Pipogya alak, a férfinép szégyene. Ja, ha valaki nem vette volna le, a kissebségirõl van szó.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Tikal
de persze a sztárocskáknak jol jön majd ez a 2,5millio amit kapnak érte, mert valamibol meg kell élni, ha már a szakmájukbol nem tudnak, már amelyiknek egyáltalán van....szerintem elég szégyen hogy ilyen müsorokban szerepet vállalnak, de nem csak õk, hanem a többi is kezdve a vacsorázos musoroktol a tobbi baromságig, szégyen mi van a médiában....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát persze, csak azért a vizesésért lemenni argentinába, háát, mert a feladatok jo részét bármelyik kalandparkban le tudták volna forgatni, sõõt... szóval nagy parasztvakításnak érzem ezt a dzsungel környezetet, a legutobb is amit elcsíptem valami lufikat kellett kilõni ugy hogy alatta csusztak át aztán rájuk hullt valami mocsok, na puff, ezért is megérte a dzsungelba menni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a szöszit is nézed, fogadjunk 😄

IMYke2.0.0.0
Nem mondom, hogy örülök - de legalább nem az Évi... 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mama 2
Márk!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

IMYke2.0.0.0
Nem láttam. Kit "ejtett ki" a közönség?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jaja majd ráhúz a vonóra 😄 am vártam,hogy elkezdi zenélni és leadja a tv XDDDDDD
roppii
benkõ nagyon baszhatnék

benkõ mit elfantáziál a somaról<#nevetes2>
caseih9400
akkoris irritál de nagyon..pedig amíg volt aza hüly showja még bírtam is , de most...meglátom már rosszul leszek ..."imádkozzunk a tezsvíreinkért..." -.-

khm...khm...

azért finomabban ha lehet 😊
caseih9400
Bazzeg...majdnem kiesett az a senkiházi kis g*ci...úgy reméltem pedig hogy kiesik , hülye fszláma..

khm...khm...

a ket musorvezeto a legjobb 😄D<#vigyor>

Gyozike kivette a reszet a favagasbol 😄😄<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Semmi. Ellenben jól mutattak.
Én eddig sem utáltam Évit, de az elmúlt két nap összefoglalója csak megerõsített abban: ez a nõ nem csak szép - igen, nekem tetszik, smink nélkül is -, hanem ügyes és bátor is!
Utóbbiak ugye nem mondhatók el a minden cigányt égetõ "fõrománkról"... Phuj! Ahogy ott rinyált, mint egy bárcás kurva... Kitekertem volna a nyakát a többiek helyében! Többször is, hogy biztosra menjek.

gibson9
Akkor kötél helyett ejtõernyõvel jön le.. nem ez a lényeg most, hanem, hogy ha már argentínában vannak, akkor használják már ki!

Mellesleg a tegnapi bátorságpróba.. <#wow3> Abban mi a bátorság, hogy csúszdáznak? <#zavart2>

Pharaoh
ezen nem igen ment volna végig Czene, mert végig a levegõben kellene lógnia, mert messze a sziklafal. És az év nagy részében nincs benne víz.

gibson9
azért a tökömtudjamilyen-vízesés kicsit nagyobb volt argentínában mint ez 😄
De Czene bátorságpróbájához tökéletes lett volna.

IMYke2.0.0.0
Szerintem: utóbbi.

Narxis
lúzer vagy te.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

annyit hiányolok mint anno a valóvilágban, mutathatnák itt is hogy ki mennyi szavazatot kapott számszerûen.
vagy lehet annyira kevég ,hogy nem merik megmutatni?
ja a sanyi és a gyõzõ!
Tikal
egyébként szerepelt már valamelyik sztárocska kétszer bátorságprobán? csak mert azt mondják a nézõk választanak, ezt gondolom senki nem hiszi el....

Tikal
lillafüredi vízesés? 😄

ja, három, nekem még nem tunt fel, mert alig birtam végig nézni egyet is, állandoan az a két hulye pofázik, meg a fél musor arrol szol mit lehet nyerni, meg kik támogatták az elkészitését 😊

meg alapból vagányabb,hogy azt halljuk : az argentín esõerdõben,dzsungelbe ...stb 😄 mint hogy itthon a Bükkben :S
gibson9
Igazából 3 feladatot csinálnak naponta 😄 Van a bátorságpróba, a kincsvadászat, meg mindig kapnak valami levelet, hogy énekeljenek, vagy táncoljanak stb. De ezek ellenére a mûsort tényleg meglehetett volna csinálni bárhol máshol alacsonyabb költségvetésbõl. Nem nagyon használták ki a környezeti lehetõségeket. Egyedül az elsõ részben volt amikor vízesésrõl ereszkedtek le, na azt nehéz lenne Mo.-on megcsinálni, de volt az amikor Czene bátorságpróbája volt és lekellett ereszkednie valami kis domboldalon, ahonnan folyt le a patak 😄 Na ezt még itthon is meglehetett volna csinálni. A dögöket is nem a dzsungelbõl szedik ott össze, hanem elhozzák valami állatkertbõl, vagy tropikáriumból, egyéb helyekrõl, szóval ez is megoldhtó lenne akkor itthon. Csak hát jobban illik a sok kígyó, meg egyén rusnyaság a dzsungelhez, mint itthon egy bükkerdõbe 😄

Tikal
Egyébként ezek most azért vannak ott hogy naponta egy azaz egy feladatot végrehajtsanak? a nap töbi rsézében meg éhezzenek? mert ez a bükkben is le tudták volna forgatni vagy a botanikus kertben, azt a sok kigyot meg tucskot itthon is be lehet szerezni, akkora luzer ez a musor, pláne azok akik még nézik is rendszeresen....

KennyGTP
éz a 604 és kérdésre a válasz

KennyGTP
mama 2
Elrontottad a linkelést😛.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

egy kis ízelítõ a cikkbõl:

Meg nem erõsített hírek szerint valahogy RTL-es berkekben kitudódott, hogy a TV2 a népszerû, de sok helyen mégis megbukott formátum, az I'm a Celebrity, Get Me Out Of Here mintájára készít új, saját fejlesztésû valóságshow-t Frei Tamás vezetésével. Erre az RTL azonnal megvette az eredeti külföldi formátumot, hogy immáron sokadjára elõzze meg a TV2-t a hasonló témájú mûsorok csatájában azzal, hogy sajátját hamarabb teszi képernyõre. Miközben Freiék még csak csepegtetik a neveket, hogy náluk kik fognak Botswanába utazni, az RTL Klub gyorsan összepakolta celebjeit és Argentínába röptette õket, hogy a nézõk kénye és kedve szerint kínozhassa õket.
nekem nem csinált semmit 😄
am kössz 😉
caseih9400
megnyitod, ugrál az ablak összevissza megállás nélkül ...amúgy picit se régi trükk...ezt a linkt már 1éve ismerem...-.-

khm...khm...

sztem a hivatalos honlapon fennt van minden mûsor,vagy egyéb helyeken tuti megtalálható!
asszem 3 nappal ezelõtti adásban volt ez az incidens,már ha arra gondolsz amikor a sanyi nekiesett ezekkel (az említett) szavakkal a dánielnek.
csak nem a thesód pártolod 😄
már bocs,de a linked mi lenne? -.-
mai részrõl lemaradtam,vagyis láttam vmi belõle és jól láttam,hogy a bárdosi ment el?
sanyika ezt mondta??? komolyan viccnek szánta a malac levágást? 😮
"Disznót levágni, dehogy csak vicc volt az egész, Benkõ jó fej csak egy kicsit furcsa"
üdv. hol tudnám megnézni a "miért nem mész el az anyádba" felvételt? mármint a teljes részt, márha a tv-ben leadták...szal melyik adás volt, hányadikán? ugye a mai volt a 12. adás, (12.nap) - éán ebbõl az elég durva részbõl lemaradtam, megnézném, de nemtom hol keressem....meg miért ugrottak ennyire egymásnak?
A czene attilának is azt mondta, hogy "én ezeket semmibe sem veszem"

Nem tudom, ha ezt itthon megtudja a Horváth Éva, akkor mit szól hozzá (ha olyan jóbarátok)

KennyGTP
Loool, A Bárdosi menyire egy kétszínû sunyi patkány!!!
Nem szó szerint idézem, csak a lényeget: Disznót levágni, dehogy csak vicc volt az egész, Benkõ jó fej csak egy kicsit furcsa....(Miért nem mész az ANYÁDBA!!!!!)

jó, bocsánatot kérek, de annyira fel tud az ilyesmi idegesíteni

eltévesztetted a topicot

szerintem ezt keresed

tapló

Márk vajon miért nem emelgette a Mariant?<#idiota>
benne volt meg a kincskereses korul, mivel az meg tegnap volt es csak azutan szavazodott ki.