Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ellentmondanék: ha kútfõbõl nem tudod, írd be gugliba, s keress rá a híres magyarjainkra! Kiknek számos - jó és káros - találmányt köszönhet a világ...
Szóval, messze nem hülyék a MAGYAROK!
A magyar lányok pedig messzeföldön híresek szépésgükrõl.

Szélsõjobbos nézeteid ellenére elég érdekesen vélekedsz arról a népcsoportról, melyért "harcolsz" - vagy tán rosszul értelmezem a logodat?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dont feed the trolls!

FZoleee
Köszönjük, hogy megengeded kedves Gábor urunk! Amúgy miért lennénk hulladékok? Valakinek ez a kikapcsolódás és kész...
Nézzétek és olyan hulladékok lesztek agyilag is mint a benne szereplõ egyének. A magyarok már alapból hülyék, de ezek akik ezt nézik azokat már nem lehet felül múlni az emberi birkaságban! 😊

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

IMYke2.0.0.0
Engem nem befolyásolt a szépsége - ami a dzsungelben nem is dominált , legfeljebb az alakja -, egyszerûen az ügyességét díjaztam a "játékban".
Emellett, s ezzel nem árulok zsákbamacskát, hisz mindvégig írtam, tetszik sminkkel és anélkül is. Amióta felbukkant a köztudatban. Immáron 10 éve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arra nem gondolsz,hogy sok ember nem akar még 1 királynõt? mariannt választották már meg valaha is???? kedves,rendes embernek tûnik és sok ember valószínû adta rá a voksát!
sokan az évire a kinézete miatt voksoltak,persze megcsinált mindent és megérdemelte volna az elsõ helyet is,de én örülök,hogy második lett!
IMYke2.0.0.0
mama2: Azért bizony. Aki nem vak az simán láthatta - s amíg nekem is volt TV-m én is -, hogy Évi minden feladatában brillírozott!

ba32107: Nekem is hasonló kérdés fogant meg a buksimban. 😊))

Firerock
te ezt honnan veszeD?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mama 2
Miért lenne fake a szavazás? Azért mert nem a kedvenc Évikéd nyert? Ugyanmár!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Ez a banner hogy a tökömbe jön ide?

IMYke2.0.0.0
Kamu szavazás!!! Gratulálok ReTyeKLUB!

Akkor is Horváth Éva az elsõ széria gyõztese: punktum!

Falusi Mariann közel sem volt olyan jó játékos, mint akár Benkõ, vagy Heni, Éváról nem is beszélve!

hoppá tegnap még nem volt banner 😊
ki készítette?am örülök a helyezési sorrendnek,reális...
várom a második szériát 😄 sztem lessz olyan jó mint az elsõ <#eljen>v

válaszolok arra is mi egyeseknek baj 😉
sztem midnenki azt néz a tv-ben amit akar,nem lehetünk egyformák,hogy mindenkinek ugyanaz a mûsor tetszen vagy épp ugyanazt ne szeressék.
erre mondják kinek a pap és kinek a papné 😛
Narxis
Semmi közöd hozzá te puhapöcs, mindenki azt néz amit akar a TV-ben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gibson9
szia..

sziasztok
Este annyit csak megengedhetek h nezzem 1 orat...es most ebbol buta leszek??? nemaaaaaaaaaaa....

gibson9
Charmander tûzörvény! 😄

Legend Killer
<#rolleyes><#wilting>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

En nezem es h miert??? Szorakozasbol??? Vagy megis mit nezsek egesz nap?? vmi komolyat?? Nem kell most midennbol azt csinalni h hu de balfa**ok vagyunk mert ezt nezzuk....nem midnenki olyan komor meg "ertelmes" ember mint dzsagon meg mas...el lehet nevetgelni ezen is...

mama 2
Mit helyeselsz? Tényleg had döntse már el õ mit akar nézni. Akit meg nem érdekel az egész mûsor, az húzzon el a faszomba innen(bocsánat, de felidegeltek)!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

gibson9
pontosan <#eljen>

Legend Killer
<#eljen><#taps>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

FZoleee
hadd döntsem el, hogy mire cseszem el az idõmet, kösz...
úgysincs más jó mûsor abban az idõpontban
Azé bammeg, hogy lásd mekkora szarságot nézel nap, mint nap és még tetszik is neked.
Legend Killer
csak

FZoleee
megtudhatnám minek ír ide az, akit nem érdekel a mûsor? én se megyek be minden topikba és írom be, hogy "nem érdekel, hulladék ez a mûsor" stb...
Legend Killer
nehogy már ez a láma cucc topban van, én nem nézem ezt a gyökörséget.

kössz a linket

Smicy2

Charade GTti

Pusztult agysejtek szagát érzem... társuljatok a népbutításhoz

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

theone91
Bazmegolás élõben... Ezazz! 😄

jaja, ezutan meg valoszinu aki benkore szavazott elotte az szepen ranyomta mariannra. horvath eva eleve hatranybol indult, mivel szep es dogos csaj, tehat a nok nagy resze nem szavazhat ra irigysegbol (ilyenek ezek a nok) es gyanitom celeb vagyok nezoi kozt tobb a no, mint a ferfi.

FZoleee
õ nyerte meg
dragon11
Mariann nyerte meg? pont nem láttam.. mind1, Nekem Benkõ tetszett a legjobban..

KennyGTP
Na ez igaz, akkor annak volt szar ez a nullázás aki az elsõ helyen állt és elvesztete az elõnyét X szavazattal (csak nem lehet azt tudni hogy ki volt az az illetõ és menyi volt a X).

http://avp2010.b13.hu/

De nem volt vmi hosszú idõ a szavazásra amugy, mármint mikor már ketten voltak csak. sztem

PJack
jaja, de így volt. újrakezdõdött miután a Dani kiesett.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

gibson9
De miután kiesett Benkõ, mondták is Balázsék, hogy elõlrõl kezdõdik a szavazás.. ha nem értettem valamit félre nagyon csúnyán

KennyGTP
Hát ez nagyon olyan kamu szavazás volt, mert 5 perc alatt változott az arány úgy hogy még Éva volt a TOP nyerõ (vagyis Õ vezetett) és Benkõ meg Marian volt a "kiesés" szélén és mégis Marian nyert (hát ez nekem nagyon kamu gyanú), de ez van.
Számomra akkor is Benkõ, Éva és Heni a TOP dzsungel celebek. .

A 2dik szériában Szõke király lesz, lesz olyan mint Benkõ.

http://avp2010.b13.hu/

John Cena
na csúnya só me gvillant és Mariann tök jó hogy õ nyert!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kössz

gibson9
az 1. rész elején van

h meik része azt n tom, mer tekergetek én is csak😄

PJack
ejj, dekár h nemnéztem épp a tévét. reklám volt nem? épp kimentem kajálni.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

DZSUNGELPARTI LILUVAL - 12. ADÁS, 1. RÉSZ
DZSUNGELPARTI LILUVAL - 12. ADÁS, 2. RÉSZ

FZoleee
ok, melyik adás melyik része? 😄
FZoleee
Ásszálári bombá, ásszálári bombá, bombá <#idiota>
gibson9
csak túl õszinte mindenkivel.. 😄DD

Firerock
jájdejó
3 buznyák is lessz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"