Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, messze nem hülyék a MAGYAROK!
A magyar lányok pedig messzeföldön híresek szépésgükrõl.
Szélsõjobbos nézeteid ellenére elég érdekesen vélekedsz arról a népcsoportról, melyért "harcolsz" - vagy tán rosszul értelmezem a logodat?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Emellett, s ezzel nem árulok zsákbamacskát, hisz mindvégig írtam, tetszik sminkkel és anélkül is. Amióta felbukkant a köztudatban. Immáron 10 éve.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sokan az évire a kinézete miatt voksoltak,persze megcsinált mindent és megérdemelte volna az elsõ helyet is,de én örülök,hogy második lett!
ba32107: Nekem is hasonló kérdés fogant meg a buksimban. 😊))
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Akkor is Horváth Éva az elsõ széria gyõztese: punktum!
Falusi Mariann közel sem volt olyan jó játékos, mint akár Benkõ, vagy Heni, Éváról nem is beszélve!
ki készítette?am örülök a helyezési sorrendnek,reális...
várom a második szériát 😄 sztem lessz olyan jó mint az elsõ <#eljen>#eljen>v
válaszolok arra is mi egyeseknek baj 😉
sztem midnenki azt néz a tv-ben amit akar,nem lehetünk egyformák,hogy mindenkinek ugyanaz a mûsor tetszen vagy épp ugyanazt ne szeressék.
erre mondják kinek a pap és kinek a papné 😛
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
úgysincs más jó mûsor abban az idõpontban
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
http://avp2010.b13.hu/
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Számomra akkor is Benkõ, Éva és Heni a TOP dzsungel celebek. .
A 2dik szériában Szõke király lesz, lesz olyan mint Benkõ.
http://avp2010.b13.hu/
Pain is inevitable. Suffering is optional.
DZSUNGELPARTI LILUVAL - 12. ADÁS, 2. RÉSZ
celebvagyok.hu