1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#937 10 napig csak bátorságpróbás szavazás lesz :D -
Dean Winchester #936 ááá a kígyósba énse nyúltam volna bele az tuti! -
#935 - Vigyázz van lent egy kanos öszvér is!
- Mi..? Mivan?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#934 Nem csoda, hisz full emo -
#933 Remélem ezt a Gabit kidobják már holnap.A f*sz kiváncsi a sirására,meg a sajnálkozására -
#932 Nem akarom tudni hogy mely testnyílásában csempészte be... -
#931 mübrokit magának amit a sefggébe dugdos a kis buzi -
Dean Winchester #930 most már jól néz ki
de mikor megnyerte akkor bezony kurva csunya volt :D (bundaaa volt tuti) -
Dean Winchester #929 kristóf becsempészett pár jogtalan tárgyat--> bekell menni és elvenni tőle -
#928 mennyire elbaszott szépségverseny lehet az amit Zimány Linda nyer meg? -
#927 a kurva életbe ez a toth gabi áálandoan zokog mennyire idegesitö jol fel pofoznám....ien idegbeteg nyomorék nöt bazze hülyébb mint a növére...kajak megkéne fogni azt rázni egy fél orán keresztül hogy térjé észhez,,celeb vagyok szinvonal -
Dean Winchester #926 nem ezért kemény ;) -
#925 "AZTA KIBASZOTT GECI KURVA ANNYÁT!" Hát nagyon kemény ez a Szőke AndrisxD!! -
Dean Winchester #924 de am ugy kellett volna tüzet csinálni amiben nincs semmi 21.századi kellék :P -
Dean Winchester #923 igen de aki a tüzet csinálta előtte belocsolta a szivacsot!!!!!
janicsról nem gondoltam,hogy ennyire fél :D -
#922 elvileg a szivacs is begyullad csak simán ha ügyes az ember. állítólagban volt ilyen és ott csak elem volt meg szivacs vagy vatta vagy mi amivel tüzet csinált a túlélős csávó. persze a többieknek nem sikerült meg csinálni utána. :) -
Dean Winchester #921 ez kemény volt :D
de azért nem csak dörzsi meg elem keleltt hanem vmi higito amitől egyből begyullad a szivacs:D
de kiprobálom higito nélkül bejön-e :)
mert ha higito van akkor van ott gyufa is ... -
leipsig #920 keleti andreával milesz ? nemsok bifidusz efenziszt tud majd inni minden reggel... -
#919 Ja ezt is mondta. -
#918 azt mondta, hogy: "jesztüdéj, ó máj fákr szekrfáj" -
#917 Ezt sosem tudtam volna leírni... Azon csodálkozom, hogy győzike [szándékos kis gy] ilyet "magától" - a saját hülyesége - ki tudott találni... -
#916 Mit miért ,azért mert jesztudéj szekri szekrifájv! -
#915 Miért is? -
Dean Winchester #914 ? -
#913 -
-
#911 Igen van benne valami. De azért az is tény, hogy utánna mégis csak nagy mártírt csinált magából, hogy jajj neki semmit sem segített a Benkő. Túl volt ez játszva. Ha annyira kellett volna neki segítség a láda cipelésében, akkor elfogadta volna Benkő segítségét a végén, de mivel az elején így alakultak a dolgok Győzi meglátta ebben a lehetőséget, hogy most ő lesz a hős, vagy a szegény akinek egyedül kellett mindent csinálnia és inkább végigvitte egyedül a ládát, hogy aztán kijelenthesse: -"gyerekek ez semmit sem segített" Mindenesetre tényleg inkább lekellett volna vetíteni az egész történetet vágatlanul ha már leadták, mert úgy lett volna hiteles és korrekt.
De az a jelenet, amikor elkezdi nassolni a közös kaját arra nincs mentség. Elsüllyedtem volna szégyenemben. -
ShaiHulud #910 jo de mondjuk jo gecin vagtak ossze azt, pl benkovel amikor votl kincskeresesen. az a lada cipeles valojaban ugy tortent, hogy amikro meglett a lada, akkor elkezdtek ketten vinni, mert gyozike kerte benkot segitsen, aztan 2 lepes utan benko elkezdett rinyalni, hogy faj a laba es nekiallt jogazni. kozben gyozike felkapta a ladat es elsprintelt vele. aztan kerlelte gyozike hogy segitsen neki, de benko mondta nem segit. kesobb aztan benko jott azzal, amit mar viszont bevagtak, hogy jaj hagy segitsen mar, de akkor mar gyozike azert sem engedte neki (elotte felbaszta a nem segitessel). -
TomDantes #909 Igen? Azt már nem láttam...de nem baj, számolni se tudnak -
#908 Czene próbálta a végén védeni a többieket és azt mondta, hogy a disznó a kilencedik barát. Az mellékes, hogy meg akarták enni a barátjukat. -
ssx22 #907 "Én vagyok a kisebbség! Én csak egy mocskos cigánygyerek vagyok" -
TomDantes #906 Amúgy az másnak is feltűnt hogy kilenc barátjuk volt...és Benkő nem...
Hát ezt nem értem.
Van tíz ember, abból egyet utálok, a többi a barátom...az nyolc...vagy önmagamat is beleszámítom, barátomnak?
Ha tizen vagyunk abból csak kilenc barátom lehet....
Ez de szar volt. -
TomDantes #905 Hát mit magyarázol te retkedék? Csak azé mer cigány vagyok!? -
#904 "bármivel meggyanúsítják rögtön azzal jön, hogy azért mert cigány"
de ezek szerint van alapja :DDD
Győző: - azthiszed bele ettem az ételbe? csak azért, mert cigány vagyok?
|igen beleevett az ételbe és mellékesen tényleg pont cigány :D|
Az a bejátszás, amikor Győzi kamujait vetítették, az nagyon jó volt :D Nem sok mindent tudott utánna szólni, de persze a kifogások megvoltak... -
#903 ebből azt veszem le, hogy Te a teljesítést úgy érted, hogy csinálja a fesztivált, a showt :D én azt hittem a bátorságpróbás teljesítésre gondolsz. Én legalábbis arra gondoltam, amikor azt írtam, hogy a nézők nem azt nézik, hogy ki, hogyan "teljesít" a dzsungelben :D -
#902 "kissebség" -
#901 Ez a győző akkora egy paraszt, hogy az hihetetlen. Mutatják hogy beleevett az ételbe, erre meg csak azt hajtogatja, hogy ő nem evett bele. Ha bármivel meggyanúsítják rögtön azzal jön, hogy azért mert cigány, állandóan ezt hajtogatja. -
#900 Látom Sütő Enikőt semmibe sem veszik :D -
#899 Szőke András egyértelműen Benkő fílinget fog hozni, csak talán nem ennyire anti-szoci stílusban. A főzős műsorban kapásből megfürdött Horváth Éva kádjában:D
ez az ember a jég hátán is megél, már amennyit hallottam/olvastam róla régebben. szerintem esélyes a Top3-ba, ott meg bármi lehet.
Ez az oszkár meg egy seggnyaló buzi, tuti, hogy valakit lecumizott reteknél, hogy bekerüljön. nyálas majom, nulla stílussal. szerintem Ő fogja kristóffal társbérletben használni a "francia"-ágyat:DDD -
#898 beszélhettek volna a próbákról is.
köv. szériából remélem tóth gabi, kinter oszkár és kristóf fog elsőkben kiesni, kiver a víz tőlük. többiek jók.