1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
technopeter #978 hát még ugyis jó:D eszembese jutott, annyira a hátsóját néztem:D
-
Dean Winchester #977 nem nyaktól lefele? :D -
technopeter #976 Lindának nekme is csak a deréktől lefele jön be:D de az nagyon:D
Ja ma télleg nem, de az a gjon is kemény, 18 éves csajjal hallod, n semmi vén kujon:D -
ShaiHulud #975 hat az a linda nem egy nagy durranas, szerintem kimondottan ronda is:\ sehol nincs horvath evahoz kepest.
toth gabi meg szerintem ma nem is rinyalt. ma gjoni volt az emo:D -
technopeter #974 A Balázs meg a Vadon azok eszméletlenek télleg:D:D ekkora barmokat. szarrászivatnak mindenkit akik ott vannak:D kegyetlen
Tóth Gabit meg nem szeressük télleg rinyál mindenért, ááá és a ő kemény tetovált piercingelt roccker emós csaj. Lindát meg elnézném hátulról miközben fürdik:D ma se volt semmi az a falatnyi fürdőruci rajta:D:d
Steiner parisnak meg az a rózsaszín gatya, az a haj, meg az a szemnélküli nyúl hát kegyetlen:D
-
cargame #973 Beszarok a musorvezetoktol :D:D:D:D:D::D:D legjobbak XD -
ShaiHulud #972 toth gabi rinyalasa < itteni rinyalas a toth gabi rinyalasara -
Dean Winchester #971 nemtom ti hogyvagytok vele ,de nekem
tóth gabi rinyálása = ha vki azt mondja de hiányzik ez de hiányzik az de hiányzik amaz
... -
TomDantes #970 Aha szóval Tóth Gabi megszaros? Értem...sejtettem is azért.Kemény csaj...ő rocker Győzike meg rapper...komolyan...én meg lassan őrült vagyok ezektől. -
#969 na meg hogy ő vagány csaj. na hagyjuk már ezt. lol -
#968 Az idősebbek talán tudják, mire gondolok ezzel: Ki mit tud?
Na, azok voltak igazi tehetségkutató műsorok.
Legalább az ország háromnegyedét a TV elé szegezte, és szegény Antal Imre és Kudlik Júlia vezetésével [később már csak Mindenki Imikéje] vezetésével izgultunk néptáncosaink, énekeseink, mese- és versmondóink sikeréért.
Kálid Artúr-t például egy ilyen műsornak köszönhetjük!
Az ő hangja tökéletesen egybenőtt számomra Vin Dieselével.
Artúr József Attila: Nagyon fáj c. versével - katona idejét töltötte, és külön engedéllyel engedték a TV-s műsorokba! Akkoriban 2,5 év volt a sorkatonaság - aratott!
-
#967 Hm, kiesett. Jó, hogy nem tudtam, mert elvből nem nézek ilyen tehetségkutató programoknak álcázott reklám marketing hadjáratot. Se élőben, se TV-n. -
#966 de azt birom,hogy már vagy ezerszer benyomta gabi meg balázs azt a szöveget,hogy "rock'n'roll' :D-.-...rock and roll?hogy merészelnek ilyet mondani mikor egyáltalán nem rockerek? -
Dean Winchester #965 ja másik csatornán énekelt egyet azt mostmár ő a Tóth Gabi-a feketevirág?:D -
#964 igen énekel,és szerepelt a megasztár egyik részében -
#963 Ja, megnyert (?) valami megaszart az egyik megaszar kereskedelmin. -
ShaiHulud #962 megasztar kieso. -
TomDantes #961 Én nem értem...azt mondják...ez a Tóht Gabi rocker...milyen rocker? Én az vagyok...de ő nem az...inkább valami emo-s p*csa. Ami azért is szar ügy, mert emo-snak lenni úgy 12-13 éves korban még elmegy...de ilyenkorban mint ő...az már elme baj.
Rocker...hát beszarok...na meg a csávója...hű...micsoda alak...juj, nekem fáj.
Amúgy ez a Tóth Gabi énekel, vagy honnan jött? -
#960 nem tudom,de szerintem Tóth Gabi hamar kifog esni,mert lehet,hogy sok anti emo fogja őt kiszavazni hisz azthiszik,hogy ő igazi emo,de ugyanakkor igazi emok is,mert azok meg tudják róla,hogy pózer,ami nem biztos,de nagy rá az esély,hogy igy fog történni. -
#959 jah,sajnos a legtöbb embernél ez van:/ pénz... -
#958 ja de télleg,de én azt vettem észre,hogy ezüstös a szemhéja:D -
Dean Winchester #957 pffff
kimerik jelenti azt,hogy nincs smink a K. Tündén !
hazugság..látszik: a szeme kivan húzva,pirosas a bőre :D -
Dean Winchester #956 felteszik a kérdést:
miért mentek oda?
pénz,pénz és buli az egész !ennyi ... -
Dean Winchester #955 nem hiszem el,már borotválkozni :DDDD
ha annyira borotválkozós lennék akkro indulás előtte elintézem és 3-4 nap mulva esetleg megint megtisztitom az arcom..
de én kibírnám 1 hétig tuti de sztem a teljes időt is tök király lenne az uccso nap egy tökmás személyként kijönni :)) -
#954 Én csak tőletek tudom lassan, mi történik ott - de nem megmondtam, hogy Tóth Gabi már itthon is "bemutatkozott"...!
Csak a egy jó nagy broki kell neki és megnőiesedik és tudni fogja mi merre hány méter ... addig meg kis nyafogó cafka marad. Ez van.
Hiába, mint a jó bornak, a nőnek is érnie kell! -
#953 az milyen volt már.
kígyó, kígyóó, nem skorpió, nem nem, csótány az. hát az kész volt XD -
#952 Nem azt mondták a S01 végén, hogy a NÉZŐK fognak találkozni valamilyen formában Vilivel? Nekem így rémlik, de nem vagyok benne teljesen biztos. Viszont ha így van, akkor már találkoztak is vele és szerintem nem adják oda az új celebekek. Egyébként szerintem ez a társaság simán levágná a malacot :D -
Dean Winchester #950 meglepő lenne ha élőben kapnák vissza vili-t bár sztem ugy fogják.
azért lenne meglepi mert Balázs azt mondta az s01 végén,hogy nem tudni milyen formában de találkoznak vele...
forma az lehet: élő vagy halott :D
-
#949 Ti tényleg nem tudjátok mi a meglepi?xD
Hát Vili! -
#948 Meglepődtem Tóth Gabin, milyen nyúl. Bőg állandóan, mint egy fosos ovis.
Asszem nem fogom ezt a szériát nézni, elég sz.r a szereposztás.
-
ShaiHulud #947 Sebeők János -
PunkZoli #946 lesz egy meglepetés csüt: kiszel tünde !!!! :D
vajon levágjá kiszel tündét csillapítván az éhségüket?:D
btw lehetne szavazás , hogy ki, vagy mi lesz a meglepetés
-kiszel tünde
-egy tyúk
-nem jut eszembe annak a feltünősködő vékony nagyszeművegű kisköcsög neve
(ilyen okoskodó féle)
-egy nyúl
-pákó
-
#945 Gabi: "Szerintetek aki sír az gyenge?"
AZ :DD Emos p*csa... -.-" -
gdevil #944 "Lennt van egy kanos öszvér is!"
Király!
Vadon Jani üt!
-
kovi04 #943 -
#942 LOL. Az első nap értelmes beszólása!
A katona mutatsa hogy kell elemmel tűzet gyújtani, erre meg az egyik csaj azt mondja:
- Az ősember is így csinálta.
-
#941 Lehet fél, hogy mit kapna otthon az asszonytól :D -
#940 mi az a kurva nagy cipő ott :) cssalóka a kép. -
Dean Winchester #939 nem értem a Rippel-t :S miért nem nőt vitt fel a lakosztályba? :O -
#938 gjon